__MAIN_TEXT__

Page 1

ZF ÅR15 0 - 20 0 1 1915

MOTION AND MOBILITY

ZF leverer originale reservedele og serviceløsninger til entreprenør maskiner


Hvorfor nøjes med en kopi..? – når du kan få alle de originale reservedele hos ZF. Vi giver gerne et tilbud så du kan se, hvad reparationen eller udskiftningen af transmissionsdele og aksler koster.

Det er dyrt at køre på forkert olie Når du kører på ZF-PowerFluid olie ser vi dig desværre sjældent. Automatgear kører op til 50% flere timer mellem hvert olieskift. Det sparer dig både for værkstedsbesøg og rigtig mange liter olie, filtre m.v. Klik ind på zf.dk og se smøremiddellister under downloads.

Nyt originalt koblingssæt Koblingen arbejder hårdt hver dag med flere tusinde gearskift. Det er en fordel at vedligeholde gearkassen som den fortjener. Det sparer både dig og gearkassen for unødvendige driftsstop.


ZF mobilservice – din landsdækkende samarbejdspartner

forbindelse med alle produkter, har ZF Danmark en velfungerende » IMobilService. MobilService er produktspecialister, der kommer ud til kunderne i specialindrettede servicebiler med testudstyr og specialværktøj. Vores MobilService udfører fejlfinding og problemløsning i marken, hvor der i nogle tilfælde også kan blive tale om reparationer på stedet.

du vælger ZF Danmark til reparation og vedligehold af gear, kob» Når linger, aksler, styringer mv. får du et team af uddannede montører som alle er specialister i ZF’s produkter, ligesom de altid arbejder ud fra de certificerede kvalitetsnormer.

Derfor er ZF altid et godt valg...

kan vælge om vi skal stå for reparationen - eller fejlfinde og råd» Du give om løsningen af problemet og levere reservedele. Ring til en af vores afdelinger og få et godt tilbud!

Filtre til alle ZF-produkter De originale ZF filtre er udviklet og produceret specielt til vores aksler, transmissioner og styringer for at sikre maximal levetid.

ZF diagnose- og specialværktøj

Komplet diagnose instrument til fejlfinding og testning samt alt i specialværktøj til reparationer.

Originale pakninger og lejer Det kan altid betale sig at skifte de forskellige typer pakninger, når gear- og transmissioner er adskilt. Vi har løsdele og hele pakningssæt. Ring og få en ZF-pris!

ZF Danmark tlf. +45 7022 6243


Hos os er du altid i professionelle hænder Taastrup Taastrupgaardsvej 8-10 2630 Taastrup

Aalborg Tarmvej 7 9220 Aalborg Ø Tlf. 7022 6243 zfdk@zf.com www.zf.dk

ZF er grundlagt i 1915. Siden har selskabet vokset sig til en global koncern med 75.000 medarbejdere, der fremstiller transmissionsudstyr, gearkasser, aksler, bremser, støddæmpere og koblinger til skibe, køretøjer, entreprenørmaskiner, flyvemaskiner samt vindmøller. Den årlige omsætning er på over 130 milliarder kr. ZF Danmark, har 29 medarbejdere fordelt på hovedkontor, værksted og lager i Taastrup samt afdelingen i Aalborg med værksted og lager. Vi tilbyder komplette transmissioner, reservedele og serviceydelser for: Gearkasser, servostyringer og aksler til busser, lastbiler og entreprenørmaskiner. Hovedtransmissioner og akselvendegear til tog. Marinegear til lyst- og erhvervsfartøjer. Præcisionsgear til den maskinbyggende industri. Gearkasser for vindmøller. ZF tilbyder naturligvis også MobilService. På vores lager har vi i alt ca. 10.000 aktive varenumre og kan derfor i 99,3% tilfælde altid levere ZF reservedele fra dag til dag. Vi har også ombytningsenheder på lager, så hvis uheldet skulle være ude behøver dit køretøj ikke at holde stille længere end højst nødvendigt. Vi er altid tæt på dig med lagre både i Taastrup og i Aalborg. På gensyn!

www.zf.dk

ZF Danmark er også en del af fremtiden

Profile for Soested & co.

Zf entrepre 4s  

Zf entrepre 4s  

Profile for soested
Advertisement