Page 1

KULTUR

FORÅRSPROGRAM 2017

btræet.

Månen over Baoba S. 18

Om vejr og klimaæ ndringer med Jesper Theilga ard. S. 26

Kultur-rundtur på Slotsholmen. S. 30


Velkommen til Kulturforeningen Liv i Sundbys forårsprogram 2017 Liv i Sundby har hjemsted på Solvang Bibliotek. Foreningen er drevet af frivillige, og arrangementerne er åbne for alle. Et personligt medlemskab koster 125 kr. i kalenderåret 2017 og giver rabat på nogle af foreningens arrangementer. Et institutions- eller foreningsmedlemskab koster 300 kr. Indmeldelse sker ved at indbetale kontingent på Liv i Sundbys konto i Danske Bank: reg. 1551, kontonummer 0060028826. Husk at påføre navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Du kan også melde dig ind på Solvang Bibliotek eller i forbindelse med et arrangement. Køb billetter til foreningens egne arrangementer via www.livisundby.dk Har du ikke mulighed for at købe billetter via nettet, kan du henvende dig til personalet på Solvang Bibliotek. Billetter til Liv i Sundbys egne arrangementer kan refunderes ved henvendelse til Solvang Bibliotek senest to dage før arrangementet. Hvis du har forslag til arrangementer eller lyst til at hjælpe til ved fx børnearrangementerne, så kontakt os gerne og hør hvordan. Vil du vide mere om Liv i Sundby, så se www.livisundby.dk eller kontakt Solvang Bibliotek, Remisevej 14, 2300 København S. Årets generalforsamling for foreningens medlemmer afholdes mandag den 20. februar kl. 19.00 på Solvang Bibliotek.

er en del af Ørestad & Solvang Biblioteker og har til formål at uddanne børn og unge til kulturog kunstformidlere. De arrangementer, der er markeret med ovenstående logo, er arrangeret i samarbejde med dem. Se www.bornekulturpilot.dk eller kontakt projektleder Ruth Lerche på ruthkulturpilot@gmail.com, tlf. 51 52 59 23.

2


!

Amar’kansk Girl power

Foto: Anette Li

t e s l e r æ v e pig Pigeværelset

Tirsdag 31. januar Kl. 19.00

t kun for piger ek oj pr er at te et Kvinde/pige aften med snacks, hygge

og med skuespillerne Amani Türk og Christine Exner, der vil fortælle frit fra Har du en skuespiller i maven? Er du pige og mellem 13 – 18 år? leveren. Aftenen er optakt til BørneVil du arbejde med en professionel skuespiller og en professionel musikKulturpiloternes store forårssatsning: er hver tirsdag i februar og marts? Pigeværelset. Et projekt hvor en gruppe Solvang Bibliotek, piger, sammen skuespillerne Christine ViRemisevej skal lave en 14forestilling, der hedder Pigeværelset, som skal have premiere 3. og 4. april på TeaterExner ZeBU. og Amani Türk samt musiker Jeanett Albeck, vil forbi skabe en forestilling Er det noget for dig eller en du kender, så kom Solvang Bibliotek tirsfor kvinder og piger til kvinder og piger. dag den 31. januar kl. 19. Her vil skuespillerne Amany Türk og Christine Exner, fortælle om deres liv og projektet. En aften for piger, søstre, veninder, Gratis Der vil være lækre snacks, the og kaffe. tanter, mostre, mødre og andre af Tag din mor, veninde, kusinehunkøn. eller søster med! Mere info: Ruth Lerche på 51525923 / ruthkulturpilot@gmail.com

Har du en skuespiller i maven og er du pige mellem 13 og 18 år? Så kontakt Ruth på 51525923 eller tjek vores facebookside og www.bornekulturpilot.dk

3


Verdens Rigeste Tosse ved Børneteatret Comedievognen

Når en Fe falder ned fra himlen, kan der ske lidt af hvert. Der kan ske det, at en Tosse, der bor på en bænk i byens park, bliver meget rig på en enkelt nat. Der sidder han på sin bænk og er pludselig Verdens Rigeste Tosse. Men er lykken til salg? Kan man købe et godt humør? Er der både guld og grønne skove i banken? Forestillingen er skrevet af Kim Fupz Aakeson og arrangeret i samarbejde med Solvang Bibliotek.

