Page 1

KREATOR BILJNE KOZMETIKE

NOVOSTI U NJEZI LICA Najbolje od biljaka za moju kožu

MAKE UP

MOJA ZELENA KNJIGA

LJEPOTE

Doznajte kako do savršenog tena!

NOVI PROIZVODI U 2014.

2014

w w w . y v e s - r o c h e r . c o m . h r


Biljna Kozmetika® Jedinstvena ekspertiza od biljke do kože Biljna Kozmetika jedinstvena je vizija kozmetike, za ljepotu i dobrobit svake žene. Kombinirajući znanja iz prirode sa znanstvenim istraživanjima, Biljna Kozmetika istražuje svu snagu biljaka kako bi za svaki tip kože ponudila jedinstvena rješenja i kvalitetu. Učinkovitost, buđenje osjetila, tolerancija, etika. Upoznajmo neograničenu moć biljaka otkrivenu putem Yves Rocher istaživanja.

Botanički vnirt, živući laboratorij

To je original više od 1 100 biljnog svijeta s ili egzotičnih ih različitih lokaln an izvor za Yves rp isc ne te biljaka, nja Biljne va ži ra ist er ch Ro Kozmetike.

lja Organska pijeoća i biljaka,

55 hektara cv od nih i ovjerenih organski uzgoje od 1997 strane Ecocert-a godine.

ničke Naše etnobota misije ozi botaničari i biol

Yves Rocher ražuju svih 5 konstantno pret bi istražili biljni kontinenata kako tajne ljepote, ve svijet i otkrili no poštujući okoliš.

ka Dokazana viso st o it v učinko ci pronalaze 20 laboratostrija Yves Rocher

Sveobuhvatno odi se u našim istraživanja prov a. laboratorijim

Naši znanstveni og proizvoda u učinkovitost svak deći se vo biljnom svijetu, m, to ite al visokom kv zadovoljavanjem učinkovitošću i iteta formula al svih osjetila. Kv potvrđena je e Biljne Kozmetik rmatoloških de h gi ro st nizom ispitivanja.

roizvodi Kvalitetni ped nje inovacije Otkrijmo poslj biljne ljepote.


UVOD

23 7 14 19

I

ntenzivno crvene usne na nježno ružičastom tenu, stručno razbarušena kosa koja uokviruje zanosne oči ocrtane potezom eyelinera. Ah…ljepota sa francuskom štihom... vakva elegancija naša je inspiracija. To, i priroda. Živa priroda, kao ljepota. Uvijek u pokretu, iznenađuje nas. Nikada tamo gdje je očekujemo,očituje se na mnoge načine. Kao i ti. S bojama koje se ističu, teksturama koje se stapaju, anti age-om koji djeluje, ritualima koji umiruju, njegom koja ugađa...Želje, zadovoljstva te kao i uvijek etička ljepota koja poštuje našu kožu, kao i naš planet. Upravo ovdje možete naći sve najnovije inovacije Biljne ljepote 2014.

O 30 SADRŽAJ 4

IZA KULISA INOVACIJA

7

23 MAKE UP: KAKO DO SAVRŠENOG TENA

NJEGA LICA: pronađite pravu njegu za vaše lice 30 TEST:KAKO ODABRATI SVOJ PARFEM 7 ANTI-AGE NJEGA 14 NJEGA PREMA TIPU KOŽE 32 PREDANOST PRIRODI: PLANT FOR THE PLANET 18 NOVA NJEGA LICA ZA MUŠKARCE 34 NAJBOLJI PROIZVODI PO NISKIM CIJENAMA 19 NJEGA TIJELA I KOSE

® Registriran zaštitni znak Yves Rocher.

Véronique Gohmann Yves Rocher direktorica za marketing i komunikacije

3


Biljni svijet: 3,7 milijarde godina evolucije

Intervju sa gospodinom Xavier Ormancey, voditeljem odjela za istraživanje i razvoj u firmi Yves Rocher, od strane Ellen Willer, novinarkom beauty tematike.

4


IZA KULISA INOVACIJA

Po čemu je to Biljna Kozmetika drugačija? Po čemu je učinkovitija i pobuđuje sva osjetila? I zašto je, ustvari toliko žena u čitavom svijetu preferira? Xavier Ormancey, voditelj odjela za istraživanje i razvoj zajedno sa timom od 150 istraživača odgovara na ova pitanja.

koja je neophodna: inzistiramo na stvaranju uravnoteženih formula, svedenih na esenciju potrebnu za postizanje željene učinkovitosti. Naše cjelokupno stvaranje prožeto je etikom da kreiramo formule koje poštuju prirodu u svim proizvodima, sve do onih u najčešćoj upotrebi kao šamponi i gelovi za tuširanje. Na kraju, ali ne manje važno, izdvajamo i izvlačimo samo odabrane korisne sastojke biljke potrebne za ciljani proizvod. Ne koristimo biljku u cijelosti. Kroz istraživanja otkrivamo koji dio biljke ćemo koristiti.

