Page 1

H책ndballskole

Skiskole

sommereventyret.no

Sk


Håndballskole Digger du håndball, og har lyst til å bruke en uke av sommerferien på å bli en bedre håndballspiller?

Håndballskolen i Meråker er en av landets største håndballskoler, og kombinerer instruksjon med kjente trenere og spillere med innlagt turneringsspill hver kveld. Dette tilbyr vi: 2 daglige treningsøkter og turneringsspill hver kveld.

Egen keeperinstruksjon. Dyktige og engasjerte trenere! Eliteseriespillere fra Selbu, Levanger og Byåsen har bidratt som instruktører. Camilla Herrem, Ida Alstad, Steffen Stegavik, Frode Scheie og Christian Berge var alle med sommeren 2010. Mange spennende og morsomme aktiviteter hvor du kan utfordre deg selv! Få venner fra hele landet!

Sitat Camilla Herrem: ”Jeg har ofte vært med på håndballskoler, og det var noe av det kjekkeste jeg visste! Møte a-lagsspillere og få trene mye!

Håndballskolen er for deg som fyller 11 – 16 år dette kalenderåret.


Vi tilbyr også følgende idretter: Skiskytterskole (10-16 år) Ønsker du å bli en bedre skiskytter og få trene i anlegg i verdensklasse, er Meråker og skiskytterskolen stedet! Har du ambisjoner om å bli like god som Tora Berger og Emil Hegle Svendsen? Kom på skiskytterskolen i Meråker, og bli trent av noen av landets beste trenere og profiler!

Skiskole (10-16 år) Kom til skibygda Meråker, og opplev sommereventyret på skiskolen! Har du ambisjoner om å bli like god som Petter Northug eller Marit Bjørgen? Kom på skiskolen i Meråker, og bli trent av noen av landets beste skitrenere og profiler!

Skyteskole (12-17 år) Har du et mål om å sette ny personlig rekord som skytter? Legg turen til Meråker i sommer, og bli trent av noen av landets beste skytterinstruktører! Du har ambisjonene, vi har anleggene!

Fotballskole (11-16 år) Digger du fotball, og har lyst til å bruke en uke av sommerferien på å bli en bedre fotballspiller? Fotballskolen i Meråker kombinerer instruksjon med kjente trenere og spillere med innlagt mesterligaturnering hver kveld!

Spennende aktiviteter

Vi har et utvalg av fengende aktiviteter; “fangene på fortet”, kanopadling, kasseklatring, TV-magasinet, funball, sumobryting, disco og mange andre aktiviteter. Noen av disse kan være forbeholdt enkelte årsklasser.

Påmelding: www.sommereventyret.no


Bli medlem av sommerev entyret i Meråker på Facebo ok

Hvilken periode ønsker du å delta på? Idrettsskole

Generell informasjon Deltakeravgift NOK 3599,-. Juniorsamling NOK 3849,Oppholdet går over fem døgn, og inkluderer overnatting, fire daglige måltider, tre daglige treningsøkter og en rekke fritidsaktiviteter. For deltaker på skyteskolen tilkommer en ammunisjonsavgift 6.5 mm på NOK 100,-.

Overnatting for medreisende Overnattingstilbud for familie og besøkende. Ønsker du tilbud kontakt Meråker Aktivitet på tlf. 74 81 04 00 eller post@merakt.no

Periode 1

Periode 2

24. - 29. juni

30. juni - 5. juli

Periode 3 8. - 13. aug

Ski 10-16 år Skiskyting 10-16 år Skyting 12-17 år Håndball 11-16 år Fotball 11-16 år

Junior ski 16-20 år Junior håndball 16-20 år

Et sommereventyr for medreisende til idrettskolene Opplev aktiviteter som - Laksefiske - Hesteridning - Toppturer - Villmarksopplevelser - Museum og Gallerier

Gunstige reisepakker

Vi tilbyr gunstige flybilletter og busstransport fra Trondheim Lufthavn Værnes til Meråker i samarbeid med Via Tours Tvete. For mer info, se sommereventyret.no.

Arrangør:

Tlf: 74 81 04 00 E-post: post@merakt.no Adresse: Meråker Aktivitet, 7530 Meråker www.sommereventyret.no

Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer.

avis og reklame

Velkommen til fjell, frihet og naturbaserte opplevelser. meraker.com

Handballskole 2011  
Handballskole 2011  

Digger du håndball, og har lyst til å bruke en uke av sommerferien på å bli en bedre håndballspiller? Dette tilbyr vi: 2 daglige treningsøkt...

Advertisement