4

Lørdag 4. februar Kl. 11.00-ca.11.40

Solvang Bibliotek, Remisevej 14

For 4-10 årige + deres voksne. Pris 30 kr. pr. tilskuer

Billetter via www.livisundby.dk


Roland Møller møder filmjournalist Christian Monggaard Tirsdag 7. februar Kl 19.00-21.00

Ørestad Bibliotek Arne Jacobsens Allé 19

Pris 30 kr.

Roland Møller er en skuespiller med en kometagtig karriere. Han har film som “R”, “Kapringen” og “Nordvest” på CV’et. Han har allerede vundet to Bodilpriser og har været nomineret til en Robert, senest for sin kraftpræstation i “Under sandet”, som lige nu går sin sejrsgang verden over, og som er Danmarks bud på en Oscarkandidat i år. Christian Monggaard vil denne aften dykke ned i Rolands liv og karriere. De vil tale om at slå igennem i en relativ sen alder, de internationale roller og om hvordan Roland arbejder med en rolle.

Billetter via www.livisundby.dk

5


Tobias Larsen med Katolysik Tobias Larsens tekstunivers er en rytmisk, kælen jazz, der er kogt ind med byens lamper, lys og røg. Teksterne er på én gang jordnære og giver samtidig et indblik i sjælens skrøbelighed og lyst til både fordybelse og fortabelse. Katolysik er et unikt spoken word-band, der udfordrer den tratitionelle opfattelse af genrens rammer. Udgangspunktet er at forene poesi og musik i et samlet udtryk. Støttet af Statens Kunstfond. Arrangeret i samarbejde med Amar:litt, Bibliotekshuset og Amagerbro Jazz.

6

Torsdag 9. februar kl. 19.00

Kvarterhuset Amagerbro Jemtelandsgade 3

Pris 60 kr.

Billetter via www.kvarterhuset.kk.dk


Se hele festivalprogrammet på facebook.com/ amagerbmf/

Drums Across Mandag 13. februar Kl. 11.00-12.00

Solvang Bibliotek, Remisevej 14

For 5-8 årige + deres voksne Pris 40 kr. pr. tilskuer

Tag afsted med trioen Drums Across på en vild, musikalsk tur med tidsmaskine til Zanzibar, hvor slavernes rytmer dunker. Rejs videre til New York med hip hop og omvendte kasketter og tag på rotur i havet omkring Cuba. Koncerten er en del af Amager Børnemusikfestival 2017 i vinterferien, som er arrangeret af biblioteker og kulturhuse i den københavnske del af Amager, samt af Børneteater ZeBU.

Billetter via www.kvarterhuset.kk.dk

7


Akrobatik og Teater i Vinterferien

8

Vi vil lave akrobatik og simple teaterøvelser. Kan du lide at stå på hovedet, kan du moonwalke eller vil du gerne lære det? Hver dag afsluttes med en lille opvisning fra dagens workshop.

Mandag 13. februar til fredag 17. februar Kl. 12.00-14.00

I workshoppen fokuseres på at lære at udtrykke sig, arbejde sammen, have tillid til hinanden og udfolde sig kropsligt.

Peder Lykke Skolen Brydes Allé 25

Underviserne kommer fra Tyrkiet, Kroatien og Norge og er elever på den fysiske teaterskole The Commedia School.

