Page 1

Forførende, fransk forårshjem SØSTRENE GRENES INTERIØRKOLLEKTION FORÅR 2017

K O L L E K T ION E N SÆLGES FRA T O R S D AG DE N

2 . M A RTS*


À L A PA R I S I E N N E

Originale og uimodståelige Paris I byernes by, Paris, findes det mest fortryllende miljø, hvor drømme og designidéer kan få frit løb. Det kan Anna i hvert fald bekræfte fra hendes tid som studine på den parisiske designskole. Anna fik i løbet af semesteropholdet besøg af Clara, og sammen udforskede de to søstre dengang byen fra flettede caféstole på lokale bistroer hævet over Paris’ smukke gader. Selvom minderne er nok så stærke, er det først, når søstrene igen står over for byens skønhed, at de husker præcis, hvor betaget de egentlig er af byen og dens smukke arkitektur og uforlignelige elegance. Med ny inspiration fra hovedstaden og sofistikerede pariserinder, har søstrene skabt en ny interiørkollektion. Forårets hjem skal være fuld af farver og liv Forårets interiørkollektion byder på en oplevelse af parisisk dekadence og skandinavisk minimalisme. En spændende blanding af det traditionelle og moderne. Anna beskriver kollektionen som eklektisk med masser af spræl kombineret med forskellige stilarter, farvetoner, mønstre og teksturer i en fabelagtig helhed. Gå på opdagelse i den nye kollektion, som blandt andet byder på spændende belysning, elegante stole og puffer, dekorative hylder samt raffinerede rulleborde – perfekt til stilleben. De finder også et udvalg af bløde tekstiler, køkkenudstyr samt keramikvaser og -stager. Alt i en smuk farvesymbiose. Velkommen til en ny sæson i Søstrene Grene.

lara

C Kærligst Anna og

*Produkterne sælges fra torsdag den 2. marts 2017, med undtagelse af stol og puf som sælges fra torsdag den 16. marts, og så længe lager haves.


Dekorationshylde

Svævende lethed der indbyder til forfriskende forandring i hjemmet. Anna anbefaler, at De varierer vaser og stager i både højde og materialer for at opnå et smukt stilleben på en eller flere hylder. Pris pr. stk.

318,00


Bordlampe

I denne lampe kan pærer i energiklasse A++ anvendes. Pris pr. stk.

158,00 Lamperne vil blive leveret i butikkerne på et senere tidspunkt. Søstrene anbefaler, at De holder øje på Facebook og Instagram, hvor leveringsdatoen vil blive annonceret.


Skab sikker og blød forårsfornyelse ved at kombinere materialer og stilarter. Her giver Anna sit bud på et miks af velour og blomsterflor.

Tofarvede velourpuder Fås i fire farvekombinationer og to størrelser. Pris pr. stk. fra

88,00

Vase

I poetisk formsprog med reference til naturens blomster. Pris pr. stk. fra

27,70

Plaid

Perfekt omslag til kølige forårsaftener på den franske altan eller i de blødere lag indendørs. Vælg dejlige farver og kom i ekstra godt forårshumør, foreslår Anna. Pris pr. stk.

134,00


Keramikophæng

Anna anbefaler at dekorere en væg med smukke ophæng i forskellige farver. De kulørte ophæng kan nemlig definere et rum på en personlig og kunstnerisk måde. Fås i ti farver, og prisen har Clara naturligvis sørget for. Pris pr. stk.

14,90


Rullebord

Elegant og stilrent bord med mange anvendelsesmuligheder. Brug rullebordet som sidebord ved sofaen, afsÌtningsbord i køkkenet eller som sengebord. Mulighederne er talrige, som Clara siger. Pris pr. stk.

288,00


Skab hygge og harmoni med flotte gulvløbere og -tæpper. Det rette gulvtæppe kan nemlig gøre en stor forskel for stemningen i rummet, som Anna siger.


Vase

Der komplimenterer glæden ved naturens vidundere hele foråret. Fås i flere designs. Pris pr. stk.

44,00 Lysestage

Enkel og feminin elegance til at skabe hygge på sene forårsaftener. Fås i otte farver og to glasurer. Pris pr. stk.

24,40

Gulvløber

Med etnisk-inspireret mønster. 100% ren bomuld. Pris pr. stk.

89,00

Pyntepuder

Lad den spirende natur flytte ind med farverige og blomstrede akvarelprint-puder, hvis designs er håndmalede. Fås i fire designs. Pris pr. stk.

78,80


Vase

Med diskret mønster. Smuk både med og uden forårsblomster, synes Clara. Pris pr. stk.

39,90

Keramikophæng

Smuk vægpynt i ti forskellige farver og spændende strukturer. Pris pr. stk.

14,90

DIY-projekt

Anna har kreeret en dekorativ skulptur i papir - en kreativ detalje til det smukke stilleben. På www.sostrenegrene.com/dk viser Anna, hvordan De selv kan lave dette projekt.


S K A B LY S O G H Y G G E Udnyt alle hjørner af Deres bolig med den helt rigtige belysning. Placer f.eks. en dekorativ gulvlampe i et mørkt hjørne for at skabe en større rumfornemmelse og en rolig hyggekrog med plads til fordybelse.

Gulvlampe

I denne lampe kan pærer i energiklasse A++ anvendes. Pris pr. stk.

268,00

Lamperne vil blive leveret i butikkerne på et senere tidspunkt. Søstrene anbefaler, at De holder øje på Facebook og Instagram, hvor leveringsdatoen vil blive annonceret.


SÅDAN SKABER DE

Fransk forårsforvandling Forårets hjem skal være fuld af farver og liv i et skønt samspil med franske og feminine følelser, der emmer af personlighed og eftertænksomhed. Anna anbefaler denne sæson, at De indretter med stemningsskift så både lys, luft og farver, men også nærhed og lune forekommer i Deres hjem. Når farvet interiør i forskellige stilarter formår at sende tankerne på opdagelsesrejse, så er hjemmet forårsforvandlet, smiler Anna.

GRAFISK SKØNHED

Giv Deres hjem karakter og kontrast ved at kombinere farver med grafiske og botaniske linjer. Tænk gerne utraditionelt.

GRØNT LIV

Brug årstiden og skab grønt liv ved at tage naturens farver og planter indenfor. Naturen er fyldt med skatte til Deres indretning.

BENYT VINDUESKARMEN

Giv vindueskarmen et nyt look, hvis De ønsker en tydelig forandring i et rum. Vindueskarmen er den perfekte scene til et stilleben.

Vigtigst er dog, at De vælger interiør med kærlighed, understreger Anna.


Fyrfadsstager

Saml en gruppe af lyse- og fyrfadsstager i forskellige formsprog. Det giver et personligt udtryk, fremhĂŚver Anna. Pris pr. stk.

28,80


S O V E VÆ R E L S E

Gulvtæppe Marokkansk-inspireret. Et blødt og behageligt afsæt til når en ny dag begynder. Fås i tre farvekombinationer. Pris pr. stk.

298,00


Væglampe

I denne lampe kan pærer i energiklasse A++ anvendes. Pris pr. stk.

98,00 Lamperne vil blive leveret i butikkerne på et senere tidspunkt. Søstrene anbefaler, at De holder øje på Facebook og Instagram, hvor leveringsdatoen vil blive annonceret.


DIY-projekt

Anna har kreeret en fin bogkvast, så De på elegant vis kan begynde, hvor De sidst sluttede. På www.sostrenegrene.com/dk viser Anna, hvordan De selv kan lave dette projekt.

Opbevaringspose I kraftig kanvas. Praktisk og pæn på én gang, lige som Clara foretrækker. Fås i tre designs. Pris pr. stk.

64,40


BRIOCHE BOLLER – EN FRANSK KLASSIKER

Fransk forkælelse i hjemlige omgivelser 1 D L FL Ø D E · 2 5 G G ÆR · ¼ T S K G ROF T S A LT 350 G HVE D E ME L · 1 0 0 G BL ØD T S M ØR · 1 ½ S P S K S U KKE R 2 Æ G TI L D E J EN · 1 ÆG T IL P E N S L IN G

Varm fløden og smuldr gæren i en skål. Hæld fløden i skålen sammen med salt og en tredjedel af melet. Slå dejen godt sammen og lad den hæve tildækket i en halv time. Rør smør, sukker og æg sammen og tilsæt resten af melet. Slå dejen sammen til en lind dej. Form herefter store og små boller af dejen, gerne på et meldrysset bord. Fordel de store boller på en bageplade beklædt med papir og sæt en lille bolle på toppen af dem. Lad briocherne hæve tildækket i en halv time. Pensl bollerne med et sammenpisket æg og bag dem midt i ovnen i cirka 10 minutter ved 225 grader. Anna anbefaler, at De serverer briocherne lune en søndag morgen på sengekanten.