Po čemu se Biljna Kozmetika razlikuje od ostale kozmetike? Biljna Kozmetika je prije svega kozmetika “jednog živog organizma za drugi živi organizam, od biljke za kožu”. Ljudi su evoluirali paralelno sa ostalim živim organizmima na zemlji. Većina životnih procesa: obnova, energija, hidratacija zajednička su svim organizmima. Tijekom evolucije čovjek je stekao sposobnost prepoznati i iskoristiti prirodne sastojke iz biljaka. Biljna Kozmetika sadrži 4 osnovne karakteristike kojom potvrđuje svoju različitost.Kao prvo naveli bi dokazanu i postojanu učinkovitost, u smislu trajnih rezultata . Biljna Kozmetika koristi prirodne procese kože i obnavlja ih. Rezultat nije samo trenutačno vidljiv na površini, već je i trajan u dermi . Upravo je to razlog zašto su rezultati značajni i vrlo zadovoljavajući. Kao drugo navedimo prirodnu srodnost između Biljne Kozmetike i kože. Zbog toga se tako lako absorbira. Treće je naglasak na sva osjetila, što znamo dobro iskoristiti zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu. To nas nadahnjuje u odabiru

“U Yves Rocher-u imamo na stotine biljka koje istražujemo na dnevnoj bazi i točno znamo njihova svojstva.”

boja, tekstura, sastojaka… I konačno je pravilo formuliranja, koje je jedinstveno. Vođeni etikom, ne koristimo previše sastojaka. One koje koristimo su odgovarajući, učinkoviti i lako absorbirajući. Ne upotrebljavamo nepotrebne sastojke osim količine

® Registriran zaštitni znak Yves Rocher.

5


IZA KULISA INOVACIJA

U travnju 2014., veliki događaj u njezi tijela biti će Cle Vegetale Minceur. Što čini ovaj proizvod za mršavljenje posebnim? Počinjemo sa pretpostavkom da su žene često razočarane proizvodima za mršavljenje. Pitali smo se zašto. U našim istraživanjima otkrili smo tip «brave» kojom se obavija i zatvara stanica, ona doslovno blokira nakupljene masnoće. Nakon otkrivanja trebao se naći ključ kojim će se ta brava otključati. Otkrili smo idealnog kandidata u voću iz južne Indije, mangosteen. Ovaj aktivni sastojak ima vrlo kompleksnu sposobnost da bude taj ključ za mršavljenje. Testirali smo ga in vitro, rezultat: brava se otvara i nakupine masnoće se otpuštaju u potpunosti! Kao da smo otvorili ventil i potaknuli oslobađanje lipida. Obogatili smo ga i stavili u proizvod pod nazivom “Cle Vegetale Minceur” –Biljni ključ za mršavljenje. Zatim smo ga testirali na ženama, gdje je jasno pokazao svoju učinkovitost. Kod 91% žena (1) nakon 15 dana pokazala se anti celulitna učinkovitost.

INOVACIJA MRŠAVLJENJA U 2014.

NOVO

TRAVANJ 2 0 1 4

% ŽENA KOD NAKON 15 DANA POKAZALA SE

91

ANTI CELULITNA UČINKOVITOST (1)

Otkrijte novu liniju “Cle Vegetale Minceur” za njegu Vaše siluete. • pripremite Vašu kožu – Piling za tijelo * 150 ml tuba • preoblikujte Vašu siluetu Serum Minceur Globale 150 ml bočica na pumpicu

CLE VEGETALE Minceur Inovacija Biljne Kozmetike Mangosteen – izvorni prirodni ključ koji otključava proces mršavljenja(2). (1)

6

Znanstveni test na 23 žene u periodu od 15 dana, sa nanošenjem dva puta dnevno (2) In vitro test *Proizvod nije prikazan.


ANTI-AGE NJEGA LICA

ANTI-AGE NJEGA: Vaša koža nema nužno isto godina kao i Vi… Da bi joj pružili odgovarajuću njegu naučite otkriti znakove vremena na Vašem licu i zahvaljujući našem testu na stranicama koje slijede pronađite idealan anti-age program za Vas.

DJELUJE NA SVE ZNAKOVE STARENJA

NOVO

SVIBANJ 2014

Bore su vidljive na Vašem licu Vašoj koži nedostaje čvrstoće, izgleda opušteno Vaša koža je labava, dehidrirana, 2 bez svježine i sjaja Vaše lice jednostavno želi najbolje.

4

Da li Vaše lice pokazuje barem 3 od ovih znakova? Izaberite ANTI-AGE GLOBAL sa 4G biljnim matičnim stanicama. VAŠE RJEŠENJE ZA LJEPOTU: DAN: 1 Kompletna anti-age dnevna krema 50 ml teglica – Kompletna anti-age dnevna krema za suhu kožu* 50 ml teglica – Kompletna anti-age dnevna krema SPF 20* 50 ml teglica • NOĆ: 2 Kompletna anti-age noćna krema 50 ml teglica • OČI: 3 Kompletna anti-age njega za područje oko očiju 15 ml tuba • SERUM: Kompletan anti-age serum 30 ml bočica s kapaljkom 1

(1)

žena je primijetilo da im je koža ojačala nakon mjesec dana korištenja Kompletne anti-age dnevne kreme. Istraživački tim Yves Rocher-a dokazali su snažnu globalnu učinkovitost 4G biljnih matičnih stanica. Ukomponiran u jedinstevnu formulu djeluje na sve osnovne znakove starenja kože. ® Registrirani zaštitni znak Yves Rocher.

(1)

3

Testirano na 106 žena. *Proizvod nije prikazan

7


ANTI-AGE NJEGA LICA

Podarite Vašoj koži još VIŠE ENERGIJE za MLADOLIK IZGLED Vašoj koži nedostaje energije i umorna je. Nakon buđenja imate linije po licu. Vašoj koži nedostaje svježine i sjaja. Vaš ten je neujednačen.

