Page 1

MY JEWELLERY

INSIDE THE STORY BEHIND MY JEWELLERY

INSIDE statement oorhangers €19,95

1


EMPRESS weerspiegelt de schoonheid van de natuur door krachtige aardse geurtonen te combineren met frisse bloemengeuren. EMPRESS is een parfum dat de veelzijdigheid van vrouwelijkheid perfect weerspiegelt. De luxueuze en kruidige geur staat voor de onafhankelijke en krachtige vrouw. Zij is ambitieus en streeft ernaar om haar droom waar te maken.

AVAILABLE IN STORE & ONLINE €39,95

2

INSIDE


THIS EDITION MY JEWELLERY INSIDE

17 06

26

09

24

MEET MY TEAM Leer het team kennen!

04

INTRO

06

SHARON HILGERS Van een passie voor sieraden naar een bedrijf met 135 medewerkers & 10 boutiques.

26

30

MJ NEWS Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

30

WHATʼS IN MY SCHOOLBAG

WINACTIE

My Jewellery’s allereerste Back to School collectie!

Blader snel naar bladzijde 30, doe mee & win!

28

32

EVEN VOORSTELLEN

MY JEWELLERY BOUTIQUES

My Jewellery Boutique ‘s-Hertogenbosch.

Vind een boutique bij jou in de buurt!

Y

INSIDE BE HIN

Een collectie geïnspireerd op de prachtige kleuren en vrolijke prints van de lente en zomer.

Samen met 6 van onze favoriete influencers vertrokken we naar het magische en zonnige Marrakech voor onze ‘Mother & Daughter Trip’.

Een kijkje binnen MJ HQ.

RY TH E STO

Een kijkje achter de schermen tijdens onze trip.

MJ GOES MARRAKECH

MY JEWELLERYʼS HOOFDKANTOOR

LLER

11

17

08

EWE MY J

BEHIND THE SCENES IN MARRAKECH

DE OCCASION COLLECTIE

Wat kun je allemaal lezen in deze editie?

28

ELL D MY JEW

ERY

SHOPPING IS THE BEST THERAPY MY JEWELLERY BOUTIQUES

MAISON ARNHEM

SPECIAL BOUTIQUE BREDA

BAKKERSTRAAT 68 ARNHEM

BOUTIQUE MAASTRICHT

VEEMARKTSTRAAT 35 BREDA

CENTRAL BOUTIQUE UTRECHT

BOUTIQUE AMSTERDAM

SINT AMORSPLEIN 16 MAASTRICHT

OUDKERKHOF 5 UTRECHT

HARTENSTRAAT 12 AMSTERDAM

BOUTIQUE DEN BOSCH

BOUTIQUE NIJMEGEN

BOUTIQUE HAARLEM

SNELLESTRAAT 37 ’S-HERTOGENBOSCH

PAUWELSTRAAT 11 NIJMEGEN

BARTELJORISSTRAAT 6 HAARLEM

BOUTIQUE EINDHOVEN KLEINE BERG 3 EINDHOVEN

MJsummer INSIDE edition

BOUTIQUE ROTTERDAM OUDE BINNENWEG 57A ROTTERDAM

W W W. M Y- J E W E L L E RY. C O M

INSIDE

3


The way she wears it WELKOM BIJ DE EERSTE EDITIE VAN MY JEWELLERY INSIDE! EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ EEN MERK DAT OOIT BEGON ALS EEN SIERADENLABEL EN HOBBY VAN EEN ENTHOUSIASTE TWINTIGER, WAT IS UITGEGROEID TOT EEN TOONAANGEVEND E-COMMERCE BEDRIJF BINNEN DE FASHION & LIFESTYLE INDUSTRIE.

In deze editie lees je hoe My Jewellery ooit is begonnen, krijg je een beeld van het hoofdkantoor & stellen we je voor aan het team. Laat je inspireren door de meest mooie beelden van de nieuwe collectie & laat je verrassen door het verslag van de Mother & Daughter trip in het sprookjesachtige Marrakech! De zomervakantie moet nog beginnen, maar wij geven je een kijkje in onze nieuwe Back to School collectie. In deze editie lees je waar je deze essentials voor een fashionable nieuw schooljaar kunt shoppen & stellen we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Vergeet je niet mee te doen met de winactie? Enjoy reading!

