Page 1

REECE AUSTRALIA COLLECTION teamwear / lifestyle Hockey Design Issue 2013 / 2014 www.reeceaustralia.com


MicroTec Micro Fibre

Technical

Comfortabel, licht, snel drogend en gemakkelijk te onderhouden. De geavanceerde microfiber vezels transporteren het lichaamsvocht optimaal en houdt u onder vele omstandigheden behaaglijk.

High Comfort

Technical

Microfiber verhoogt het draagcomfort en geeft een comfortabel gevoel. Microfiber materialen hebben een zeer luxe uitstraling en zijn naast functioneel gebruik ook uitermate geschikt voor een perfecte presentatie.

Technisch hoogwaardige, comfortabele producten. Door de combinatie van verschillende garens uitstekend geschikt voor functioneel sport- en vrijetijdsgebruik. Kleur- en vormvast, uitstekend te bedrukken en geschikt voor intensief gebruik.

Climate2skin Comfortable Second Skin

Technical

Hoogwaardig, zeer comfortabel en licht. Water- en winddichte PU-coating, gelaste naden en ademend. De geavanceerde microfiber vezels transporteren het lichaamsvocht optimaal en houdt u onder vele omstandigheden behaaglijk en droog.

Hoogwaardig materiaal, gebruikt in het thermal bodywear. Uitstekende elastische eigenschappen, volgt de contouren van het lichaam en voelt als een tweede huid. Het materiaal is licht van gewicht en sneldrogend voor een gegarandeerd optimaal draagcomfort. Houdt door de isolerende eigenschappen de lichaamswarmte vast.

Reece Australia Reece Australia is een specialist in het ontwerpen en produceren van een totaal pakket hockey teamwear. Reece Australia onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige technische materialen en kwaliteiten. Reece Australia vindt zijn oorsprong in hockey, golf en rugby. De Reece Australia collectie bestaat uit polo’s, shorts, skorts, hooded sweats, presentatiepakken, ademende en waterdichte jacks en broeken, accessoires, sticks en schoenen en een complete fashion collectie. De collectie is tevens geschikt voor de golfsport.

Historie De roots van Reece Australia ligt in Australië. We laten ons tot op de dag van vandaag inspireren in onze collecties door dit prachtige werelddeel met de pure en ruige natuur. Naast de vaste collectie heeft Reece Australia ook special design clubshirts. Onze jarenlange ervaring in de productie hiervan zorgt voor perfect maatwerk in kwaliteit en uitstraling.

Polypropyleen is een thermische en ultra lichte textielvezel. Stoot lichaamsvocht af, is 100% kleurecht, krimpvrij en recyclebaar. Voelt comfortabel aan en voorkomt huidirritaties. Polypropyleen wordt specifiek gebruikt voor hoogwaardige hockeykousen.

» bekijk alle producten en de catalogus online » onze online shop met de lifestyle collection » Reece Australia films » speciale aanmaakshirts, kousen en hockeyballen » mogelijkheden voor sponsorships » DEALER log-in » vind uw dealer » teamdresser

Lycra is een zeer elastisch, synthetisch materiaal, bestaande uit polyurethaan. Lycra heeft een zeer hoge rekbaarheid, gepaard met een hoge spanningskracht (er is dus sprake van rek). Lycra is minder gevoelig voor transpiratie, zeewater en cosmetica.

Sterk, duurzaam en zeer rekbaar materiaal. Uitstekend te verwerken in hoogwaardig technische, vormvaste producten.

EASY PRINTING Reece Australia producten met het easy printing logo zijn uitstekend geschikt voor het bedrukken met club- of sponsor logo’s of spelernummers.

www.reeceaustralia.com QR code generated on http://qrcode.littleidiot.be

Reflective-producten zijn voorzien van reflecterende logo’s of pipings. Dit vergroot de zichtbaarheid en veiligheid in het verkeer.


INDEX SPECIAL DESIGN - LADIES & UNISEX

2 -

HOCKEYSTICKS senior

5

6 - 13

HOCKEYSTICKS junior

14 - 17

POLOS - LADIES junior & senior

18 - 23

POLOS - UNISEX junior & senior

24 - 27

MATCH / TRAINING SHIRT - UNISEX junior & senior

28 - 29

SEAMLESS BODYWEAR - UNISEX senior 29 SKORTS - LADIES junior & senior

30 - 33

SHORTS - UNISEX junior & senior

30 - 33

HOCKEY SOCKS junior & senior

34 - 39

HOODED SWEATS - LADIES senior

40 - 41

HOODED SWEATS - UNISEX junior & senior

42 - 43

HOODED SWEATS FULL ZIP - LADIES senior

44 - 45

HOODED SWEATS FULL ZIP - UNISEX junior & senior

46 - 47

LISMORE HOODED SWEAT - LADIES senior

48 - 51

LISMORE JOGGING PANTS - LADIES senior

48 - 51

JOGGING PANTS - LADIES senior 54 JOGGING PANTS - UNISEX junior & senior 54 INFINITE JACKETS - LADIES senior 55 INFINITE JACKETS - UNISEX junior & senior 55 SARINA JACKETS & PANTS - LADIES senior

56 - 59

CRESWELL JACKETS & PANTS - UNISEX junior & senior

61 - 63

BREATHABLE COMFORT JACKETS & PANTS - LADIES senior

64 - 67

BREATHABLE COMFORT JACKETS & PANTS - UNISEX junior & senior

68 - 71

BREATHABLE JACKETS & PANTS - LADIES junior & senior

72 - 75

BREATHABLE JACKETS & PANTS - UNISEX junior & senior

76 - 79

BENCH JACKET - UNISEX senior 80 VENICE PANTS - UNISEX junior & senior 80 SHOES - UNISEX

81 - 83

BAGS

84 - 89

ACCESSORIES

90 - 98

SPONSORSHIPS

100 - 101

LIFESTYLE COLLECTION - LADIES, MEN & UNISEX senior

102 - 113

HOCKEY catalogue 2013-2014

1


Special design clubshirts Uw club een eigen identiteit met een Special Design shirt van Reece Australia in ClimaTec kwaliteit.

polypropylene

De mogelijkheden bij het samenstellen van uw eigen teamtenue zijn heel divers. Een ontwerp met één kleur, verschillende kleuren, een afwijkende kleur kraag of manchetten of een clublogo, alles is mogelijk.

2

De Reece Special Design clubshirts worden vervaardigd in het hoogwaardige ClimaTec materiaal. ClimaTec is 100% dry fit, kleurvast, ademend en vocht transporterend.

Hiernaast vindt u een beknopt overzicht van de vele verschillende mogelijkheden. Uw Reece Australia dealer kan u helpen de verschillende opties waaruit gekozen kan worden samen te voegen tot één uniek tenue. Ook kunt u voor assistentie contact opnemen met Deventrade BV, importeur van Reece Australia, telnr. +31 (0)570-665366.


SPECIAL DESIGN

SHIRtKEUZE

A*

BODY BESTAAT UIT 1 PANEL. KLEUR NAAR KEUZE.

SHIRtKEUZE

B*

BODY BESTAAT UIT 2 OF 3 PANELS. KLEUR NAAR KEUZE.

SHIRtKEUZE

C

*

BODY BESTAAT UIT 4 OF 5 PANELS. KLEUR NAAR KEUZE.

*

• manchetten en kraag in verschillende modellen en kleuren • in dames of heren model

Special design hooded sweat Reece Australia biedt naast de logo kousen en de clubshirts, de mogelijkheid tot het ontwerpen van een eigen Special Design Hooded Sweat. Deze geeft uw club een professionele en unieke uitstraling. De Special Design Hooded Sweat is gemaakt van een hoogwaardige combinatie van katoen en elasthan. Dit materiaal zorgt voor een goede pasvorm en een aangenaam draagcomfort. Hij is verkrijgbaar in unisex en dames model, in zowel junior als senior maten. Verkrijgbaar met of zonder rits. De Special Design Hooded Sweat is te verkrijgen in vele verschillende clubkleuren en verschillende designs. Uw hockeyspeciaalzaak kan u assisteren in het ontwerpen van de juiste sweat. Prijs, levertijd en minimale aantallen op aanvraag. HOCKEY catalogue 2013-2014

3


Special design clubkousen Reece Australia kan uw kousen een clubuitstraling geven. Naast de mogelijkheid van het gebruik van uw clubkleuren kan ook uw logo in de kous meegebreid worden. Dit geeft een professionele en unieke uitstraling. Special Design Clubkousen hebben dezelfde hoogwaardige kwaliteit als onze standaard kousen. Special Design Clubkousen hebben een goede begeleiding nodig. Neem daarom contact op met uw hockey-specialist en vraag naar de mogelijkheden van Special Design Clubkousen. Of kijk op: www.reeceaustralia.com voor meer informatie.

Prijs, levertijd en minimale aantallen op aanvraag. Geen ontwikkelingskosten. 4


SPECIAL DESIGN

» in elke kleurstelling » in 5 maten verkrijgbaar: 25/29 - 30/35 - 36/40 - 41/44 - 45/48 » hoogwaardige kwaliteit » professionele uitstraling » perfecte pasvorm

» krimpvrij » wasbaar tot 60°C » kleurecht » ingebreid logo » clubuitstraling

POLYPROPYLEEN

Alle kousen zijn gemaakt van 92% hoogwaardig Polypropyleen en 8% hoogwaardig Elasthan. Dit zorgt voor een zeer aangenaam draagcomfort. Polypropyleen wordt specifiek gebruikt voor de hoogwaardige hockeykousen. Polypropyleen is een ultra lichte, thermische textielvezel en is volledig vocht afstotend.

Special design hockey balls Reece Australia kan zelfs uw hockeyballen een clubuitstraling geven Uw clublogo kan in full colour gedrukt worden op de hockeybal, met een maximale grootte van 2,5 x 2,5 cm. Op de andere zijde staat het Reece Australia logo. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van deze club hockeybal. Kijk voor meer informatie op onze website of bel met Reece Australia, 0570-665366.

Prijs, levertijd en minimale aantallen op aanvraag. Geen ontwikkelingskosten. HOCKEY catalogue 2013-2014

5


RX 130 // SENIOR HYPER CARBON STICK Materiaal: 10% kevlar - 90% carbon NANO TECH

» » » » » » »

24,7 mm

LATE bow

kunststof stick; 10% kevlar en 90% carbon extra stijfheid door hoog carbongehalte, zorgt voor veel power lichtgewicht stick extra lange grip late bow: 24,7 mm zeer technische stick, de kromming onderin maakt het makkelijker om te pushen schokdempend

MAat: 36,5” prijs

€ 199,99

gold metallic 889204 - 4030

RX 120 // SENIOR HYPER CARBON STICK 24,7 mm

kunststof stick; 30% fiberglas, 10% kevlar en 60% carbon extra stijfheid door hoog carbongehalte, zorgt voor veel power lichtgewicht stick extra lange grip medium bow: 24,7 mm lichtgewicht stick met laag zwaartepunt voor meer power en controle schokdempend

MAat: 36,5” prijs

€ 159,99

wedstr beste ijdstick bron: D

eutsch

e Hocke y Zeitun

g

De RX 120 van Reece Australia is gekozen uit 7 hockeymerken als beste wedstrijdstick in de categorie “boven de 150 euro”. getest op de volgende punten (prijs/kwaliteit): • hanteerbaarheid • trilling • slagkracht • sleeppushen bron: Deutsche Hockey Zeitung

green 889203 - 1000

6

1.

RX 120 =

EITUNG

» » » » » » »

MEDIUM bow

E HOCKE CH

YZ

NANO TECH

DEUTS

Materiaal: 30% fiberglas - 10% kevlar - 60% carbon


DEUTSC

T U NG ZE I

1.

SENIOR sticks

HOCKEY E H

RX 120 = beste

wedstrijdstick bron: Deutsche Hockey Zeitung

zie pag.

gekozen6uit 7 hockeymerken

[2.]

