Page 1

SOLAFSKÆRMNING

Parkeston House - Esbjerg Arkitekt: ID Arkitekter, Fredericia Solafskærmning med 300 mm brede, bevægelige vingeformede lameller til nyt kontorhus.

Solafskærmning til byggeri – på højt niveau


SE ALLE PROFILER OG DETALJERET PRODUKT FAKTA PÅ

SOLATEK.DK

SOLAFSKÆRMNING

Liselund Demenscenter – Viborg Arkitekt: KPF Arkitekter – Viborg Solafskærmning og staffage med 300 mm brede, faste firkantede lameller monteret lodrette foran trappe- og administrationsbygning.

Hornsyld skole - Hornsyld Arkitekt: RUM Arkitekter, Horsens Solafskærmning og staffage med 190 mm brede, faste vingeformede lameller til ny overbygningsskole.

1:1 samarbejde vi er stolte af … Arkitekten

Entreprenøren

Kunden

”For at få et vellykket slutresultat, er det enormt vigtigt at samarbejde med dygtige underleverandører lige fra starten, og at de følger med på hele den rejse som et projekt som dette altid bliver. Med Solatek havde vi en samarbejdspartner som var lydhør og kompetent i alle faser; fra specifikt at forstå de store linjer, til at løse detaljer og vedhæftninger, og til slut en meget smidig og fl eksibel montage.”

”Som totalentreprenør er det altid vigtig at komme godt i mål med et byggeprojekt og at ens underentreprenørere og samarbejdspartnere er dygtige og professionelle. V8 Construction A/S har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Solatek på TDC One Domicile ved en udvidelse på ca. 9.500 m2. Solatek har leveret og monteret både stålkonstruktion og solafskærming, samt mindre faste solafskærmninger på fløjbygninger. En aftale var en aftale - gamle dyder der sikrer at alle kommer godt i mål hvis man samarbejder.”

”I forbindelse med opførelsen af Bredbånd Nord´s nye domicil trådte Solatek til i sidste øjeblik, da entreprenørens valg af leverandør pludselig ikke kunne levere alligevel. Solatek beviste at de ikke bare kunne levere en vare i høj kvalitet, men også klare en forceret tidsplan og levere til tiden. Vi er i dag meget glade for den faste løsning på facaden og den automatiserede løsning på vores kantine, det er virkelig et produkt, der virker efter hensigten.”

Berg Arkitektkontor, arkitekt SAR/MSA / Stefan Forsberg

Arkitekt ADA - V8 Construction A/S / Søren Harpøth

Økonomichef - Bredbånd Nord / Lars Bundgaard Sørensen

Varde Hjertecenter – Varde Arkitekt: Creo Arkitekter – Odense. Solafskærmning med vandret udkragende, 100 mm brede lameller og 190 mm brede, faste vingeformede lameller samt afskærmning af ventilationsanlæg på tagflader.


Solatek er et dansk firma specialiseret i solafskærmning. Referencer •

TDC One Domicile – København

LIDL – Frederikssund

IKEA – Aalborg

Bredbånd Nord – Brønderslev

Globen Arena – Stockholm

Interskolen – Viby J

Electrolux – Fredericia

Dan-æg – Christiansfeld

DSV Roads – Horsens

Se mange flere referencer på:

SOLAFSKÆRMNING

SOLATEK Markskellet 4, Bønnerup Strand 8585 Glesborg

WWW.SOLATEK.DK/REFERENCER

Kompetencer

Produkter

Teknisk rådgivning

Lamelafskærmning

Salg

Udvendige persienner

Telefon 86 99 88 28

Projektering

Udvendige screens

Telefax 86 99 88 27

Produktion

Markiser

Montage

Mørklægning

Service & Reparation

Lameller med styresystem

www.solatek.dk

Solatek - 1:1  

Inspirationsbrochure

Solatek - 1:1  

Inspirationsbrochure

Advertisement