XOXO

Sharon

4

INSIDE


INSIDE

5


WHEN I WAS JUST A LITTLE GIRL

Sharon Hilgers

WAT OOIT BEGON UIT PURE PASSIE VOOR SIERADEN IS NU EEN BEDRIJF MET 135 MEDEWERKERS EN 10 BOUTIQUES DAT GEMIDDELD 800 ONLINE ORDERS PER DAG VERWERKT.

SHARON HILGERS STARTTE 10 JAAR GELEDEN VANUIT WIJCHEN MET DE VERKOOP VAN SIERADEN, NAAST HAAR BAAN ALS FRANS DOCENT. WAT BEGON ALS HOBBY IS INMIDDELS UITGEGROEID TOT EEN SUCCESVOLLE ONDERNEMING. MY JEWELLERY VERKOOPT KLEDING EN SIERADEN ONLINE EN IN 10 WINKELS IN NEDERLAND. Al tijdens haar middelbare schoolperiode maakte Sharon graag zelf sieraden met haar zus Jesse, ze verzamelden door de jaren heen zoveel kralen dat ze er een kelder mee vulden en daar zelfs workshops gaven. Dit was gedurende de havo Sharons bijbaan, zonder enige intentie om van sieraden ontwerpen haar vaste baan te maken. Na een studie Franse taal en zelfs enkele jaren in het onderwijs gewerkt te hebben begon My jewellery zich langzaam te ontwikkelen. Het begon met een Facebookpagina waar ze (inmiddels zonder haar zus) een kleine webshop aan koppelde, die verrassend goed liep! Dat was in een tijd waarin nog niet veel bedrijven op zo’n manier sieraden verkochten. In een korte tijd ging ze van tientallen naar duizenden volgers via Facebook. Alles wat ze online postte, was binnen een dag verkocht. Na verloop van tijd leverde ze steeds meer uren in op school. Het moment dat Sharon een vergadering was vergeten, wist ze het zeker. ‘Ik moet nu een keuze maken, voordat ik een docente word die haar leerlingen vergeet’. En die keuze is op My Jewellery gevallen.

6

INSIDE

Zo kon Sharon zich volledig storten op haar merk. Ze liet een webshop bouwen en vanuit daar was alles mogelijk. Vervolgens is ze een beetje ‘brutaal’ allerlei magazines gaan benaderen met de vraag of ze iets leuks konden plaatsen met haar sieraden, met succes! Daarnaast hield ze online een blog bij over wat er behind the scenes gebeurde met de pakketjes en tijdens inkooptripjes naar Parijs. Dat vonden heel veel meiden leuk om te volgen en daarmee werd de basis gelegd voor My Jewellery. Sharon verkocht haar sieraden jarenlang alleen via social media en opende in 2015 haar eerste fysieke winkel. Ze deed álles online en tien jaar geleden was dat echt een nieuwe manier om een merk in de markt te zetten. Dit was in eerste instantie gericht op het vergroten van de naamsbekendheid en de vindbaarheid van de producten, met een koppeling naar de website erbij. Nu is dat niet meer bijzonder, maar destijds was het dat wel. Ze wilde toen ook helemaal geen eigen winkel; wat Sharon wilde was een goed merk neerzetten met een heel goede webshop. Uiteindelijk heeft ze toch gekozen voor een fysieke winkel, omdat je daardoor een betere band met je klant opbouwt en het online shoppen kunt ondersteunen door bijvoorbeeld retouren fysiek aan te nemen. De winkel is een erg goed verlengstuk van de webshop; ze versterken elkaar.


