Page 52

FORENINGSNYT APRIL 2012 Asociacion “Para Todos”

• Revisorsupleant: Lars Larsen 645 237 276

Tilmelding til Fester Birgit Kjellerup 654 860 536

Formand: Ivan Linckert, i.linckert@gmail.com www.paratodos.dk

Ved generalforsamlingen den 25.feb. 2012 blev følgende valgt ind I den nye bestyrelsen: Birgit Kjellerup - Ivan Linckert Erik Hjorth Hansen - John Jonsson Per Lyng Supleanter blev følgende: Jytte Seaborne - Birgitte Kofod Ved konstitueringen den 2. marts 2012 blev bestyrelsens sammensætning således: • Formand Ivan Linckert i.linckert@gmail.com • Næstformand Birgit Kjellerup : 654 860 552 • Kasserer :John Jonsson dk.datcon@gmail.com • Sekretær : Erik Hjorth Hansen erikhjorth2@gmail.com • Menigt medlem: Per Lyng perlyng@ymail.com • Revisorer: Grethe Christensen 661 030 018 - Jørgen A. Nielsen 671 335 641

Tilmelding til Ture/rejser Birgitte Kofod 630 658 418

Medlemstilbud Er du medlem af vores klub og ønsker du at sælge din bolig, tilbyder ParaTodos, at du kan få den lagt ind på vores hjemmeside. Der er ca. 5 – 6000 klik på vores hjemmeside hver måned, så det er måske en mulighed for at sælger og køber kan finde hinanden.

Begravelseshjælp Vi synes at vi her i Para Todos tager et meget vigtigt emne op for vore medlemmer. Et af vore medlemmer har haft en meget meget uheldig oplevelse i forbindelse med et pludseligt dødsfald.Dette emne var så stort, at vi vil samle det op senere for vore medlemmer, med meget mere orientering.

Alhambra i Granada Vi har fået forespørgsel om at arrangere en endags bustur til Granada og besøge det imponerende Alhambra i starten af det nye år.

Fredag den 13. april 2012 starter vi bussen 6.40 fra Fuengirola busstation, med mulighed for opsamling fra de større hoteller. Vi er tilbage i Fuengirola kl. ca.19. Pris pr person er 55 € og ønskes der frokost med er prisen 70 €. Interesserede kan kontakte Birgitte Kofod på restaurant Regina om søndagen mellem kl. 14 – 15 for tilmelding og betaling, senest søndag d. 1. april 2012.

Påskefrokost på Da Vinci Lørdag den 7.april kl.13.00 til kl. 17.00 er der stor buffet, og i anledning af at det er midt i påsken vil der yderligere blive serveret skidne æg og lammekød. Pris p.p. 9.9 5€. Tilmelding og betaling senest søndag den 1. april på restaurant Regina. Da der er begrænsede pladser bedes man tilmelde og betale så hurtigt som overhovedet muligt. Spørg efter Birgit.

mer som ligger inde med bøger, som de ønsker at bytte, så tag dem med ned til Restaurant Regina på havnen i Fuengirola. Vore reoler er markeret med danske flag foroven.

Filmtilbud: Privat udlån af film Det er umuligt at opremse de mange film til udlån, ( hvem kunne vide, at det blev en så stor succes) så vi har lagt en mappe med de mange filmtilbud i den ene af vores vore reoler, en mappe som løbende ajourføres. Filmene bestilles ved vore søndagsmøder kl. 14 – 15 på restaurant Regina og filmene leveres efterfølgende søndag og der betales et depositum på 20€ pr film, som man får tilbage, når vi får filmen retur. Kontaktperson er Per Lyng på havnen i Fuengirola på restaurant Regina om søndagen mellem kl. 14 - 15.

Lånebiksen Næste månedsfest Lørdag den 28.april har vi vores faste månedsfest på restaurant Regina. Vi mødes ca. kl. 19.30, og ca. kl. 20. bliver der serveret en kødret med kartofler og grøntsager. Efter middagen kl. ca. 21. spiller Jackson op med dansemusik til kl. 24.Tilmelding og betaling 10€ p.p Spørg efter Birgit på restaurant Regina om søndagen mellem kl. 14 – 15 Har et af vore medlemmer en gæst med koster det 5€ ekstra.

Gåture i Málaga Kontakt Birthe 654 611 581 Der tilbydes igen gåture i Malaga med Birthe, som er stedkendt, som rundviser. Der vil blive tid til 1 pitstop eller 2 når dette ønskes til en lille udskænkning og/eller en tapas.

Kortspil og Spillefuglene Der spilles jydewhist hver torsdag kl.17 – ca. 20.00. Vi spiller på Taberna del Mar som ligger blot 200 m fra Karrusellen ved Paseoen. ( karusellen er lige nu fjernet til reparation ). Er du interesseret i at spille jydewhist eller andet spil så kontakt Maiken på tlf. 645 367 383. Bedst formiddag eller aften.

Det har vist sig, at mange som får familiebesøg, børn og børnebørn, har efterspurgt f.eks. en barneseng, en høj siddestol, en klapvogn, en lille plastikscooter eller andet, så hvis nogen ligger inde med disse eller andre nyttige ting, så kontakt Sonja på tlf. nr. 952 462 532 .

Søndagsmøder Vores faste mødested er på Restaurant Regina i Fuengirola søndag fra kl. 14 – 15 hvor der altid vil være medlemmer fra bestyrelsen tilstede, og hvor man kan tilmelde sig og forespørge og betale for rejser/ture og fester og m.m.

Medlemskort For at deltage i vore arrangementer skal man være medlem af Para Todos. Medlemmer som har gæster med til vore fester, betaler 5 € ekstra for hver af deres gæster. Ved andre arrangementer skal man være medlem for at deltage. Medlemskab kan oprettes på Restaurant Regina på havnen i Fuengirola hver søndag mellem kl. 14 – 15. Et medlemskab koster kun 20€ for et kalenderår.

Hjemmeside Skak: Kontakt Ralf på tlf. 952 472 051og hør nærmere.

Bogklub startet op Det har vist sig, at bytte bøger er en stor succes, så vi har måttet sætte en ekstra reol op. Er der nogle af vore medlem-

52

Kæmpe jubilæum. Vi startede vores hjemmeside op den 27.feb. 2009 , og vi kan nu fejre at der har været over 127.000,- besøgende, hvilket får os til at fortsætte, (selvom det er et stort arbejde), videre i 2012. Læs løbende www.paratodos.dk hvis du vil være ajour.

Profile for Ediciones Solkysten

Solkysten April 2012  

La revista escandinava de Costa del Sol

Solkysten April 2012  

La revista escandinava de Costa del Sol

Profile for solkysten
Advertisement