Fra 7 år Gratis adgang Ingen tilmelding

www.bornekulturpilot.dk


Heavy Metal Banko Torsdag 23. februar Kl. 18.15-20.00

Ørestad Bibliotek Arne Jacobsens Allé 19

Gratis adgang 10 kr. pr. plade

Der er god grund til at finde luftguitaren, pandebåndet og puddelhåret frem, for nu skruer vi lydstyrken helt op på 11 og fyrer op for en gang Heavybanko! Præmierne vil være TOTALT rock n’ roll, og musikken stærkt elektrificeret denne aften. Som AC/DC så rigtigt har sagt: ”Ååååh, Åååh BANKO!” Aftenens talsoloer bliver ekvilibristisk udført af Mads Stratocaster og Morten Hammerfall. Arrangeret af Ørestad Bibliotek.

www.bibliotek.kk.dk/ore

9


Amagers Industrialisering Sæbesydere, rebslagere, væversker og andet godtfolk på Amager

Med udgangspunkt i sin seneste bog fortæller kulturhistoriker Tommy P. Christensen om, hvor og hvordan det hele startede under kong Christian IV. Vi hører om øens oliemøller, om Kastrup Værk, om reberbanerne samt den store gruppe arbejdersker, der allerede i 1700-årene leverede linnedklæde til residensstaden. Vi får forhistorien til tovværksfabrikken Jacob Holm & Sønner (idag Amager Centret) og beretningen om kemikalieindustriens vugge, der allerede i 1700-årene stod i Sundbyerne. Arrangeret i samarbejde med Foreningshuset Sundholm 8.

Mandag 27. februar Kl. 19.00-21.00

Foreningshuset Sundholm 8, Sundholmsvej 8

Pris 30 kr.

Foto: SULFA - Sundby Lokalhistoriske Forening og Arkivs Billedarkiv.

10

Billetter via www.livisundby.dk


Martin Luther 1517-2017 Hvad var reformationen? Hvordan har den præget Danmark? Torsdag 9. marts Kl. 19.00

Solvang Kirke, Remisevej 10-12

Gratis adgang Ingen tilmelding

Reformationen for 500 år siden har sat mange dybe spor i hele det danske samfund. I foredraget vil professor Kurt E. Larsen gennemgå, hvordan reformationen oprindeligt handlede om at føre kirken tilbage til sit grundlag i Bibelens evangelium om Guds nåde, og hvordan Luthers anliggende gennem tiderne har bidraget til at gøre Danmark til det samfund, vi kender i dag. Arrangeret af Solvang Kirke.

www.solvangkirke.dk

11


Verdens byggesten et boom...wow...scienceshow

Kemistuderende fra SCIENCE præsenterer scienceshowet ”Verdens byggesten” i børne- og ungehøjde. Publikum vil komme til at opleve og lære, hvad vi selv og vores omverden i virkeligheden består af. Grundstoffers vidt forskellige egenskaber kommer til udtryk, når der udføres kemiske forsøg, som afslører, hvilke stoffer der kan hvad. Skifter de farve? Frigiver de varme? Fordamper de? Eller eksploderer de slet og ret? Et boom...wow...scienceshow! Arrangeret af Ørestad Bibliotek.

12

Lørdag 11. marts Kl. 11.00-12.00

Ørestad Bibliotek Arne Jacobsens Allé 19

Fra 8 år Pris 30 kr.

Billetter via www.bibliotek.kk.dk/ore


MAD & MUSIK ...nu med swingband

Torsdag 16. marts Kl. 18.15-20.30

Ørestad Bibliotek Arne Jacobsens Allé 19

Hyggelig fællesspisning + minikoncert for alle! Maden kokkereres af de dygtige kokke fra Ørestad Skoles Madhus. Hyg, spis og mød dine naboer fra Ørestad og omegn, og slut aftenen af med en swingende minikoncert. Der sælges øl/vand/vin, men du må gerne selv medbringe drikkevarer.

