Page 29

начин на живот

Кафето Ако е вкъщи – черно, от класическа кафеварка. Ако сме навън – пеша с голямо капучино от Onda или Costa, зависи от посоката. Всеки ден си пожелаваме да спрем кофеина и никотина, но засега не успяваме Барът Работният ни график е такъв, че не ни позволява да имаме ритуал „питие след работа“. В последните години баровете са свързани с работни срещи.

Чувстваме се добре в Local, One More Bar, Brasserie. През лятото ни допада усещането за друга география на Toba&Co. От клубовете – най-често Culture Beat и Blender, а през лятото и брит партитата в Radio Cafe Питието Слав: От доста време бяло вино с лед. Концентрат все по-рядко, и то под формата на безразсъдни експерименти с коктейли. Мохито до откат през лятото, грог през зимата.

27

Хубен: Пия промишлени количества кола. Не съм много по алкохола Храната От няколко години сме на изхранване в Cactus – харесва ни постоянното качество. За разнообразие – атмосферата на Before&After, а ново откритие ни е Тавите. През лятото допълваме с Confetti. За фаст фууд понякога минаваме през Subway или дюнерите на „Дякон Игнатий“. Обичаме и банички с айрян Дрехата Слав: Доста съм практичен относно дрехите, да не кажа скучен. Намерил съм баланса в базовия гардероб – бежов тренч, черно кожено яке, черно сако за поводи. И много ризи и жилетки. Гардеробът ми се изчерпва с Drago&Rado, Capasca, H&M и Zara. Когато пътувам, задължително минавам през Topman, River Island и Club Monaco. Нямам спортни дрехи, ако изключим домашните. Хубен: Суетен съм. Много. Може би затова се занимавам с мода. Обичам тесни дрехи. Не разбирам идеята за „комфорт“ – според мен дрехата трябва да е красива и да е подходяща за тялото, върху което се намира. Имам пристрастия към кецовете Converse, но в последните няколко сезона съм фен на тренда за класическа обувка с грайфер. Обичам да купувам странни неща, които нямам с какво да нося, за да имам оправдание да купя нещо към тях. Не робувам на марки, но харесвам носимите линии на Comme Des Garcons – Play и Shirt, както и Capasca, Topman и тренд линията на H&M. И ризите Drago&Rado Аксесоарът Слав: Винаги чанти. Видът им зависи от това дали съм на работа, или „цивилен“. Ако е работна, в нея има всичко женско – от мокри кърпички, през лак за нокти, до сешоар и преса. Допълвам ги със www.sofiaweek.com

Profile for Piero97 MA

Една седмица в София - брой 403  

Безплатно списание за градска култура и начин на живот

Една седмица в София - брой 403  

Безплатно списание за градска култура и начин на живот

Profile for sofiaweek
Advertisement