Issuu on Google+

Havdrup Kirke August 2013 Sogneudflugt

Søndag, den 1. september kl. 9-19 Til Lyngby Kirke, Esrum Kloster og Mariebjerg Kirkegård. Pris 250 kr. som betales ved personlig tilmelding i Havdrup Sognehus. Detaljeret program fås ved tilmelding. Se mere info på hjemmesiden. NB: Turen er desværre ikke egnet for gangbesværede. INFO

GUDSTJENESTER

KULTUR

Babysalmesang

Søndag, den 4. august Havdrup Kirke kl. 9.30 Præst Leif Ellerbek

Seadrops

Musik - glæde - nærvær Nyd den tætte kontakt med dit lille barn i et musikalsk fællesskab. Nye hold efter sommerferien. Se mere info i starten af august på hjemmesiden.

Kirkekaffe

Søndag, den 11. august Havdrup Kirke kl. 9.30 Præst Helle Viuf Søndag, den 18. august Havdrup Kirke kl. 9.30 Præst Helle Viuf

i ”Paradisets Have”. Efter gudstjenesten, en gang om måneden. Med tid til en snak eller vandring på kirkegården for at se stauder og roser blomstre.

Søndag, den 25. august Havdrup Kirke kl. 11 Præst Kristine S. Hestbech Kirkekaffe

Pilgrimsvandring

Dåbslørdage

er for alle, hele året rundt. Prøv en mini-pilgrimsvandring i Havdrup Kirke. Der ligger en folder med vejledning i våbenhuset.

7. og 28. september kl. 11 5. og 19. oktober kl. 11 9. og 30. november kl. 11 7. december kl. 11

Voksenkoret begynder sæsonen torsdag, den 22. august kl 17.30

Kirke-ensemble Er du god til at synge og fortrolig med noder? Så er Havdrup Kirkes nye ensemble måske noget for dig. Optagelsesprøve til september. Følg med på hjemmesiden.

Sognecafé 6. august: Sæsonstart med sommerhygge, strik og spil. 13. august: Marianne Asmussen fortæller. 20. august: Tage Larsens film med egne erindringer. 27. august: Organist Peter Plougmann underholder.

besøg hjemmesiden www.havdrupkirke.dk


Havdrup kirke august 2013