BON APPÉTIT FRA ANNA OG CLARA


Smørkniv

ServĂŠr franske morgenfristelser for en De holder af. Pris pr. stk.

16,80


Dekorationshylde

Med skandinaviske referencer fremstĂĽr dekorationshylden enkel og let i designet. FĂĽs i to farver. Pris pr. stk.

318,00


KØKKEN

En indbydende hyggekrog i køkkenet Lad gerne de ting, De bruger ofte stå fremme,
da det sender et signal om, at Deres køkken er et fristed, der emmer af liv og sjæl.


Kaffebrygger

Nyd en dejlig, stille stund ved at betragte brygningen af Deres foretrukne kaffe. Denne bryggemetode udtrækker alle de dyrebare aromaer af kaffen, hvorfor søstrene mener, at ventetiden er det hele værd. Pris pr. stk.

74,40

Dåser

Forårsforny køkkenhylden med dekorative dåser til te i forskellige farver. Pris pr. stk.

19,90 Drikkeglas

Til friskpresset juice af lime og appelsin eller en anden frisk forårsdrik. Pris pr. stk. fra

11,90


Køkkenredskaber

Flotte redskaber i akacietræ til assistenter og talenter i køkkenet. Pris pr. stk.

26,60

Skærebræt

Til forberedelse eller anretning af franske specialiteter. Pris pr. stk. fra

68,00


Tid til te

Anna og Clara mener, at en daglig kop velsmagende te er vejen til et godt og langt liv. Søstrene udvælger derfor nøje hvilke smagsvarianter, der skal være i deres udvalg af vej-selv te.

Tekande Pris pr. stk.

118,00 Tekop

Pris pr. stk. fra

19,90

Salatbestik

Smukt og stilrent design. Salatbestik i mat messing, som tilfører et gyldent strejf til serveringen. Pris pr. sæt

39,90 Rustikt stentøj

En moderne stentøjs-serie, der indeholder kande, krus og skåle. Pris pr. stk. fra

16,60


Skåle

Omkranset af håndtegnede mønstre, som gør skålene unikke. Anna anbefaler, at De sammensætter flere forskellige mønstre for et personligt stel. Pris pr. stk.

19,97


E N D N U M E R E AT G L Æ D E D E M T I L

Møbelnyheder med karakter Anna og Clara kan med stor glæde og begejstring præsentere to møbelnyheder, der på skønneste vis kombinerer parisisk dekadence og skandinavisk minimalisme i smukke farveforklædninger, der er kendetegnende for hele søstrenes forfriskende forårskollektion.

STOL I V EL OU R Søstrenes nye velourstol er skabt med omtanke for smukt design og behagelig siddekomfort. Stolens designudtryk er organisk og elegant, hvilket kommer til udtryk via de slanke ben og det fyldige sæde med yndefulde kurver. Formsproget er ikke alene af høj æstetisk kvalitet, men også gennemtænkt således, at De kan føle Dem behageligt omsluttet af stolens bløde ryg- og armlæn. En henrivende nyhed.

P U F I VEL OU R EL L ER TEKSTIL Tankerne bag puffen har været at designe et enkelt, delikat og tidsløst møbel i et moderne udtryk, hvor nydelse og elegance er i højsædet. Puffen er forsynet med fire indvendige syninger, som understreger det moderne og appellerende design. Puffen er både skøn og funktionel, og den passer derfor ind i de fleste omgivelser. Lad enten puffen få plads i soveværelset, entréen eller stuen - den vil pynte og bidrage i ethvert rum. De kan have en enkelt stående ved Deres lænestol eller have flere stående i en sammenhæng som uformelle og flytbare siddepladser.

STOL OG PUF SÆLGES FRA TORSDAG DEN 16. MARTS


Stol i velour

Sæt Dem godt til rette i den nye velourstol, som kan flytte ind i påklædningsværelset, stuen eller køkkenalrummet. Pris pr. stk.

398,00

SÆLGES FRA TORSDAG DEN 16. MARTS


Vidunderlig velour

Velour er lækkert og luksuriøst. Et fabelagtigt materiale til netop møbler, fordi det er blødt, imødekommende og samtidig særdeles eksklusivt for øjet. Velour frembringer et skønt farvespil og er levende i sit visuelle udtryk, hvilket skaber hygge i hjemmet.

Farvesymbiose

Velourstolen præsenteres i en smuk farveskala, således et skønt og levende farvespil kan opstå ved sammensætning af flere forskellige nuancer.