De eerste My Jewellery-winkel opende in Den Bosch en bleek klanten uit het hele land te trekken. Reden voor Sharon om een tweede winkel te openen. En een derde. Nu staan er My Jewellery-winkels in Den Bosch, Haarlem, Eindhoven, Arnhem, Breda, Utrecht, Maastricht, Amsterdam, Nijmegen & Rotterdam! Vlak voor de opening van de eerste winkel startte My Jewellery een eigen kleding- en schoenenlijn. Voor de blogs en Instagram-posts maakte Sharon foto’s van haar armbanden, kettingen en oorbellen waarbij vaak ook haar kleding in beeld kwam. Steeds meer volgers wilden weten waar dat ene rokje of dat bloesje vandaan kwam en daardoor ontstond het idee ook kleding te gaan produceren. My Jewellery heeft nu een mooie combinatie van kleding en sieraden en in de winkels komt dat heel goed tot uiting. Die combi maakt het ook gemakkelijker om een winkel te openen: als je alleen sieraden brengt, moet je er misschien andere merken bijnemen en dat hoeft My Jewellery nu niet te doen. Sharon & haar team, proberen van My Jewellery een lifestylemerk te maken met een veelzijdig en verrassend aanbod en daarmee heel veel interactie met de klanten te creëren. Sharon vindt het leuk om in contact te komen met haar klanten. De boutiques zorgen echt voor de hele My Jewellery experience. Alle boutiques zorgen voor een positieve injectie in het online platform en bedrijf. De boutiques in specifieke, luxere winkelstraten zijn een ontmoetingsplaats waar My Jewellery haar klanten de

beste service & beleving kan bieden. De verkoop staat niet geheel centraal; door middel van de boutiques, wil My Jewellery vooral werken aan een sterkere band met haar klant. Wie reageert op interactieve campagnes, of My Jewellery tagt op social media, wordt onderdeel van de My Jewellery Community. Op social media worden er vragen gesteld bij posts en worden volgers bij bepaalde keuzes betrokken. Bij inkoopmeetings worden bijvoorbeeld foto’s online gezet en wordt er gevraagd of het ingekocht moet worden of niet. My Jewellery kenmerkt zich door opvallende sieraden, veelal in Ibiza stijl. Maar in de loop der jaren zijn hier ook horloges, kleding, accessoires, schoenen en tassen aan toegevoegd. De doelgroep van My Jewellery wil er van top tot teen goed uitzien, dus we proberen het complete plaatje te verkopen. Een ander speerpunt is dat we continu vernieuwend zijn. Om onze klanten te blijven prikkelen, worden er elke week nieuwe items online gezet. Op kantoor heeft My Jewellery een inhuis designer die zelf ontwerpen maakt van de producten. Deze producten zijn van My Jewellery haar eigen label en passen helemaal bij haar identiteit. Daarbij is het voorraadbeheer, magazijn en orderverwerking binnenshuis georganiseerd. Zo is het zeker dat My Jewellery haar klanten de beste persoonlijke service kan bieden.

“I’M ALL ABOUT GOOD VIBES, BIG GOALS AND MORE HAPPINESS!”

INSIDE

7


My Jewellery's HEADQUARTER

DE PLEK WAAR ALLES WORDT BEDACHT EN VOORBEREID: HET HOOFDKANTOOR VAN MY JEWELLERY! VANAF HET MOMENT DAT JE HET HOOFDKANTOOR BINNENKOMT, WORD JE METEEN ONDERGEDOMPELD IN DE PASSIE EN DE SFEER VAN HET BEDRIJF. OMRINGT DOOR PRACHTIGE KLEDING, SIERADEN, ACCESSOIRES EN MOOIE DECORATIES IS DE STIJL VAN MY JEWELLERY IN HEEL HET KANTOOR TERUG TE VINDEN! My Jewellery gaat met de trends mee, is gefocust op goede service en maakt iedere dag weer honderden meiden blij met trendy items. Maar wat gebeurt er allemaal achter de schermen voordat jij jouw pakketje ontvangt? Op de achtergrond zorgt een groot en hecht team van jonge mensen ervoor, dat jij jouw favoriete My Jewellery items zorgeloos kunt shoppen. Het begint allemaal bij ons inkoopteam. Deze meiden houden de trends in de gaten en zorgen ervoor dat ze de mooiste items voor jullie ontwerpen en inkopen. Het marketing- en brandingteam zorgen er onder andere voor dat alle producten mooi op de website komen te staan. Ook zijn ze continu bezig met het bereiken van de doelgroep door middel van bijvoorbeeld emails, advertenties, events, social media of influencers. In ons magazijn lopen een hoop toppers rond die ervoor zorgen dat al jouw gekozen items binnen no-time bij jou afgeleverd worden. En last but definitely not least; onze meiden van de klantenservice, die altijd voor alle klanten klaarstaan. Wil je meer weten over hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Volg dan onze social kanalen en blijf up to date!

