Page 1

EXPOSITIE

academische jaren schilderen

2011

beeldhouwen


De Academische Jaren van Crejat exposeren gedurende drie achtereenvolgende weekenden met schilderijen en ruimtelijk werk in de Nederlands Hervormde Kerk aan de Noordervaart 122 (Provincialeweg N 243) te Stompetoren.

De studenten van Crejat tonen drie weekenden schilder- en beeldhouwwerk op de wisselende expositie in de kerk te Stompetoren.

Deze weekenden zijn: * 3 en 4 september * 10 en 11 september * 17 en 18 september

Openingstijden: 13.00 - 16.30 uur. Omdat persoonlijke ontwikkeling voorop staat, is het werk zeer divers en veelal thematisch. Ieder weekend wisselt de samenstelling van de exposanten, waardoor er gedurende deze periode drie verschillende tentoonstellingen te bezichtigen zijn. Een deel van het geĂŤxposeerde werk is te koop. Parkeren is gratis, de toegang is vrij.

EXPOSANTEN: 1e expositie: 3 en 4 september: Anneke Kuiper, Hans Spigt, Jennie Bolsenbroek, Vera Schotman en Nelleke Domburg 2e expositie: 10 en 11 september: Anita de Prijcker, Jan Willem Snieder, Joke van Wittmarschen, Lieke Jamin, Marjan Korff, Sascha Verkade, Taeke Kooy, en Jose Conijn. 3e expositie: 17 en 18 september: Els Minks, Jeanette Boogaard, Lia Ootes, Margret Heeremans, Miranda Groot-Pouw en Wil Cortie.

Expositie in Stompetoren  

Expostitie academisch Tekenen & Schilderen en academisch Ruimtelijk Vormgeven

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you