Termax. Snit, stans og optræk. En leverandør. En kvalitet.

Page 1

Snit, stans og optræk. Én leverandør. Én kvalitet.

T E R M A X


Termax – Deres fleksible samarbejdspartner... Vi har fagligt kompetente og engagerede medarbejdere, som sætter en ære i at levere et produkt af en høj standard. Dette er en forudsætning for succes. Endvidere handler det om effektivitet. Termax disponerer over et produktionsapparat velegnet til såvel mindre og mellemstore serier samt stanselinier til volumenserier. Vi insisterer på, at give en kompetent rådgivning og levere den forventede kvalitet til den aftalte tid. Dokumenterede arbejdsprocesser og proceskontrol er en del af vor kvalitetsgaranti.


Egenproduktion af stanseværktøjer... For at sikre kunderne hurtige og fleksible leverancer har vi eget værktøjsmageri med kreative veluddannede værktøjsmagere og er i besiddelse af stor viden indenfor konstruktion og udvikling, hvilket tilsikrer kvalitetsværktøjer af en meget høj ydeevne. Termax er leveringsdygtig i alt fra enkle til meget komplekse værktøjer, følgesnit og følgeoptræk.


Efterbehandling med perfekt finish... Termax leverer komplette løsninger. Galvanisk forædling, mekanisk bearbejdning, hel eller del-montage, pakket og leveret i specialemballage er blot nogle af vore serviceydelser. Termax er en del af et dynamisk netværk med komplementære produkter.


Stanseproduktion i alle materialer fra 0,10 mm… Hos Termax producerer vi stanseemner fra de absolut mindste størrelser og op til mellemstore emner af max. 100 tons pressekraft og forarbejder alle legeringer i stål, rustfrit stål og metaller samt fjederstål og titanium. Emnerne finder anvendelse hos vore internationale kunder i brancher som elektronik, dental, maritimt, design og dekoration samt adskillelige andre industrielle områder.


Har De et emne..? Så står vi hos Termax meget gerne til disposition. Vi demonstrerer gerne vore faciliteter og muligheder. Termax, en proaktiv samarbejdspartner!

T E R M A X Industrivej 10 · DK-4783 Rønnede · Tlf. +45 5671 1853 · Fax +45 5671 1232 · www.termax.dk