[1.]

categorie: bove n de

150 euro getest op de vo lgende punten hanteerbaarheid : , slagkracht , trilling en sleeppushen (prijs/kwalite it) bron: Deutsche Hockey Zeitung

1.

RX 120 // HYPER CARBON STICK green: 889203 - 1000 prijs: € 159,99 zie pag. 6

2.

HOODED SWEAT navy: 865102 - 7000 prijs vanaf: € 29,99 zie pag. 43

HOCKEY catalogue 2013-2014

7


RX 110 // SENIOR HYPER CARBON STICK Materiaal: 40% fiberglas - 10% kevlar - 50% carbon NANO TECH

» » » » » »

MEDIUM bow

24,7 mm

kunststof stick; 40% fiberglas, 10% kevlar en 50% carbon extra stijfheid door hoog carbongehalte, zorgt voor veel power extra lange grip medium bow: 24,7 mm schokdempend door de medium bow zeer geschikt voor technische spelers

MAAT: 36,5” prijs

€ 129,99

red 889202 - 6000

RX 105 // SENIOR COMPOSITE STICK Materiaal: 60% fiberglas - 10% kevlar - 30% carbon REGULAR bow

» » » »

22 mm

kunststof stick; 60% fiberglas, 10% kevlar en 30% carbon lichtgewicht stick extra lange grip regular bow: 22 mm

MAAT: 36,5” prijs

€ 119,99

neon yellow 889205 - 4190

8


SENIOR STICKS

RX 100 // SENIOR COMPOSITE STICK Materiaal: 70% fiberglas, 10% aramide en 20% carbon REGULAR bow

22 mm

» kunststof stick; 70% fiberglas, 10% aramide en 20% carbon » extra lange grip » regular bow: 22 mm MAAT: 36,5” prijs

€ 99,99

royal 889201 - 5000

RX 95 // SENIOR COMPOSITE STICK Materiaal: 80% fiberglas - 10% aramide - 10% carbon REGULAR bow

22 mm

» kunststof stick; 80% fiberglas, 10% aramide en 10% carbon » extra lange grip » regular bow: 22 mm MAAT: 36,5” prijs

€ 89,99

navy 889207 - 7000

HOCKEY catalogue 2013-2014

9


[1.]

10


[4.]

SENIOR STICKS

[5.]

[2.]

nano technology integrated damping system

light weight

45 degrees

[3.]

1. DARWIN CLIMATEC POLO burgundy: 863106 - 6690 prijs: € 29,99 zie pag. 26

2. SEAMLESS BODYWEAR white: 846201 - 2000 prijs: € 39,99 zie pag. 29

3. LEGACY SHORT black: 837101 - 8000 prijs vanaf: € 24,99 zie pag. 32

4.

RX 110 // HYPER CARBON STICK red: 889202 - 6000 prijs: € 129,99 zie pag. 8

5. WRISTBANDS black: 888800 - 8000 prijs zie reeceaustralia.com zie pag. 96

Hyper Carbon HOCKEYSTICKS NANO TUBE TECHNOLOGY; HYPER CARBON - for more power & feeling - IMPACT RESISTANCE HOCKEY catalogue 2013-2014

11


RX 93 // SENIOR COMPOSITE STICK Materiaal: 80% fiberglas - 15% aramide - 5% carbon REGULAR bow

22 mm

» kunststof stick; 80% fiberglas, 15% aramide en 5% carbon » extra lange grip » regular bow: 22 mm MAAT: 36,5” prijs

€ 79,99

white - pink 889015 - 2620

IX 115 // SENIOR HYPER CARBON INDOOR STICK Materiaal: 40% fiberglas - 10% kevlar - 50% carbon NANO TECH

» » » » » »

REGULAR bow

24,7 mm

indoor stick kunststof stick; 40% fiberglas, 10% kevlar en 50% carbon extra stijfheid door carbon, zorgt voor veel power lichtgewicht stick extra lange grip regular bow: 24,7 mm

MAAT: 36,5” prijs

€ 129,99

sky blue 889208 - 5210

12


SENIOR STICKS

IX 92 // SENIOR WOODEN INDOOR STICK Materiaal: hout en fiberglas REGULAR bow

22 mm

» gelamineerde houten stick, versterkt met fiberglas, voor meer power en stevigheid » extra lange grip » regular bow: 22 mm MAAT: 36,5” prijs

€ 39,99

navy 889209 - 7000

white - pink 889209 - 2620

HOCKEY catalogue 2013-2014

13


RX 90 // JUNIOR COMPOSITE STICK Materiaal: 95% fiberglas - 5% aramide REGULAR bow

22 mm

» fiberglas junior stick, voor meer power en een prettig balgevoel » regular bow: 22 mm » extra lange grip MATEN: 32” - 33” - 34” - 35” prijs

€ 39,99

army green 889014 - 1030

white - pink 889014 - 2620

sky blue - black 889014 - 5810

14


Junior sticks

[3.] [1.]

[5.]

[6.] [4.]

[8.]

[7.] [2.]

RX 60 // WOODEN STICK 1. red - soft rose: 889012 - 6340 2. black - green: 889012 - 8100 3. rose: 889012 - 0330 prijs: € 29,99 zie pag. 16

4.

RX 90 // COMPOSITE STICK white - pink: 889014 - 2620 prijs: € 39,99 zie pag. 14

5.

ISA CLIMATEC POLO sun yellow: 863107 - 4020 prijs: € 29,99 zie pag. 20

6. ELITE FASHION GLOVE HALF FINGER pink: 889104 - 0060 prijs zie reeceaustralia.com zie pag. 94

7. NEWCASTLE HOCKEY SHOE orange: 875202 - 2300 pink: 875202 - 6950 prijs: € 49,99 zie pag. 83

8.

PROMO DOT SOCK blue - pink: 840103 - 5450 pink - red: 840103 - 6940 PROMO STAR SOCK pink - anthracite - white: 840102 - 6420 royal - red - white: 840102 - 5620 prijs: € 12,50 zie pag. 35

160 155 150 145

GEBRUIK DE TABEL OM DE JUISTE STICKMAAT TE VINDEN! >> Met name voor junior spelers is het erg belangrijk om de juiste maat stick te hebben. Een te lange stick zorgt voor minder balcontrole en het aanleren van een verkeerde techniek. Een te korte stick veroorzaakt een slechte houding en minder slagkracht.

< LENGTH IN CM >

Junior maattabel

140 135 130 125 120 115 110 105 100

24” 26” 27” 28” 29” 30” 31” 32” 33” 34” 35” 36”

STICK SIZE

HOCKEY catalogue 2013-2014

15


RX 60 // JUNIOR WOODEN STICK Materiaal: hout en fiberglas REGULAR bow

22 mm

» gelamineerde houten stick, versterkt met fiberglas, voor meer power en stevigheid » regular bow: 22 mm » extra lange grip MATEN: 24” - 26” - 27” - 28” - 29” - 30” - 31“ - 32” - 33” - 34” - 35” prijs

€ 29,99

coral 889012 - 3080

red - soft rose 889012 - 6340

black - neon yellow 889012 - 8410

black - green 889012 - 8100

16


JUNIOR STICKS

rose 889012 - 0330

royal 889012 - 5000

IX 65 // JUNIOR WOODEN INDOOR STICK Materiaal: hout en fiberglas REGULAR bow

» » » »

22 mm

indoor stick gelamineerde houten stick versterkt met fiberglas, voor meer power en stevigheid extra lange grip regular bow: 22 mm

MATEN: 32” - 33” - 34” - 35” prijs

€ 34,99

coral 889013 - 3080

black - neon yellow 889013 - 8410 HOCKEY catalogue 2013-2014

17


keep dry & keep warm EASY PRINTING comfort fit quick dry

[1.]

ladies fit

comfort stretch

[2.]

[3.]

[4.]

18


POLOS

Isa

CLIMATEC POLOS

1.

ISA CLIMATEC POLO sky blue: 863107 - 5210 prijs: € 29,99 zie pag. 21

2. WRISTBANDS white: 888800 - 2000 prijs zie reeceaustralia.com zie pag. 96

3. FUNDAMENTAL SKORT navy: 839101 - 7000 prijs vanaf: € 27,50 zie pag. 33

4.

UNI SOCK sky blue: 440107 - 5210 prijs vanaf: € 8,50 zie pag. 38

HOCKEY catalogue 2013-2014

19


ISA CLIMATEC POLO // LADIES Materiaal: 100% climatec polyester

EASY PRINTING

»  climatec polyester, houdt het lichaam droog en warm »  vrouwelijke V-hals polo kraag »  geprint zilvergrijs Reece logo op linker mouw »  uitstekend te bedrukken JUNIOR: 128 - 140 - 152 / SENIOR: XS - S - M - L - XL - XXL prijs

€ 29,99

black 863107 - 8000

burgundy 863107 - 6690

bright red 863107 - 6710

orange 863107 - 3000

sun yellow 863107 - 4020

white 863107 - 2000

LEGEND POLO // LADIES High Comfort

Technical

Materiaal: 57% katoen - 38% polyester - 5% elasthan

EASY PRINTING

»  vrouwelijke snit »  elasthan zorgt voor een uitstekende aansluiting aan de vrouwelijke lichaamslijnen »  aangenaam draagcomfort door combinatie van katoen, polyester en elasthan »  linkermouw voorzien van geborduurd logo »  verkrijgbaar in vele clubkleuren »  uitstekend te bedrukken JUNIOR: 128 - 140 - 152 / SENIOR: XS - S - M - L - XL - XXL prijs

€ 24,99

burgundy 863100 - 6690

20

orange 863100 - 3000

sun yellow 863100 - 4020

white 863100 - 2000

sky blue 863100 - 5210

bottle green 863100 - 1020


zie pag. 32 - 33

POLOS

SKORTS

om te combineren vanaf € 27,50

zie pag. 34 - 39

SOCKS

om te combineren vanaf € 8,50

sky blue 863107 - 5210

bright royal 863107 - 5160

navy 863107 - 7000

bottle green 863107 - 1020

Mix

& match

HOCKEY catalogue 2013-2014

21


Tech 4 POLOS

keep dry & keep warm EASY PRINTING comfort fit quick dry

ladies fit

comfort stretch

TECH 4 POLO // LADIES Materiaal: 94% polyamide - 6% lycra

EASY PRINTING

»  vrouwelijke snit »  uitermate geschikt voor hockey door combinatie van polyamide en lycra »  huid blijft droog »  aangenaam draagcomfort »  krimpvrij, kleurecht en droogt snel »  vrouwelijke v-hals kraag »  technische garen zorgen voor snelle afvoer van lichaamsvocht »  verkrijgbaar in vele clubkleuren »  uitstekend te bedrukken SENIOR: XS - S - M - L - XL - XXL prijs

€ 34,99

black 863102 - 8000

22

bright red 863102 - 6710

orange 863102 - 3000

sun yellow 863102 - 4020

white 863102 - 2000

sky blue 863102 - 5210


POLOS

[1.]

[2.]

1.

HAIRBANDS black - red - white: 889802 - 9760 prijs zie reeceaustralia.com zie pag. 96

2. TECH 4 POLO orange: 863102 - 3000 prijs: € 34,99 zie pag. 22

zie pag. 32 - 33

SKORTS

om te combineren vanaf € 27,50

zie pag. 34 - 39

SOCKS

om te combineren vanaf € 8,50

Mix

& match

bottle green 863102 - 1020

HOCKEY catalogue 2013-2014

23


keep dry & keep warm

comfort stretch EASY PRINTING comfort fit quick dry

[1.]

[2.]

[3.]

24


POLOS

[4.]

1. DARWIN CLIMATEC POLO royal: 863106 - 5160 prijs: € 29,99 zie pag. 26

2.

RX 105 // COMPOSITE STICK neon yellow: 889205 - 4190 prijs: € 119,99 zie pag. 8

3. LEGACY SHORT white: 837101 - 2000 prijs vanaf: € 24,99 zie pag. 32

4.

