Page 1

Vores professionelle forhandlere installerer Danmarkspumpen og gi’r 5 års totalgaranti Hvis du selv plejer og passer Danmarkspumpen med almindelig rengøring og rensning af filtre, er to servicebesøg nok til at sikre dig 5 års totalgaranti. Garantien gælder på hele anlægget: både Danmarkspumpen og installationen.

SUPER SCROLL 9/12 SILENT ® BEDST I TEST

INDEDEL Mål i mm HØJ 298 / BRED 870 / DYB 199 / VÆGT 11 KG

UDEDEL Mål i mm HØJ 540 / BRED 780 / DYB 289 / VÆGT 37 KG

A

GRUNDVARME

Udnyttelsesgrad/COP 5,6

 UPER SCROLL 9 SILENT S Effekt: 0,6-6,5 kW

SCROLL KOMPRESSOR JA

SUPER SCROLL 12 SILENT Effekt: 0,8-7,7 kW

LUFTRENSNING JA AIRCONDITION JA GRUNDVARME JA VARMERE GULVE JA

PRIMA/DESIGN SCROLL 9/12 SILENT ® E-ION FILTER

PRIMA

GRUNDVARME & E-ion filter

DESIGN

INDEDELE Mål i mm HØJ 280 / BRED 870 / DYB 183 / VÆGT 9 KG

UDEDEL Mål i mm HØJ 540 / BRED 780 / DYB 289 / VÆGT 35 KG

PRIMA SCROLL 9 SILENT DESIGN SCROLL 9 SILENT Effekt: 0,6-5,4 kW PRIMA SCROLL 12 SILENT DESIGN SCROLL 12 SILENT Effekt: 0,6-6,6 kW

Udnyttelsesgrad/COP 4,7

A

SCROLL KOMPRESSOR JA LUFTRENSNING JA AIRCONDITION JA GRUNDVARME JA VARMERE GULVE JA

DUO SCROLL 15 Udnyttelsesgrad/COP 4,6 DUO SCROLL 15 Effekt: 0,6-3,9 & 0,6-3,1 kW

A

SCROLL KOMPRESSOR JA LUFTRENSNING JA AIRCONDITION JA

INDEDELE Mål i mm HØJ 280 / BRED 870 / DYB 183 / VÆGT 9 KG

GRUNDVARME NEJ

UDEDEL Mål i mm HØJ 540 / BRED 780 / DYB 289 / VÆGT 38 KG

VARMERE GULVE JA

FLOOR SWING 9 Udnyttelsesgrad/COP 4,2 FLOOR SWING 9

Effekt: 0,8-5,0 kW

A

SCROLL KOMPRESSOR NEJ LUFTRENSNING JA AIRCONDITION JA

INDEDEL Mål i mm HØJ 600 / BRED 700 / DYB 210 / VÆGT 14 KG

UDEDEL Mål i mm HØJ 540 / BRED 780 / DYB 289 / VÆGT 37 KG

GRUNDVARME NEJ VARMERE GULVE JA

Forhandler:

F E K S P E RT E R M E D

5 ÅRS

GA

RA

NT

I

NO RD IS m

MILJØMÆ

175 1

ET A

K

NING

LER

e

ST AL

n Sva

IN

www.danmarkspumpen.dk RK

. Tilpasset danske krav.

4 ær ket trykkeri 5


Reducer din varmeudgift med øjeblikkelig virkning til laaaaaaangt under det halve... Skift til Danmarkspumpen hvis du har elvarme eller oliefyr i sommerhuset, villaen eller lejligheden.

2010 NYHED! · Webkontrol · Minimal støj · Mulighed for natsænkning

. Tilpasset danske krav. IN

ST AL

LER

ET A

F E K S P E RT E R M E D

5 ÅRS

GA

RA

NT

I

– Bæredygtig og miljøbevidst opvarmning


Bæredygtig og miljøbevidst opvarmning Danmarkspumpen er lige så simpel som den er genial: Pumpen består af en ude- og en indedel, der er forbundet i et hermetisk lukket system, som er fyldt med en speciel, ufarlig væske, der koger ved meget lav temperatur. Væsken opvarmes af lufttemperaturen i udedelen. Nogle få graders opvarmning er nok. Herefter komprimeres den opvarmede væske i udedelens kompressor til kogepunktet. Den kogende væske pumpes nu til indedelen, som opvarmer huset.

Spar mere end 85.000 kr. på varmeregning de næste ti år. Prisen på olie og elektricitet vil med stor sikkerhed stige i fremtiden. Hvis du i dag bruger f.eks. 8.000 kWh til elopvarmning, kan Danmarkspumpen i en normal dansk vinter, levere den samme varmemængde med under det halve strømforbrug. Altså sparer du 4.300 kWh. Med en aktuel pris på ca. 2,- kr./kWh svarer det til 8.600,- kr. om året. Stiger elprisen til 3,- kr./kWh sparer du årligt 12.900 kr. – eller ca. 130.000,- kr. de næste ti år.

Ned til -20ºC For hver kW strøm udedelen bruger, afleveres op til 5,6 kW varme i huset – afhængig af udetemperaturen. Udedelen fungerer ned til 20 graders kulde. Udnyttelsesgraden taler sit eget tydelige sprog, samtidig med du får en miljøbevidst opvarmning. Vælger du samtidig at få leveret ”Grøn Strøm” fra din el-leverandør, er din opvarmning 100% CO2 neutral.


