Page 1

Pilevangen - Solbjerg Aarhus

CasaFutura.dk


Mennesker Arkitektur Design

Casa Futura har siden 2004 udviklet, solgt og opført boliger i en tidssvarende arkitektur. Casa Futura er en familieejet virksomhed, der igennem årene har opført mere end 2.000 boliger. De centale begreber i vores virksomhed er MENNESKER - ARKITEKTUR - DESIGN, og disse begreber forsøger vi at implimentere ved at skabe boliger med en brugbar indretning, indrammet af en holdbar arkitektur, men også til en pris der er overkommelig for mange. Casa Futura leverede i 2013 ialt 125 boliger svarende til en omsætning på kr. 225.000.000,-

Denne brochure viser boligerne i Solbjerg. Billeder og visualiseringer er ikke nødvendigvis fra det konkrete projekt, de konkrete tekniske beskrivelser mv. findes i den tilknyttede tekniske materialebeskrivelse. Der tages skitseforbehold for projektet i sin helhed.

/2


Casa Futura

Arkitekttegnede boliger

Casa Futura s. 6 Solbjerg s. 8 Arkitekterne s. 10 Beliggenhedsplan s. 12 Boligerne s. 14 Træ som byggemateriale

s. 30

Hvis man øsnker at købe en Casa Futura bolig

s. 32

Rettigheder s. 36


Casa Futura er en familieejet, jysk virksomhed.

/4


CASA FUTURA. Casa Futuras målgruppe til vore række- og dobbeltvillaer er børnefamilier, der ønsker en praktisk rummelig, energivenlig og moderne bolig. Boligerne er arkitekttegnede og vedligeholdelsesfrie samtidig med, at de kan erhverves til en overkommelig pris.

/6


Solbjerg Solbjerg er beliggende sydvest for Aarhus med et indbyggertal på omkring 5000. Siden 2002 har Solbjerg budt velkommen til 1000 nye indbyggere hvilket svare til en befolkningstilvækst på 25%. Prognoserne for Solbjerg lyder på kontinuerlig vækst de kommende 10 år, og indbyggertallet forventes at nå 6000. En prognose der sagtens kunne overhales af virkeligheden. Grundet byens vækst og potentiale opføres der nu en Rema1000 på hjørnet af Solbjerg Hovedgade og Solbjerg Hedevej. Herudover er der 4 ”byggefelter” til salg/leje i området hvor Rema1000 opføres, og planen er at dette skal være Solbjergs nye bycenter.

/8

Solbjerg er placeret naturskønt ved Solbjerg Sø. Her er der mulighed for søsport og brug af områdets vandrestier. Herudover er man i øjeblikket ved at gennemfører Danmarks historiens største skovrejsningsprojekt nord for byen. Solbjerg ligger ca. 15 km sydvest for Aarhus og køreturen til Aarhus Centrum kan tilbagelægges på omtrent 15min. Samme tid tager det, at nå til Odder eller Skanderborg. Afstanden til E45 er også meget overkommelig og med udsigt til en ny forbindelsesvej mellem Aarhus-Oddervejen og motorvejen, vil man som bilist spare en del tid bag rattet.


Aarhus er en by i vækst, og med mere end 300.000 indbyggere er Aarhus Danmarks næststørste by. Aarhus er ungdommens by, og uden konkurrence den yngste by, når der ses på indbyggernes gennemsnitsalder. Alene på Aarhus Universitet er der over 35.000 studerende, og byen har i alt 25 uddannelses- og forskningsinstitutioner. Aarhus er også en by med rødder, grundlagt af vikingerne i 700-tallet. Pulsen banker hurtigt i Aarhus. Samtidig lever fortiden i Aarhus, hvor byens ældste og stemningsfulde kvarterer er nogle af de mest livlige og trendy.

Der er i Aarhus mulighed for at nyde både shoppingture, afslappende stunder på caféerne og slentreture ved skov, hav og strand. Aarhus har stort set alt at tilbyde - lige fra indkøbsfaciliteter og underholdningsindustri til et væld af uddannelsesmuligheder.