VELOURSTOL

DARK ROSE

SOFT AQUA

CACTUS GREEN

DARK BLUE

BREDDE: 55 CM · DYBDE: 60 CM HØJDE: 80 CM · SÆDEHØJDE: 45,5 CM

STEEL GREY


Puf i velour eller tekstil

I enkelt og tidsløst design med mange anvendelsesmuligheder. Slip fantasien løs og anvend puffen, som det passer Dem allerbedst. Pris pr. stk.

219,00

SÆLGES FRA TORSDAG DEN 16. MARTS


PUF I VELOUR ELLER TEKSTIL

PETROLEUM BLUE VELOUR

CACTUS GREEN VELOUR

DARK ROSE VELOUR

COOL GREY TEKSTIL

LIGHT ROSE TEKSTIL

BRIGHT YELLOW TEKSTIL

HØJDE: 32,5 CM DIAMETER (TOP): 33 CM · DIAMETER (BUND): 46 CM


Prisliste Produkterne sælges fra torsdag den 2. marts 2017, med undtagelse af stol og puf som sælges fra torsdag den 16. marts, og så længe lager haves.*

17289

17252

17289

17283

17252

Lysestage Fås i otte farver. Pris pr. stk.

Fyrfadsstage Fås i tre farver. Pris pr. stk.

Keramikophæng (Dia: 8,5 cm) Fås i ti farver. Pris pr. stk.

Kanvas opbevaringspose Fås i tre designs. Pris pr. stk.

Rullebord (65x50x35 cm) Fås i fire farver. Pris pr. stk.

DKK 24,40

DKK 28,80

DKK 14,90

DKK 64,40

DKK 288,00

17365

17132

17132

17227

Gulvtæppe (135x190 cm) Fås i tre farvekombinationer. Pris pr. stk.

Pyntepude i velour (60x40 cm) Fås i fire farvekombinationer. Pris pr. stk.

Pyntepude i velour (45x45 cm) Fås i fire farvekombinationer. Pris pr. stk.

Pyntepude med print (45x45 cm) Fås i fire designs. Pris pr. stk.

DKK 298,00

DKK 124,00

DKK 88,00

DKK 78,80

17253

17285

17288

17288

Dekorationshylde (175x65x17 cm) Fås i to farver. Pris pr. stk.

Plaid (125x150 cm) Fås i tre farver. Pris pr. stk.

Vase (H: 18 cm) Fås i fire designs. Pris pr. stk.

Vase (H: 16,5 cm) Fås i to designs. Pris pr. stk.

DKK 318,00

DKK 134,00

DKK 39,90

DKK 44,00

Maksimal belastning pr. hylde: 3 kg.

17214

17214

17214

17188

Væglampe Fås i fire farver. Pris pr. stk.

Bordlampe (H: 43 cm) Fås i fire farver. Pris pr. stk.

Gulvlampe (H: 135 cm) Fås i tre farver. Pris pr. stk.

Urtepotte (H: 9 - 11 cm) Fås i to farver og to størrelser. Pris pr. stk. fra

DKK 98,00

DKK 158,00

DKK 268,00

DKK 18,80

I denne lampe kan pærer i energiklasse A++ anvendes.

I denne lampe kan pærer i energiklasse A++ anvendes.

I denne lampe kan pærer i energiklasse A++ anvendes.

Lamperne vil blive leveret i butikkerne på et senere tidspunkt. Søstrene anbefaler, at De holder øje på Facebook og Instagram,hvor leveringsdatoen vil blive annonceret.

17188

17289

17289

17289

17245

Vase (H: 11 - 14 cm) Fås i to farver og to størrelser. Pris pr. stk. fra

Vase (H: 12 cm) Fås i tre farver. Pris pr. stk.

Vase (H: 8,5 cm) Fås i tre farver. Pris pr. stk.

Dekorationskugle (Dia: 9cm) Fås i fire farver. Pris pr. stk.

Gulvløber (60x150 cm) Fås i tre designs. Pris pr. stk.

DKK 27,70

DKK 32,90

DKK 26,80

DKK 22,90

DKK 89,00


17187

17187

17308

17289

17370

Glasvase (H: 22 cm)

Dekorationsflaske (H: 12 cm)

Pris pr. stk.

Glasvase (H: 9 cm) Fås i fem ass. farver. Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

Dekorationsfad (Dia: 32,5 cm) Fås i tre farver. Pris pr. stk.

Skål Fås i fire designs. Pris pr. stk.

DKK 74,00

DKK 26,60

DKK 34,40

DKK 144,00

DKK 19,97

17174

17182

17232

17232

17232

Glaskande (H: 22 cm) Fås i to farver. Pris pr. stk.