RX 130 // HYPER CARBON STICK red: 889204 - 4030 prijs: € 199,99 zie pag. 6

Darwin CLIMATEC POLOS

HOCKEY catalogue 2013-2014

25


DARWIN CLIMATEC POLO // UNISEX Materiaal: 100% climatec polyester

EASY PRINTING

»  climatec polyester, houdt het lichaam droog en warm »  voorzien van 3 knopen »  geprint zilvergrijs Reece logo op linker mouw »  uitstekend te bedrukken JUNIOR: 128 - 140 - 152 - 164 / SENIOR: S - M - L - XL - XXL - XXXL prijs

€ 29,99

black 863106 - 8000

burgundy 863106 - 6690

bright red 863106 - 6710

orange 863106 - 3000

sun yellow 863106 - 4020

white 863106 - 2000

LEGEND POLO // UNISEX High Comfort

Technical

Materiaal: 60% katoen - 40% polyester

EASY PRINTING

»  door materiaalkeuze, combinatie katoen en polyester »  voorzien van 3 Reece Australia knopen »  linkermouw voorzien van zilvergrijs geborduurd Reece logo »  verkrijgbaar in vele verschillende clubkleuren »  uitstekend te bedrukken JUNIOR: 128 - 140 - 152 - 164 / SENIOR: S - M - L - XL - XXL - XXXL prijs

€ 24,99

black 863104 - 8000

26

burgundy 863104 - 6690

orange 863104 - 3000

sun yellow 863104 - 4020

white 863104 - 2000

sky blue 863104 - 5210


SHORTS

om te combineren vanaf € 24,99

POLOS

zie pag. 32 - 33

zie pag. 34 - 39

SOCKS

om te combineren vanaf € 8,50

sky blue 863106 - 5210

bright royal 863106 - 5160

navy 863106 - 7000

bottle green 863106 - 1020

Mix

& match

bright royal 863104 - 5160

bottle green 863104 - 1020

HOCKEY catalogue 2013-2014

27


keep dry

comfort FIT

EASY PRINTING keep warm quick dry

[1.]

Training SHIRTS

[2.] [3.]

28

1.

MATCH TRAINING SHIRT yellow - black: 860101 - 4800 prijs: € 17,50 zie pag. 29

2.

RX 130 // HYPER CARBON STICK gold metallic: 889204 - 4030 prijs: € 199,99 zie pag. 6

3. LEGACY SHORT black: 837101 - 8000 prijs vanaf: € 24,99 zie pag. 32


POLOS

MATCH / TRAINING SHIRT // UNISEX Materiaal: 100% climatec polyester

EASY PRINTING

»  climatec polyester, houdt het lichaam droog en warm »  lichaamsvocht wordt snel getransporteerd, huid blijft droog »  contrasterende kleur piping »  voorzien van mesh voering op de linkerschouder en onderkant shirt »  uitstekend te bedrukken JUNIOR: 116/128 - 140/152 - 164/S / SENIOR: M/L - XL - XXL prijs

€ 17,50

yellow - black 860101 - 4800

orange - black 860101 - 3800

red - white 860101 - 6200

royal - white 860101 - 5200

black - white 860101 - 8200

Materiaal: 75% polypropyleen - 16% nylon - 9% elasthan

Climate2skin

Climate2skin Comfortable Second Skin

Technical

Comfortable Second Skin

Technical

SEAMLESS BODYWEAR // UNISEX KEEP DRY KEEP WARM COMFORT FIT QUICK DRY

»  snel drogend, stof plakt niet aan de huid »  op en onder armen, borst en rug een sterk vochtdoorlatende vezel, houdt de huid droog »  antibacterieel »  aansluitend design »  perfecte pasvorm »  lichtgewicht »  vlakke naden SENIOR: XS/S - M/L - XL/XXL prijs

€ 39,99

black 846201 - 8000

white 846201 - 2000

HOCKEY catalogue 2013-2014

29


1. DARWIN CLIMATEC POLO bottle green: 863106 - 1020 prijs: € 29,99 zie pag. 27 2. UTS COLLEGE JACK navy: 856200 - 7200 prijs: € 99,99 zie pag. 110 3. VINTAGE POLO navy: 863600 - 7000 prijs: € 34,99 zie pag. 104 4. HOODED SWEAT FULL ZIP bottle green: 865600 - 1020 prijs: € 44,99 zie pag. 46 5. RX 100 // COMPOSITE STICK royal: 889201 - 5000 prijs: € 99,99 zie pag. 9

[1.]

6. FUNDAMENTAL SKORT sport grey: 839101 - 9180 prijs vanaf: € 27,50 zie pag. 32 7. LEGACY SHORT sport grey: 837101 - 9180 prijs vanaf: € 24,99 zie pag. 32 8. RX 110 // HYPER CARBON STICK red: 889202 - 6000 prijs: € 129,99 zie pag. 8 9. RX 120 // HYPER CARBON STICK green: 889203 - 1000 prijs: € 159,99 zie pag. 6 10. UNI SOCK bottle green: 440107 - 1020 prijs vanaf: € 8,50 zie pag. 39

[2.]

GRAFTON HOCKEY SHOE 11. orange: 875200 - 3000 12. blue: 875200 - 5130 prijs: € 69,99 zie pag. 82

Fundamental SKORTS

easy printing comfort fit & COMFORT STRETCH KEEP DRY & KEEP WARM

ladies fit

quick dry

[5.]

30


SKORTS & SHORTS

O C KE

RX 120

wedstri=jdbeste stick bron: Deu

ZEITUNG

1.

EH CH

Y

DEUTS

[4.]

tsche Hoc

key Zeitung

[3.]

[6.]

[7.]

easy printing quick dry

micro light comfort fit

Legacy SHORTS

[8.]

[9.]

[10.]

[11.]

[12.]

HOCKEY catalogue 2013-2014

31


FUNDAMENTAL SKORT // LADIES Materiaal: 92% polyester - 8% elasthan

EASY PRINTING

»  skort inclusief geïntegreerd short »  elasthan verhoogt het draagcomfort »  vlakke naden »  ton-sur-ton logo »  uitstekend te bedrukken JUNIOR: 116 - 128 - 140 - 152 / SENIOR: XS - S - M - L - XL - XXL prijs JR

€ 27,50 /

€ 29,99

prijs SR

black 839101 - 8000

burgundy 839101 - 6690

bright red 839101 - 6710

sport grey 839101 - 9180

white 839101 - 2000

LEGACY SHORT // UNISEX MicroTec Micro Fibre

Technical

Materiaal: 100% micro fiber peach

EASY PRINTING

»  aangenaam zacht draagcomfort »  voorzien van mesh-voering »  vlakke naden »  2 steekzakken »  tailleband met aansnoerkoord »  voorzien van geborduurd logo »  uitstekend te bedrukken JUNIOR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 / SENIOR: S - M - L - XL - XXL prijs JR

€ 24,99 /

black 837101 - 8000

32

prijs SR

€ 29,99

burgundy 837101 - 6690

bright red 837101 - 6710

sport grey 837101 - 9180

white 837101 - 2000


SKORTS & SHORTS

SHIRTS zie pag. 18 - 29zie pag. 34 - 39 SOCKS om te combineren vanaf € 17,50

om te combineren vanaf € 8,50

bright royal 839101 - 5160

navy 839101 - 7000

bright royal 837101 - 5160

navy 837101 - 7000

bottle green 839101 - 1020

bottle green 837101 - 1020

HOCKEY catalogue 2013-2014

33


Alle kousen zijn gemaakt van 92% hoogwaardig Polypropyleen en 8% hoogwaardig Elasthan. Dit zorgt voor een zeer aangenaam draagcomfort. Polypropyleen wordt specifiek gebruikt voor de hoogwaardige hockeykousen. Polypropyleen is een ultra lichte thermische textielvezel en is volledig vochtafstotend. • perfecte pasvorm • tot 60° C te wassen • 100% kleurecht • krimpvrij • naadloos • recyclebaar • perfect comfort • voorkomt huidirritaties • in 5 maten verkrijgbaar • ingebreide maat in de zool van de voet • links-rechts indicatie • anatomische voet

L

[1.]

R

[2.]

Promo SOCKS 1. LINDLEY HOODIE navy: 808605 - 7000 prijs: € 54,99 zie pag. 108 2.

34

PROMO FANTASY SOCK army green: 840104 - 1030 prijs: € 12,50 zie pag. 35

left-right fitting

cushioning wraps over top of toes for added comfort extra stretched knitting for shinpad mesh-knitted backside for perfect fitting and comfort VERY COMFORTABLE SOLE


HOCKEY SOCKS

PROMO FANTASY SOCK Materiaal: 92% polypropyleen - 8% elasthan L

R

JUNIOR: 25/29 - 30/35 / SENIOR: 36/40 - 41/44 prijs

€ 12,50

white - green 840104 - 2100

pink - red 840104 - 6940

army green 840104 - 1030

pink 840104 - 0060

navy 840104 - 7000

white - red - green royal - red - white 840104 - 2610 840104 - 5620

PROMO DOT / STAR SOCK Materiaal: 92% polypropyleen - 8% elasthan L

R

JUNIOR: 25/29 - 30/35 / SENIOR: 36/40 - 41/44 prijs

€ 12,50

pink - red 840103 - 6940

blue - pink 840103 - 5450

navy - white 840103 - 7200

white - orange pink - anthracite - white navy - yellow 840102 - 6420 840102 - 7400 840102 - 2300

royal - red - white 840102 - 5620

PROMO SOCK Materiaal: 92% polypropyleen - 8% elasthan L

R

JUNIOR: 25/29 - 30/35 SENIOR: 36/40 - 41/44 - 45/48 prijs

€ 12,50

lime - anthracite 840100 - 1840

neon pink 840100 - 0060

neon yellow 840100 - 4190 HOCKEY catalogue 2013-2014

35


1.

ISA CLIMATEC POLO sun yellow: 863107 - 4020 prijs: € 29,99 zie pag. 20

2.

RX 60 // WOODEN STICK black - green: 889012 - 8100 prijs: € 29,99 zie pag. 16

3. FUNDAMENTAL SKORT navy: 839101 - 7000 prijs vanaf: € 27,50 zie pag. 33

[1.]

Promo SOCKS

4.

PROMO DOT SOCK PROMO STAR SOCK pink - red: 840103 - 6940 pink - anthracite - white: 840102 - 6420 royal - red - white: 840102 - 5620 blue - pink: 840103 - 5450 prijs: € 12,50 zie pag. 35

5. NEWCASTLE HOCKEY SHOE orange: 875202 - 2300 prijs: € 49,99 zie pag. 83

[2.]

[3.]

[4.]

[5.]