Da li Vaše lice pokazuje barem 3 od ovih znakova? Izaberite ELIXIR 7.9. VAŠE RJEŠENJE ZA LJEPOTU: DAN: 1 – Dnevna njega za mladolik izgled lica – normalna do mješovita koža lica 40 ml teglica – 40 ml punjenje* - Dnevna njega za mladolik izgled lica – suha koža lica* 40 ml teglica – 40 ml punjenje* - Dnevna njega za mladolik izgled lica – osjetljiva koža lica* 30 ml bočica na pumpicu • NOĆ: 2 Noćna njega za mladolik izgled lica 40 ml teglica – 40 ml punjenje* • SERUM: 3 Serum za mladolikost lica 30 ml bočica s kapaljkom • OČI: 4 Roll-on njega za mladolik izgled područja oko očiju 15 ml roll-on tuba

1

2

YVES ROCHER BONUS+: Tri masažne kuglice na aplikatoru za nanošenje njege za mladolik izgled područja oko očiju

NOVO

3

VELJAČA 2014

INOVACIJA BILJNE LJEPOTE ®

83%

(1)

Žena je otkrilo da im je koža odmornija i punija nakon mjesec dana korištenja Noćne njege za mladolik izgled lica. Jer su biljke najbolji izvor energije na svijetu, Yves Roscher istraživači su razvili Elixir 7.9 kompleks, kombinaciju 7 biljaka sa 9 anti-age patenata. Ovaj jedinstven kompleks stimulira stanice koje stvaraju energiju zaduženu za mladolik izgled lica: 4 puta više proteina mladosti (2).

(1)

8

4

Testirano na 102 žene u periodu od mjesec dana. (2)In vitro test. *Proizvod nije prikazan. 1 kupljen proizvod = 1 zasađeno stablo (vidi “Plant for the planet” na str. 33).


ANTI-AGE NJEGA

Obnovite blistavost kože Vašoj koži nedostaje svježine i sjaja. Vaše lice ima bore i fine linije. 1

Da li Vaša koža pokazuje ove znakove? Izaberite SERUM VEGETAL 3 bore & sjaj. VAŠE RJEŠENJE ZA LJEPOTU: DAN: 1 Dnevna krema za blistavost kože 50 ml teglica – Dnevna obojena krema za blistavost kože* 50 ml tuba - Dnevna krema za blistavost kože za mješoviti tip lica* 50 ml teglica NOĆ: Noćna krema za blistavost kože* 50 ml teglica OČI: Krema za blistavost područja oko očiju* 15 ml tuba – Roll-on njega za trenutačno osvježenje područja oko očiju 15 ml roll-on tuba

2

YVES ROCHER bonus +: Efekt hlađenja zahvaljujući rollon vršku za trenutačno osvježenje područja oko očiju za svjež izgled (1) Žena je primijetilo da je dubinski sjaj obnovljen nakon mjesec dana korištenja Dnevne kreme za blistavost kože. Jabučni oligosaharidi djeluju na jačanje proteinskih veza nužnih za staničnu koheziju.

Pojačajte ČVRSTOĆU KOŽE Vašoj koži nedostaje čvrstoća. Vaše lice ima bore i fine linije.

1

Da li Vaša koža pokazuje ove znakove? Izaberite SERUM VEGETAL 3 bore & čvrstoća. VAŠE RJEŠENJE ZA LJEPOTU: DAN: 1 Bore + čvrstoća dnevna krema 50 ml teglica – Dnevno/noćna njega za duboke bore* 30 ml tuba • OČI: Ciljana njega za bore oko očiju* 14 ml tuba • SERUM: 2 Ultra plumping serum 30 ml bočica s pumpicom

78%

(2)

(1)

Testirano na 26 žena.

2

Žena je postiglo poboljšanje čvrstoće kože nakon mjesec dana korištenja Dnevne kreme za bore + čvrstoću. Yves Rocher istraživači pronašli su ekstrakt koji obnavlja građu i čvrstoću kože= smolu akacije iz Senegala, koja ima iznimnu moć da sama sebe regenerira.

(2)

Znanstveno testirano na 27 žena, poboljšanje u čvrstoći prosječno 8% . *Proizvod nije prikazan

9


ANTI-AGE NJEGA

Obnovite KONTURE LICA Konture Vašeg lica su opuštene. Vaše lice ima bore i fine linije.

1

Da li Vaše lice pokazuje ove znakove? Otkrijte OVALE LIFTING sa ekstraktom pasjeg trna. VAŠE RJEŠENJE ZA LJEPOTU: DAN: 1 – Redefinirajuća dnevna njega za lice i vrat 50ml tegla • NOĆ: 2 – Noćna krema za oblikovanje za lice i vrat 50ml tegla • OČI: 3 – Lifting krema za područje oko očiju 14ml tuba • SERUM: 4 – Serum za V oblikovanje lica 30ml bočica s pumpicom• TJEDNO: 5 – Lifting maska 40ml tuba

2 4

3

YVES ROCHER bonus +: Masažna četkica na lifting maski za podizanje kontura lica.

(1)

5

Žena je primjetilo da su im vanjske konture lica izraženije nakon mjesec dana korištenja Redefinirajuće dnevne kreme za lice i vrat. Iz srca pulpe Pasjeg trna bogatog jabučnom kiselinom i iz sjemena bogatog fitosterolima, istraživači Yves Rocher-a razvili su aktivni serum Pasjeg trna za obnovu volumena i zategnutosti kože.

10

® Registriran zaštitni znak Yves Rocher.

(1)

Testirano na 103 žena.


ANTI-AGE NJEGA

Izbor za INTENZIVNO hranjenje kože

3

Vašoj koži nedostaje mekoće i potrebno ju je nahraniti.

