Page 1

Η εταιρία

Δημιουργίες χειρο...ποίημα!

Η

εταιρεία παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης «Χειροποίητο Μακεδονίας» ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με το παραδοσιακό εργαστήριο που δημιούργησαν οι αδελφοί Τσιούρη στην Ιωνία της Θεσσαλονίκης. Το Δεκέμβριο του 2001 η εταιρεία επεκτείνεται με την κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων στην περιοχή της Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη. Το εργοστάσιο αποτελείται από ένα ισόγειο χώρο 1200 τ.μ. όπου στεγάζεται η παραγωγική μονάδα, και έναν όροφο 200 τ.μ. όπου στεγάζεται η διοίκηση της επιχείρησης, ενώ στα άμεσα σχέδια είναι η επέκταση άλλων 1000 τ.μ. Τα προϊόντα παρασκευάζονται από άριστης ποιότητας αγνά υλικά που επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή και με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, όπως αυτές ορίζονται από την ευρωπαϊκή ένωση. Εμπνεόμενοι από τις πατροπαράδοτες συνταγές και τις παραδοσιακές χειροποίητες τεχνικές, δημιουργούμε προϊόντα αξεπέραστης γεύσης και κορυφαίας ποιότητας. Η μακροχρόνια εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι άρτιες συνθήκες παραγωγής κατατάσσουν την εταιρεία μας ανάμεσα στις πιο δυναμικές εταιρίες κατεψυγμένων ζυμών της Βορείου Ελλάδας.

ΑΦΟΙ ΤΣΙΟΥΡΗ Ο.Ε.

Κ ΑΤ Ε Ψ Υ Γ Μ Ε Ν Α

Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν ΤΑ

ΖΥΜ ΗΣ

Εργοστάσιο: ΒΙ.ΠΑ. Νεοχωρούδας 545 00, Τ.Θ.108 Θεσσαλονίκη, τηλ. κέντρο: 2310 785 498, fax: 2310 784 633 www.tsiouris.gr, e-mail: info@tsiouris.gr

Το «Χειροποίητο Μακεδονίας» έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο διανομής και προώθησης των προϊόντων. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την παραλαβή των πρώτων υλών, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και της παραγωγής, μέχρι και τη συσκευασία του τελικού προϊόντος, γίνονται διαρκείς και αυστηροί έλεγχοι. Η εταιρία έχει πιστοποιηθεί από το 2004 με το σύστημα HACCP για τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων, με ISO 9001/2000 για τη διαχείριση της ποιότητας και με ISO 22000 (αρ. πιστοποιητικού 110-2 ΕΣΥΔ & QMS-Cert® No. 130-709/2027) την πλέον κορυφαία πιστοποίηση στα τρόφιμα.


Σφολιάτες

Δ οκ

ι

σ τε!

Μακεδονίτικη πίτα

Δ οκ

Ανοιγμένη φύλλο-φύλλο με φροντίδα και μεράκι, η αυθεντική Μακεδονίτικη χωριάτικη πίτα είναι το απόλυτο παραδοσιακό προϊόν. Πλούσια και τραγανή, «βαπτισμένη» σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο, ξυπνάει θύμησες από άλλες εποχές.

ι

Μπουγάτσες

Δ

σ τε!

Το τρίγωνο της απόλαυσης: εξ ολοκλήρου χειροποίητη αφράτη και τραγανή ζύμη με άρωμα βουτύρου, παραγεμισμένη με γκούντα και ζαμπόν. Μια νέα πρωτότυπη συνταγή που δικαιολογεί το όνομά μας.

ο κι

Δ

μά

Τριφτή ζύμη με μοναδική υφή. Αγαπημένη νοστιμιά που ενθουσιάζει με το άρωμα και τη γεύση της.

ΝΕΟ

σ τε!

Κουρού ζαμπόν

μά

Κουρού

ΝΕΟ

ο κι

Κουρού λουκάνικο Μια πρωτότυπη νέα ιδέα, σε ένα μοναδικό χειροποίητο προϊόν. Ζουμερό λουκάνικο Φρανκφούρτης μέσα σε αφράτη, τραγανή ζύμη που ευωδιάζει φρέσκο βούτυρο.