FORZA SOCK Materiaal: 92% polypropyleen - 8% elasthan L

R

JUNIOR: 25/29 - 30/35 / SENIOR: 36/40 - 41/44 - 45/48 prijs

€ 8,99 burgundy sky blue 440122 - 6040

deep blue neon yellow 440122 - 5670

36

royal sky blue white white white royal 440122 - 5200 440122 - 5220 440122 - 2500

white green 440122 - 2100

black white 440122 - 8200

white white black red 440122 - 2800 440122 - 2600

anthracite neon yellow 440122 - 9400

red red orange yellow black white black black 440122 - 6800 440122 - 6200 440122 - 3800 440122 - 4800

yellow royal 440122 - 4500


HOCKEY SOCKS

LEAGUE SOCK Materiaal: 92% polypropyleen - 8% elasthan L

R

JUNIOR: 25/29 - 30/35 / SENIOR: 36/40 - 41/44 - 45/48 prijs

€ 8,99

green white - black 440114 - 1280

navy yellow - white 440114 - 7420

white royal - black 440114 - 2580

navy red - white 440114 - 7620

white red - black 440114 - 2680

yellow white - royal 440114 - 4250

white black - white 440114 - 2810

yellow white - black 440114 - 4280

anthracite white - aqua 440114 - 9370

amber black - white 440114 - 4830

royal red - white 440114 - 5620

royal white - black 440114 - 5280

royal yellow - white 440114 - 5420

orange white - black 440114 - 3280

red burgundy white - black white - sky blue 440114 - 6280 440114 - 6330

sky blue white - navy 440114 - 5730

ORIGINAL SOCK Materiaal: 92% polypropyleen - 8% elasthan L

R

JUNIOR: 25/29 - 30/35 / SENIOR: 36/40 - 41/44 - 45/48 prijs

€ 8,99

royal - white white - royal white - green white - black black - white black - yellow yellow - black red - yellow red - black red - white white - red 440108 - 5200 440108 - 2500 440108 - 2100 440108 - 2800 440108 - 8200 440108 - 8400 440108 - 4800 440108 - 6400 440108 - 6800 440108 - 6200 440108 - 2600 HOCKEY catalogue 2013-2014

37


UNI SOCK Materiaal: 92% polypropyleen - 8% elasthan L

R

JUNIOR: 25/29 - 30/35 / SENIOR: 36/40 - 41/44 - 45/48

€ 8,50 prijs SR € 8,99 prijs JR

sky blue 440107 - 5210

royal 440107 - 5000

navy 440107 - 7000

purple 440107 - 0130

burgundy 440107 - 6090

red 440107 - 6000

orange 440107 - 3000

yellow 440107 - 4000

red - black 440105 - 6800

red - white 440105 - 6200

red - yellow 440105 - 6400

orange - black 440105 - 3800

orange - white yellow - green 440105 - 4100 440105 - 3200

burgundy - sky blue red - white orange - white 440106 - 6050 440106 - 6200 440106 - 3200

orange - black 440106 - 3800

yellow - black 440106 - 4800

RING SOCK Materiaal: 92% polypropyleen - 8% elasthan L

R

JUNIOR: 25/29 - 30/35 / SENIOR: 36/40 - 41/44 - 45/48 prijs

€ 8,99

royal - yellow 440105 - 5400

royal - white 440105 - 5200

COMBI SOCK Materiaal: 92% polypropyleen - 8% elasthan L

R

JUNIOR: 25/29 - 30/35 / SENIOR: 36/40 - 41/44 - 45/48 prijs

€ 8,99

royal - white 440106 - 5200

38

royal - yellow 440106 - 5400

white - royal 440106 - 2500


HOCKEY SOCKS

white 440107 - 2000

lime 440107 - 1740

green 440107 - 1000

yellow - royal 440105 - 4500

yellow - black 440105 - 4800

white - black 440105 - 2800

white - red 440106 - 2600

white - black 440106 - 2800

green - white 440106 - 0610

bottle green 440107 - 1020

green - white 440105 - 0610

anthracite 440107 - 9990

black 440107 - 8000

black - red black - red - white black - white black - yellow 440105 - 8200 440105 - 8400 440105 - 8600 440105 - 8690

black - yellow 440106 - 8400

black - red 440106 - 8600

black - white 440106 - 8200

navy - sky blue 440106 - 7550 HOCKEY catalogue 2013-2014

39


EASY PRINTING

ladies fit

comfort fit KEEP WARM

Hooded sweats

1. HOODED SWEAT royal: 865101 - 5160 prijs: € 34,99 zie pag. 41 2.

ANGELA PANTS dark grey melange: 834609 - 9100 prijs: € 34,99 zie pag. 111

[1.]

[2.] 40


TOPS

HOODED SWEAT // LADIES High Comfort

Technical

Materiaal: 80% katoen, 20% polyester

EASY PRINTING

»  vrouwelijke snit door aansluitende lijnen »  binnenzijde geborsteld voor aangenaam zacht draagcomfort »  voorzien van geborduurd ton-sur-ton logo »  voorzien van capuchon »  elastische manchetten »  kangoeroezak »  verkrijgbaar in vele clubkleuren »  uitstekend te bedrukken SENIOR: XS - s - m - l - xl prijs

€ 34,99

white 865101 - 2000

sun yellow 865101 - 4020

sky blue 865101 - 5210

orange 865101 - 3000

bottle green 865101 - 1020

bright royal 865101 - 5160

bright red 865101 - 6710

navy 865101 - 7000

burgundy 865101 - 6690

black 865101 - 8000

HOCKEY catalogue 2013-2014

41


[1.]

Hooded

[3.]

sweats

EASY PRINTING comfort fit KEEP WARM

[2.]

42

1.

HOODED SWEAT bright red: 865102 - 6710 prijs vanaf: € 29,99 zie pag. 43

2.

RX 60 // WOODEN STICK red - soft rose: 889012 - 6340 prijs: € 29,99 zie pag. 16

3.

BOWLING HOCKEY BAG pink - red: 885801 - 6940 prijs: € 39,99 zie pag. 86


TOPS

HOODED SWEAT // UNISEX High Comfort

Technical

Materiaal: 80% katoen, 20% polyester

EASY PRINTING

»  binnenzijde geborsteld voor aangenaam zacht draagcomfort »  voorzien van geborduurd ton-sur-ton logo »  voorzien van capuchon »  elastische manchetten »  kangoeroezak »  verkrijgbaar in vele clubkleuren »  uitstekend te bedrukken JUNIOR: 128 - 140 - 152 - 164 / SENIOR: s - m - l - xl - xxl

€ 29,99 prijs SR € 34,99 prijs JR

white 865102 - 2000

sun yellow 865102 - 4020

sky blue 865102 - 5210

bright royal 865102 - 5160

navy 865102 - 7000

orange 865102 - 3000

bright red 865102 - 6710

burgundy 865102 - 6690

bottle green 865102 - 1020

black 865102 - 8000 HOCKEY catalogue 2013-2014

43


HOODED SWEAT FULL ZIP // LADIES High Comfort

Technical

Materiaal: 90% katoen - 10% elasthan

EASY PRINTING

»  vrouwelijke snit »  geborstelde binnenzijde voor een aangenaam draagcomfort »  voorzien van afwijkende kleur stiksels »  geborduurd Reece logo op linker mouw en schouder »  geprint Reece logo rechter mouw »  elastische boord en manchetten »  twee steekzakken met rits »  voorzien van capuchon SENIOR: XS - s - m - l - xl prijs

€ 44,99

white 865600 - 2000

sun yellow 865600 - 4020

black 865600 - 8000

44

sky blue 865600 - 5210

bright royal 865600 - 5160

orange 865600 - 3000

bright red 865600 - 6710

navy 865600 - 7000

bottle green 865600 - 1020


TOPS

[1.]

Hooded sweats full zip

EASY PRINTING

ladies fit

comfort fit KEEP WARM HIGH COMFORT

[2.]

1.

HOODED SWEAT FULL ZIP sky blue: 865600 - 5210 prijs: € 44,99 zie pag. 44

2. FUNDAMENTAL SKORT white: 839101 - 2000 prijs vanaf: € 27,50 zie pag. 32

[3.]

3. PROMO FANTASY SOCK navy: 840104 - 7000 prijs: € 12,50 zie pag. 35 HOCKEY catalogue 2013-2014

45


HOODED SWEAT FULL ZIP // UNISEX High Comfort

Technical

Materiaal: 90% katoen - 10% elasthan

EASY PRINTING

»  geborstelde binnenzijde voor een aangenaam draagcomfort »  voorzien van afwijkende kleur stiksels »  geprint Reece logo op achterzijde »  geborduurd Reece logo op voorzijde »  elastische boord en manchetten »  twee steekzakken met rits »  voorzien van capuchon JUNIOR: 128 - 140 - 152 - 164 / SENIOR: s - m - l - xl - xxl prijs

€ 44,99

white 865106 - 2000

sun yellow 865106 - 4020

black 865106 - 8000

46

sky blue 865106 - 5210

bright royal 865106 - 5160

orange 865106 - 3000

bright red 865106 - 6710

bottle green 865106 - 1020

navy 865106 - 7000


2.

TOPS

1. RX 100 // COMPOSITE STICK royal: 889201 - 5000 prijs: € 99,99 zie pag. 9 HOODED SWEAT FULL ZIP sky blue: 865106 - 5210 prijs: € 44,99 zie pag. 46

EASY PRINTING

COMFORT fit KEEP WARM HIGH COMFORT

[1.]

[2.]

Hooded sweats full zip

HOCKEY catalogue 2013-2014

47


Lismore TOPS & PANTS

[1.]

[2.]

1.

LISMORE HOODED SWEAT white - red: 865107 - 2600 prijs: € 59,99 zie pag. 51

2.

LISMORE JOGGING PANTS red - white: 834104 - 6200 prijs: € 44,99 zie pag. 51

3. RX 110 // HYPER CARBON STICK red: 889202 - 6000 prijs: € 129,99 zie pag. 8

[4.] 48

[3.]

4. GRAFTON HOCKEY SHOE orange: 875200 - 3000 prijs: € 69,99 zie pag. 82


TOPS & PANTS

EASY PRINTING

LADIES FIT KEEP WARM

COMFORT FIT

HOCKEY catalogue 2013-2014

49


LISMORE HOODED SWEAT // LADIES High Comfort

Technical

Materiaal: 94% katoen - 6% lycra

EASY PRINTING

» » » » » » » »

vervaardigd uit 94% katoen en 6% lycra vrouwelijke snit lycra zorgt voor een goede pasvorm geborstelde binnenzijde voor een aangenaam draagcomfort top heeft 2 zakken elastische manchetten en tailleband afwijkende kleur binnenzijde capuchon en zakken geprinte Reece opdruk op rechtermouw en borst

SENIOR: XXS - XS - S - M - L - XL prijs

€ 59,99

royal - grey 865107 - 5900

navy - white 865107 - 7200

LISMORE JOGGING PANTS // LADIES High Comfort

Technical

Materiaal: 94% katoen - 6% lycra

EASY PRINTING

»  vervaardigd uit 94% katoen en 6% lycra »  vrouwelijke snit »  lycra zorgt voor een goede pasvorm »  geborstelde binnenzijde voor een aangenaam draagcomfort »  brede elastische tailleband »  pant heeft 2 zakken »  rechte pijp »  geprinte Reece opdruk op achterzijde rechterpijp en voorzijde linkerpijp SENIOR: XXS - XS - S - M - L - XL prijs

€ 44,99

grey - royal 834104 - 9500

50

navy - white 834104 - 7200


TOPS & PANTS

white - red 865107 - 2600

red - white 834104 - 6200

grey - orange 865107 - 9300

anthracite - orange 834104 - 9670

HOCKEY catalogue 2013-2014

51


[1.]

[2.]

Melton JOGGING PANTS Alice JOGGING PANTS

EASY PRINTING

COMFORT fit KEEP WARM HIGH COMFORT

[3.]

52


TOPS & PANTS

[4.]

[5.]

1.

ALICE JOGGING PANTS grey melange: 834608 - 9000 prijs: € 29,99 zie pag. 54

2. MELTON JOGGING PANTS navy: 834105 - 7000 prijs vanaf: € 24,99 zie pag. 54 3. GRAFTON HOCKEY SHOE blue: 875200 - 5130 prijs: € 69,99 zie pag. 82 4.