8

INSIDE

en de d r o w m o o r w o h s e In d er te n e s e r p e g s e ti c e nieuwste coll


Nikki

Pleuni

Buying & Product manager: “Mijn ultieme zomer essential is de jumpsuit, jumpsuits zijn mega veelzijdig. Zo zijn ze ideaal om over een bikini te dragen tijdens een dagje strand & switch je gemakkelijk van casual naar chique door je sneakers te vervangen voor hakken.”

Brand Coördinator: “Een mooie grote tas! Of je nu een dagje naar het strand gaat, een citytrip maakt of gaat picknicken met familie of vrienden. Een tas waar voldoende in kan is een must in de zomer.”

Jody

Marketing assistent: “Swimsuit! Dat is toch wel mijn ultieme summer essential. Een badpak is tegenwoordig weer helemaal in en daarnaast mega comfy! Ook super leuk om te combineren met een rokje of shortje en je bent ready to go.”

Joyce

Evita

Influencer Marketeer: “Zonnebrandcrème is voor mij een musthave! Ik heb zonneallergie, ooit van gehoord? En ik vind een comfy en sexy (maxi) dress echt een summer essential!”

Nicky

Content Manager: “A girl can never have too many sunglasses! Zonnebrillen, in alle maten en vormen. Die kunnen bij mij deze zomer absoluuut niet ontbreken!”

Creative Brand Specialist & Photographer: “Ik raak altijd mijn zonnebrillen kwijt dus een zonnebrilkoordje is echt een essential voor mij. Hierdoor blijft mijn zonnebril altijd om mijn nek hangen!”

Puck

Supervisor Customer Care: “Een bumbag, precies groot genoeg voor je telefoon en portemonnee. Praktisch in de zomer als je geen zin hebt om je hele inboedel met je mee te zeulen.”

Bo

Intern Buying & Product: “Mijn ultieme summer essential is wel een midi rok! Zo zie je er classy uit maar wel lekker luchtig!”

rd INSIDE

9


armband met klaver €18,95 basic bangle €24,95 lila kralenarmband €8,95 armband met schelp €15,95 mintgroene kralenarmband €8,95 roze bangle €19,95

10

INSIDE


plisse jurk €39,95 jurk met bloemen €39,95

OCCASION COLLECTIE De speciale occasion wear collectie is eindelijk gelanceerd and we love it! De collectie bevat de mooiste items, geïnspireerd op de prachtige kleuren en vrolijke prints van de lente en zomer. Heb je binnenkort een bruiloft? Met de nieuwe suits en satijnen tops weet je zeker dat je er classy uitziet. Voor een tuinfeestje ga je bijvoorbeeld voor één van de te gekke jurkjes of rokjes met print. En heb je ook nog een avondje uit gepland staan? Dan zit je goed met de mooiste slipdresses in diverse kleuren. Om jouw looks helemaal compleet te maken hebben we natuurlijk ook enorm veel bijpassende sieraden en accessoires toegevoegd. Zo weet je zeker dat jij zult stralen op elk feestje dit seizoen!

INSIDE

11


LET’S MAKE PLANS, I HAVE CUTE JEWELLERY THAT NEEDS TO BE SHOWN OFF

Cadeautip

12

INSIDE


s i e f Li y t r a p a statement oorbellen €15,95

INSIDE

13


14

INSIDE

beige jumpsuit €39,95


peach bangle €19,95 wit armbandje met schakels €8,95 roze dubbele armband €19,95 armband met parel €8,95 armband met muntjes €14,95