Pris 60 kr. pr. voksen og 30 kr. pr. barn

Begrænsede pladser: Køb billet online. Arangeret af Ørestad Bibliotek.

Billetter via www.bibliotek.kk.dk/ore

13


Johnny Cash Koncertforedrag

Dennis Lydom fortæller historien og synger sangene, der gjorde Johnny Cash til ”The Man In Black”. Som titlen antyder, er det ligeså meget en koncert som et foredrag. Med udgangspunkt i Johnny Cash’ liv og fortælling suppleres foredraget med fremførelse af essentielle Johnny Cash sange, akkompagneret af eget guitarspil. Arrangeret i samarbejde med Foreningshuset Sundholm 8.

14

Onsdag 22. marts Kl. 19.00

Kirkesalen på Sundholm Sundholmsvej 22 (indgangen overfor Brigadevej)

Pris 30 kr.

Billetter via www.livisundby.dk


Byg din egen computer ....i sjove materialer Lørdag 25. marts Kl. 10.30-12.30

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Fra 6 år Gratis. Tilmelding til tlf. 51 52 59 23

Kom til frisk lege-laptop lørdag, hvor vi bygger bærbare computere fremstillet af dugfriske pizzabakker fra den lokale. Din bærbare skal have tegnet tastatur. Og hvad med dit skærmbillede til din helt egen bærbare i pap? - skal det laves med popstjernecollage, simpelthen modelleres op eller farves med helt almindelige tuscher. Kom med forårshumøret, så har vi de andre materialer og ikke mindst pizzabakker at gå i gang med.

www.bornekulturpilot.dk

15


Koncert med Zapolski Strygerne Zapolski Strygerne består af børn fra ca. 6 år og helt op til unge, der er optaget på konservatoriets solistklasse. Orkesteret spiller alt fra barok til romantisk og modernistisk musik.

Søndag 26. marts Kl. 16.00

Mange børn og unge med baggrund i Zapolski Strygerne har modtaget en række priser, og orkestret har modtaget Damusas pris som årets musikskoleensemble.

Solvang Kirke, Remisevej 10-12

Oplev en festlig koncert med særdeles dygtige børn og unge musikere.

Gratis adgang

Arrangeret af Solvang Kirke.

16

www.solvangkirke.dk


Struensee, Jan Stage og det tibetanske landshold Når graphic novels går over i historien

Tirsdag 28. marts Kl 19.00-21.00

Ørestad Bibliotek Arne Jacobsens Allé 19

Kulturjournalist Christian Monggaard taler med Karoline Stjernfelt, Morten Hesseldahl og Thomas Mikkelsen – alle tre spændende tegneserieskabere, som for nylig har udgivet graphic novels med historiske begivenheder som dramatisk omdrejningspunkt. Hvorfor og hvordan gør man historien levende med tegninger, og hvor stor kunstnerisk frihed har man egentlig?

Pris 30 kr.

Arrangeret i samarbejde med Amar:litt.

Billetter via www.livisundby.dk

17


Månen over Baobabtræet ved Teater Lille Hest

En poetisk fortælling fyldt med varm afrikansk stemning, poesi, sang, humor og masser af musik - om venskaber og om at hjælpe hinanden. Bl.a. om Anders, der til sin fødselsdag får en splinterny cykel og et fødselsdagskort, hvor der står ’’Giv en høne til Afrika ’’, og landsbyen langt nede i Afrika, hvor Malaika hver dag må gå den lange vej til brønden efter vand, mens hun drømmer om at få lov til at gå i skole. Arrangeret i samarbejde med Solvang Bibliotek.

18

Lørdag 1. april Kl. 10.30-ca.11.10

Solvang Bibliotek, Remisevej 14

For 3-6 årige med deres voksne Pris 30 kr. pr. tilskuer

Billetter via www.livisundby.dk


!