VINTAGE POLO grey melange: 863105 - 9990 prijs: € 39,99 zie pag. 105

5. LINDLEY HOODIE navy: 808605 - 7000 prijs: € 54,99 zie pag. 108

HOCKEY catalogue 2013-2014

53


ALICE JOGGING PANTS High Comfort

Technical

Materiaal: 80% katoen, 20% polyester

EASY PRINTING

»  voorzien van elastische boord met aansnoerkoord »  broek heeft twee verborgen steekzakken en een fake achterzak »  geborduurd ton-sur-ton Reece Australia logo op voorzijde linkerpijp »  geprinte Reece Australia letters op achterzijde rechterpijp SENIOR: XS - S - M - L - XL prijs

€ 29,99

navy 834608 - 7000

black 834608 - 8000

grey melange 834608 - 9000

MELTON JOGGING PANTS High Comfort

Technical

Materiaal: 80% katoen, 20% polyester

EASY PRINTING

»  voorzien van elastische boord met aansnoerkoord »  broek heeft twee verborgen steekzakken en een achterzak »  geborduurd ton-sur-ton Reece logo op voorzijde linkerpijp »  geprint Reece Australia logo op achterzijde rechterpijp JUNIOR: 128 - 140 - 152 - 164 / SENIOR: S - M - L - XL - XXL - XXXL prijs JR

€ 24,99 / prijs SR € 29,99

navy 834105 - 7000

54

black 834105 - 8000

grey melange 834105 - 9000


TOPS & PANTS

INFINITE TECH JACKET // LADIES MicroTec Micro Fibre

Technical

Materiaal: 100% polyester

EASY PRINTING

»  voorzien van contrasterende kleur pipings »  elastische manchetten afgewerkt met klittenband »  onderzijde voorzien van aansnoerkoord »  voorzien van polyester-mesh voering »  2 steekzakken met rits »  afgewerkt met geprinte Reece logo’s »  vrouwelijke snit door aansluitende lijnen »  uitstekend te bedrukken SENIOR: XS - S - M - L - XL - XXL prijs

€ 39,99

navy - white 808600 - 7200

black - white 808600 - 8200

white - black - navy 808600 - 2870

INFINITE TECH JACKET // UNISEX MicroTec Micro Fibre

Technical

Materiaal: 100% polyester

EASY PRINTING

»  voorzien van contrasterende kleur pipings »  elastische manchetten afgewerkt met klittenband »  onderzijde voorzien van aansnoerkoord »  2 steekzakken met rits »  voorzien van polyester-mesh voering »  afgewerkt met geprinte Reece logo’s »  uitstekend te bedrukken SENIOR: S - M - L - XL - XXL - XXXL prijs

€ 39,99

navy - white 808200 - 7200

black - white 808200 - 8200

white - black - navy 808200 - 2870 HOCKEY catalogue 2013-2014

55


Sarina

JACKETS & PANTS

MICRO LIGHT EASY PRINTING

LADIES FIT

comfort fit quick dry

MicroTec Micro Fibre

Technical

[1.]

[2.]

[3.]

[4.] [5.]

56


JACKETS & PANTS

[6.]

1. SARINA WOVEN JACKET royal: 808606 - 5000 prijs: € 44,99 zie pag. 58

[7.]

2. SARINA WOVEN PANTS navy: 831601 - 7000 prijs: € 34,99 zie pag. 58 3. BOWLING HOCKEY BAG royal: 885801 - 5000 prijs: € 39,99 zie pag. 86 4.

RX 93 // COMPOSITE STICK white - pink: 889015 - 2620 prijs: € 79,99 zie pag. 12

5. GRAFTON HOCKEY SHOE orange: 875200 - 3000 prijs: € 69,99 zie pag. 82 6. FUNDAMENTAL SKORT white: 839101 -2000 prijs vanaf: € 27,50 zie pag. 32 7.

PROMO FANTASY SOCK royal - red - white: 840104 - 5620 prijs: € 12,50 zie pag. 35 HOCKEY catalogue 2013-2014

57


SARINA WOVEN JACKET // LADIES MicroTec Micro Fibre

Technical

Materiaal: 100% micro polyester

EASY PRINTING

»  vervaardigd uit 100% geweven micro polyester »  vrouwelijke snit »  jack heeft 2 zakken met rits »  onderzijde mouw is voorzien van mesh »  geprint Reece logo op rechter mouw en borst »  manchetten en tailleband voorzien van elastisch bandje »  mesh voering »  jack is uitstekend te bedrukken SENIOR: XS - S - M - L - XL prijs

€ 44,99

white 808606 - 2000

navy 808606 - 7000

red 808606 - 6000

royal 808606 - 5000

SARINA WOVEN PANTS // LADIES MicroTec Micro Fibre

Technical

Materiaal: 100% micro polyester

EASY PRINTING

» » » » » » »

vervaardigd uit 100% geweven micro polyester vrouwelijke snit broek heeft 2 zakken met rits en een lange rits tot de heup tailleband voorzien van aansnoerkoord geprint Reece logo op achterzijde linkerpijp mesh/tafetta voering broek is uitstekend te bedrukken

SENIOR: XS - S - M - L - XL prijs

€ 34,99

navy 831601 - 7000

58


TOPS & PANTS

black 808606 - 8000

black 831601 - 8000

HOCKEY catalogue 2013-2014

59


[1.] [2.]

[4.]

1. SARINA WOVEN JACKET white: 808606 - 2000 prijs: € 44,99 zie pag. 58

[3.]

2. GEURIE TEE white: 860601 - 2000 prijs: € 24,99 zie pag. 104 3. 4.

PROMO FANTASY SOCK royal - red - white: 840104 - 5620 pink - red: 840104 - 6940 prijs: € 12,50 zie pag. 35

5. CRESWELL WOVEN JACKET white: 808101 - 2000 prijs vanaf: € 39,99 zie pag. 62

60


JACKETS & PANTS

EASY PRINTING

micro light

MicroTec Micro Fibre

Technical

comfort fit quick dry

[5.]

Creswell JACKETS & PANTS

HOCKEY catalogue 2013-2014

61


CRESWELL WOVEN JACKET // UNISEX MicroTec Micro Fibre

Technical

Materiaal: 100% micro polyester

EASY PRINTING

»  vervaardigd uit 100% geweven micro polyester »  jack heeft 2 zakken met rits »  onderzijde mouw is voorzien van mesh »  geprint Reece logo op rechter mouw en borst »  manchetten en tailleband voorzien van elastisch bandje »  mesh voering »  jack is uitstekend te bedrukken JUNIOR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 / SENIOR: S - M - L - XL - XXL prijs JR

€ 39,99 / prijs SR € 44,99

white 808101 - 2000

navy 808101 - 7000

red 808101 - 6000

royal 808101 - 5000

CRESWELL WOVEN PANTS // UNISEX MicroTec Micro Fibre

Technical

Materiaal: 100% micro polyester

EASY PRINTING

» » » » » »

vervaardigd uit 100% geweven micro polyester broek heeft 2 zakken met rits en een lange rits tot de heup tailleband voorzien van aansnoerkoord geprint Reece logo op achterzijde linkerpijp mesh/tafetta voering broek is uitstekend te bedrukken

JUNIOR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 / SENIOR: S - M - L - XL - XXL prijs JR

€ 32,50 / prijs SR € 34,99

navy 831100 - 7000

62


TOPS & PANTS

black 808101 - 8000

black 831100 - 8000 HOCKEY catalogue 2013-2014

63


[1.]

[2.]

[4.]

[3.]

1. BREATHABLE COMFORT JACKET navy: 853110 - 7000 prijs: € 59,99 zie pag. 67 2. BOWLING HOCKEY BAG royal: 885801 - 5000 prijs: € 39,99 zie pag. 86 3.

64

FUNDAMENTAL SKORT sport grey: 839101 - 9180 prijs vanaf: € 27,50 zie pag. 32

4.

PROMO FANTASY SOCK royal - red - white: 840104 - 5620 prijs: € 12,50 zie pag. 35

5.

BREATHABLE COMFORT PANTS bright red: 853111 - 6710 prijs: € 49,99 zie pag. 66

6.

BOWLING HOCKEY BAG pink - red: 885801 - 6940 prijs: € 39,99 zie pag. 86


BREATHABLES

LADIES FIT keep dry & keep warm

stop wind & stop water good ventilation EASY PRINTING

[5.]

GOOD VENTILATION

MESH MATERIAL

[6.]

Breathable Comfort JACKETS & PANTS

HOCKEY catalogue 2013-2014

65


BREATHABLE COMFORT JACKET // LADIES Materiaal: 210T nylon ribstop PU coating 5000mm

EASY PRINTING

» » » » » » » » »

100% wind- en waterdicht, getapede naden vrouwelijke snit door aansluitende lijnen brede contrasterende kleur piping 2 verborgen zakken en borstzak met rits verborgen capuchon in kraag borst en mouw voorzien van geprint Reece logo voorzien van mesh voering ademend (MVP/m2/24hrs: 35.000) uitstekend te bedrukken

SENIOR: XS - S - M - L - XL prijs

€ 59,99

bright red 853110 - 6710

orange 853110 - 3000

black 853110 - 8000

BREATHABLE COMFORT PANTS // LADIES Materiaal: 210T nylon ribstop PU coating 5000mm

EASY PRINTING

» » » » » » »

100% wind- en waterdicht, getapede naden brede contrasterende kleur piping rechte pijp met lange rits 2 steekzakken met rits achterzijde linkerpijp voorzien van geprint Reece logo ademend (MVP/m2/24hrs: 35.000) uitstekend te bedrukken

SENIOR: XS - S - M - L - XL prijs

€ 49,99

bright red 853111 - 6710

66

orange 853111 - 3000

black 853111 - 8000


BREATHABLES

bright royal 853110 - 5160

bright royal 853111 - 5160

navy 853110 - 7000

navy 853111 - 7000 HOCKEY catalogue 2013-2014

67


keep dry & keep warm

STOP WIND & STOP WATER good ventilation EASY PRINTING

Breathable Comfort JACKETS & PANTS 68


BREATHABLES

GOOD VENTILATION [1.]

MESH MATERIAL

[2.]

[3.]

1.

HOODED SWEAT FULL ZIP bright red: 865106 - 6710 prijs: € 44,99 zie pag. 46

2. RX 100 // COMPOSITE STICK royal: 889201 - 5000 prijs: € 99,99 zie pag. 9

[4.]

3.

BREATHABLE COMFORT PANTS bright royal: 853109 - 5160 prijs: € 49,99 zie pag. 70

4.

GRAFTON HOCKEY SHOE blue: 875200 - 5130 prijs: € 69,99 zie pag. 82 HOCKEY catalogue 2013-2014

69


BREATHABLE COMFORT JACKET // UNISEX Materiaal: 210T nylon ribstop PU coating 5000mm

EASY PRINTING

» » » » » » » »

100% wind- en waterdicht, getapede naden brede contrasterende kleur piping 2 verborgen zakken en borstzak met rits verborgen capuchon in kraag borst en mouw voorzien van geprint Reece logo voorzien van mesh voering ademend (MVP/m2/24hrs: 35.000) uitstekend te bedrukken

JUNIOR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 / SENIOR: S - M - L - XL - XXL prijs

€ 59,99

bright royal 853108 - 5160

orange 853108 - 3000

bright red 853108 - 6710

BREATHABLE COMFORT PANTS // UNISEX Materiaal: 210T nylon ribstop PU coating 5000mm

EASY PRINTING

» » » » » » »

100% wind- en waterdicht, getapede naden brede contrasterende kleur piping rechte pijp met lange rits 2 steekzakken met rits achterzijde linkerpijp voorzien van geprint Reece logo ademend (MVP/m2/24hrs: 35.000) uitstekend te bedrukken

JUNIOR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 / SENIOR: S - M - L - XL - XXL prijs

€ 49,99

bright royal 853109 - 5160

70

orange 853109 - 3000

bright red 853109 - 6710


BREATHABLES

navy 853108 - 7000

navy 853109 - 7000

black 853108 - 8000

black 853109 - 8000

HOCKEY catalogue 2013-2014

71


GOOD VENTILATION

MESH MATERIAL 72


BREATHABLES

Breathable JACKETS & PANTS LADIES FIT keep dry & keep warm

stop wind & stop water good ventilation EASY PRINTING

[1.]

[2.]

1.