INSIDE

15


satijnen overslag body €24,95 ruffle rok €34,95

16

INSIDE

cropped top €17,95 midi rok €39,95


@MAAN.DE.ST

e d & n le l e b r o o l j i nieuwe st ting met muntjes dubbele ket

influencertrip

TO MARRAKECH ER GING WAT VOORBEREIDING AAN VOORAF MAAR EIND APRIL WAS HET EINDELIJK ZOVER. SAMEN MET 6 VAN ONZE FAVORIETE INFLUENCERS VERTROKKEN WE NAAR HET MAGISCHE EN ZONNIGE MARRAKECH VOOR ONZE ‘MOTHER & DAUGHTER TRIP’. NAAST DE INFLUENCERS MAAN, JESSIE JAZZ, JUULTJE, JOY, ARIELLE EN JULIA GING ER OOK EEN DEEL VAN TEAM MY JEWELLERY MEE. VERDER WAS DEZE TRIP ONDER LEIDING VAN CLAIMY VAN THE SOUKDEPARTMENT DIE ALLE INS EN OUTS VAN MARRAKECH WEET. BEPAKT MET ONZE VOLLE SUITSUIT KOFFERS, ARRIVEERDEN WE NA PAAR UUR VLIEGEN VROEG IN DE OCHTEND OP MENARA INTERNATIONAL AIRPORT. Natuurlijk wisten we dat Marrekech veel indruk zou gaan maken maar tijdens onze rit naar het hotel keken we onze ogen al uit. Alle gebouwen in een prachtige terracottaroze kleur, overal palmbomen te vinden, kamelen op elke hoek en temperaturen die ver boven de 30 stegen. Yes, deze trip kon nu echt gaan beginnen.

Met Palais Namaskar als ons hotel werden de influencers letterlijk in de watjes gelegd. Als kerst op de taart werden ze verwelkomd met een heerlijk verzorgingspakket met producten van Dove en Goldwell. Daarnaast kregen de meiden ook als eerste toegang tot onze swimwear collectie en vielen onze roze en lila badpakken direct in de smaak. Na dat iedereen even tijd had gekregen om op te frissen was het tijd voor een heerlijke brunch om onze Mother & Daughter armband opnieuw te lanceren. Deze armbanden zijn perfect om samen te dragen met je moeder. Het perfecte cadeau voor Moederdag en het hele jaar door. We love it! De volgende dag was het tijd om meer van Marrakech te ontdekken. Na een lekker ontbijt vertrokken we naar de oude stad (Medina) om rond te struinen, een prachtige tuin te bezichtigen en af te sluiten met een lunch en poolday bij Mandarin Oriental. Als laatste moment echt samen was ons diner gepland bij Jnane Tamsna en dit is zeker een aanrader wanneer je naar Marrakech gaat. Je waant je in een oosters sprookje waarvan je hoopt dat deze niet stopt. Voor ons allen was het de perfecte afsluiter voor deze magische trip en het eren van de liefste vrouwen op de wereld: onze moeders.

INSIDE

17


white wide sleeve shirt €19,95 donkerblauwe a-lijn rok luipaard €34,95 okergeel haar sjaaltje witte stippen €5,95 mother & daughter bracelet heart €19,95

18

INSIDE


statement

oorh ang e

rs €

19 ,

@BEAUTYNEZZ

@JUULTJETIELEMAN

de schakelketting is de basis van iedere necklaceparty

leopard love... hoe mooi staat deze jurk bij Joy? INSIDE

19

95


Statement oorhangers €19,95

20

INSIDE


heart rectangle ring €18,95 zegelring met hart €24,95 armband met platte kralen €8,95 roze bangle smal €19,95 gekleurde armband INSIDE €24,95

21


@ARIELLEDANNIQUE

wauw! Arielle ons roze badpa in k !

@JESSIEJAZZVUIJK

Jessie Jazuzitinevdeer! leukste jumps

@JUULSZIE

Julia m allerliefs et haar te mama! 22

INSIDE


white wide sleeve shirt €19,95 rode rok met boho print €34,95 oorhangers met grote ringen €19,95 INSIDE bangle ruitjes €29,95