EFFEKTIVITETS SAMMENLIGNING Elradiator

1kW IND

. Tilpasset danske krav. IN

ST AL

LER

ET A

F E K S P E RT E R M E D

5 ÅRS

GA

RA

NT

I

. Tilpasset danske krav. IN

ST AL

LER

ET A

F E K S P E RT E R M E D

5 ÅRS

GA

RA

NT

I

1kW IND

1kW IND

1kW UD

v/alle˚C

5.6kW v/7˚C

UD

3.5kW v/2˚C

UD

3


Danmarkspumpen er en skandinavisk videreudvikling og tilpasning – af Panasonics bedste varmepumper

. Tilpasset danske krav. IN

ST AL

LER

ET A

F E K S P E RT E R M E D

5 ÅRS

GA

RA

NT

I

Panasonic producerer millioner af varmepumper, som sælges over hele kloden. Men I Skandinavien – og specielt i Danmark – stiller vi meget højere krav til pumperne end i resten af verden. Derfor har vi forfinet de bedste pumper på mange områder, og kalder dem derfor Danmarkspumpen.

Forår

4

Sommer

Efterår

Vinter


Det danske klima Vores klima – med kolde vintre, varme somre og våde perioder gør, at pumperne ruster. Derfor er Danmarkspumpen galvaniseret og pulverlakeret, så den ikke ruster.

Ventilatorfunktion Danmarkspumpen er forsynet med en ekstra ventilatorfunktion, som med høj effekt fordeler varmen i rummene – også varmen fra brændeovnen.

Udedelen Udedelen på Danmarkspumpen kan afskærmes yderligere i en lyddæmpende boks udført i imprægneret træ, der ”falder i ét” med naturen.

Aircondition

A/C A/C

Danmarkspumpen kan bruges som aircondition om sommeren, når der er varmt og dejligt i Danmark. En sidegevinst der absolut er værd at tage med, når valget alligevel falder på Danmarkspumpen.

Panasonics alm. varmepumpe

Danmarkspumpen

Varmeisolering

A B

B A

Danmarkspumpen er forsynet med ekstra isolering alle de steder, hvor der kan være varmetab. Det øger effekten og reducerer strømforbruget.

dB dB

Lydisoleret I forhold til Panasonics alm. varmepumpe er Danmarkspumpen lydisoleret til det yderste, så den hverken generer beboere eller naboer. Støjniveauet for udedelen svarer maksimalt til lyden fra en opvaskemaskine.

5


Du får bedre indeklima – med E-ion-filter Danmarkspumpen fås med én eller to indedele, og det er dem, der virker som varmeblæsere. Det skaber god cirkulation til alle åbne værelser i huset. Vi rådgiver om valg af anlæg og anviser den optimale placering af indedelene. Nogle modeller af Danmarkspumpen fås med indbygget E-ion-filter, der renser luften for 99% af alle støv- og småpartikler, virus og bakterier døgnet rundt – året rundt.

De negativt ladede støvog småpartikler fanges af indedelens positivt ladede-ion filter.

En nydesignet Patrol Sensor registrerer støv i lokalet 24 timer i døgnet.

4

3 trillioner E-ioner i cirkulation

Dust is negatively charged and deactivated.

3 6

1

E-ioner fanger støv- og småpartikler og gør dem negativt ladede.

2

En E-ion generator aktiveres og sender E-ioner ud i lokalet.

E-ion-filter fås i modellerne: PRIMA SCROLL 9/12 SILENT og DESIGN SCROLL 9/12 SILENT


2010 NYHED! SMS- og webkontrol Nu kan du styre Danmarkspumpen via din mobiltelefon: Tænde, slukke og regulere temperaturen i sommerhuset eller i hjemmet. Du kan altid kontrollere den aktuelle temperatur fra din mobiltelefon. Hvis der er strømsvigt, eller temperaturen falder pludseligt, sender styringen en SMS besked til dig. Du kan også regulere varmen fra din hjemme PC. Via en trådløs, mobil internetopkobling på Danmarkspumpen logger du dig ind og styrer varmen time-for-time. Så er du altid sikret optimal komfort.

2010 NYHED!

Nyt og enkelt styresystem Frostfrit sommerhus Danmarkspumpen fås i to udgaver, der sikrer dig 8-10 ºC grundvarme i sommerhuset om vinteren. Dermed slipper du for frostskader, fugtige værelser og klamme dyner samtidig med, at huset hurtigt kan opvarmes til opholds-temperatur.

Nu kan du styre Danmarkspumpen med nogle få manøvrer. Vi tilbyder at erstatte fjernbetjeningen med en forenklet kontrolboks uden overflødige muligheder. Der er kun mulighed for tænd/sluk samt skru op/ned for varmen. Så undgår du at ”pilfingre” eller andre, der ikke kender systemet, trykker på noget forkert eller at fjernbetjeningen forsvinder.

Natsænkning – spar op til 25% Med den nye, forenklede kontrolboks kan Danmarkspumpen indstilles til natsænkning. Det kan spare 15% på varmen i helårshuse eller 25% i erhvervslokaler.

7

Benvent varmepumpe  

varmepumpe, luft til luft

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you