Vaša koža treba regeneraciju. 1

Da li Vaša koža pokazuje ove znakove? Izaberite RICHE CREME sa 30 dragocjenih ulja. VAŠE RJEŠENJE ZA LJEPOTU: DAN: 1 – Intenzivna regenerativna njega 75 ml teglica – 2 - Dnevna njega protiv bora 50 ml teglica • NOĆ: 3 – Noćna njega protiv bora 50 ml teglica • OČI: Njega protiv bora oko očiju* 15 ml teglica • TIJELO: Krema za ruke 50 ml tuba 2

INOVACIJA BILJNE KOZMETIKE ®

89%

(2)

Žena je primijetilo glađu i nahranjenu kožu nakon mjesec dana korištenja Dnevne kreme protiv bora. Yves Rocher istraživači odabrali su 30 dragocjenih ulja, bogatih anti-age sastojcima u cilju zaštite kože od starenja, regeneracije kože, te jačanja njene kvalitete i mekoće.

®Registriran zaštitni znak Yves Rocher.

4

(2)

Test zadovoljstva kod 28 žena. *Proizvod nije prikazan.

11


ANTI-AGE NJEGA

Svi OBOŽAVATELJI SERUMA

Otkad nam je Azija otkrila serum, svi smo postali obožavatelji ove teksture koja je vrlo lagana,ali puna aktivnih sastojaka. Otkrijte tajne ove iznimne njege uz Celine Laperdrix, menadžerice Yves Rocher Laboratorija za istraživanje kože

YVES ROCHER: Što je točno serum? C. L. : to je inteligentan proizvod. Bogat koncentriranim aktivnim sastojcima, upotpunjuje dnevnu i noćnu njegu, koju nanosite nakon seruma jer on savršeno priprema kožu za daljnju njegu. YVES ROCHER:Kako izabrati odgovarajući serum? C. L. : to ovisi o Vašim potrebama. Yves Rocher nudi veliki izbor seruma kako bi svaka žena pronašla onaj serum koji najbolje odgovara njenoj koži. Da li se želite boriti protiv glavnih znakova starenja kože, ili želite naglasiti mladolikost i njegovano lice, ili tražite rješenje protiv bora i za čvrstoću lica, ili trebate lifting učinak? Rješenje je u serumima koje Yves Rocher nudi (vidi slijedeću stranicu). YVES ROCHER: Serum+krema, nije li ovaj novi ritual pomalo kompliciran? C. L. :Nimalo! Serum djeluje u svega nekoliko sekundi nakon nanošenja zahvaljujući vrlo laganoj i prozračnoj teksturi koja se super brzo upija.

Céline Laperdrix Menadžerica Yves Rocher labaratorija za istraživanje kože

12


ANTI-AGE NJEGA

4 SERUMA NA TESTU Cecile P. beauty urednica

KOMPLETAN ANTI-AGE SERUM PREDNOST: bori se protiv glavnih znakova starenja AKTIVNI SASTOJAK: 4. generacija biljnih

matičnih stanica s iznimnom snagom obnavljanja REZULTAT: smanjena pojava bora, vidno čvršća, gušća, obnovljena i oblikovana koža. Dugotrajno reaktivira blistavost i hidrataciju kože Kompletni Anti-age Serum

NOVO

SVIBANJ 2014

30 ml bočica s kapaljkom

ELIXIR 7.9 SERUM PREDNOST: Serum za mladolikost lica AKTIVNI SASTOJAK: Elixir 7.9 kompleks: kom-

binacija 7 biljaka s 9 anti-age patenata REZULTAT: U 1 dan: koža je mekša. U 1 tjedan: površina kože je zaglađena. U 1 mjesec: koža je revitalizirana i odiše mladolikošću Serum za mladolikost lica 30 ml bočica s kapaljkom

SÉRUM VÉGÉTAL3 PREDNOST: Trenutno

učvršćuje crte lica, omekšava bore i zaglađuje fine linije . AKTIVNI SASTOJAK: Smola akacije iz Senegala REZULTAT: Stimulira proizvodnju kolagena i hijaluronske kiseline. Koži je vraćena elastičnost i kao da je popunjena iznutra Ultra plumping serum 30 ml bočica s pumpicom

SÉRUM OVALE LIFTING PREDNOST: Obnavlja i održava konture lica AKTIVNI SASTOJAK: Aktivni serum pasjeg trna. REZULTAT: Intenzivno obnavlja i održava

konture lica. Omekšava bore. Daje konturama lica čvrstoću i zategnutost, te ima učinak trenutačnog liftinga Serum za V oblikovanje lica 30 ml bočica s pumpicom

13


DNEVNA NJEGA PO TIPOVIMA KOŽE TEST: VAŠ TIP KOŽE

Vaša KOŽA IZ SNOVA prije svega bi bila.... KOŽA BEZ MASNOG SJAJA. Koja je tajna svježeg izgleda bez masnog sjaja i besprijekornog tena? SEBO VEGETAL- otkrijte novu liniju za njegu mješovite do masne kože lica na stranici 16.

SVJEŽA I DOBRO HIDRATIZIRANA KOŽA. Normalna do mješovita koža također ima svoje specifične potrebe. Ona zahtjeva idealan omjer hidratacije u laganim teksturama krema kako bi održala pravilnu ravnotežu. HYDRA VEGETAL linija zadovoljava te potrebe zahvaljujući biljnim sokovima koji služe kao rezervoari vlage unutar kože. Opskrbljena vodom, koža je jedra i zrači ljepotom.

MEKA I NAHRANJENA KOŽA. Kad imate suhu kožu svakodnevno osjećate peckanje i zatezanje. Zaboravite na to zahvaljujući NUTRITIVE VEGETAL liniji. Koncentrat iz drva jasena aktivira prirodne mehanizme hranjenja kože te na taj način koža konstantno proizvodi svoje lipide koji štite suhu kožu.

KOŽA BEZ CRVENILA. Osjetljiva koža zahtjeva visokotolerantne proizvode za njegu lica, te formule koje jačaju otpornost kože i njene obrambene mehanizme. ACTIVE SENSITIVE linija s biljnim sophorinom dobivenim iz anta zrna (vrsta grma iz Brazila) kontrolira i kanalizira hiperosjetljivost kože. Koje olakšanje za osjetljivu kožu!