23


MARRAKECH ACHTER DE SCHERMEN

ZOVEEL LIEFDE, ZOVEEL LACHENDE VROUWEN! WE KUNNEN MET ZEKERHEID ZEGGEN DAT DE MY JEWELLERY MOTHER & DAUGHTER TRIP EEN SUCCES WAS. NATUURLIJK KON JE AL VIA INSTAGRAM EN STORIES AL VEEL MEE KRIJGEN OVER DE TRIP MAAR GRAAG LATEN WE JULLIE NOG MEER EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN ZIEN. ZO’N MOOIE REIS ZIET ER NATUURLIJK HELEMAAL TOP UIT MAAR ER SCHUILT ZOVEEL MEER ACHTER HET ORGANISEREN VAN ZO’N TRIP MET ZOVEEL VROUWEN. Wat velen niet weten is dat we met z’n allen een extreem vroege vlucht hadden en dat onze wekkenr om 2:00 ’s nachts al ging. Velen van team My Jewellery hadden maximaal 2 uur geslapen en om kwart voor drie waren we ready to go! Marrakech here we come!Omdat het in Nederland nog best koud was, waren velen van ons gehuld in warme truien en jassen. In Marrakech bleek dat de temperaturen zouden stijgen naar 35 graden – dus dat was even een grote omschakeling voor iedereen. Natuurlijk hoor je ons niet klagen maar bij aankomst van ons hotel was het wel fijn om snel op te frissen. Deze trip was helemaal in het teken van onze Mother & Daughter armband en dit gingen we uitgebreid vieren met een heerlijke brunch bij ons hotel Palais Namaskar. Na een inspirerende speech van Sharon van My Jewellery en Claimy van The Souk Department was het tijd om de armband bij elkaar om te doen en te genieten van dit mooie moment.

Behind the scenes @ Marrakech PALAIS NAMASKAR

JESSIE JAZZ & HAAR MAMA ARIELLE & HAAR MAMA

GROEPSFOTO

STRUINEN DOOR DE MOOIE STRAATJES MAAN & HAAR MAMA

24

INSIDE


GEZELLIG MET DE MAMAʼS

ZO WERDEN ONZE KOFFERS NAAR HET HOTEL VERVOERD

HOE MOOI IS DIT?!

JUULTJE TIJDENS DE BRUNCH

An amazing EXPERIENCE

De dag erna was een uitstapje gepland naar het oude centrum van Marrakech om door de straten heen te lopen, leuke winkeltjes te spotten en de prachtige tuinen te verkennen. Het was wel een opgave om met 21 vrouwen bij elkaar te blijven wanneer iedereen overal wat leuks ziet. Hoe leuk om het ‘echte Marrakech’ te kunnen ervaren. De laatste avond was echt een ware droom! We reden tijdens zonsondergang naar de locatie toe waar we ons laatste diner met elkaar zouden hebben. Jnane Tamsna is een hotel en restaurant wat een oase van rust uitstraalt en waar we echt in een sprookje terecht waren gekomen. Live muziek, een lange tafel vol met lichtjes en heerlijk eten als de perfecte afsluiter Een deel van Team My Jewellery bleef nog een dagje langer in Marrakech en vertrok met veel koffers naar een Souk midden in het centrum. Super apart om te zien hoe onze koffers vervoerd werden naar ons hotel in een simpele kar. We hebben zoveel kanten van Marrakech mogen bewonderen onder leiding van Claimy van The Souk Department. Als je nog niet eerder in Marrakech bent geweest dan moet je er binnenkort echt een keer naartoe. It’s an amazing experience!

INSIDE

25


WHAT’S IN MY SCHOOLBAG? DAT WORDT INSLAAN: DIT IS DE TE GEKKE NIEUWE BACK TO SCHOOL COLLECTIE VAN MY JEWELLERY!

schoolagenda €15,-

OH YEAH, DE VAKANTIE STAAT VOOR DE DEUR. HEERLIJK OP VAKANTIE, CHILLEN MET VRIENDEN EN VOORAL EVEN GEEN HUISWERK. WIJ WILLEN NOG EVEN NIET AAN SCHOOL DENKEN, OF TOCH WEL? WACHT MAAR TOT JE DE NIEUWE BACK TO SCHOOL-COLLECTIE VAN MY JEWELLERY HEBT GEZIEN, HELLO SHOPPING TIME! De vakantie is binnen no time voorbij. Waar gaat de tijd heen?! Toch is het best fijn om weer op school te zijn. Waarschijnlijk zie je oude klasgenoten en leer je nieuwe mensen kennen. En na al die weken vrij zijn is het ook helemaal niet erg om weer iets te gaan doen. School hoeft niet altijd saai te zijn, want toffe spullen maken een saaie les net wat leuker. Dit jaar heeft My Jewellery een heleboel artikelen om jouw Back to School collectie compleet te maken! Voor degenen die nog op zoek zijn naar wat spulletjes, wij hebben een heleboel mooie artikelen voor je