Χωριάτικες μπουκίτσες Μπουγάτσα 2 μερίδων Επειδή στους δύο, τρίτος δε χωρεί, η παραδοσιακή μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης, τώρα και σε δύο μερίδες! Πρακτική λύση με όλη την απόλαυση του χειροποίητου τραγανού φύλλου σε πολλές γευστικές παραλλαγές.

ΝΕΟ

Χειροποίητα τραγανά φύλλα, ανοιγμένα με ελαιόλαδο, κρύβουν μέσα τους παράδοση και νοστιμιά. Τα πιο αγνά υλικά στις πιο απολαυστικές χωριάτικες μπουκιές της Μακεδονίας.

σ τε!

Xειροποίητο, τραγανό φύλλο ανοιγμένο στον αέρα με τη μοναδικότητα της Θεσσαλονικιώτικης τεχνικής. Αρωματική γέμιση από επιλεγμένα υλικά. σε πολλές παραλλαγές

Χωριάτικες πίτες

μά

Ζυμωμένες με αρωματικό βούτυρο και με γέμιση από άριστης ποιότητας υλικά. Πλούσια γεύση και αφράτο χειροποίητο φύλλο που φουσκώνει και ροδίζει ομοιόμορφα.

Δ οκ

Αυθεντικές συνταγές παρμένες από την παράδοση της ελληνικής υπαίθρου. Φύλλα χειροποίητα ανοιγμένα με ελαιόλαδο, τριφτά και κρατσανιστά, και ξεχωριστή γέμιση από άριστες πρώτες ύλες.

ι

Τσιγγάνα

Εποχιακά

Ζύμη κρουασάν

Κουλούρια

Χωριάτικο ταψάκι

Μια νέα γευστική πρόταση για όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Ολόφρεσκα υλικά τυλιγμένα σε πλούσια χειροποίητη, αφράτη ζύμη.

Ελαφρές νηστίσιμες δημιουργίες με πατάτα, ταχίνι και μήλο. Λαχταριστές απολαύσεις για όλες τις ώρες.

Η κλασική γαλλική συνταγή για τραγανό φύλλο σε πολλές στρώσεις, με υπέροχο άρωμα βουτύρου. Αλμυρές και γλυκές γεύσεις για κάθε ώρα και γούστο.

Μια μοναδική γευστική εμπειρία για εκείνους που αγαπούν την αυθεντική συνταγή της Θεσσαλονίκης. Τραγανή ζύμη πασπαλισμένη με σουσάμι, γεμιστή με εξαιρετικής ποιότητας τυρί, ζαμπόν κασέρι ή λουκάνικο.

Το Χειροποίητο Μακεδονίας καινοτομεί, προσφέροντας όλες τις αγαπημένες γεύσεις, σε πρακτικό ταψάκι 6 τεμαχίων. Πλούσια γέμιση σε φύλλο ανοιγμένο στο χέρι και πασπαλισμένο με σουσάμι.

μά

σ τε!

ΝΕΟ Δ οκ

ι

Τα προϊόντα

ι

μά

Δ οκ

ΝΕΟ

σ τε!

σ τε!

Το Χειροποίητο Μακεδονίας πρωτοπορεί και πάλι, τυλίγοντας χωριάτικο λουκάνικο σε αφράτη, λαχταριστή ζύμη, που φουσκώνει και ροδίζει ομοιόμορφα. Γεύση και άρωμα από... χωριό.

μά

Λαχταριστά ζυμάρια που ανοίγονται στο χέρι και ζουμερή γέμιση από εκλεκτές πρώτες ύλες. Ιταλικές λιχουδιές, φτιαγμένες με τέχνη, φροντίδα και μεράκι.

ΝΕΟ

Χωριάτικο λουκάνικο

μά

ΝΕΟ

Προϊόντα ζύμης

Χειροποίητο Μακεδονίας Prospect  

Χειροποίητο Μακεδονίας Prospect

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you