ČISTA KOŽA, BEZ NEPRAVILNOSTI. Mladenačka koža, ili pak problematična sklona aknama, zna biti zahtjevna. Višak sebuma, nepravilan ten, miteseri, prištići i ožiljci koji ostaju. Biljna Kozmetika nudi rješenje u PURE SYSTEM liniji koja kombinira anti-bakterijsko djelovanje salicilne kiseline s umirujućom pulpom organski uzgojene aloe vere. 14

NOVO

VELJAČA 2014


KREATOR BILJNE KOZMETIKE

MJEŠOVITA DO MASNA KOŽA

NORMALNA DO MJEŠOVITA KOŽA

SUHA KOŽA

ZA SVAKI TIP KOŽE

CILJANA BILJKA w w w . y v e s - r o c h e r . c o m . h r


DNEVNA NJEGA PO TIPOVIMA KOŽE MJEŠOVITA DO MASNA KOŽA

NOVO

VELJAČA 2014

Nema više neugodnog sjaja! Koja je tajna svježeg izgleda lica bez masnog sjaja i besprijekornog tena? Yves Rocher istraživanja razvila su Baikal puder, snažan izvor pročišćavanja koji obnavlja glatkoću i savršeno matira mješovitu i masnu kožu lica. Oslobođena od izbijanja sebuma, koža ponovno odiše ugodom. Dugotrajno pročišćena, koža je lijepa i svježa cijeli dan. 1•ČIŠĆENJE Za efikasno čišćenje ujutro i navečer, na vlažno lice nanesite Pročišćavajući gel za čišćenje, koji svojom nemasnom teksturom dubinski čisti pore, bez isušivanja. • Pročišćavajući gel za čišćenje 125 ml tuba • Pročišćavajući piling* 75 ml tuba

2•TONIRANJE Ujutro i navečer, koristite Pročišćavajuću micelarnu vodu za uklanjanje nečistoća s lica i očiju. Svježa tekstura savršeno čisti i tonira u jednom koraku. • Pročišćavajuća micelarna voda 2u1 200 ml bočica

3•HIDRATACIJA-MATIRANJE Masna koža također treba hidrataciju. Za gladak ujednačen ten nanesite na očišćeno lice ujutro i navečer Gel kremu protiv nepravilnosti. • Gel krema protiv nepravilnosti 50 ml tegla • Matirajuća gel krema* 50 ml tuba • Pročišćavajuća maska* 75 ml tuba

NAKON PRVOG NANOŠENJA

88%

Žena je primijetilo

MINIMALIZIRANE PORE (1)

VISOKO UČINKOVITA NJEGA LICA, NEVIDLJIVE PORE • Apsorbira višak sebuma. • Sužava i minimalizira pore. • Fluidna i svježa tekstura. Serum za sužavanje pora 30 ml bočica na pumpicu (1)

16

Testirano uz dermatološki nadzor na 26 ispitanika kroz 4 tjedna. *Proizvod nije prikazan.


DNEVNA NJEGA PO TIPOVIMA KOŽE

DNEVNA NJEGA po TIPOVIMA KOŽE

Cecile P. beauty urednica

Što je savršen ten? To je opsežno pitanje! Netko sanja o besprijekornom tenu, netko o zaglađenijoj i blistavijoj koži... Da biste odgovorili na ovo pitanje najprije trebate znati što želite i kako pravilno prepoznati potrebe Vaše kože. Dakle, sve što trebate znati je ovdje...

1

Budite nježni. Ne pretjerujte s grubim pilinzima koji oštećuju kožu samo kako biste se riješili nekoliko mitesera. Rezultat će biti suprotan.. loš za Vas!

2 3 4

Budite vrijedni. Tri koraka čine Vašu rutinu ljepote: 1: čistite, 2: tonirajte, 3: hidratizirajte Kružni pokreti. Sve nanosite nježnim kružnim pokretima od sredine lica prema vani. Održavajte besprijekornu higijenu. Čistite kožu ujutro I navečer, iako vam se nekad čini da je čista ili se niste šminkali taj dan. Zašto? Zato što se onečisti vanjskim štetnim utjecajima, znojenjem i ostacima šminke.

5

Neka bude osobno. Nemojte slušati prijateljicu kada Vam kaže da je njezino sredstvo za čišćenje šminke najbolje na svijetu. Na Vama je da otkrijete ono koje najbolje odgovara prirodi Vaše kože: kremasta tekstura za suhu kožu, gelasta za masnu ili micelarna voda za one kojima se uvijek žuri.

6

Sprijateljite se s tonikom. Možda nikad niste saznali zašto koristiti tonik, a toliko puno Vam može pomoći. Nanesite tonik nakon čišćenja i prije nanošenja dnevne/noćne kreme za savršeno čišćenje i kao pripremu za daljnju njegu.

7 8

Održavajte kožu vlažnom. Hidratizirajte kožu SVAKO jutro i SVAKU večer. Odaberite hidratantnu njegu najbolju za Vaš tip kože. Slušajte svoju kožu. Baš poput nas, naša koža se mijenja. Kod promjene godišnjih doba, tijekom godina koje prolaze... nekad nas sve upućuje na to da moramo promijeniti uobičajenu njegu lica. Poduzmite promjene!

9

Odaberite dobrog saveznika. Vjerujte dokazanim aktivnim sastojcima! Izaberite Biljnu Kozmetiku zbog dokazane učinkovitosti, osjetljivosti na Vaše potrebe i prepoznatih prednosti određenih biljaka!