26

INSIDE

klaarliggen! De uitgebreide collectie bestaat uit verschillende producten die opgeleukt zijn met verschillende prints en quotes. De nieuwe schoolspullen van My Jewellery haken helemaal in op de trends van dit moment & zijn zo opgesteld dat de spulletjes erg leuk te combineren zijn! In de collectie zit natuurlijk een mooie agenda met een transparante hoes met aan de buitenkant de mogelijkheid om een kaart of foto in te steken. Superleuk om zelf te customizen met een foto van jou en je BFF bijvoorbeeld! Daarnaast zit er ook een tof stickervel in de collectie waarmee je jouw agenda op kunt pimpen. De schriftjes zijn echt super cute, daar kun je er nooit genoeg van hebben! De mooie etiketten zijn bedoeld om op hierop te plakken maar je kunt ze ook als naametiket voor op een cadeautje gebruiken. Naast al dit leuks kun je bij ons ook nog terecht voor kaftpapier & een supertoffe etui met leopard print & roze glitters!


6

Met dit kaftpafpeieesrtjis e! iedere les een 1

7

2

4

3

9

5

etui OMG! deze te is toch te cu ?

1. Agenda 2019/2020 €14,95 2. A4 ringband 2-rings €6,95 3. 3x A5 lijntjesschrift €4,95 4. A4 lijntjesschrift €3,95 5. A4 ruitjesschrift €3,95 6. 2x rol kaftpapier €3,25 7. 3x etiketten €2,95 8. 2x stickervel €2,95 9. Etui €14,95

INSIDE

27


28

INSIDE


My Jewellery boutique S’ - HERTOGENBOSCH

IN 2015 OPENDE MY JEWELLERY HAAR EERSTE FILIAAL IN DE MOOIE THUISSTAD DEN BOSCH, ALS FYSIEK VERLENGSTUK VAN HAAR ONLINE OMGEVING EN VOOR DE COMPLETE MY JEWELLERY EXPERIENCE. Nu kunnen wij met trots vertellen dat de boutique in Den Bosch is verhuisd. We hebben er maar liefst 110 m² aan shopplezier bij gekregen. De boutique is verhuisd naar Snellestraat 37, een kleine 100 meter verderop. Hartje centrum en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Perfect om je dagje shoppen compleet te maken. De My Jewellery boutique in Den Bosch past goed in de Bourgondische straten van de stad. De nieuwe en ruime boutique is gelegen in de Snellestraat op een gezellig pleintje met mooie winkels, midden in het centrum van Den Bosch. In de dichtbij gelegen straatjes zijn ontzettend

leuke restaurantjes, koffiebarretjes en andere leuke winkeltjes. Perfect voor een gezellige shopdag met je beste vriendin, zus of liefste mama! In de My Jewellery boutique in Den Bosch presenteren wij altijd de nieuwste sieraden, kleding en accessoires, die je ook nog op je gemak kunt bekijken en passen. De items liggen mooi gepresenteerd op leuke kussentjes, in glazen doosjes en hangen aan mooie My Jewellery sieradenrekken. Het team geeft met liefde advies en helpt je met het vinden van de leukste fashion items voor je garderobe. Je vindt bij My Jewellery de leukste armcandy, kettinkjes, ringen, oorbellen en accessoires, die regelmatig gespot worden bij infuencers. De állermooiste statement oorbellen en kettinkjes dit voorjaar zijn te vinden in de boutique! De My Jewellery boutique in Den Bosch is 7 dagen per week geopend.

INSIDE

29


MJ NEWS

SISTER BRACELETS

MJ X 7TH SUNDAY Op 9 juni 2019 vindt 7th Sunday festival 2019 plaats! Hier ontstaat een magische plek in ‘the middle of nowhere’ in Erp, 7th Sunday festival trekt ieder jaar steevast duizenden bezoekers. Afgelopen jaar bezochten 40.000 bezoekers het festival. Aankomende editie zal de elfde editie zijn van het 7th Sunday festival. Of je nou van house, hardstyle of electro houdt, op 7th Sunday vind je het allemaal. De line-up bestond afgelopen jaren o.a. uit Axwell, Kirs kross en vele andere namen en naast de main stage waren er maar liefst 11 areas. En zo is er dit jaar ook een My Jewellery Stage, hoe cool?! Geniet van de heerlijke muziek in onze silent disco & maak een te gekke instagram story in onze photobooth. Wij hebben er ontzettend veel zin in! Zien we je dan?

