Page 1

Uw oprit, het visitekaartje van uw woning

Geachte bewoner van Rotterdam Nesselande,

Reeds enige tijd geleden heeft u een schrijven gehad van de gemeente Rotterdam waarin te lezen was dat u uw oprit naar eigen wens kunt inrichten. De vanuit de bouw aangelegde grastegels mogen vervangen worden voor een zelf gekozen type bestrating. Voor de bewoners die dit nog niet hebben gedaan hebben wij een mooie aanbieding.

Veel mogelijkheden Bijgevoegd vindt u een flyer met daarop een kleine greep uit ons assortiment. Hierbij is uiteraard rekening gehouden met eigenschappen die nodig zijn voor het bestraten van een oprit. Zo is het van belang dat het materiaal dik en sterk genoeg is, om zodoende verzakkingen te voorkomen. Uiteraard is er naast deze keuze nog een ruim aanbod aan andere bestratings- en tuinmaterialen.

Voordeel Profiteer nu van kortingen op bestrating. Wanneer u onderstaande kortingscode doorgeeft aan onze verkoper passen wij de korting toe op uw bestelling. Daarnaast biedt Hoveniersbedrijf Martijn Vos scherpe tarieven aan voor de verwerking van het materiaal. Meer hierover vindt u op onze website www.promoline.nl.

Ruim 4.000 m2 showtuinen U bent van harte welkom in onze showroom in Bleiswijk, waar we u aan de hand van ruim 4.000 m2 showtuinen tot de juiste keuze kunnen helpen.

Contact Vragen? Neem contact op met ons verkoopteam via 010-521 56 56 of info@snoei.nl. Voor vragen over aanleg, bel Martijn Vos op 06 – 54611419 of mail info@voshoveniers.nl. Graag tot ziens in Bleiswijk! Met vriendelijke groet, Snoei Tuinmaterialen Bleiswijk BV

rn1mh_bb_dlpdf  

Reeds enige tijd geleden heeft u een schrijven gehad van de gemeente Rotterdam waarin te lezen was dat u uw oprit naar eigen wens kunt inric...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you