10

Dozvolite si da se razmazite. Vaš ritual ljepote ne bi trebao biti prisilna obaveza, već trenutak opuštanja i uživanja. Parfumirana svijeća, prigušeno svijetlo... iskoristite sve prednosti ove pauze za uživanje.

17


NJEGA LICA ZA MUŠKARCE

REVITALIZIRAJTE Vašu kožu! Snaga biljaka u borbi protiv znakova umora lica.

NOVO

1

OŽUJAK 2014

PROGRAM LJEPOTE: DNEVNA NJEGA:

4

1 • Anti-age njega lica. Za odmornu i revitaliziranu kožu. Nanijeti na lice svako jutro. Bonus+: Bogata, ali nemasna krema koja se brzo upija. Bočica na pumpicu 50 ml

2 • Gel protiv umora lica. Za kožu koja je hidratizirana cijeli dan i bez znakova umora. Nanijeti svako jutro na lice. Izbjegavati područje oko očiju. Bonus+:Tekstura obogaćena uljem sezama za meku i ugodnu kožu.

2

Bočica na pumpicu 50 ml

NJEGA PODRUČJA OKO OČIJU : 3 • Brzi učinak čvrstoće područja oko očiju. Borite se protiv otečenosti i bora. Gel bogate nemasne teksture koji se brzo upija. Nanijeti svako jutro na područje oko očiju. Bonus+: Aplikator s 3 metalne kuglice za preciznu i učinkovitu masažu. 15 ml aplikator s 3 kuglice u tubi

ČIŠĆENJE: 4 • Piling/gel protiv umora lica za zdravu kožu punu energije. Bonus+: Mikrogranulice bambusa i mentola za čistu i ojačanu kožu. 100 ml tuba

3

INOVACIJA BILJNE KOZMETIKE ®

85%

(1)

muškaraca je primjetilo «moja koža je revitalizirana nakon 4 tjedna korištenja gela protiv umora lica.« Kombinacija guarane i pasjeg trna, dvije iznimne biljke u borbi protiv umora lica i znakova starenja. Naglasimo da je guarana biljka s najvećom koncentracijom kofeina. Njezin ekstrakt stimulira kožu i trenutno joj pruža energiju.(2).

(1)

18

Testirano pod dermatološkim nadzorom na 27 muškaraca u razdoblju od 4 tjedna.

(2)

Test in vitro.


TIJELO I KOSA

Tajna mekane kože 1•PILING Piling je prvi korak u Vašem ritualu ljepote koji također ima anti-age učinke. Jedanput ili dvaput tjedno pod tušem koristite naš biljni piling s puderom koštice marelice, pročišćavajućim ekstraktom ulja sare i hidratantnim sokom organski uzgojene agave iz Meksika. 1 • Biljni piling 150 ml tuba

2•OBNAVLJANJE Za vrlo suhu kožu tijela upotpunite Vaš ritual ljepote obnavljajućom njegom. Karite maslac će Vam biti najbolji saveznik u tome. Obnavljajuće mlijeko za vrlo suhu kožu tijela omekšava i zaglađuje, dok 100% intenzivan obnavljajući koncentrat karite maslaca trenutno obnavlja kožu i oštećene dijelove poput laktova, koljena... 2 • Obnavljajuće mlijeko za vrlo suhu kožu 150 ml tuba

3 • 100% intenzivan obnavljajući koncentrat karite maslaca 45 ml tegla

3•HRANJENJE Dnevno hranjenje je ključno za ljepotu kože. Izaberite teksturu: Suho ulje oraha andirobe, bogato Omega 9 ili mlijeko s organski uzgojenim uljem badema i sokom Agave iz organskog uzgoja. 4 • Suho ulje za ljepotu 100 ml boca na pumpicu

5 • Hranjivo i hidratantno mlijeko za tijelo 200 ml bočica

YVES ROCHER bonus+ : Naše suho

ulje za ljepotu kože Vam pruža istinski trenutak opuštanja s neusporedivom teksturom koja klizi na Vašoj koži te ju obavija satenskim velom.

1

5 2

4

3

19


TIJELO I KOSA

Kosa kakvu ŽELIM Dodajte dašak glamura Vašoj kosi, ali ne pod bilo koju cijenu. S biljnom bazom čišćenja obogaćenom biljnim aktivnim sastojcima koji prepoznaju posebne potrebe svih tipova kose, naši laboratoriji biljne ljepote čine sve što treba. Ne tražite dalje, Vaš kompletni ritual za njegu zdrave i lijepe kose je ovdje!

BAZA ČIŠĆENJA

100% BILJNOG PORIJEKLA

0%

SILIKONA OBVEZA KVALITETE • Biljni aktivni sastojci kontroliranog porijekla, posebno odabranih za svaki tip kose. • Bez silikona, biljna baza čišćenja za lakšu kosu punu života. • Bez bojila* i bez parabena. • 100% biorazgradiva formula. *Osim octa za sjaj kose

Njega kose za svaku ženu! Zatražite savjet u Vašoj Yves Rocher trgovini i saznajte što je najbolje za Vaš tip kose.

