Page 1

Skyteskole

sommereventyret.no


Skyteskole Har du et mål om å sette ny personlig rekord som skytter? Legg turen til Meråker i sommer, og bli trent av noen av landets beste skytterinstruktører! Du har ambisjonene, vi har anleggene! Dette tilbyr vi: 2 daglige skyteøkter, teori og basistrening. Vi har skytehall med topp moderne elektroniske skiver og baner på 10, 15 og 50 m.

Sitat Hans Bakken: “Med nok tålmodighet og nøyaktighet, kan du bli skytterkonge eller skytterdronning!”

Skytebane med 100 m og 200 m med elektroniske skiver, og skytebane med 100 m og 200 m skivetrekk. Joakim Bangstad, Marte Torvik og Hans Bakken var med som trenere sommeren 2010! Mange spennende og morsomme aktiviteter hvor du kan utfordre deg selv! Møt skyttervenner fra hele landet!

Skyteskolen er for deg som fyller 12 – 17 år dette kalenderåret.


Vi tilbyr også følgende idretter: Skiskytterskole (10-16 år) Ønsker du å bli en bedre skiskytter og få trene i anlegg i verdensklasse, er Meråker og skiskytterskolen stedet! Har du ambisjoner om å bli like god som Tora Berger og Emil Hegle Svendsen? Kom på skiskytterskolen i Meråker, og bli trent av noen av landets beste trenere og profiler!

Håndballskole (11-16 år) Digger du håndball, og har lyst til å bruke en uke av sommerferien på å bli en bedre håndballspiller? Håndballskolen i Meråker er en av landets største håndballskoler, og kombinerer instruksjon med kjente trenere og spillere med innlagt turneringsspill hver kveld.

Skiskole (10-16 år) Kom til skibygda Meråker, og opplev sommereventyret på skiskolen! Har du ambisjoner om å bli like god som Petter Northug eller Marit Bjørgen? Kom på skiskolen i Meråker, og bli trent av noen av landets beste skitrenere og profiler!

Fotballskole (11-16 år) Digger du fotball, og har lyst til å bruke en uke av sommerferien på å bli en bedre fotballspiller? Fotballskolen i Meråker kombinerer instruksjon med kjente trenere og spillere med innlagt mesterligaturnering hver kveld!

Spennende aktiviteter

Vi har et utvalg av fengende aktiviteter; “fangene på fortet”, kanopadling, kasseklatring, TV-magasinet, funball, sumobryting, disco og mange andre aktiviteter. Noen av disse kan være forbeholdt enkelte årsklasser.

Påmelding: www.sommereventyret.no

abs

R

SHOOTING as


Bli medlem av sommerev entyret i Meråker på Facebo ok

Hvilken periode ønsker du å delta på? Idrettsskole

Generell informasjon Deltakeravgift NOK 3599,-. Juniorsamling NOK 3849,Oppholdet går over fem døgn, og inkluderer overnatting, fire daglige måltider, tre daglige treningsøkter og en rekke fritidsaktiviteter. For deltaker på skyteskolen tilkommer en ammunisjonsavgift 6.5 mm på NOK 100,-.

Overnatting for medreisende Overnattingstilbud for familie og besøkende. Ønsker du tilbud kontakt Meråker Aktivitet på tlf. 74 81 04 00 eller post@merakt.no

Periode 1

Periode 2

24. - 29. juni

30. juni - 5. juli

Periode 3 8. - 13. aug

Ski 10-16 år Skiskyting 10-16 år Skyting 12-17 år Håndball 11-16 år Fotball 11-16 år

Junior ski 16-20 år Junior håndball 16-20 år

Et sommereventyr for medreisende til idrettskolene Opplev aktiviteter som - Laksefiske - Hesteridning - Toppturer - Villmarksopplevelser - Museum og Gallerier

Gunstige reisepakker

Vi tilbyr gunstige flybilletter og busstransport fra Trondheim Lufthavn Værnes til Meråker i samarbeid med Via Tours Tvete. For mer info, se sommereventyret.no.

Arrangør:

Tlf: 74 81 04 00 E-post: post@merakt.no Adresse: Meråker Aktivitet, 7530 Meråker www.sommereventyret.no

Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer.

avis og reklame

Velkommen til fjell, frihet og naturbaserte opplevelser. meraker.com

Skyteskole 2011  

Har du et mål om å sette ny personlig rekord som skytter? Sitat Hans Bakken: “Med nok tålmodighet og nøyaktighet, kan du bli skytterkonge el...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you