Page 1

KULTUR

LIV i SUNDBY

EFTERÃ…RSPROGRAM 2017

at Frederik Strand tils Fangekoret s. 24

Fodbold og litteratu r s. 22

Koncert med Klezmerduo s. 3


Velkommen til Kulturforeningen Liv i Sundby Liv i Sundby har hjemsted på Solvang Bibliotek. Foreningen er drevet af frivillige, og arrangementerne er åbne for alle. Et personligt medlemskab koster 125 kr. i kalenderåret 2017 og giver rabat på nogle af foreningens arrangementer. Et institutions- eller foreningsmedlemskab koster 300 kr. Indmeldelse sker ved at indbetale kontingent på Liv i Sundbys konto i Danske Bank: reg. 1551, kontonummer 0060028826. Husk at påføre navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Du kan også melde dig ind på Solvang Bibliotek eller i forbindelse med et arrangement. Køb billetter til foreningens egne arrangementer via www.livisundby.dk eller eventuelt på Solvang Bibliotek. Hvis du har forslag til arrangementer eller lyst til at hjælpe til ved fx børnearrangementerne, så kontakt os gerne og hør hvordan. Vil du vide mere om Liv i Sundby, så se www.livisundby.dk eller kontakt Solvang Bibliotek, Remisevej 14, 2300 København S. Som noget nyt kan du nu også følge Liv i Sundby på Facebook og få løbende besked om arrangementer mm. Vil du have mere kultur? Find Ørestad Biblioteks arrangementer på www.bibliotek.kk.dk/ore eller på facebook.com/orestadbibliotek

er en del af Ørestad & Solvang Biblioteker og har til formål at uddanne børn og unge til kulturog kunstformidlere. Se www.boernekulturpiloterne.kk.dk eller kontakt projektleder Ruth Lerche på: ruthkulturpilot@gmail.com, tlf. 51 52 59 23.

2

Klezmerduo Lørdag 19. august kl. 14.00 Bondegården i Remiseparken Peder Lykkes Vej 71-73

Gratis adgang Ingen tilmelding For alle børn og voksne

Gennem århundreder har det været en af musikernes fornemste opgaver at spille festen frem, når noget skal fejres. Med tuba, saxofon, zimbalom, tromme, harmonika, jødeharpe og sang tager vi til Østeuropa for at finde festen. Her blander klezmer og romamusik sig med lystige lokale melodier. Musik som giver lyst til at klappe, synge og danse! Klezmerduo består af Henrik Bredholt (sopransax, zimbalom, tuba, jødeharpe, vokal) og Ann-Mai-Britt Fjord (harmonika, percussion, vokal).

www.livisundby.dk

3


Bustur til H.C. Andersen Festivals i Odense Vi skal have en skøn dag, hvor vi skal se teater, karnevalsoptog, og deltage i sjove workshops.

Søndag 20. august Afgang kl. 9.30 Hjemkomst ca. kl. 18

På festivalen har Børne-Kulturpiloterne sammen med FerieCamp, forskellige skoler i Odense og Maria Lau Krogh lavet en sanseudstilling, og den skal vi selvfølgelig også se. Husk madpakke og drikkevarer.

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Afgang fra Solvang Bibliotek, på parkeringspladsen foran Solvang Kirke. Arrangeret af Børne-Kulturpiloterne.

Pris Voksne 75 kr. Børn 25 kr. Børn under 10 år skal være ifølge med en voksen

Kunstevent i Urbanplanen

Arrangører Kit Kjærbye og Ian Cobbold

Foto/photo: Skovdal Nordic. H.C. Andersen Festivals

Lørdag 26. august kl. 11.00-17.00

Remiseparken Peder Lykkes Vej 71-73

Gratis adgang Ingen tilmelding

4

Billetter via www.bibliotek.kk.dk/solvang

Oplev en stor kunstudstilling i Remiseparken, hvor 15 familier fra Urbanplanen og 15 internationale kunstnere inviterer gæsterne indenfor. De forskellige kunstværker er ophængt i familiernes hjem, haver, opgange og på altaner. Samtidig afholdes et stort krea- og kunstmarked midt i Urbanplanen med boder, skattejagt, workshop, musik og masser af sjov for hele familien. Med arrangementet vil arrangørerne af Kunst i UP gerne vise, at Urbanplanen er et dejligt sted at bo, og ikke kun som pressen ofte portrætterer den.

www.urbanplanen.com

5


Ørestad Kulturdag ØRESTAD I BEVÆGELSE er årets tema for endagsfestivalen Ørestad Kulturdag 2017- en festdag for alle københavnere. I år fejrer ØX17, at bydelen er i rivende udvikling. I Ørestad skyder nye bygninger og byrum frem, nye beboere og erhvervsdrivende kommer til, og aktivitetstilbuddene vokser og vokser. Oplev hoppeborg, loppemarked, standup, kreative workshops for børn og meget meget mere. Se programmet på hjemmesiden.