BREATHABLE JACKET REFLECTIVE fuchsia - black: 853106 - 6380 prijs: € 49,99 zie pag. 74

2. FUNDAMENTAL SKORT black: 839101 - 8000 prijs vanaf: € 27,50 zie pag. 32

HOCKEY catalogue 2013-2014

73


BREATHABLE JACKET // LADIES Materiaal: 210T nylon ribstop PU coating 5000mm

EASY PRINTING

» » » » » » » » »

100% wind- en waterdicht, getapede naden vrouwelijke snit door aansluitende lijnen contrasterende kleur piping 2 verborgen zakken en borstzak met rits verborgen capuchon in kraag borst en mouw voorzien van geprint Reece logo voorzien van mesh voering ademend (MVP/m2/24hrs: 35.000) uitstekend te bedrukken

BREATHABLE JUNIOR: 140 - 152 / BREATHABLE SENIOR: XS - S - M - L - XL prijs

€ 49,99

BREATHABLE REFLECTIVE JUNIOR: 128 - 140 - 152 / BREATHABLE REFLECTIVE SENIOR: XS - S - M - L - XL prijs

€ 49,99

BREATHABLE KINGSFORT JUNIOR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 / BREATHABLE KINGSFORT SENIOR: XS - S - M - L - XL prijs JR

€ 54,99 / prijs SR € 59,99

KINGSFORT: coral 808608 - 3080

REFLECTIVE: black - anthracite 853106 - 8900

bright royal 853102 - 5160

74

REFLECTIVE: fuchsia - black 853106 - 6380

navy 853102 - 7000

bright red 853102 - 6710

bottle green 853102 - 1020

orange 853102 - 3000

black 853102 - 8000


BREATHABLES

BREATHABLE PANTS // LADIES Materiaal: 210T nylon ribstop PU coating 5000mm

EASY PRINTING

» » » » » » »

100% wind- en waterdicht, getapede naden contrasterende kleur piping rechte pijp met lange rits 2 steekzakken met rits achterzijde linkerpijp voorzien van geprint Reece logo ademend (MVP/m2/24hrs: 35.000) uitstekend te bedrukken

BREATHABLE JUNIOR: 140 - 152 / BREATHABLE SENIOR: XS - S - M - L - XL prijs

€ 39,99

BREATHABLE REFLECTIVE JUNIOR: 128 - 140 - 152 / BREATHABLE REFLECTIVE SENIOR: XS - S - M - L - XL prijs

€ 39,99

BREATHABLE KINGSFORT JUNIOR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 / BREATHABLE KINGSFORT SENIOR: XS - S - M - L - XL prijs JR

€ 44,99 / prijs SR € 49,99

KINGSFORT: army green - light green 832601 - 1210

bright red 853103 - 6710

REFLECTIVE: black - anthracite 853107 - 8900

orange 853103 - 3000

navy 853103 - 7000

black 853103 - 8000 HOCKEY catalogue 2013-2014

75


GOOD VENTILATION

MESH MATERIAL

keep dry & keep warm

STOP WIND & STOP WATER good ventilation EASY PRINTING

76


BREATHABLES

[4.] [1.]

[2.] [5.] [3.]

1. BREATHABLE JACKET REFLECTIVE fuchsia - black: 853106 - 6380 prijs: € 49,99 zie pag. 74

2. FUNDAMENTAL SKORT black: 839101 - 8000 prijs vanaf: € 27,50 zie pag. 32

3.

BREATHABLE PANTS CLAYTON army green - light green: 832101 - 1210 prijs vanaf: € 44,99 zie pag. 79

4. HOODED SWEAT FULL ZIP navy: 865106 - 7000 prijs: € 44,99 zie pag. 46

5.

RX 130 // HYPER CARBON STICK gold metallic: 889204 - 4030 prijs: € 199,99 zie pag. 6

Breathable JACKETS & PANTS HOCKEY catalogue 2013-2014

77


BREATHABLE JACKET // UNISEX Materiaal: 210T nylon ribstop PU coating 5000mm

EASY PRINTING

» » » » » » » »

100% wind- en waterdicht, getapede naden contrasterende kleur piping 2 verborgen zakken en borstzak met rits verborgen capuchon in kraag borst en mouw voorzien van geprint Reece logo voorzien van mesh voering ademend (MVP/m2/24hrs: 35.000) uitstekend te bedrukken

BREATHABLE JUNIOR: 128 - 140 - 152 - 164 / BREATHABLE SENIOR: S - M - L - XL - XXL prijs

€ 49,99

BREATHABLE REFLECTIVE JUNIOR: 128 - 140 - 152 - 164 / BREATHABLE REFLECTIVE SENIOR: S - M - L - XL - XXL prijs

€ 49,99

BREATHABLE CLAYTON JUNIOR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 / BREATHABLE CLAYTON SENIOR: S - M - L - XL - XXL prijs JR

€ 54,99 / prijs SR € 59,99

CLAYTON: anthracite - neon yellow 808102 - 9400

navy 853100 - 7000

78

CLAYTON: army green - light green 808102 - 1210

bright royal 853100 - 5160

REFLECTIVE: ice blue - black 853104 - 5080

bright red 853100 - 6710

REFLECTIVE: black - anthracite 853104 - 8900

orange 853100 - 3000

black 853100 - 8000

bottle green 853100 - 1020


BREATHABLES

BREATHABLE PANTS // UNISEX Materiaal: 210T nylon ribstop PU coating 5000mm

EASY PRINTING

» » » » » » »

100% wind- en waterdicht, getapede naden contrasterende kleur piping rechte pijp met lange rits 2 steekzakken met rits achterzijde linkerpijp voorzien van geprint Reece logo ademend (MVP/m2/24hrs: 35.000) uitstekend te bedrukken

BREATHABLE JUNIOR: 128 - 140 - 152 - 164 / BREATHABLE SENIOR: S - M - L - XL - XXL prijs

€ 39,99

BREATHABLE REFLECTIVE JUNIOR: 128 - 140 - 152 - 164 / BREATHABLE REFLECTIVE SENIOR: S - M - L - XL - XXL prijs

€ 39,99

BREATHABLE CLAYTON JUNIOR: 116 - 128 - 140 - 152 - 164 / BREATHABLE CLAYTON SENIOR: S - M - L - XL - XXL prijs JR

€ 44,99 / prijs SR € 49,99

CLAYTON: army green - light green 832101 - 1210

navy 853101 - 7000

REFLECTIVE: black - anthracite 853105 - 8900

bright royal 853101 - 5160

black 853101 - 8000

bright red 853101 - 6710

orange 853101 - 3000

bottle green 853101 - 1020 HOCKEY catalogue 2013-2014

79


BENCH JACKET // UNISEX Materiaal: 210T nylon ribstop PU coating 2000mm

EASY PRINTING

»  100% polyester »  2000 mm PU Coating »  wind en waterafstotend »  grote zakken met waterdichte ritsen »  binnenzak met opening voor iPod »  kraag met warme fleece voering »  afneembare muts SENIOR: S - M - L - XL - XXL prijs

€ 69,99

black 855100 - 8000

VENICE PANTS // UNISEX MicroTec Micro Fibre

Technical

Materiaal: 100% taslan

EASY PRINTING

»  onderzijde voorzien van klittenbandsluiting en een aansnoerkoord »  tailleband voorzien van een aansnoerkoord »  tailleband te versmallen door middel van drukknopen »  2 steekzakken met rits »  vervaardigd uit 100% ademend taslan en mesh-voering »  water- en vuilafstotend »  lange 1-way rits JUNIOR: 128 - 140 - 152 - 164 / SENIOR: S - M - L - XL - XXL - XXXL prijs

€ 34,99

black 830100 - 8000

80


HOCKEY SHOES

Grafton HOCKEY SHOES extra high sole protection 2 COLOURS AVAILABLE

perfect grip & perfect comfort FOR ON/OFF FIELD

1.

ISA CLIMATEC POLO bright red: 863107 - 6710 prijs: € 29,99 zie pag. 20

2. FUNDAMENTAL SKORT white: 839101 - 2000 prijs vanaf: € 27,50 zie pag. 32

3.

RX 120 // HYPER CARBON STICK green: 889203 - 1000 prijs: € 159,99 zie pag. 6

4. SHINGUARD MESH SHIELD black: 882101 - 8000 prijs zie reeceaustralia.com zie pag. 92

5. PROMO FANTASY SOCK pink - anthracite - white: 840104 - 5620 prijs: € 12,50 zie pag. 35

6. RX 95 // COMPOSITE STICK navy: 889207 - 7000 prijs: € 89,99 zie pag. 9

7. GRAFTON HOCKEY SHOE orange: 875200 - 3000 prijs: € 69,99 zie pag. 82

HOCKEY catalogue 2013-2014

81


Newcastle HOCKEY SHOES [3.]

extra high sole protection 3 COLOURS AVAILABLE

perfect grip & perfect comfort FOR ON/OFF FIELD

[2.] [6.]

GRAFTON HOCKEY SHOE // UNISEX » extra dempende binnenzool » noppenzool zorgt voor perfecte grip en comfort JUNIOR: 4 - 5 - 6 - 6,5 / SENIOR: 7 - 7,5 - 8 - 8,5 - 9 - 9,5 - 10 - 10,5 - 11 - 11,5 prijs

€ 69,99

orange 875200 - 3000

82

blue 875200 - 5130


HOCKEY SHOES

1. FUNDAMENTAL SKORT navy: 839101 - 7000 prijs vanaf: € 27,50 zie pag. 33 2. 3. 4. 5.

[4.]

[1.]

PROMO DOT SOCK pink - red: 840103 - 6940 blue - pink: 840103 - 5450 PROMO STAR SOCK pink - anthracite - white: 840102 - 6420 royal - red - white: 840102 - 5620 prijs: € 12,50 zie pag. 35

NEWCASTLE HOCKEY SHOE 6. orange: 875202 - 2300 7. pink: 875202 - 6950 prijs: € 49,99 zie pag. 83

[5.]

[7.]

NEWCASTLE HOCKEY SHOE // UNISEX » extra dempende binnenzool » noppenzool zorgt voor perfecte grip en comfort » voorzien van klittenband JUNIOR: 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 prijs

€ 49,99

white - orange 875202 - 2300

black - green 875202 - 8100

pink - silver 875202 - 6950

HOCKEY catalogue 2013-2014

83


Hockey BAGS

84


BAGS

HOCKEY catalogue 2013-2014

85


BOWLING HOCKEY BAG Materiaal: PU / polyester

» » » »

afmeting 45 cm x 16 cm x 26 cm (LxBxH) voorzien van verstelbare schouderband met afsluitbaar sleutelvakje aan de binnenzijde en telefoonpocket afsluitbare opbergkoker voor hockeystick

prijs

€ 39,99

royal 885801 - 5000

pink - red 885801 - 6940

HOCKEY BACKPACK Materiaal: 600 D / PVC

» » » » » » » »

afmeting 34 cm x 21 cm x 42 cm (LxBxH) rugzak van 600 D polyester met PVC coating verstelbare schouderbanden 2 vakken mesh zijvak zijvak voor stick met afsluitbaar sleutelvakje aan de binnenzijde voorzien van laptopvak

prijs

€ 29,99

pink - red 885803 - 6940

86

royal - red 885803 - 5600

army green 885801 - 1030


te

= bes RX 120 ijdstick

wedstr

ckey che Ho

Zeitung

uts

bron: De

BAGS

[1.]

[4.]

1.

RX 120 // HYPER CARBON STICK green: 889203 - 1000 prijs: € 159,99 zie pag. 6

3.

LEGACY SHORT sport grey: 837101 - 9180 prijs vanaf: € 24,99 zie pag. 32

2.

HOODED SWEAT navy: 865102 - 7000 prijs vanaf: € 29,99 zie pag. 43

4.

HOCKEY BACKPACK royal - red: 885803 - 5600 prijs: € 29,99 zie pag. 86

HOCKEY BAGS

Hockey

U NG EIT

DEUTSCH

OC K E Y Z

1.

EH

[2.]

[3.]