NIEUW! There’s no better friend than a sister, right? De band tussen twee zussen kan ontzettend sterk zijn. Jullie zijn immers met elkaar opgegroeid, waarbij jullie altijd voor elkaar klaar stonden. Hoe leuk is het als je jullie liefde kunt laten symboliseren in een prachtig sieraad?! Of je nu opzoek bent naar een speciaal cadeau voor haar verjaardag of je haar gewoon wilt bedanken voor alles. Dit cadeautje bestaat uit twee armbandjes met de tekst ‘Sisters’, té lief! Jij draagt een armbandje en je zusje de andere. Een armband

Dé vraag waar onze inboxen van zijn overstroomd: wanneer openen jullie een boutique in Groningen!? Nou lieve meiden... het moment is finally daar! Op 27 juli openen we de deuren van de 11e(!) boutique! Reden voor een

WIN WIN WIN Ben jij klaar om een onvergetelijke zomer te beleven? Wij geven een beach essentials pakket (t.w.v. €100,-) weg voor jou & je BFF! Wil jij kans maken? Reageer dan onder onze winactie post op instagram, met emoji’s die jouw ideale zomer omschrijven & tag jouw bestie!

30

INSIDE

Deze armbandjes zijn nu verkrijgbaar online & in de boutiques!

COMING SOON

Life is short, wear your party pants (of jurkje natuurlijk)!

@MYJEWELLERY

kun je werkelijk waar overal mee combineren en zal elke outfit een feestelijk tintje geven. Een prachtig cadeau met een speciale betekenis om voor altijd te kunnen koesteren.

speciaal feestje. De eerste 100 klanten ontvangen een zéér goedgevulde goodiebag Je krijgt een tote bag cadeau gedurende de hele dag bij iedere aankoop en gedurende de hele dag kun je genieten van muziek, hapjes en drankjes. het is ontzettend belangrijk om in iedere boutique de inspiratie, feeling en beleving weer te geven. Ook de My Jewellery boutique in Groningen zal gaan zorgen voor een nieuwe positieve aanvulling van het online platform.

MY JEWELLERY ROTTERDAM We kunnen het bijna niet geloven: boutique nummer 10 is geopend! 1 juni werd de allernieuwste boutique in Rotterdam aan de Oude Binnenweg geopend, hartje centrum en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Perfect om je dagje shoppen compleet te maken.


roze badpak €39,95 paarse badpak €39,95 opblaasband €19,95 strandbal €9,95

INSIDE

31


SHOPPING IS THE BEST THERAPY MY JEWELLERY BOUTIQUES

MAISON ARNHEM

SPECIAL BOUTIQUE BREDA

BAKKERSTRAAT 68 ARNHEM

BOUTIQUE MAASTRICHT

VEEMARKTSTRAAT 35 BREDA

CENTRAL BOUTIQUE UTRECHT

SINT AMORSPLEIN 16 MAASTRICHT

OUDKERKHOF 5 UTRECHT

HARTENSTRAAT 12 AMSTERDAM

BOUTIQUE DEN BOSCH

BOUTIQUE NIJMEGEN

BOUTIQUE HAARLEM

SNELLESTRAAT 37 ’S-HERTOGENBOSCH

PAUWELSTRAAT 11 NIJMEGEN

BARTELJORISSTRAAT 6 HAARLEM

BOUTIQUE EINDHOVEN KLEINE BERG 3 EINDHOVEN

32

INSIDE

BOUTIQUE AMSTERDAM

BOUTIQUE ROTTERDAM OUDE BINNENWEG 57A ROTTERDAM

W W W. M Y- J E W E L L E RY. C O M

Profile for Sophie van Abeelen

My Jewellery Inside  

My Jewellery Inside  

Advertisement