Lørdag 2. september Tid: Se hjemmesiden

Ørestad Syd Omkring bygningen 8tallet Gratis adgang Enkelte arrangementer kræver billet

Mad & Musik Torsdag 7. september kl. 18.15-20.30

Ørestad Bibliotek Arne Jacobsens Allé 19

Pris Voksne 60 kr. Børn 30 kr.

66

Hyggelig fællesspisning + minikoncert! De dygtige kokke fra Ørestad Skoles Madhus sammensætter måltidet, så du kan hygge, spise og møde dine naboer fra Ørestad og omegn. Aftenen sluttes af med en minikoncert med bandet Rest In Beats, som mixer dansk poesi med lækre, tektoniske triphop beats. Der sælges øl, vand og vin, men du må gerne selv medbringe drikkevarer. Arrangeret af Ørestad Bibliotek.

www.orestadkulturdage.dk

Billetter via www.bibliotek.kk.dk/ore

7


Mito og Dito

Mimeteatret og Asguer Zap Showteater Mito og Dito er en enkel historie, som tager udgangspunkt i børns verden omkring forholdet til dit, mit, misundelse og venskab og spilles i et nonverbalt univers. En anderledes forestilling, der på en sjov, varm og poetisk måde fortæller om netop forholdet - dit og mit. Arrangeret i samarbejde med Solvang Bibliotek.

Lørdag 9. september kl. 11.00-ca.11.45

Solvang Bibliotek Remisevej 14 Børn fra 4 år med deres voksne Pris 30 kr. pr. tilskuer

I slavernes fodspor Onsdag 13. september kl. 17.00-18.30 Byvandringen starter ved mindeankeret i Nyhavn og slutter ved Amalienborg Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

8

Billetter via www.livisundby.dk

Se sporene af Danmarks tid som kolonimagt og slavehandelsnation i Københavns gader. På denne øjenåbnende og fascinerende byvandring får du historien om de cirka 100.000 slaver, som danskerne over et par århundreder fragtede over Atlanterhavet fra kongens forter på Guldkysten til Dansk Vestindien. Byvandringen ledes af Martin Voola, cand.mag og daglig leder i Dome of Visions, og Anders Olling, journalist og cand.mag.

Billetter via www.livisundby.dk

9


”Tangled up in blue” Et koncertforedrag med Bob Dylans numre

Lyt til Bob Dylans sange i ny fortolkning og hør korte historier om manden selv. Michael Christophersen leverer sine egne personlige fortolkninger af mesterens sange og fortæller historierne. Han ledsages af John Sunds fænomenale guitarspil, som rummer både blues og jazz, og af Stefan Borums orgel, som både lægger bunden og driver musikken frem med melodisk overskud.

Torsdag 21. september kl. 19.00

Caféen Peder Lykke Centret Peder Lykkes Vej 65 Pris 75 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

Luthers Käthe og andre kvindfolk Foredrag af Pia Fris Laneth

Tirsdag 26. september kl. 19.00

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

10

Billetter via www.livisundby.dk

»Gud har givet kvinden brede hofter og en stor bag, for at hun skal sidde stille og passe sit hjem«, skrev Martin Luther. Katharina von Bora fik ham på andre tanker. Hun blev sat i kloster som tiårig, men flygtede derfra sammen med en gruppe nonner, som var inspireret af Luthers oprør mod Pavekirken. Hun giftede sig med Luther i 1525. Hør et spændende foredrag i forbindelse med reformationsjubilæet 2017 med udgangspunkt i Martin Luthers kone.

Billetter via www.livisundby.dk

11


En uskyldig familie Et foredrag med Katrine Marie Guldager

Ideen til romanen ”En uskyldig familie” kom fra Zentropas Peter Aalbæk, der måske så en film i den. Guldager, der bor på Amager, tog på research til Sydfyn, og det resulterede i et intenst familiedrama og tidsbillede, som flere generationer kan spejle sig i. Forfatteren har skrevet mange anmelderroste bøger og har bl.a. stor succes med Køge-krøniken.