Amar’kansk Girl power

Pigeværelset

Foto: Anette Li

t e s l e r æ v e g pi

En teaterforestilling af piger i alderen 13-18 år

et teater projekt kun for

piger

Mandag 3. april På PIGEVÆRELSET bliver der talt frit Kl. 19.00 fra leveren og delt hemmeligheder Og tirsdag 4. april og tanker om alt. Pigeværelset er et Har du en skuespiller i maven? Er du pige mellem 13 – 18 år? Kl.19.00 fortroligt sted,og hvor paraderne falder,

Vil du arbejde med en professionel skuespiller og en professionel musikhåret hænger løst, et rum, hvor er hver tirsdag i februar og marts?

man kan være åbne og ærlige. Med Teater ZeBU i personlige fortællinger har en preVi skal lave en forestilling, derafsæt hedder Pigeværelset, som skal have Øresundsvej 6 miere 3. og 4. april på Teatergruppe ZeBU. piger fra Amager Vest med forskellig skabt deres Bibliotek egen Er det noget for dig eller en du kender,baggrund så kom forbi Solvang tirsteaterforestilling, der handler om, dag den 31. januar kl. 19. Her vil skuespillerne Amany Türk og Christine Exner, fortælle om deres liv hvordan det er at vokse op som pige Kunprojektet. for kvinder og og i dag. Spilles kun for piger, mødre, piger 13 år Der vilfra være lækre snacks, the og kaffe. veninder, tanter, mostre og søstre. Tag eller søster med! Kunstråd og AVLU. Prisdin 25 mor, kr. veninde, kusine Støttet af Statens Mere info: Ruth Lerche på 51525923 / ruthkulturpilot@gmail.com

Billetter via www.livisundby.dk

19


Virkelighedens film?

Foredrag med de to Robert- og Bodilvindende dokumentarfilminstruktører, Christian Sønderby Jepsen og Mira Jargil De dygtige instruktører formidler et unikt indblik i udvalgte dokumentarfilm og dokumentargenren. Er du i tvivl om, hvorvidt man kan iscenesætte en dokumentarfilm og stadig kalde det for virkelighed? Er du nysgerrig på, hvordan etik praktiseres over for de medvirkende? Under foredraget vil Christian og Mira i en åben dialog med publikum debattere og besvare spørgsmål som disse. Arrangeret i samarbejde med Ørestad Gymnasium.

20

Torsdag 6. april Kl 14.00-15.30

Ørestad Gymnasium Ørestads Boulevard 75

Pris 30 kr. Medlemmer af Liv i Sundby gratis

Billetter via www.livisundby.dk


Foto tiffany terry

Strikkecamp i Påskeferien

Mandag 10. april til onsdag 12. april Kl. 12.00-14.00 Peder Lykke Skolen Brydes Allé 25

Fra 7 år Gratis adgang Ingen tilmelding

Vil du lære at strikke, eller kan du allerede, så kom og strik på strikkecamp. Vi lærer at slå masker op og simple strikketeknikker. Hvem ved, hvad det kan ende med: en karklud, et halstørklæde eller måske en sweater? Arrangementet er optakt til strikkestand-up på Ørestad Bibliotek den 6. maj.

www.bornekulturpilot.dk

21


Christiania ved en skillevej? Advokat Knud Foldschack er kendt som Christianias mangeårige advokat. Det var ham, der forhandlede aftalen mellem Staten og Christiania på plads efter mange års usikkerhed om fristadens status. Efter skyderierne på Christiania i slutningen af august 2016 var Knud Foldschack fristadens talsmand overfor offentligheden. Fristaden er nu efter politiets rydning af Pusherstreet bragt i en situation, der vil være afgørende for dens fremtidige tilværelse.