20

0%

PARABENA


NOVO

VELJAČA 2014

Kovrče

Sjaj i boju

POTRAŽITE …

Hranjenje

Zaglađivanje


Hranjenje

Kovrče

Otkrijte kremastu liniju za njegu kose, obogaćenu organskom zobi, za nahranjenu i meku kosu. Suha i oštećena kosa? Naše ulje za obnavljanje na bazi jojobe, palminog oraha i makadamije čini kosu gipkom*, nahranjenom i mekom u samo jednom koraku. 1 • Hranjivi šampon 300 ml boca • 2 • Hranjivi regenerator 150 ml tuba • 3 • Hranjiva maska 150 ml tegla • 4 • Obnavljajuće ulje 150 ml bočica

Priuštite si gipke kovrče pune života! Zahvaljujući ekstraktu baobaba koji je bogat polisaharidima za oblikovanje kose, Vaše kovrče neće biti ukočene već prirodno oblikovane, lagane i poletne. 1 • Šampon za kovrče 300 ml boca • 2 • Regenerator za kovrče 150 ml tuba • 3 • Sprej za oblikovanje kovrča 150 ml boca s pumpicom

NOVO

VELJAČ A 2014 1

1

3 2

2

4

3

*Instrumentalni test za Ulje + Šampon + Obnavljajući balzam

POTRAŽITE …

Zaglađivanje

Sjaj i boju

Ekstrakt sjemenke bamije je poznat po svojstvu zaglađivanja vlasi kose. Vaša kosa je zaglađena punih 48 sati i do tri puta više zaglađenija.(1).

Otkrijte snagu gloga u liniji za njegu obojane kose. Zahvaljujući svojim antioksidacijskim svojstvima ekstrakt gloga pruža dugotrajnu zaštitu Vaše boje i sjaja.

1 • Balzam za glatku kosu 48 h 150 ml tuba • 2 • Šampon za glatku kosu 300 ml boca • 3 • Mliječni serum za glatku kosu 48 h 100 ml boca s pumpicom

1 • Šampon za zaštitu i sjaj obojane kose 300 ml boca • 2 • Regenerator za zaštitu i sjaj obojane kose 150 ml tuba • 3 • Sprej za zaštitu 150 ml boca na pumpicu • 4 • Ocat za sjaj kose 150 ml bočica 3 1 2

4

1

(1)

22

2

3

Instrumentalni test s Šamponom za glatku kosu + Balzam za glatku kosu u usporedbi s uobičajenim Yves Rocher šamponom.


KREATOR BILJNE KOZMETIKE

NOVO

OŽUJAK 2014

TRENUTNI EFEKT MLADOLIKOG IZGLEDA

PODLOGA ZA MLADOLIKOST I SJAJ Ekskluzivno od Yves Rocher Botanical Beauty®: PREMIJERNO, BISERI UMOTANI U EKSTRAKTE RUŽA SA SNAGOM ZAGLAĐIVANJA

10 NIJANSI INSPIRIRANIH PRIRODOM.

w w w.y ves-rocher.com.hr


MAKE UP

Inovacija: Puder ZA MLADOLIKOST I SIJAJ

NOVO

O Ž U J A K 2014 1

2

3

Podloga za MLADOLIKOST I SJAJ Po prvi puta u povijesti dekorativne kozmetike, Yves Rocher Botanical Beauty® predstavlja, u samoj srži teksture,bisere za zaglađivanje umotane u ekstrakte ruže sa snagom optičke korekcije za nevjerovatan efekt mladolikog izgleda. 1 • Podloga za Mladolikost i Sjaj za zaglađeni ten i trenutan efekt mladolikog izgleda. Dostupno u 10 nijansi. 30ml bočica s pumpicom 2 • Korektor u olovci za Mladolikost i Sjaj. Jednim potezom kista, njegova lagana, kremasta tekstura lako se nanosi te trenutno zaglađuje bore i smanjuje znakove umora.Korektor se može koristiti sam za sebe ili nakon nanošenja podloge. Dostupno u 3 nijanse. 1.5ml olovka

3 • Kompaktni puder za Mladolikost i Sjaj Posljednji potez za zaglađivanje, sjajni ten uz potpunu mekoću. Dostupno u 4 nijanse. 8g kutija

89%

(1)

žena je potvrdilo da je njihova koža zaglađena i blistava

Kako ODABRATI podlogu -

+

PREKRIVANJE

ULTRA TRA PRIR PRIRODAN RODAN TEN

BARŠUNASTI MAT TEN

ZAGLAĐENI LAĐ AĐENI MAT AĐ M TEN

SVILENI POLU-MAT TEN

Lagana i svježa podloga s efektom druge kože S ekstraktom riže za prozračan i blistav ten Dostupno u 12 nijansi.

Tekuća mat podloga S ekstraktom korijena scutellaria koji regulira sjaj kože Dostupno u 6 nijansi.

Podloga za mladolikost i sjaj S biserima umotanim u ekstrakte ruže za zaglađeni ten Dostupno u 10 nijansi.

Podloga za ten bez nedostataka Phyto-pigmenti za postojanost Dostupno u 11 nijansi.

BLISTAV TEN Podloga mekane kremaste teksture Sa hranjivim uljem šafranike Dostupno u 8 nijansi.

Savjet za odabir boje: Boja podloge trebala bi biti iste boje kao i Vaše lice. Da bi pronašli idealnu boju, stavite kapljicu podloge na bradu. (1)

24

Rezultati testiranja podloge za mladolikost i sjaj. Dermatološki testirano na 27 žena u razdoblju od 3 tjedna.


Kako

odabrati i nanijeti rumenilo

Moji SAVJETI

Kako

nanijeti podlogu

Kako

Kako

postići blistav ten

postići mat izgled


Kako

Kako

nanijeti podlogu

odabrati i nanijeti rumenilo

Za prirodno ujednačen ten od jutra do večeri, odaberite Podlogu za ten bez nedostataka koja osigurava postojanost i do 14 sati*.Uvijek, za početak, dobro hidratizirajte svoju kožu uz dnevnu kremu da bi olakšali nanošenje podloge. Zatim nanesite Podlogu za ten bez nedostataka uz pomoć Kista za tekući puder da bi ujednačili ten. PROFI SAVJET: Za nanošenje kistom koji savršeno prijanja uz kožu, najprije ugrijte teksturu na ruci.Na taj način, otpuštate boju podloge i dobivate savršeno prikrivanje.