Torsdag 28. september kl. 19.00

Bibliotekshuset Rodosvej 4

Pris 50 kr.

Tro mod temaet serveres urtete og en cocktail. Arrangeret i samarbejde med Amar:litt.

Jeg sætter min hat som jeg vil Kreativ og musikalsk workshop med Maria og Jezus

Lørdag 30. september kl. 11.00-13.00

Solvang Bibliotek Remisevej 14

For alle børn og deres voksne Gratis adgang Ingen tilmelding

12

Billetter via www.bibliotek.kk.dk/bibliotek/bibliotekshuset

”Jeg sætter min hat som jeg vil…” Men hov! Har du din helt egen kunsthat? Nej vel. Det bør man have. Derfor indbyder billedkunstner Maria Lau Krogh og musiker Kim Jezus til hattemagerværksted fyldt med sjov og hattebyg. Du får naturligvis din hat med dig hjem, og der er masser af skønne materialer til at bygge kunsthatten af.

www.livisundby.dk

13


”- og springe højt af glæde” Martin Luther i sang og musik

Vores salmetradition, når den er bedst, kan få tekst og musik til at forenes og gøre kristendom nærværende for os. Grundlaget for den tradition blev lagt af reformationen for 500 år siden. Martin Luther selv var et musikalsk og poetisk begavet menneske og digtede bl.a. ”Vor Gud han er så fast en borg.” Organisten Dario Andreella fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium vil både spille solo og akkompagnere fællessangen, mens sognepræst Per Frederiksen fortæller om salmerne. Efter koncerten er der kaffe og samvær i Solklubben. Arrangeret af Solvang Kirke og Amager Musikfestival.

Fredag 6. oktober kl. 14.00

Solvang Kirke Remisevej 10-12

Gratis adgang Ingen tilmelding

Storm P. Museet

viser Flemming Quist Møller

Credit: Wikimedia Commons. Luther synger med sin familie..

Lørdag 7. oktober kl. 13.45

Bliv vist rundt i Flemming Quist Møllers farverige og eventyrlige universer i Storm P. Museets store retrospektive udstilling med den populære multikunstner. 2017 er halvtredsåret Mødested for udgivelsen af hans debutbog, Storm P. Museet Frederiksberg Runddel Cykelmyggen Egon, og i 2016 modtog han Storm P. Prisen for sit arbejde. Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

14

www.solvangkirke.dk

Storm P. Museet har sammen med kunstneren skabt en udstilling, som udfolder en lang, enestående og stadig aktiv karriere.

Billetter via www.livisundby.dk

15


Kæmpen Som Ikke Havde Hjerte I Livet

En kæmpe har gemt sit hjerte på et hemmeligt sted og lagt en forbandelse over landet. Dyrene sulter, og mennesker forvandles til sten. Kongesønnen Askefis drager ud for at tage kampen op mod kæmpen, og på sin vej knytter han nye venskaber, som hjælper ham på den farefulde færd.

Mandag 16. oktober kl. 9.30-10.15 og kl. 11.00-11.45

Et fortryllende flot dukkeeventyr om at have hjertet på det rette sted.

For de 4-10 årige med deres voksne Pris 40 kr. pr. tilskuer

Arrangeret af Solvang Bibliotek som en del af Amager Børneteaterfestival 2017.

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Foto af: Sven Erik Sokkelund

Ved Syddjurs Egnsteater

Efterårsferien 15.-22. okt.

Amager Børneteaterfestival www.facebook.com/amagerbf

ØNSK! Ved Teatret Lampe Tirsdag 17. oktober kl. 10.00-10.35

Efterårsferien 15.-22. okt.

Amager Børneteaterfestival

Solvang Bibliotek Remisevej 14

www.facebook.com/amagerbf

16

For de 3-8 årige med deres voksne Pris 40 kr. pr. tilskuer Billetter via www.kvarterhuset.kk.dk medio september

Hvad kan der ske, når man ønsker? Da tinsoldaten ser danserinden første gang, ønsker han, at hun var hans kone. Eventyret sender tinsoldaten af sted på en lang sørejse, hvor han bl.a. bliver slugt af en fisk. Først herefter kan hans ønske gå i opfyldelse, om end ikke helt sådan som han havde forestillet sig… En humoristisk kærlighedshistorie for børn - frit efter den standhaftige tinsoldat. Arrangeret af Solvang Bibliotek som en del af Amager Børneteaterfestival 2017.