ARKITEKTERNE DesignLab er Casa Futuras egne arkitekter som udvikler Casa Futura Concept projektsalg. Casa Futura har samlet en lille gruppe af dygtige, uddannede arkitekter, som byder ind med spændende og anderledes arkitektur. DesignLab leverer boliger kendetegnet ved en moderne og markant arkitektur, som med et lyst og oplevelsesrigt indre, danner rammen for en god bolig. Vi ved mange efterspørger dette - og vi vil, at de i vores koncept kan finde en bolig efter deres smag. Boligerne er kendetegnet ved en funktionel indretning, og vi arbejder efter idéen om at den idelle bolig til den moderne familie virkeliggøres på meget få kvadratmeter. Arkitekt Cand. Arch. - Lars Peter Ø. Hansen

/10


Arkitekt Cand. Polyt. - Martin Lund

Arkitekt p책 dette projekt

Arkitekt Cand. Arch. - Caja Brandt Fonslev


BEBYGGELSESPLAN Boligerne opføres som rækkevillaer på 135m2. Boligerne har typebetegnelsen CB135. CB står for CasaBasic. Begge boligtyper har i stueetagen: éntre, bryggers, toilet køkken-alrum og stue med udgang til terrasse. På 1. sal har boligerne badeværelse samt 4 værelser. Boligerne opfylder bygningsreglementet til energi og isolering og opføres som lav-energi 2015 bolig. Dermed imødekommes den moderne families krav til lave driftsomkostninger. Samtidig har man haft for øje at imødekomme den moderne families krav til lave vedligeholdelsesudgifter. På billedet nedenfor er beliggenhedsplanen vist. Beliggenhedsplanen er udformet således, at der er taget mest mulig hensyn til solindfald, ugenerede uderum, og at der er mulighed for at opholde sig udendørs på begge sider af boligen. Beliggenhedsplanen følger terrænets konturer og har gode fællesarealer med stisystemer til områdets øvrige rekreative arealer.

OPHOLD/LEG

LEG

OPHOLD

/12


Stueetage

1.Sal

PLANTEGNINGER: Indretningsplan for boligtype CB135 på 135m2

I boligtypen CB135 på 135m2 med forskudte plan har i stueetagen entre, bryggers, toilet og stue i forbindelse med køkken-alrum. På 1.sal findes badeværelse, samt fire værelser.

/14


Boligerne i Solbjerg opføres med naturskifer og træbeklædning.


/16


/18


Boligen leveres fra standard med køkken og bad inventar fra Svane Deco linien. Køber kan sætte sit personlige præg på køkken og bad inventar jf. udleverede tilvalgsliste.


/20


En Casa Futura bolig leveres som standard med klinker i entrĂŠ, bryggers og bad/toilet.


En Casa Futura bolig leveres hvidmalet og giver et indbydende, 책bent og rumligt indtryk.

/22


/24


Gulv i lamelparket. VĂŚlg selv mellem ask og eg i natur eller hvidpigmenteret.


/26


Den typiske Casa Futura køber er mellem 30 og 40 ür, har en travl hverdag, og ønsker en vedligeholdelsesfri bolig.


Casa Futuras boliger opfylder de krav til energiforbrug, der trĂŚder i kraft i 2015.

/28


TRÆ SOM BYGGEMATERIALE Mange af vore boliger er produceret i præfabrikerede træelementer. Vi har valgt denne produktionsmetode fordi: Træ er sundt at bo i og giver et godt indeklima, Træ er verdens mest energivenlige materiale, ressourcerne er uendelige og genanvendelige. Konstruktioner i træ giver arkitektoniske muligheder som ikke gives i andre materialer. Produktion på en fabrik er mere rationel og mere økonomisk end produktion på en byggeplads. Produktionsmetoden gør at, vi ikke kan imødese individuelle tilretninger.

/30


Se

in

sp

ira

tio n by s vi gg de em o o ate m ca ria bru sa le g fu på af træ tu :

ra

.dk

so

m


HVIS MAN ØNSKER AT KØBE EN CASA FUTURA BOLIG Casa Futura sælger gennem ejendomsmæglere. Ejendomsmælgeren udleverer salgsopstilling og oversigt over de muligheder der er, for at sætte sit eget præg på boligen. Dertil udleveres salgs- og leveringsbetingelser, inventarfortegnelse, hvidevarefortegnelse, specifikationer over armaturer, toiletter, elkontakter mv. Endelig udleveres beliggenhedsplaner samt plantegninger over boligen. Mægleren kan også være behjælpelig med at få boligen finansieret. Casa Futura forbeholder sig retten til at sætte priserne op på boligerne i salgsperioden.

/32


/34


Facade i naturskifer og træbeklædning. Vinduer og døre i vedligeholdelsesfri træ-alu.


CasaFutura.dk Alle rettigheder til Casa Futura konceptet samt layout til brochurer mv. tilhører Casa Futura A/S. Alle rettigheder til dokumenter, metoder mv. tilhører Casa Futura A/S. Brochuren er udarbejdet Maj 2014

2014 04 24 brochure solbjerg final web