Page 1

9

Stø sm t SF og s sfu Ungd bliv + n o me avn m dle m + ma af S il t FU il 19 1

Vi kan forandre Danmark sammen!


HVAD ER DET, DER SKAL FORANDRES – OG TIL HVAD?

Er det fair? Er det fair, at titusindvis af børn lever i fattigdom i Danmark? Er det fair, at de multinationale selskaber slipper for at betale skat? Er det fair, at unge tvinges til at arbejde gratis? Er det fair, at danske løn- og arbejdsvilkår presses nedad? Er det fair, at vores vand fyldes med kemikalier, fordi nogle virksomheder er ligeglade med miljøet? Nej, det er overhovedet ikke fair. Vores samfund skal bygge på lighed, stærkt fællesskab og bæredygtighed. Vi kan og skal skabe et Danmark, hvor magten ikke er placeret på en lille elites hænder. Et Danmark, hvor alle har muligheden for at skabe et godt liv.


“

Vi kan og skal skabe et Danmark, hvor magten ikke er placeret pĂĽ en lille elites hĂŚnder.


HVORDAN KOMMER VI I GANG?

Ungdommens stemme over for regeringen Der er behov for en helt ny politik over for os unge, så alle får en fair chance og Danmark ikke sakker bagud. SFU er dem, der sætter ungdommens krav på dagsorden over for regeringen. Helt konkret arbejder vi for en lærepladsgaranti, arbejde til alle unge, imod besparelser i SUFen og for mindre hold og klasser på uddannelserne.


“

SFU er dem, der sĂŚtter ungdommens krav pĂĽ dagsordenen over for regeringen.


HVAD KAN JEG GØRE?

Det kan la’ sig gøre – sammen med dig Det er ikke muligt at skabe forandringer fra Christiansborg alene. Derfor kæmper SFU også uden for Folketinget og regeringskontorerne. Vi skubber på og sætter forandringerne i gang. Vi laver kampagnearbejde i hele landet, på så mange uddannelVHVVWHGHUVRPPXOLJWIRUDWIÀƮHUHXQJHPHG9LDUEHMGHUIRU konkrete resultater lokalt, vi arrangerer politiske koncerter og meget mere. Og alle medlemmer og frivillige er guld værd. Vi har frivilligsekretariater og SFU-grupper landet over og alle, nye som gamle, er velkomne. Hvert et medlem * aktiv som passiv - er enormt vigtig for SFU.


“

Vi arbejder for konkrete resultater lokalt, vi arrangerer politiske koncerter og meget mere.


Støt SF Ungdom > bliv medlem, der er brug for dig! INDMELDELSE I SF UNGDOM Fornavn

Adresse

Postnr. og by

Tlf.

Mail

Fødselsdato

Dato og underskrift

Blegdamsvej 24A - 2200 København N

Efternavn

SF Ungdom + + + 11978 + + + 0893 Sjælland USF B

Vi kan forandre Danmark sammen - SFU