Billetter via www.kvarterhuset.kk.dk medio september

17


Ama’r fri Efterårsudstilling 2017 Fernisering og Swingkoncert I forbindelse med ferniseringen spiller The Lindy Syncopators, et jazzband, som består af dansere og musikere, hvis passion er swing og hot jazz.

Fernisering Mandag 16. oktober kl. 19.00-21.00

Et mix af banjo, slagtøj, klaver, kontrabas, trompeter og sang, som vil give dig lyst dig til at danse.

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Alle - amatører og profesionelle uanset alder - indbydes til at udstille deres værker. Har du lyst til at vise andre, hvad du kan, er her en fantastisk mulighed. Der er ingen censur, og så er det ganske gratis.

Gratis adgang

HAABET

Et forfatterforedrag af Mich Vraa Torsdag 26. oktober kl. 19.00

Vil du udstille?

Hent en tilmeldingsblanket på Solvang Bibliotek fra midt i august. Udstillingsperiode: 16. oktober til og med 18. november.

18

www.livisundby.dk

Forfatteren Mich Vraa vil fortælle om sit arbejde med romanen HAABET. Det var en dansk fregat, som i årene omkring år 1800 sejlede sorte slaver fra Afrikas Guldkyst til Den nye Verden. Ørestad Bibliotek I HAABET fortælles historien om Arne Jacobsens Allé 19 fregattens sidste sejlads og om en række personer i Dansk Vestindien. Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

Romanen er den første af tre. Den næste, PETERS KÆRLIGHED, udkommer i august og bygger videre på HAABET. Arrangeret i samarbejde med Amar:litt.

Billetter via www.livisundby.dk

19


Credit: Leif Jørgensen. Wikimedia Commons.

Middelalderens dronninger Et forfatterforedrag af Birgitte Hammer

Når der fortælles danmarkshistorie er det oftest kongerne, der er i fokus. Middelalderens dronningers liv og skæbner er ikke så kendte, selv om de også er fyldt med drama. De var ofte ganske unge piger, der blev brugt som ”handelsvarer” for at styrke alliancer mellem fyrsterne. Birgitte Hammer har i tre bøger fordybet sig i tre dronningers liv: Sofia, Gertrud og Beringera også kendt som Bengerd. Hun vil fortælle og vise billeder om sit arbejde med at finde oplysninger om dem og om de overraskelser, det har afstedkommet.

Onsdag 1. november kl. 19.00

Solvang Bibliotek Remisevej 14

Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

Magasin du Nord Museum En rundvisning Søndag 5. november kl. 14.45-ca. 16

Oplev 150 års danmarkshistorie set ud fra stormagasinet.

Mødested Hjørnet af Kgs. Nytorv og Vingårdsstræde

Det lille museums samling er gennem tiden indsamlet af de ansatte i Magasin og viser, hvordan stormagasinet har markedsført sig selv. Det vil blive et overraskende og lidt nostalgisk besøg.

Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr.

20

Billetter via www.livisundby.dk

Fra museet går en trappe op til nogle små værelser, H.C. Andersen boede i på et tidspunkt. Disse værelser vil vi få lov til at kigge ind i efter rundvisningen.

Billetter via www.livisundby.dk

21


Fodbold og litteratur med forfatteren Jesper Wung-Sung

Jesper Wung-Sung er en af Danmarks mest udsøgte skønlitterære forfattere og har skrevet herlig fiktion om mænd og fodbold. Hvorfor ikke høre om hans forfatterskab i fodboldklubben Fremad Amagers kantine med direkte udsigt til fodboldbanernes mange konger. Forfatteren har ud over egne værker også et par finter om legendariske fodboldromaner, bl.a. Fodboldenglen. Op til arrangementet er der mulighed for at købe mad i kantinen. Arrangeret i samarbejde med Amar:litt.

Tirsdag 7. november kl. 19.00

Fremad Amagers kantine BAGLOKALET Sundbyvestervej 60 Gratis adgang Tilmelding til pescha@kff.kk.dk senest 5. november

Podcastfænomenet Third Ear Et foredrag med journalist Krister Moltzen

Torsdag 9. november kl. 19.00

22

Kom med ind i maskinrummet, hvor Third Ears dragende podcasthistorier fra det virkelige liv bliver til.