22

Onsdag 19. april Kl. 19.00

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

Billetter via www.livisundby.dk


Alfer, trolde og feer

Kreativ og musikalsk workshop med Maria og Jezus

Lørdag 22. april Kl. 11.00-13.00

Solvang Bibliotek Remisevej 14

For alle børn + deres voksne Gratis adgang Ingen tilmelding

Findes der mon mere ude i den store smukke skov end vi ved? Er der en hemmelig eventyrverden befolket med mystiske væsener? Kom til musikalsk billedværksted med musiker Kim Jezus og billedkunstner Maria Lau Krogh og vær med til at både synge, danse og forestille os de hemmelige skabninger. Vi skal bygge og finde på nye, sjove, uhyggelige og smukke skovalfer, trolde og feer.

www.livisundby.dk

23


Wili Jønsson

møder Per Reinholdt Nielsen Mød musikeren og amagerkaneren Wili Jønsson og hør ham fortælle om sit liv og sin lange karriere som bassist i bl.a. rockgrupperne Gasolin, Sort Sol og mange flere. Wili Jønsson modtog i 2008 Ken Gudman Prisen for sin fem årtier lange musikalske karriere og har været med på langt over 100 plader. Denne aften i samtale med forfatter og musikanmelder Per Reinholdt Nielsen.

Torsdag 4. maj Kl. 19.00

Caféen, Peder Lykke Centret, Peder Lykkes Vej 65 Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

Foto: Martin Dam Kristensen

24

Billetter via www.livisundby.dk


Mosekonens Bryg ved Børneteatret Asterions Hus

Lørdag 6. maj Kl. 11.00-ca.11.35

Solvang Bibliotek, Remisevej 14

For 3-6 årige med deres voksne Pris 30 kr. pr. tilskuer

En anderledes forestilling med musikken som den centrale fortæller. Børnene kommer på en lille vandring for at hjælpe mosekonen med at finde den magiske klokke, så hun kan brygge sit mosekonebryg. Undervejs møder vi sammen med mosekonen en trold, en fe og den skøre musikgartner, der dyrker de mest forunderlige musikinstrumenter. Med børnenes hjælp ender eventyret godt og magisk musik opstår. Arrangeret i samarbejde med Solvang Bibliotek.

Billetter via www.livisundby.dk

25


Om vejr og klimaændringer med Jesper Theilgaard Hør Jesper Theilgaard fra DR fortælle om de vejrforandringer, som vi oplever nu både i Danmark og udlandet. Tørke, oversvømmelser og en natur under pres. Men hvad er det, der ligger bag disse klimaændringer, som vi ser, og ikke mindst hvad er risikoen for fremtiden – for vores børn og børnebørn? Hvad sker der med vejret både herhjemme og ude i verden? Spørgsmålene er mange, og Jesper Theilgaard vil give svar på de fleste.

26

Onsdag 10. maj Kl 19.00

Solvang Bibliotek, Remisevej 14

Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

Billetter via www.livisundby.dk


Rundvisning på Sundby Kirkegård Stine Helweg fra Københavns Kirkegårde viser rundt

Tirsdag 16. maj Kl. 16.00-17.30

Sundby Kirkegård ved kapellet, Kastrupvej 51

Pris 20 kr.

Sundby Kirkegård er en af Amagers grønne oaser. Kirkegården er fra 1872 og består af to afdelinger på hver sin side af Kastrupvej. Den gamle del vest for Kastrupvej er under afvikling og ophører efter gældende bestemmelser med at være kirkegård i 2020. Den nye del rummer ud over fællesgrav, kiste- og urnegravsteder også kapel, krematorium, kolumbarium og en katolsk afdeling. Vi mødes og drikker en kop kaffe/te kl. 16.00. Rundvisningen starter kl. 16.15.

Billetter via www.livisundby.dk

27


Peter Pan

til Urbanfestival Traditionen tro har Liv i Sundby sponseret noget af underholdningen til festivalen. I år kan man tage med Peter Pan på en tur til Ønskeøen og gå på opdagelse i Urbanplanen, når han uddeler skattekort og sætter en sand skattejagt i gang. Peter Pan underholder også på scenen, og hele familien kan grine sammen i en forestilling, der indeholder både eventyr, romantik, smil og trylleri. Børnene deltager naturligvis aktivt i showet og får belønning som tak for hjælpen.

