Page 1

Chiro Were-Di Strijland Informatieboekje Jaargang

65


Algemene informatie De chiro begint elke zondag om 14u en eindigt om: - Sloebers en Speelclub: - Rakkers: - Toppers: - Kerels: - Aspiranten:

17u 17u30 18u 18u 18u

Vanaf rakkers t.e.m. aspiranten vragen wij ook reserve speelkledij mee te brengen op zondag zodat het uniform geen schade oploopt bij de activiteiten.

Taakverdeling Heb je een vraag? Weet je niet bij wie je terecht kan? Misschien kan deze lijst je helpen.

               

Kalender GBA Oudleiding EHBO Financiën Hoofdleider Administratie en verzekeringen Vlag Jeugdraad FB/contact ouders Kledij Ontwerp Drukwerk VZW Verslag PX’ken

Jeff Jelle & Arne L Joren, Fabian & Ruben Fabian & Joren Arne L & Maxim Joren Brent & Wout Jonathan Brent, Jeff, Jens & Thomas Ruben Thomas & Fabian Wouter & Thomas Jeff Ruben Brent & Arne W Wout, Jens & Joren


De Leiding  Sloebers  Speelclub  Rakkers  Toppers  Kerels  Aspi’s

Jonathan Papaert, Ruben Lichtert & Brent Meyts Wouter Bellemans, Wout Kestens & Arne Lichtert Maxim Jacobs, Arne Wouters Jeff De Doncker & Jens Van Den Bossche Jelle Van Den Bossche, Fabian De Keersmaeker & Thomas De Doncker Joren Somers

Contact Heb je vragen of opmerkingen gedurende het chiro-jaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren:

info@chiro-strijland.be Joren 0472 23 20 21 Thomas 0499 17 40 32


Website Voor ouders die up-to-date zijn met sociale media, zijn wij ook terug te vinden op facebook! Hierop zetten wij leuke foto’s van activiteiten en nieuwtjes… Ook zij die geen lid zijn van facebook, kunnen zonder probleem de berichten bekijken door op Google de zoekterm ‘Chiro Were-Di Strijland’ in te geven of via de volgende link:

https://www.facebook.com/chirostrijland

Woordje van dank Omdat de chiro niet enkel leeft van leiding en leden, maar ook van vele vrijwilligers buiten onze vereniging, willen wij deze mensen andermaal bedanken voor hun steun en hulp! Wij denken hierbij in de eerste plaats aan ons kookteam op kamp! Verder zijn er nog vele mama's en papa's, sympathisanten, vrienden en vriendinnen of oud-leiders die hun handen (meerdere malen) uit de mouwen hebben gestoken! Wij danken jullie uit de grond van ons hart want zonder jullie waren ons eetfestijn, kamp en fuif niet zo'n succes geweest! Ook willen wij iedereen die ons, samen met de VZW Jeugdheem Strijland, het afgelopen jaar geholpen hebben bij het verderzetten van verbouwingen nog eens van harte bedanken voor jullie tijd en inzet! Voor al deze mensen: een dikke D-A-N-K-U, DANKU !!!

Belangrijke informatie! Dit jaar zorgen wij voor nieuwe pullen voor onze leden. Deze pullen zijn niet verplicht en vervangen zeker voor de oudste groepen het uniform niet! Meer informatie over deze pullen zal volgen wanneer wij een brief meegeven aan onze leden.


Uniformen Misschien dat na de zomer enkelen onder jullie een nieuwe chiro T-shirt of broek nodig hebben? We geven hier even een overzicht wie wat precies nodig heeft: Sloebers en Speelclub: - Chiro sweater - Chiro T-shirt Rakkers t.e.m. Aspi’s: - Chiro hemd - Chiro T-shirt - Chiro short - Chiro broeksriem - Chiro kousen of grijze kousen - Stapschoenen - Kentekens van de huidige en voorgaande groepen die je hebt doorlopen De uniformen en andere leuke gadgets zijn te verkrijgen in de ‘Banier’, beter gekend als de Chiro winkel. De dichtstbijzijnde winkel is in Aalst: De Banier Molenstraat 65 9300 Aalst Op www.debanier.be staan de openingsuren en de adressen van de andere winkels. Men kan geen kleren bestellen bij de leiding.


STARTDAG

JAARMARKT Ook dit jaar kan je ons op zaterdag 26 september terugvinden op de jaarmarkt in Gooik! Wij verkopen opnieuw overheerlijke pita’s met veel enthousiasme. Allen daarheen!


Inschrijvingen Om de overgang naar het volgende Chirojaar vlot te laten verlopen en ook om volledig in orde te zijn met de verzekeringen vragen wij al onze leden onderstaand strookje in te vullen en zo snel mogelijk aan een leider te bezorgen! Jongens die reeds lid zijn van onze chiro mogen onderstaand briefje ook invullen en aan hun leider bezorgen, zodat wij onze communicatie vlotter kunnen laten verlopen (bijvoorbeeld: kalenders, uitnodigingen,‌)

- - - - - - - - - - - - hier afknippen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Chiro Strijland: Inschrijving 2015-2016 Naam (van het kind): _____________________________________________ Voornaam: ________________________________________________________ Geboorte datum: __________________________________________________ Adres: _____________________________________________________________ Telefoon thuis: ____________________________________________________ GSM (in geval van nood): _________________________________________ E-mail: ____________________________________________________________ *Ik wens het Px-ken wel / niet digitaal te ontvangen buiten de papieren versie.

Opmerkingen: _____________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________


Op vrijdag 23 oktober is het weer zover! Dan vieren we de dag van de jeugdbeweging. Op deze dag willen wij, van chiro were-di strijland, ook van ons laten horen. Dus 23 oktober vragen we je chiro-uniform te tonen aan al je vrienden dat je een stoere bink van bij ons bent.


Jaarthema 2015-2016 Chiro Nationaal

Hey, jij daar! Ja, jij. Je bent actief in de Chiro, hĂŠ. Dat het daar awesome is? Yep, er hangt een ongedwongen sfeer en je speelt er naar hartenlust met je vrienden en vriendinnen. De Chiro is het leukste en meest verrassende pretpark van de wereld! En weet je wat de topattractie is? Dat ben jij. Omdat je bent wie je bent. Zo kleur jij mee de Chiro in! En je bent niet alleen. Kijk eens om je heen. Honderdduizend andere mensen vinden net als jij de Chiro fantastisch. We vormen een kleurrijke bende en toch is geen een gelijk. Samen laten we zien hoe veelzijdig een Chirogroep is. Grijp deze kans en word nog een spat kleurrijker!


Kalender  Zondag 6 september:

Chiro van 14h tot 17h (voor alle groepen)

 Zondag 13 september:

Chiro van 14h tot 17h (voor alle groepen)

 Zondag 20 september:

Startdag voor alle groepen. (uitnodiging)

Wanneer? Vertrek: 8h15 aan het station van Halle Aankomst: 17h18 aan het station van Halle Waar? Oostende  Zaterdag 26 september zijn wij net zoals de andere jeugdbewegingen terug te vinden op de jaarmarkt van Gooik. Naar jaarlijkse gewoonte gaan wij weer de strijd aan met Pita Pajot om jullie te voorzien van een kleine snack! Kom zeker eens langs en proef onze overheerlijke pitta’s!!  Zondag 27 september:

geen chiro

 Zondag 4 oktober:

Chiro vanaf 14h

 Zondag 11 oktober:

Chiro vanaf 14h

 Zondag 18 oktober:

Chiro vanaf 14h

 Zondag 25 oktober:

Chiro vanaf 14h

 Zaterdag 31 oktober en Zondag 1 november is het ons jaarlijks MOSSELFESTIJN! Verwittig familie en vrienden om te komen smullen van onze heerlijke mosselen, vol-au-vent en steak!

Infoboekje 2015 - 2016  
Infoboekje 2015 - 2016  
Advertisement