Krister deler ud af sine erfaringer fra Ørestad Bibliotek syv års arbejde med den redigerede Arne Jacobsens Allé 19 virkelighed på Third Ear. Hvor kommer ideerne fra? Hvordan får han folk til at fortælle deres historier bedst muligt? Hvad vil det sige at fortælle i scener? Findes der overhovedet noget, der Pris 50 kr. hedder interviewteknik? Hvad gør Medlemmer af Liv i man med 26 timers interview med Sundby 30 kr. den samme person? Hvordan skriver man til lyd? Og hvorfor er lyden af en solsort altid så beroligende?

www.livisundby.dk

Billetter via www.livisundby.dk

23


Forbrydelser og straf Et foredrag med Frederik Strand tilsat Fangekoret

En novemberaften med danmarkshistoriens største uopklarede sager fortalt af museumsleder ved Politimuseet, Frederik Strand, tilsat Danmarks bedste fangekor - et kor med mere end 500 koncerter på samvittigheden: Velklingende toner fra de hardcore sangere. Et ganske særligt arrangement med personlige historier om forbrydelser, straf og fængselslivet på godt og ondt, hvor vi sammen bliver klogere på de mennesker, som sidder bag tremmer, og på dem, som aldrig blev fanget. Arrangeret i samarbejde med Foreningshuset Sundholm8.

Onsdag 15. november kl. 18.30

Kirkesalen på Sundholm Sundholmsvej 18, 2 sal (indgangen overfor Brigadevej)

Pris 30 kr.

Coyote

Ved Teater Dunkelblå Lørdag 18. november kl. 11.00-ca. 11.40

Solvang Bibliotek Remisevej 14

For de 3-6 årige med deres voksne Pris 30 kr. pr. tilskuer

24 24

Billetter via www.livisundby.dk

Hele verden ligger indhyllet i mørke. Coyote kan ikke se, hvor han går, eller hvordan han finder noget at spise. Nogen må tage ud og lede efter lyset. Ørn har overblikket og ved det hele. Coyote er lille, listig og med en utæmmet nysgerrighed. Mon Coyote kan overtale Ørn til at vise vej? Det umage par kommer ud på en lang rejse, hvor Coyote må traske af sted på trætte poter. ”Er vi der snart?” En musikalsk trommefabel fortalt og spillet af Troels Kirk Ejsing. Arrangeret i samarbejde med Solvang Bibliotek.

Billetter via www.livisundby.dk

25


Den russiske revolution

- ledetråd eller spændetrøje for venstrefløjen? Oktober 2017 er hundredåret for den måned, hvor det russiske zarrige brød sammen i en revolution, der ikke alene grundlæggende forandrede Rusland, men også fik voldsomme efterdønninger i hele verden. Konsekvenserne kan vi endnu i dag se i et vist omfang. Gennem historiker Bent Gravesens foredrag genopfriskes de dramatiske begivenheder og deres virkninger for eftertiden. Arrangeret i samarbejde med Foreningshuset Sundholm8.

Onsdag 22. november kl. 19.00

Foreningshuset Sundholm8 Sundholmsvej 8

Pris 30 kr.

Star Wars dag på Ørestad Bibliotek

Star Wars er et fantastisk rumeventyr, som har tryllebundet millioner af fans i hele verden siden 1977. Star Wars’ 40 års jubilæum fejres i år med en ny film – The Last Jedi - i biograferne til Ørestad Bibliotek december. Ørestad Bibliotek hylder Arne Jacobsens Allé 19 Star Wars med et stort arrangement. Lørdag 25. november kl. 10.30-15.00

For børn og voksne Gratis adgang Ingen tilmelding

26

Billetter via www.livisundby.dk

På dagen vil man kunne opleve et væld af aktiviteter, som relaterer til den fjerne, fjerne galakse. Alle opfordres til at møde op udklædt. Deltagerne får et gratis Star Wars magasin, så længe lager haves. Se programmet på hjemmesiden til november. Arrangeret af Ørestad Bibliotek.

www.bibliotek.kk.dk/ore

27


JuleBanko Nisser eller ej, vi elsker gaver og spas, glitter og knas.

Torsdag 30. november kl. 18.15-20.00

Derfor: Hvis du er vild med grønne og røde pakker og banko, så blænder vi op for alle tiders julebankoaften. Vi spiller juleevergreens og deler ud af pakkerne med rund hånd.

