Page 32

DS NU

Bliv ambassadør for fremtiden Dansk Socialrådgiverforening søger socialrådgivere til et ”ambassadørkorps,” der skal være med til at brede diskussionerne om fremtidens fagforening ud på arbejdspladserne. Den viden, som opstår gennem disse diskussioner, vil DS bruge i udviklingen af en strategi for fremtiden. Ambassadørerne vil få en hel dags undervisning plus mulighed for at udvide deres faglige netværk. Du kan læse mere om ambassadørkorpset i facebook-gruppen ’Fremtidens DS’. Her kan du også være med til at præge debatten om din fagforenings fremtid.

Få presseklip i indbakken Hold dig ajour på det sociale område. Som medlem af Dansk Socialrådgiverforening kan du gratis abonnere på Dagens’nb og få presseklip fra den sociale verden - du får resumeer fra dagens aviser i din indbakke alle hverdage. Tilmeld dig på medlem.socialrdg.dk.

Hvis du har lyst til at blive ambassadør, så mail til DS2022@socialrdg.dk og skriv ”ambassadør” i emnefeltet.

Seniorsektionen i Syd besøger Odense

Mød journalisten der afdækkede Rebild-sagen DS Region Syd holder fyraftensmøde med journalist Asbjørn With, journalist på Nordjyske Medier, som i 1912 vandt Cavlingprisen for sin kulegravning af Rebild kommunes svigt i sager om sexmisbrug, tvangsfjernelser og hjælp til handicappede. Han vil fortælle om sit arbejde, sine refleksioner og den journalistiske vinkel. Og der vil være debat. Udgangspunktet er de mange sager, som pressen har dækket i de senere år.

19. november 2013 besøger Seniorsektionen i Region Syd HC Andersens Hus og Fyns Grafiske Værksted. Vi mødes til kaffe på Café Fyrtøjet kl. 10.30. Herefter går vi til H.C. Andersens hus, hvor vi bliver vist rundt. Efter frokost på restaurant Grøntorvet besøger vi Fyns Grafiske Værksted, hvor vi slutter med en kop kaffe cirka kl. 16. Læs mere på socialrdg.dk/seniorsektion og

Det sker 27. november kl. 16-20 i DS’ lokaler, Vesterballevej 3A i Fredericia. Der er fællesspisning.

tilmeld dig senest 8. november til Ingelise

Læs mere på socialrdg.dk/kalender og tilmeld dig senest 21. november.

Scherning, ingelise@scherning.dk, telefon 30 32 77 98.

Socialrådgiverdage 2013 Du kan stadig nå at komme med til årets store faglige konference – Socialrådgiverdage 25. – 26. november på Comwell i Kolding. Socialrådgiverdage byder som altid på workshops, oplæg, paneldebatter, faglig debat, netværk med fagfæller, gensyn med gamle kolleger, underholdning, festmiddag, stande, Min Fagforening og meget mere. Se hele programmet og tilmeld dig på www. socialrdg.dk. Tilmeldingen lukker 15. november. Vi glæder os til at se dig!

KARRIERETELEFONEN Har du brug for hjælp til personlig afklaring af dine muligheder for at tackle problemer, der skyldes arbejdsmiljøet på din arbejdsplads? Så send dit spørgsmål til arbejdsmiljoetelefonen@ socialrdg.dk med forslag til, hvornår det bedst passer, at vi ringer dig op. Du får en halv times rådgivning af en erfaren konsulent fra DS. Hensigten er at give dig overblik og inspiration til at se mulighederne og handle på problemerne, inden de vokser sig for store. Læs mere på www.socialrdg.dk/arbejdsmiljoetelefonen

32

SOCIALRÅDGIVEREN 13 2013

Profile for Dansk Socialrådgiverforening

Socialrådgiveren 13-2013  

Fagblad for Socialrådgivere, udgivet af Dansk Socialrådgiverforening

Socialrådgiveren 13-2013  

Fagblad for Socialrådgivere, udgivet af Dansk Socialrådgiverforening

Profile for socialrdg