Issuu on Google+

Et godt projekt starter med en god dialog


InddĂŚkning af den bĂŚrende jernkonstruktion

Montage af jernkonstruktion


Fjernelse af eksisterende bærende væg og fædiggørelse af møderum i totalentreprise

Total- eller delentrepriser, er dit valg Det skal altid være let, at være kunde hos BB. Derfor har vi også en professionel holdning til beregning, planlægning og leveringsaftaler. Det betyder, vi præfabrikerer produkter og elementer på smede-, tømrer- og snedkerværkstedet, står for den eventuelle efterbehandling som galvanisering, lakering o.s.v. samt naturligvis for den endelige montage.

Konstruktion og montage af punktudsugning fra stueplan til udgang på taget


Opførelse af villa som totalentreprise

Alt fra altaner til parcelhuse og garager Alle BB’s medarbejdere er faguddannede – og har årelang erfaring fra en bred vifte af opgaver lige fra nybyg til renovering. Derfor kan vi løse alle typer opgaver. Vi har en række samarbejdspartnere inden for flere andre faggrupper, så vi kan tilbyde en samlet løsning du kan have tillid til - hvergang! Vi har altid fokus på at indfri dine forventninger til et godt samarbejde.

Garageanlæg i vedligeholdelsesfri materialer


Konstruktion og montage af altaner


Elevatoren er bygget ind i det gamle trappetårn

Fra trappetårn til elevatortårn BB Stål & Enterprise beregner og konstruerer spændende løsninger til elevatorer som kan monteres enten indvendig som her, på den tidligere kaserne i Holbæk – eller hvis pladsen er trang som et udvendigt elevatortårn på boligblokken eller firmadomicilet.

Nye forsatsruder i det oprindelige design til Københavns Kommune


Opførelse som totalentreprise af flere bygninger i BonBon-land

Det er altid sjovt at arbejde i BonBon-land Om det er opførelse af bygninger, boder eller totalrenoveringer af toiletter med nye fliser, klinker og inventar er vi altid klar til at arbejde hurtigt så det hele fungerer til den festlige åbning af BonBon-land.


Renovering af toiletter


Elegant jerntrappe med bøgetræstrin og gelænder hos Enemærke & Petersen A/S


Vi trapper op... BB Stål & Enterprise er eksperter i alle former for trapper. Her er nogle eksempler på alt fra ekstra brede brandtrapper til gangbesværede og over til elegante trapper i kontormiljøer, hvor de kan produceres i lakeret jern eller som sandblæst rustfrit stål med glas. Kontakt os - vi kender alle mulighederne når det skal gå opad.

Stilrent rækværk til den lille cityaltan


Hovedkontor: Smedevænget 18 Stenstrup 4700 Næstved Tlf. 5572 4706 info@bb-as.dk www.bb-as.dk København: Adresse


Bb entreprise 3 a4