Drikkeglas Fås i to størrelser. Pris pr. stk. fra

Skål i stentøj (Dia: 17,5 - 22 cm) Fås i to størrelser. Pris pr. stk. fra

Krus i stentøj Fås i to størrelser. Pris pr. stk. fra

Kande i stentøj (H: 12 cm)

DKK 38,80

DKK 11,90

DKK 78,00

DKK 16,60

DKK 38,80

17295

17295

17295

17295

17295

Bakke i akacietræ (Dia.: 33 cm)

Smørkniv med akacietræ

Brødkniv med akacietræ

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

Skærebræt i akacietræ Fås i to modeller. Pris pr. stk. fra

Køkkenredskaber i akacietræ Fås i tre modeller. Pris pr. stk.

DKK 129,00

DKK 16,80

DKK 27,70

DKK 68,00

DKK 26,60

17264

17264

17270

17270

17233

Tekande i porcelæn (H: 26 cm) Fås i fire farver. Pris pr. stk.

Kop i porcelæn Fås i fire farver og to størrelser. Pris pr. stk. fra

Tedåse (H: 13 cm) Fås i seks farver. Pris pr. stk.

Kaffedåse (H: 18,6 cm) Fås i fire farver. Pris pr. stk.

Kaffebrygger (H: 18cm) Pris pr. stk.

DKK 118,00

DKK 19,90

DKK 19,90

DKK 22,90

DKK 74,40

17305

17343

17368

17368

Salatbestik Fås i to varianter. Pris pr. sæt fra

Velourstol Fås i fem farver. Pris pr. stk.

Puf i velour Fås i tre farver. Pris pr. stk.

Puf i tekstil Fås i tre farver. Pris pr. stk.

DKK 398,00

DKK 219,00

DKK 219,00

Sælges fra torsdag den 16. marts 2017.

Sælges fra torsdag den 16. marts 2017.

Sælges fra torsdag den 16. marts 2017.

DKK 29,90

Pris pr. stk.

*Vejl. udsalgspriser. Søstrene Grene tager forbehold for tastefejl, prisændringer, leveringsforsinkelser og udsolgte varer.


MØD SØSTRENE ONLINE OG FØLG MED I

Anna og Claras vidunderlige verden N YH E D S BRE V Ønsker De at få besked blandt de første, når Anna og Clara har nyt på hjerte om kollektioner og kataloger, så er søstrenes nyhedsbrev at anbefale. De kan tilmelde Dem Søstrene Grenes nyhedsbrev på www.sostrenegrene.com/dk

FA CE BO O K Hver uge deler Anna nye kreative projek­­­­­­ter blandt andet i form af små DIY-videoer, hvor søstrene opfordrer Dem til at være med. Lige­ledes informerer søstrene om spændende­nye produkter og besvarer med stor flid alle henvendelser.

I N S TA G RA M Vil De gerne være ajourført med nye produkter i Søstrene Grene, så er Instagram at anbefale. Hver dag deler Anna og Clara billeder af deres særligt udvalgte produkt­nyheder. Hold øje med søstrenes kendte hashtags #grenediy og #grenehome.

YO U T U BE Er De begejstret for Annas DIY-videoer? Så anbefaler søstrene, at De skriver Dem op til Søstrene Grenes YouTube-kanal, hvor alle DIY-videoer er samlet, og hvor der ugentlig kommer to nye til.

W W W. S OS T REN EG REN E. C OM / D K

Idé, styling, tekst og layout af Søstrene Grene

Forår 2017 · Design af Søstrene Grene

De viste produkter forhandles i

Foto Anna Overholdt · Tryk CS Grafisk

Alle rettigheder er forbeholdt Søstrene Grene.

Søstrene Grenes butikker, så længe lager haves.


Puf i velour eller tekstil

I enkelt og tidsløst design med mange anvendelsesmuligheder. Slip fantasien løs og anvend puffen, som det passer Dem allerbedst. Pris pr. stk.

219,00

Produkterne sælges fra torsdag den 2. marts 2017, med undtagelse af stol og puf som sælges fra torsdag den 16. marts, og så længe lager haves. Lamperne vil blive leveret i butikkerne på et senere tidspunkt.

DK - (Mobile) - SØSTRENE GRENES INTERIØRKOLLEKTION FORÅR 2017  

Forførende, fransk forårshjem. PRODUKTERNE SÆLGES FRA TORSDAG DEN 2. MARTS 2017