Page 1

fingerprint.dk

Professionelle smede-løsninger til store som små opgaver DK SMEDIE har meget stor erfaring inden for stålarbejde og leverer til både store og små projekter. Vi lægger nemlig vægt på dit behov og ikke opgavens størrelse – den lille del i byggeriet er lige så vigtig som den store del.

Med egen produktion betyder det, at vi sørger for, at du får et helt færdigt produkt. Fx kan vi levere altaner med gulvvbelægning, loftbeklædning og glasværn m.m. – det gælder inden for alle typer opgaver.

Vi har egen tegnestue hvor der bliver tegnet i “Autocad” samt 3D-tegneprogrammet “Solid Works”. Det sikrer at produktet er præcist som du ønsker.

DK SMEDIE er en solid virksomhed med et stort netværk og med mange års erfaring. Vi er derfor et godt valg som samarbejdspartner.

DK Smedie ApS Bag Stadion 17, 4220 Korsør Telefon 58 502 512 Mobil 20 602 612 Fax 59 502 512 jvd@dksmedie.dk

Læs mere på dksmedie.dk og se eksempler på løste opgaver.

Professionelle smede-løsninger – for private, industri og erhverv


Carporte Beskyt bilen, båden eller cyklerne bedre under carportens tag – og få samtidig en flottere indkørsel En carport er ikke bare en praktisk beskyttelse af din bil mod vind og vejr. Den skal også passe til huset og ikke mindst omgivelserne. Måske du har behov for et tilhørende redskabsrum, en dobbelt carport eller endda et helt “carport-batteri”? Ved et uforpligtende møde finder vi frem til løsningen, som passer til lige netop dig og dine behov.

– Hos os behøver du ikke være din egen lykkes smed!

Profile for sortsjov

dk smedie_carportfolder  

dk smedie_carportfolder  

Profile for sortsjov
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded