Page 1

SÆT SKUB I DIN MARKEDSFØRING Præsenter dine kampagner på Facebook og få værdifuld eksponering på sociale medier FACEBOOK-BRUG OG INDKØBSADFÆRD Der er mere end 1,3 milliarder Facebook-brugere i dag – dine kunder er blandt dem. Forbrugere har 71 % større sandsynlighed for at foretage et køb på baggrund af henvisninger på de sociale medier. Mere end 80 % indrømmer, at henvisninger fra venner påvirker deres indkøbsbeslutninger. VORES SERVICE Du kan sætte skub i din markedsføring ved at vise dine fuldsidede kampagner på Facebook, som også har en Del-knap.

Vores service forvandler dit indhold til en tiltrækkende og visuel Facebook-side, og tilføjer unikke funktioner.

Klik for at se vores lave priser - Du får oveni en gratis demo af dit eget materiale >> Vores service forvandler dit indhold til en tiltrækkende og visuel Facebook-side, og tilføjer unikke funktioner.

Den service, vi tilbyder, samler også alle salgsemner og sender dem til dit salgsteam i realtid. Ønsker du det, kan vi også sende dig en rapport med alle dine besøgende.

En grafisk erfaring viser dit indhold bedre end kedelige tekstlinks.

Du kan nemt skræddersy servicen iht. dine behov.

Du kan redigere og opdatere alle elementer på din Facebook-side, inklusive billeder og dynamiske menuer. RING VENLIGST FOR AT FINDE UD AF MERE: Danmark 089 88 24 60

Sverige Norge Finland +46101388010 +46101388010 +358753252880

Email adresse dk@somebooster.com


SÆT SKUB I DIN MARKEDSFØRING Præsenter dine kampagner på Facebook og få værdifuld eksponering på sociale medier 1. Hvad er SÆT SKUB I DIN MARKEDSFØRING? Vi offentliggør dine kampagner som et fuldsidet visuelt element på Facebook. 2. Hvorfor har jeg brug for SÆT SKUB I DIN MARKEDSFØRING? Vores service gør det muligt for din kampagne at sprede sig over de sociale medier. 3. Hvordan opnår SÆT SKUB I DIN MARKEDSFØRING resultater? Delte kampagner er langt mere effektive, da folk har tendens til at stole på henvisninger fra deres venner. 4. Hvorfor er SÆT SKUB I DIN MARKEDSFØRING bedre end konkurrerende services? Vores service identificerer kvalificerede salgsemner, og sender dem til dit salgsteam i realtid.

5. Hvad kan jeg gøre med SÆT SKUB I DIN MARKEDSFØRING, som jeg ikke kunne gøre tidligere? Skab prisbillige, skræddersyede og dynamiske Facebookkampagner. 6. Til hvem er SÆT SKUB I DIN MARKEDSFØRING tiltænkt? Til alle firmaer, der stiler efter synlighed og vækst, uanset deres størrelse. 7. Hvad skal jeg gøre for at få det meste ud af SÆT SKUB I DIN MARKEDSFØRING? Indarbejd indholdet, meddelelsen og kundeprocessen i dine kampagner. Ved at tilføje fristende og tiltrækkende visuelle elementer opmuntres folk til at dele din kampagne på Facebook.

8. Hvad forhindrer mig i at bruge SÆT SKUB I DIN MARKEDSFØRING? Manglen på markedsføringsmateriale. 9. Hvilke problemer kan opstå ved brugen af SÆT SKUB I DIN MARKEDSFØRING? Ukontrolleret omfattende deling af dit markedsføringsmateriale på Facebook. 10. Kan jeg få en skræddersyet version af SÆT SKUB I DIN MARKEDSFØRING? Servicen kan nemt tilpasses ethvert skriftligt sprog. Alle funktioner er valgfrie.

RING VENLIGST FOR AT FINDE UD AF MERE: Danmark 089 88 24 60

Sverige +46101388010

Norge Finland +46101388010 +358753252880

Email adresse dk@somebooster.com


SoMeBooster.dk Vi er professionelle inden for salg og markedsføringsudvikling HVAD VI LAVER Vi hjælper dig med at øge salg og optimere din markedsføring. Vi hjælper vores kunder med at opnå bedre resultater. HVORDAN GØR VI DET? Ved at gøre det, du altid gør, får du stort set de samme resultater som før.

Vi hjælper kunderne med at forstå og bruge de sociale mediers kraft til deres forretning.

Ved betydeligt at øge din synlighed og ved at tilbyde dine salgsansvarlige nogle unikke værktøjer til at nå ud til potentielle kunder på det helt rigtige tidspunkt. HVEM VI ER Nøglen til vores succes er Jouni von Wendt, en erfaren ledelses- og forretningsudviklings-professionel.

Jouni har hjulpet med at udvide og udvikle flere firmaet verden over.

”Mange virksomheder, jeg kender, ville være langt større og mere rentable, hvis de sociale medier, søgemaskiner og værktøjer til realtidssalg havde været til rådighed for flere år siden”, siger Jouni von Wendt, og fortsætter ”Nu bringer jeg disse værktøjer til SME med henblik på at åbne nye salgskanaler.” Klik her og lær Jouni bedre at kende på Linkedin – som en sand netværker lover han at acceptere enhver kontaktanmodning. RING VENLIGST FOR AT FINDE UD AF MERE: Danmark 089 88 24 60

Sverige +46101388010

Norge +46101388010

Finland +358753252880

Email adresse dk@somebooster.com

Somebooster dk saet skub i din markedsforing  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you