Page 1


Flexibel wandmeubel Kantoorruimtes worden veelal door vaste wanden gedefinieerd; ruimtes om te vergaderen, ruimtes om alleen te werken, ruimtes om te lunchen, etc. De opkomst en het success van de flexwerkplek maakt deze wanden steeds overbodiger.
De flexwerkplek is kostenbesparend, zorgt voor een hogere productiviteit en meer sociaal contact, maar het nadeel van deze werkplek is het gebrek aan privacy. Als oplossing wordt er tegenwoordig al gebruik gemaakt van kamerschermen, die het kantoor opdelen in saaie vierkantjes en vaak zwaar en ingewikkeld zijn. Met deze wand kan je uit het “niets” en op verschillende plekken een afscherming creëren. Door gebruik te maken van de techniek van een slinger en van lichte en dunne materialen kan de wand heel compact worden samengeduwd en uitgetrokken een flinke wand creëren. Zo krijg je met zo weinig mogelijk materiaal een groots effect. Met deze schermen komt er een enorme dynamiek in de ruimte en kan 1 ruimte verschillende functies krijgen. Er kan snel een vergaderruimte worden afgesloten of een ruimte kan opengesteld worden aan meer mensen. Doormiddel van kleur en zachte materialen wordt ook de tactiliteit in het kantoor gebracht. De openheid van de wand laat zien dat er niet veel nodig is voor een afscheiding en het gevoel van privacy.


inspiratie


schaalmodellen


onderzoek over het delen van ruimte


patroon experimenten


werking systeem


sfeerbeeld


eindmodellen


naam adres land

Sophie de Vocht Kronehoefstraat 15 5612 HK Eindhoven Nederland

geboren 8 september, 1986 Utrecht nationaliteit Nederlands geslacht vrouw telefoon +31 6 42235238 email info@sophiedevocht.com website www.sophiedevocht.com


flexibel wandmeubel  

procesboek flexibel wandmeubel

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you