Page 1

Praktisk information Antal deltagere: 40 - 80 Varighed: 2 - 2½ time Pris inklusive mad: 10.000 kr.

INVITATION Uretfærdig Middag

Uretfærdig Middag afvikles i 2011

Uretfærdig Middag er støttet af Danidas oplysningsbevilling og LO’s Kultur- og Projektpulje.

Tilmelding og information Oplysningscenter om den 3. verden Klosterport 4C, 4. sal 8000 Århus C Tlf. 86 12 20 78 o3v@o3v.dk www.o3v.dk

Middagsværter Forvent heftig debat og kamp til stregen


Vi vil gerne invitere til Uretfærdig Middag!

• Hvordan reagerer du, når kinesiske fabriksarbejdere får dit job? • Hvordan føles det at spise flade madder, mens du ser, at naboen får højtbelagt smørrebrød? • Hvorfor skal varer fra Ghana ind på det danske marked? • Hvad bestemmer, hvem der skal være mæt, og hvem der ikke skal? • Kan du undvære dit daglige bad for at sikre drikkevandet i Yemen?

Uretfærdig Middag er et måltid med debat. Via en totaloplevelse bliver deltagerne udfordret til at forholde sig til den globale fordeling af ressourcer, vand, energi, mad mv. I Uretfærdig Middag får deltagerne en oplevelse på krop og følelser. Uretfærdig Middag giver deltagerne mulighed for at debattere og samarbejde, og de lærer hinanden at kende på en ny måde. Uretfærdig Middag tvinger deltagerne til at tage stilling til ligeværdighed, arbejdskraftens frie bevægelighed, handel på tværs af grænser og meget mere. Uretfærdig Middag giver mulighed for en fælles oplevelse. Deltagerne opnår inspiration og viden om globale forhold, international solidaritet samt et nyt syn på deres handlemuligheder.

Uretfærdig middag  

Folder som uddeles efter middagen. Fastholder alle de tal, som værterne jonglerer med i løbet af middagen.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you