GIANT BAG Materiaal: polyester met PVC » » » » » »

afmeting 100 cm x 25 cm x 30 cm (LxBxH) hoogwaardig polyester met pvc binnenzijde voorzien van rugzak banden, verstelbare schouderband en silicone handgreep verschillende zakken met rits geschikt voor 6 hockeysticks voorzien van naamlabel

prijs

€ 49,99

bright red 685802 - 6640

bright royal 685802 - 5160 HOCKEY catalogue 2013-2014

87


QUEENSLAND ROLL BAG Materiaal: canvas » » » »

vervaardigd uit canvas voorzien van schouderhengels en verstelbare schouderband binnenzijde voorzien van sleutelvak met rits 50 x 22,5 cm

prijs

€ 14,99

green - red 884804 - 1610

anthracite - pink 884804 - 9640

PERTH BACKPACK Materiaal: polyester met PVC binnenkant

» » » » » »

vervaardigd uit polyester met een pvc binnenkant rugzak, dus twee handen aan het stuur verstelbare schouderbanden met telefoonzakje met klittenbandsluiting tevens voorzien van een draaghengsel binnenzijde voorzien van sleutelvak met rits afsluitbare opbergkoker voor hockeystick, voorzien van reflecterende piping 42 x 30 cm

prijs

€ 29,99

anthracite - pink 884805 - 9640

88

green - navy 884805 - 1700


HOCKEY BAGS

SPORTSBAG REFLECTIVE Materiaal: lakmateriaal

»  vervaardigd uit lakmateriaal »  reflective details »  tas heeft binnenvakje met rits »  afsluitbare opbergkoker voor de hockeystick »  voorzien van schouderhengsels en verstelbare schouderband »  verfraaid met hockeystick pullers »  voorzien van schoenenvak »  38 x 36 x 28 cm prijs

€ 24,99

red - yellow 884802 - 6440

BACKPACK REFLECTIVE Materiaal: lakmateriaal

»  afmeting 30 cm x 38 cm x 15 cm (LxBxH) »  vervaardigd uit lakmateriaal »  reflective details »  rugzak (dus twee handen aan het stuur) »  voorzien van een verschillende binnenvakken »  verstelbare schouderbanden met gsm vakje »  tevens voorzien van een draaghengsel »  afsluitbare opbergkoker voor de hockeystick »  verfraaid met hockeystick pullers »  voorzien van oortelefoonopening en binnenzak voor MP3 speler prijs

€ 19,99

red - yellow 884801 - 6440

HOCKEY catalogue 2013-2014

89


90


ACCESSORIES

Accessories HOCKEY catalogue 2013-2014

91


SHINGUARD GECKO »  scheen- en enkelbeschermer »  voorzien van harde kap voor optimale bescherming »  klittenbandsluiting »  anatomische vorm MATEN: PUPIL - JUNIOR - SENIOR

neon green 882102 - 1080

SHINGUARD MESH SHIELD »  voorzien van harde kap voor optimale bescherming »  voorzien van enkelprotectie »  voorzien van 2 verstelbare klittenband sluitingen »  anatomische vorm MATEN: PUPIL - JUNIOR - SENIOR

black 882101 - 8000

SHINGUARD RED ROCK »  scheenbeschermer die met sok om de kuit vastzit »  voorzien van harde kap voor een optimale bescherming »  voorzien van enkelprotectie »  anatomische vorm MATEN: PUPIL - JUNIOR - SENIOR

black - red 882100 - 8600

92


accessories

1. UTS COLLEGE JACK navy: 856200 - 7200 prijs: € 99,99 zie pag. 110 2.

ISA CLIMATEC POLO sky blue: 863107 - 3210 prijs: € 29,99 zie pag. 21

3. FUNDAMENTAL SKORT white: 839101 - 2000 prijs vanaf: € 27,50 zie pag. 32 4. SHINGUARD GECKO neon green: 882102 - 1080 zie pag. 92 5.

PROMO FANTASY SOCK white - green: 840104 - 2100 prijs: € 12,50 zie pag. 35

6. RX 100 // COMPOSITE STICK royal: 889201 - 5000 prijs: € 99,99 zie pag. 9 7.

BOWLING HOCKEY BAG army green: 885801 - 1030 prijs: € 39,99 zie pag. 86

[1.]

[2.]

[3.]

[4.] [5.]

[6.]

[7.]

HOCKEY catalogue 2013-2014

93


ELITE FASHION GLOVE HALF FINGER » » » »

verpakt per stuk (links) bescherming zonder duim binnenzijde hand is van leer bovenzijde voorzien van plastic kap ter bescherming van de knokkels

MATEN: XXS - XS - S - M - L

blue 889104 - 5510

pink 889104 - 0060

PROTECTION SHIELD » ultralichte handbeschermer » verstelbaar met klittenband » verpakt per stuk (links) MATEN: one size

black 889103 - 8000

TEC PROTECTION GLOVE FULL FINGER »  voorzien van padding op bovenhand »  handpalm voorzien van leer »  verpakt per stuk (links) MATEN: XXS - XS - S - M - L

black 889101 - 8000

PROTECTION GLOVE FULL FINGER » verpakt per stuk (links) MATEN: XXS - XS - S - M - L - XL

black 889002 - 8000

94


accessories

PROTECTION GLOVE HALF FINGER » verpakt per stuk (links) » bescherming zonder duim MATEN: XXS - XS - S - M - L - XL

pink 889001 - 0060

orange 889001 - 3000

sky blue 889001 - 5210

black 889001 - 8000

KNITTED PLAYER GLOVE 2 IN 1 » » » »

vervaardigd uit 95% acryl en 5% elasthan 2 in 1 handschoen nopjes op binnenzijde van zowel de full finger als half finger handschoen voor goede grip verpakt per paar

MATEN: JUNIOR - SENIOR

yellow - black 889011 - 4800

orange - black 889011 - 3800

red - black 889011 - 6800

royal - black 889011 - 5800

KNITTED PLAYER GLOVE » vervaardigd uit 95% acryl en 5% elasthan » siliconen nopjes op binnenzijde van de handschoen voor goede grip » verpakt per paar MATEN: JUNIOR - SENIOR

black 889003 - 8000 HOCKEY catalogue 2013-2014

95


WRISTBANDS » polsband vervaardigd uit 100% katoen » verpakt per paar ONE SIZE

white 888800 - 2000

black 888800 - 8000

HAIRBANDS » haarband vervaardigd uit 70% rubber en 30% polyester » verpakt per 3 stuks (1x rood/1x zwart/1x wit) ONE SIZE

black - red - white 889802 - 9760

MOUTHGUARD dental impact shield ULTRA » gebitsbeschermer » optimale pasvorm » comfortabel » in diverse (fluor) kleuren »  inclusief bewaarbox MATEN: one size

green 889105 - 1000

black 889105 - 8000

orange 889105 - 3000

MOUTHGUARD dental impact shield »  gebitsbeschermer »  inclusief bewaarbox MATEN: JUNIOR - SENIOR

royal - orange 889100 - 5370

96

white - orange 889100 - 2300


accessories

HOCKEY BALLS MATCH » verpakt per 12 stuks in doos

white 889009 - 2000

assorti fantasy 889016 - 0000

HOCKEY BALLS DIMPLE » verpakt per 12 stuks in doos white 889007 - 2000

HOCKEY BALLS INDOOR » verpakt per 12 stuks in doos yellow 889010 - 4000

HOCKEY BALLS STREET » verpakt per 12 stuks in doos orange 889017 - 3000

CHAMOIS GRIP » zeemleren grip

chamois 889804 - 0000

COTTON TAPE » breedte 3,8 cm, lengte 900 cm » verpakt per rol » voor om de hockeystick

pink 889800 - 0060

bright royal 889800 - 5160

green 889800 - 1000

sun yellow 889800 - 4020

black 889800 - 8000 HOCKEY catalogue 2013-2014

97


KNITTED FASHION HAT »  gebreide muts met fleece-band aan de binnenzijde

black 888801 - 8000

white 888801 - 2000

REFEREE CARD SET »  complete kaartenset, rood/geel/groene kaart »  met notitieboekje

black 889803 - 8000

STOPWATCH »  1/100 seconde stopwatch met ronde tijd, 12/24 uur-datum systeem, alarmfunctie »  waterafstotend »  incl. lithium batterij en voorzien van een handig draagkoord

black 489828 - 0000

referee whistle FOX 40 »  professioneel scheidsrechtersfluitje »  verkrijgbaar in 3 kleuren

yellow 489813 - 4000

98

red 489813 - 6000

black 489813 - 8000


mix & match

Mix & match hockey street style [1.]

[2.] [2.] [1.]

[3.] 1. MOONTA SHIRT blue: 869602 - 5000 prijs: € 34,99 zie pag. 105 1. KNITTED FASHION HAT black: 888801 - 8000 prijs: € 14,99 zie pag. 98

[4.]

2. WRISTBANDS white: 888800 - 2000 prijs zie reeceaustralia.com zie pag. 96

[3.]

3. RX 130 // HYPER CARBON STICK gold metallic: 889204 - 4030 prijs: € 199,99 zie pag. 6

2. HOCKEY BACKPACK royal - red: 885803 - 5600 prijs: € 29,99 zie pag. 86 3. RX 100 // COMPOSITE STICK royal: 889201 - 5000 prijs: € 99,99 zie pag. 9 4. PROMO STAR SOCK royal - red - white: 840102 - 5620 prijs: € 12,50 zie pag. 35

[1.]

[1.]

[1.]

[2.]

[2.] [3.]

[4.]

1. TECH 4 POLO orange: 863102 - 3000 prijs: € 34,99 zie pag. 22

2. 3/4 BARAKULA PANTS grey melange: 834603 - 9000 prijs: € 37,50 zie pag. 110

3. RX 93 // COMPOSITE STICK white - pink: 889015 - 2620 prijs: € 79,99 zie pag. 12

4. GRAFTON HOCKEY SHOE orange: 875200 - 3000 prijs: € 49,99 zie pag. 82

1. LISMORE JOGGING PANTS red - white: 834104 - 6200 prijs: € 44,99 zie pag. 51

2. BOWLING HOCKEY BAG pink - red: 885801 - 6940 prijs: € 39,99 zie pag. 86

1. ADINDA HOODIE grey melange: 865601 - 9160 prijs: € 54,99 zie pag. 108

HOCKEY catalogue 2013-2014

99


Mixed Hockey Club Oranje Zw

100


sponsorships

wart

SV Kampong

HOCKEY catalogue 2013-2014

101


[1.]

1. GEURIE TEE white: 860601 - 2000 prijs: € 24,99 zie pag. 104

[2.]

102

2.

ANGELA PANTS dark grey melange: 834609 - 9100 prijs: € 34,99 zie pag. 111

3.

LISMORE HOODED SWEAT white - red: 865107 - 2600 prijs: € 59,99 zie pag. 51

4.

ELSEY TEE grey melange: 860600 - 9160 prijs: € 24,99 zie pag. 104

5.

ALISON SHORT grey melange: 838601 - 9160 prijs: € 34,99 zie pag. 111


LIFESTYLE

[3.]

[4.]

Lifestyle COLLECTION [5.]

HOCKEY catalogue 2013-2014

103


Geurie Tee Ladies Materiaal: 100% katoen » »

getailleerde t-shirt heeft een ronde hals en korte kapmouwtjes voorzijde is bedrukt met een flock Reece Australia print

MATEN: XS - S - M - L - XL prijs

€ 24,99

red 860601 - 6000

dark purple 860601 - 0490

white 860601 - 2000

Elsey Tee Ladies » » »

de kleuren dark purple en orange zijn vervaardigd uit 100% katoen, kleur greymelee is vervaardigd uit 80% katoen en 20% polyester het getailleerde t-shirt heeft een ronde hals en korte kapmouwtjes voorzijde is voorzien van een opgestikte badge en geborduurd Reece Australia logo

MATEN: XS - S - M - L - XL prijs

€ 24,99

yellow 860600 - 3000

dark purple 860600 - 0490

grey melange 860600 - 9160

Vintage Polo Ladies Materiaal: 100% katoen » polo heeft opgestikte badges » achterzijde polo is langer dan voorzijde » polo heeft 2 knoopjes MATEN: XS - S - M - L - XL prijs

€ 34,99

pink 863600 - 0060

104

soft rose 863600 - 0260

navy 863600 - 7000


LIFESTYLE tops

Moonta Shirt Ladies » kleur royal is vervaardigd uit 100% katoen, kleur grey-mele is vervaardigd uit 85% katoen en 15% polyester » shirt is voorzien van een gedrukte print op de voorzijde en de mouw » shirt voelt door de speciale breiwijze erg zacht aan MATEN: XS - S - M - L - XL

€ 34,99

prijs

blue 869602 - 5000

grey melange 869602 - 9160

Streaky Tee Men Materiaal: 100% katoen » »

t-shirt heeft een ronde hals en korte mouwen. t-shirt is verfraaid met verschillende prints en een geborduurd Reece Australia logo

MATEN: S - M - L - XL - XXL

€ 29,99

prijs

blue 860200 - 5130

navy 860200 - 7000

anthracite 860200 - 9990

grey melange 860200 - 9000

Vintage Polo MEN Materiaal: 100% katoen » polo heeft opgestikte badges » achterzijde polo is langer dan voorzijde » polo heeft 2 knoopjes MATEN: S - M - L - XL prijs

€ 39,99

orange 863105 - 3000

navy 863105 - 7000

grey melange 863105 - 9990

HOCKEY catalogue 2013-2014

105


[1.]

