Page 1

Zesde editie Wandelvierdaagse het Gooi 18 t/m 21 juni 2014

“De mooiste van Nederland”

De Wandelvierdaagse het Gooi is al voor velen een echte wandeltraditie geworden. Jong en oud kunnen hun hart ophalen aan ons heerlijke wandelgebied met bos, heide, landgoederen, polders en schilderachtige dorpen. De vier routes, die door de prachtige natuur voeren, zijn in een klaverblad rondom Laren gelegd. U kunt kiezen voor de afstanden 10, 20, 30 en 40 km. Voor wie wil overnachten, biedt Hotel de Witte Bergen een mooi ‘wandelarrangement’.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.wandelvierdaagsehetgooi.nl. Het inschrijfgeld bij voorinschrijving bedraagt € 23,50. Bent u lid van de KNBLO of NWB, óf abonnee van De Gooi- en Eemlander, dan krijgt u € 2,50 korting. Deelname per dag is ook mogelijk.

Starten

Iedere route start en eindigt op het terrein van SV Laren ’99, Schuilkerkpad 1 te Laren. Registreren kan vanaf 06.30 uur en de starttijden zijn: 40 km: 07.00 – 09.00 uur 30 km: 08:00 – 10.00 uur “Altijd de 20 km: 09.00 – 11.00 uur 10 km: 09.00 – 11.00 uur prachtigste Aankomst is tot 17.00 uur. routes.”


Sponsors

Een goed doel

Bij de Wandelvierdaagse het Gooi is gezondheid niet het enige goede doel dat gediend wordt. Met de opbrengst steunen we dit jaar de Ronnie Tober Foundation en het Diabetes Fonds.

Ook dit jaar zijn wij bijzondere dank verschuldigd aan onze sponsors:

De Ronnie Tober Foundation helpt voorkomen dat verstandelijk gehandicapte mensen in een isolement raken. Dat doet de stichting onder andere door vakanties en uitstapjes te organiseren. Ronnie Tober zelf vervult een zeer actieve rol binnen deze stichting, die in 2012 haar 10-jarig bestaan vierde. Het Diabetes Fonds maakt zich sterk om diabetes en complicaties te voorkomen en te genezen zodat mensen met diabetes nu en in de toekomst een betere kwaliteit van leven kunnen hebben. Om dat te bereiken, zamelt het Diabetes Fonds geld in voor wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. Hanneke Dessing, directrice van het Diabetes Fonds: “De Wandelvierdaagse het Gooi is een fantastisch evenement. Het wordt helemaal georganiseerd door vrijwilligers en de wandelomgeving is prachtig. Alle inkomsten worden ook nog eens aan het goede doel gedoneerd. Met deze bijdrage kunnen wij weer investeren in wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. Zo werken we samen met u als wandelaar aan een toekomst zonder diabetes.�

Stichting Wandelvierdaagse het Gooi info@wandelvierdaagsehetgooi.nl www.wandelvierdaagsehetgooi.nl www.facebook.com/wandelvierdaagseHetGooi @W4dHetGooi Postbus 325 1250 AH Laren (N.H.)

Wandelvierdaagse het Gooi Flyer 2014  
Wandelvierdaagse het Gooi Flyer 2014  

Wandelvierdaagse het Gooi 2014 Flyer met alle informatie over deze mooiste wandelvierdaagse van Nederland. wandelen - wandel - het Gooi - v...

Advertisement