Lørdag 20. maj Kl. 14.00

Remiseparken, Peder Lykkes Vej 71-73

Gratis adgang Ingen tilmelding

Urbanfestival

Urbanplanens store årlige festival inviterer hele byen til fest og farver, musik og underholdning, sjove aktiviteter og loppemarked den 20. maj kl. 11-17

28

www.livisundby.dk


Litterær byvandring på Amager Øst og Vest mødes langs Amagerbrogade Tirsdag 30. maj Kl. 17.00-ca.19.00

Mødested: Bibliotekshuset Rodosvej 4

Pris 30 kr.

Følg med Lise Lotte Frederiksen rundt og mød forfatternes Amager i forskellige perioder. Undervejs vil skuespiller Aske Ebbesen levendegøre litteraturen gennem oplæsninger. Turen krydres også med lokalhistoriske oplevelser. Vi kommer rundt om både kendte og mindre kendte, afdøde og nulevende forfattere. Turen slutter med kaffe og kage på Loftet, Øresundsvej 4. Arrangeret i samarbejde med Amar:litt.

Billetter via www.livisundby.dk

29


Kultur-rundtur på Slotsholmen med Teatermuseets direktør, Peter Christensen Teilmann Peter Christensen Teilmann, Teatermuseet i Hofteatrets direktør, er guide på en anderledes og uhøjtidelig slentretur på Slotsholmen, hvis institutioner i århundreder har været en vigtig del af kunstens, krigens, politikkens og magtens centrum. Vi får en introduktion til Slotsholmens historie og kommer forbi de mange institutioner. Turen slutter på Teatermuseet, som vi efter en introduktion får mulighed for at bese på egen hånd.

Torsdag 8. juni Kl. 16.00-17.30

Det Kongelige Bibliotek (Den Sorte Diamant), Søren Kierkegaards Plads 1 Pris 40 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 20 kr.

Foto: Janus Bahs Jacquet

30

Billetter via www.livisundby.dk


Foto fra arrangementet med skuespiller Lars Mikkelsen. September 2016.

Vil du have mere kultur? Find Ørestad Biblioteks arrangementer på www.bibliotek.kk.dk/ore

Læs også om arrangementer mm. på facebook.com/orestadbibliotek Ørestad Bibliotek Arne Jacobsens Allé 19

31


KALENDER FORÅR 2017 Se flere oplysninger om hvert arrangement inde i programmet eller på www.livisundby.dk

JANUAR

31. Pigeværelset (optakt)

FEBRUAR

04. Verdens rigeste tosse 07. Roland Møller 09. Tobias Larsen med Katolysik 13. Drums Across 13.-17. Akrobatik & teater 20. Generalforsamling 23. Heavy Banko 27. Amagers Industrialisering

MARTS

09. Martin Luther 1517-2017 11. Verdens byggesten 16. MAD & MUSIK 22. Johnny Cash koncertforedrag 25. Byg din egen computer 26. Koncert m. Zapolski strygerne 28. Struensee, Jan Stage og det tibetanske landshold

32

APRIL

01. Månen over Baobabtræet 03.+ 04. Pigeværelset (forestilling) 06. Virkelighedens film? 10.-12. Strikkecamp 19. Christiania ved en skillevej? 22. Alfer, trolde og feer

MAJ

04. Wili Jønsson 06. Mosekonens Bryg 10. Jesper Theilgaard 16. Rundvisning på Sundby Kirkegård 20. Peter Pan til Urbanfestival 30. Litterær byvandring på Amager

JUNI

08. Kultur-rundtur på Slotsholmen

LIV I SUNDBY // Forårsprogram 2017  
LIV I SUNDBY // Forårsprogram 2017  
Advertisement