[2.]

[3.]

[4.]

106


LIFESTYLE

[5.]

[6.]

Lifestyle COLLECTION 1. STREAKY TEE anthracite: 860200 - 9990 prijs: € 29,99 zie pag. 105

2. YANDOO SWEATER anthracite: 808201 - 9990 prijs: € 69,99 zie pag. 109

3.

YEPPOON PANTS grey melange: 834201 - 9000 prijs: € 44,99 zie pag. 111

4.

GRAFTON HOCKEY SHOE blue: 875200 - 5130 prijs: € 69,99 zie pag. 82

5. UTS COLLEGE JACK navy: 856200 - 7200 prijs: € 99,99 zie pag. 110

6. PROMO DOT SOCK navy - white: 840103 - 7200 prijs: € 12,50 zie pag. 35

HOCKEY catalogue 2013-2014

107


Adinda HOODIE Ladies Materiaal: 94% katoen, 6% elasthan » » » » »

vrouwelijke snit kangaroozak aan de voorkant, mouwen voorzien van ribboorden Australië print op voorkant en Reece Australia letters op achterzijde linkermouw capuchon met overslag en witte banding, voorzien van een koordje geweven label met Reece op hood

MATEN: XS - S - M - L - XL prijs

€ 54,99

grey melange 865601 - 9160

LINDLEY HOODIE Ladies Materiaal: 100% katoen » voorzien van capuchon en opgestikte kangoeroe zak » voorzijde is voorzien van een opgestikte badge, de mouw heeft een gedrukt Reece Australia logo en de achterzijde is voorzien van een gedrukte applicatie (nummer 61) MATEN: XS - S - M - L prijs

€ 54,99

navy 808605 - 7000

Joondalup Hoodie Ladies Materiaal: 100% katoen » jack heeft een lange rits en is voorzien van capuchon en twee steekzakken » jack is afgewerkt met opgestikte en geborduurde Reece Australia logo’s » het getailleerde jack heeft een elastische tailleband MATEN: XS - S - M - L prijs

€ 64,99

blue 808602 - 0490

108

red 808602 - 6000


LIFESTYLE tops

LOXTON Sweater Men Materiaal: 80% katoen, 20% polyester » binnenzijde van het jack is gebrushed voor een aangenaam zacht gevoel » top heeft een elastische kraag, tailleband en manchetten » voorzien van 2 steekzakken met rits, voorzijde is voorzien van een opgestikte Reece Australia badge, de mouw heeft een Reece Australia print en de achterzijde is voorzien van een gedrukte en geborduurde applicatie (nummer 61) MATEN: S - M - L - XL prijs

€ 59,99

navy - white 808203 - 7200

Yamba Sweater Men Materiaal: 100% katoen » jack heeft een brede kraag en voorzien van 2 steekzakken en 6 knopen » jack is afgewerkt met opgestikte Reece Australia letters en een bedrukte tekst » jack heeft een elastische tailleband MATEN: S - M - L - XL - XXL prijs

€ 59,99

navy 808202 - 7000

anthracite 808202 - 9990

YANDOO Sweater Men Materiaal: 100% katoen » jack heeft een lange rits en is voorzien van capuchon en twee steekzakken » jack is afgewerkt met opgestikte en geborduurde Reece Australia logo’s » jack heeft een elastische tailleband MATEN: S - M - L - XL - XXL prijs

€ 69,99

anthracite 808201 - 9990

HOCKEY catalogue 2013-2014

109


UTS College Jack Unisex » » » »

body is vervaardigd van 100% wol, mouwen hebben een leather look en zijn vervaardigd uit 100% polyamide, jack heeft een 100% polyester voering jack is voorzien van een gebreide ribkraag, manchetten en tailleband en is voorzien 2 steekzakken en drukknopen voorzijde en de mouw zijn voorzien van een opgestikte Reece Australia badge kort en nauwsluitend model

MATEN: XS - S - M - L - XL - XXL

€ 99,99

prijs

navy 856200 - 7200

dark purple 856200 - 0040

QUILPIE pants LADIES » » » » »

kleur dark purple is vervaardigd uit 95% katoen en 5% elasthan, kleur grey melee is vervaardigd uit 65% katoen, 30% polyester en 5% elasthan. broek heeft een rechte pijp. broek heeft een brede elastische band met aansnoerkoord. voorzien van opgestikte Reece Australia letters.

MATEN: XS - S - M - L prijs

€ 34,99

grey melange 834602 - 9000

dark purple 834602-0490

3/4 barakula pants LADIES Materiaal: 65% katoen, 30% polyester, 5% elasthan » voorzien van een brede elastische band met aansnoerkoord » broek heeft een achterzak met knoopje en is voorzien van opgestikte Reece Australia letters MATEN: XS - S - M - L - XL prijs

€ 37,50

grey melange 834603 - 9000

110


WAGGA pants LADIES

Materiaal: 94% katoen, 6% elasthan

Materiaal: 95% katoen, 5% elasthan

» » » »

» voorzien van een brede elastische band met aansnoerkoord » 2 steekzakken » 2 achterzakken met knoop » voorzien van opgestikte Reece Australia badges » broek heeft een rechte pijp met boord

vrouwelijke snit rib tailleband met aparte tunnel voor aansnoerkoord 2 steek- en achterzakken afgewerkt met rib banding aan zijkant + zoom

MATEN: XS - S - M - L - XL prijs

€ 34,99

LIFESTYLE tops

ALISON short Ladies

MATEN: XS - S - M - L prijs

grey melange 838601 - 9160

€ 39,99

blue 838601 - 5510

ANGELA pants LADIES blue 834601 - 0490

Materiaal: 94% katoen, 6% elasthan » vrouwelijke snit » hoge tailleband van rib, die kan worden omgeslagen, waardoor geweven label zichtbaar is » hoge boorden onderaan » banding aan de zijkant » aansnoerkoord aan voorzijde » 2 steekzakken » Reece Australia print achterop rechterbeen MATEN: XS - S - M - L - XL prijs

€ 34,99

YEPPOON pants MEN Materiaal: 65% katoen, 30% polyester, 5% elasthan » voorzien van een elastische band met aansnoerkoord » broek heeft 2 steekzakken » achterzak met knoop » voorzien van opgestikte Reece Australia badges » broek heeft een rechte pijp met boord MATEN: M - L - XL - XXL prijs

dark grey melange 834609 - 9100

€ 44,99

grey melange 834201 - 9000

HOCKEY catalogue 2013-2014

111


Great offers for sponsorships!!!

We are looking for YOUR club WHO will join? More info: tel. 0570 665366 info@reeceaustralia.com

[1.]

[2.]

1.

ADINDA HOODIE grey melange: 865601 - 9160 prijs: € 54,99 zie pag. 108

2. ALISON SHORT blue: 838601 - 5510 prijs: € 34,99 zie pag. 111

[1.]

[3.]

3. LINDLEY HOODIE navy: 808605 - 7000 prijs: € 54,99 zie pag. 108

[4.]

112

4.

ALISON SHORT grey melange: 838601 - 9160 prijs: € 34,99 zie pag. 111


1. 1. RX RX 95 95 // // COMPOSITE COMPOSITE STICK STICK navy: navy: 889207 889207 -- 7000 7000 prijs: prijs: €€ 89,99 89,99 zie zie pag. pag. 99 2. 2.

ISA ISA CLIMATEC CLIMATEC POLO POLO bright bright red: red: 863107 863107 -- 6710 6710 prijs: prijs: €€ 29,99 29,99 zie pag. pag. 20 zie 20

3. 3. FUNDAMENTAL FUNDAMENTAL SKORT SKORT white: white: 839101 839101 -- 2000 2000 prijs prijs vanaf: vanaf: €€ 27,50 27,50 zie zie pag. pag. 32 32

[2.]

4. 4.

[3.]

PROMO PROMO FANTASY FANTASY SOCK SOCK pink pink -- anthracite anthracite -- white: white: 840104 840104 -- 5620 5620 prijs: prijs: €€ 12,50 12,50 zie zie pag. pag. 35 35

5. 5. GRAFTON GRAFTON HOCKEY HOCKEY SHOE SHOE orange: orange: 875200 875200 -- 3000 3000 prijs: prijs: €€ 69,99 69,99 zie zie pag. pag. 82 82

[4.]

COLOFON Met dank aan: Tanja, Bart, Jelle, Martijn, Thomas, Tony, Roelien, Melissa, Janine, Jo-Anne Ellen, Paul, Ronald, Remco, Mark, Mark Jan, Freek, Marcel en Bastiaan Hoofdredacteur: Monique Alberts Design: Kamille van Lieburg Fotografie: Karlien van der Geest

[5.]

ON PHOTOGRAPHIC REPRODUCTION AND PRINT SOME COLOUR CHANGES MAY OCCUR BETWEEN PICTURES AND ORIGINAL PRODUCTS. WE RESERVE THE RIGHT TO MAKE PRODUCT/TECHNICAL CHANGES (IN DESIGN, COLOUR, FUNCTION AND MATERIAL), WHICH WE FEEL, WILL MAKE FOR IMPROVEMENT OF THE PRODUCT. WE WILL NOT ACCEPT ANY RESPONSIBILITY FOR PRINTING ERRORS IN THE CATALOGUE! GARMENT CARE: REECE AUSTRALIA PRODUCTS ARE MADE TO THE HIGHEST STANDARDS AND ARE SUBJECT TO STRICT QUALITY CONTROL PROCEDURES. GARMENTS HOWEVER CAN DISCOLOUR DUE TO SUBSTANCES SUCH AS LINIMENT OR OIL, AND OF COURSE PERSPIRATION, ALL OF WHICH MAY NOT BE FULLY REMOVABLE BY WASHING. THE EXTENT OF DISCOLOURATION CAN BE GREATLY REDUCED BY FOLLOWING A FEW SIMPLE PROCEDURES. SOAKING AND/OR WASHING OF THE GARMENT IN WATER AND DETERGENT AS SOON AS POSSIBLE AFTER USE CAN REDUCE DISCOLOURATION, USING AT LEAST THE SAME VOLUME OF WATER AS THE GARMENT BEING TREATED. ALWAYS FOLLOW DETERGENT MANUFACTURERS INSTRUCTIONS, ESPECIALLY THOSE INTENDED TO TACKLE HEAVY STAINS AND AVOID PRODUCTS CONTAINING BLEACH. REECE AUSTRALIA CANNOT ACCEPT ANY LIABILITY FOR DISCOLOURATION OR DAMAGE TO GARMENTS RESULTING FROM STAINING CAUSED BY ELEMENTS FOREIGN TO THE MATERIALS USED IN MANUFACTURE. REECE AUSTRALIA RESERVES THE RIGHT TO MODIFY PRODUCT SPECIFICATIONS AND PRICES AT ANY GIVEN TIME. / REECE AUSTRALIA BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM PRODUCTSPECIFICATIES EN PRIJZEN TEN ALLE TIJDEN AAN TE PASSEN.

113


8

714575

390511 QR code generated on http://qrcode.littleidiot.be

Bergweidedijk 52, 7418 AA Postbus 574, 7400 AN Deventer, Nederland Tel: +31 (0)570-665366 Fax: +31 (0)570-634230 info@reeceaustralia.com www.reeceaustralia.com

Reece internet nl  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you