Ørestad Bibliotek Arne Jacobsens Allé 19

Kom gerne udklædt, det vil de to bankoværter NisMads og GranMorten i hvert fald være.

Gratis adgang 10 kr. pr. plade

Glædelig banko! Arrangeret af Ørestad Bibliotek.

Julekagebagedag Med Lisa Kaastrup

Søndag 10. december kl. 10.00-ca. 14.00 Dyvekeskolen Remisevej 16 Mødested ved skolens port på Urmagerstien Pris 30 kr. pr. deltager Børn under 14 år skal have en voksen med

28 28

Så skal der bages julesmåkager. Kom alene eller tag dit barn/barnebarn i hånden og kagedåsen under armen og nyd en dag sammen med andre. Vi bliver delt op i hold. Hvert hold bager to slags småkager, men alle deler, så man går hjem med mindst seks forskellige slags (f.eks. klejner, jødekager, vaniljekranse, finskbrød, pebernødder og nøddesmåkager). Medbring blot kagedåse og godt julehumør. Vi sørger for resten. Mød præcis, for skoleporten bliver låst, når vi er gået ind.

www.bibliotek.kk.dk/ore

Billetter via www.livisundby.dk

29


Julekoncert med MUKO De Musikstuderendes Kor

Kom i julestemning til en korkoncert med MUKO. Koret består af studerende fra alle årgange på Musikvidenskab, som deler en passion for klassisk kormusik. MUKO formidler traditionel musik fra 1600-tallet op til moderne tid. Under musikalsk ledelse af dirigent Nenia Zenana vil koret synge julen ind med blandt andet kendte julesalmer. Arrangeret af Solvang Kirke.

Søndag 10. december kl. 16.00

Solvang Kirke Remisevej 10–12

Gratis adgang Ingen tilmelding

Juleevangeliet Ved Det lille Turnéteater

Tirsdag 19. december

Solvang Bibliotek Remisevej 14

30

Fra 5 år og op Gratis adgang Tilmelding og tidspunkter findes på hjemmesiden fra 15. november

www.solvangkirke.dk

”Der var engang en mand, der gik ud for at lede efter ild. Hjælp mig, min kone skal snart føde, og jeg har brug for ild til at varme hende og den lille. Men folk sov, og sov de ikke, havde de ikke lyst til at hjælpe en fremmed.” Det lille turnéteater opfører Juleevangeliet, inspireret af Selma Lagerlöfs bog ”Kristius­legender”. Skuespiller Peter Holst fortæller historien om den dag, hvor de blinde kunne se, de døve kunne høre, og hvor de håbløse fik håb, og de tvivlende tro. Arrangeret af Solvang Bibliotek.

www.bibliotek.kk.dk/solvang

31


KALENDER EFTERÅR 2017 Se flere oplysninger om hvert arrangement inde i programmet eller på www.livisundby.dk

AUGUST

19. Klezmerduo 20. H.C. Andersen Festivals 26. Kunstevent i Urbanplanen

SEPTEMBER

02. Ørestad Kulturdag 07. Mad & Musik i Ørestad 09. Børneteater Mito og Dito 13. I slavernes fodspor. Byvandring 21. Bob Dylan koncertforedrag 26. Luthers Käthe 28. Katrine Marie Guldager 30. Maria og Jezus workshop

OKTOBER

NOVEMBER

01. Middelalderens dronninger 05. Magasin du Nord museet 07. Fodbold og litteratur 09. Podcast fænomenet Third Ear 15. Fangekoret og Frederik Strand 18. Børneteater Coyote 22. Oktoberrevolutionen 25. Star Wars dag i Ørestad 30. JuleBanko i Ørestad

DECEMBER

10. Julekagebagedag 10. Julekorkoncert med Muko 06. Martin Luther koncert 07. Flemming Quist Møller udstilling 19. Børneteater Juleevangeliet 16. Fernisering på Ama’r Fri 16. Børneteater Kæmpen 17. Børneteater ØNSK! 26. Mich Vraa forfatterforedrag

32

Efterårsprogram 2017 // Liv I Sundby  

Kulturforeningen Liv i Sundbys Efterårsprogram 2017.

Efterårsprogram 2017 // Liv I Sundby  

Kulturforeningen Liv i Sundbys Efterårsprogram 2017.

Advertisement