Page 1

Tholenseweg 52 Amstelveen

Foto’s - Plattegronden - Algemene informatie woning - Kantoorinformatie


OMGEVING Ideale starterswoning gelegen in de populaire Randwijck met diverse winkels (o.a. Kingsalmarkt) op loopafstand gelegen en in de nabijheid van het Stadshart, openbaar vervoer en de uitvalswegen A4, A9 en A10.


Tholenseweg 52 EntrĂŠe in de ruime hal van het appartement met toegang tot de slaapkamer. De open trap leidt naar de overloop van de eerste verdieping. De overloop beschikt over voldoende kastruimte en biedt toegang tot de badkamer v.v. douche en toilet. De zonnige woonkamer en open keuken zijn eveneens gelegen op de eerste verdieping. Het balkon biedt privacy en is gelegen op het zuiden. De entresol op de bovenste verdieping doet prima dienst als werk/ studeerruimte. Voor de exacte indeling kunt u onze plattegrond raadplegen verderop in de brochure.


FLOORPLANNER Tholenseweg 52 Amstelveen


In het kort Tholenseweg 52 Amstelveen


Object appartement verdeeld over drie etages met balkon in Randwijck Voor informatie inzake de vraagprijs kunt u ons altijd bellen, mailen of onze site bezoeken Vertrekken Begane grond - Hal - Slaapkamer - Berging Eerste verdieping - Overloop - Badkamer - Woonkamer - Keuken Entresol Voorzieningen - Verwarming middels stadsverwarming - TV kabel Kenmerken - Woonoppervlak 69,9 m2 - Balkon 3,1 m2 - Inhoud 175 m3 - Bouwjaar 1970 Grond De woning is gelegen op eigen grond Aanvaarding In overleg, kan spoedig Onderhoud Goed onderhouden en isolatie door middel van dubbele beglazing

VvE Het betreft een actieve Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse servicekosten bedragen € 87,- inclusief voorschot stookkosten Zakelijke lasten - WOZ - Rioolrecht

€ 143.000,00 (peildatum: 01-01-2012) € 183,00 (2013)

Kadastraal - Gemeente Amstelveen - Sectie H - Nummer 13560 - Index A-15 Buitenruimten - Balkon, gelegen op het zuiden Energielabel Verkoper beschikt niet over een energielabel dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het besluit energieprestatie gebouwen. Uiteraard staat het koper vrij om een label aan te vragen op zijn kosten.

De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend. Alle informatie in deze brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter verkoper én Voorma & Millenaar makelaardij aanvaren geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper dient zelf ook te rechercheren met name ten aanzien van het toekomstig beoogde gebruik en eventuele verbouwplannen. Wellicht is het verstandig om u te laten bijstaan door een NVM makelaar.


n e e v l e t s m A 2 5 g e w e s Tholen

Tholenseweg 52  

Voorma & Millenaar makelaars en taxateurs woningbrochure.