Za efekt prirodnog i svježeg sjaja odaberite rumenilo koje naglašava i ističe svježinu Vašeg lica. Prirodno rumenilo Abricote 21 7g kutija, idealno je za sve tipove kože i nudi laganu, finu teksturu i boju, a savršeno je za isticanje crta lica. PROFI SAVJET: Nanesite rumenilo nakon podloge uz pomoć Kista za rumenilo na povišeni dio obraza.Da biste znali točno gdje nanijeti rumenilo, samo se nasmiješite!

* instrumentalni test.

Kako

Kako

postići mat izgled

postići blistav ten

Kako zadržati mat izgled tijekom cijelog dana? Jednostavno nanesite Baršunasti puder u prahu Transparence beige 20g teglica. Zbogom sjaju, zahvaljujući ekstraktu silica bambusa. Matira Vašu kožu, održavajući je svježom i blistavom. Za malene popravke kroz dan nanesite Kompaktni puder Matite clair 8g kutija. PROFI SAVJET: Nanesite Baršunasti puder u prahu s aplikatorom koji se nalazi u pakiranju uz nježne pokrete tapkanja, posebno na T-zonu (čelo, nos, obrazi).

Za efekt blistavosti bez sjaja ne smijete pretjerivati s podlogom! Da biste naglasili blistavost i svježi izgled lica, nanesite Savršenu bazu Teint rose ili abricote 15ml bočica s pumpicom, ovisno o tonu Vaše kože. Vrhovim prstiju nanesite i utapkajte Pure Light podlogu Beige 200 30ml bočica s pumpicom ili Beige 300 na čitavo lice, posebno obratite pažnju na tamnije dijelove lica. PROFI SAVJET: Za lijep i blistav sjaj, nema potrebe za puderom u prahu, baza osi2 gurava postojanost Vaše podloge.

2 1 1

* Sijaj.

26


MAKE UP

Upoznajte naš MODNI IZGLED ZA PROLJEĆE! Eye liner i pastelne boje za BABY DOLL look. Crta eye linera, rozi obrazi, rozo-ljubičaste ili plave pastelne boje za nježni i anđeoski izraz lica i blago proljeće. Slijedite upute...

NOVO

OŽUJAK 2 0 1 4 1

2

4 KORAKA DO NOVOG IZGLEDA: KORAK 1 – DOLLY TEN Uz podlogu Pure light* i Rumenilo* svijetle boje: Teint clair abricote(11), Teint clair rose(10) ili Teint medium abricote(21).

Korak 2 – Nježno naglasite svoje oči Uz 1.Eye-liner, zatim odaberite između 2. Kremastih sjenila za oči Nude(01), Mauve (02), Bleu frais(04) ili Bleu mauve (05) te Mono sjenila za oči* Rose the mat(101), Rose poivre(22) ili Bleu ciel (41). Završite s Volume vertige maskarom*.

Korak 3 – Za sočne usne Uz 3. Sexy Pulp sjajilo za usne Nude rose (06) ili Rose indien (02).

3 4

Korak 4 – Nude izgled noktiju Posljednji detalj za proljetni look je 4. Lak za nokte Rose nude(13), Rose pastel(61) ili Mauve leger (21).

* Proizvod nije prikazan.

27


MAKE UP

RUŽ za svaku prigodu

Tako ŽENSTVENI s ružom GRAND ROUGE Istaknite svoje usne 1 • Olovkom za usne Rouge 03 1g olovka uz istu nijansu 2 • Ružom Grand Rouge 31 3,7g stik.Zaustavite se točno prije kuta usana za okrugli i prirodan izgled usana, zatim ujednačite liniju prema unutrašnjosti. Nanesite 2 boju sa 3 • Kistom za usne zbog intenzivnije boje.

3

Nježna LJEPOTA u diskretnom prirodnom tonu Nanesite 4 • Olovku za usne Incolore 01 0.3g olovka s univerzalnom bojom za 1 savršeno definiranje usana.Odaberite boju 5 • Krem hidratantnog ruža 3.7 g stik nijansu koja je tamnija od Vaše kože da se ne bi u potpunosti stopila s tenom. Svijetli ten: Beige vanille 51 ili Rose galica 61. Srednji ten: Beige gingembre 52 ili Rose damas 62. Mat ten: Beige sesame 53 ili Rose centifolia 63. Za večernji izgled, uz intenzivnu boju, nanesite 6-Sexy Pulp sjajilo za usne Cristal 08 10ml. 5

4

6


KREATOR BILJNE KOZMETIKE

VOLUME

VERTIGE Maskara s Efektom Uvijanja Trepavica

O B O GA Ć E N A

B I L J N I M E K S T R A K TO M KO J I

F I K S I R A U V I J E N E T R E PAV I C E

I NOVACIJA B ILJNE LJ EPOTE® DA BISTE CIJELI DAN ODRŽALI I FIKSIRALI IZGLED UVIJENIH TREPAVICA NA PRIRODAN NAČIN ZASLUŽNA JE ELEMI SMOLA IZ M ANILA ELEMI STABLA PORIJEKLOM S FILIPINA .

1. PRVA ČETKICA

SA

S PREMNIKOM

PATENTIRANI DIZAJN © YVES

(1)

ROCHER

Znanstveno testiranje provedeno na 12 osoba. © Registriran zaštitni znak Yves Rocher.

w w w . y v e s - r o c h e r . c o m . h r


MIRISI

Moj MIRIS To sam JA Volite svoj miris, on odražava Vašu osobnost,najavljuje Vaš dolazak i odlazak. Otkrijmo koji će miris biti u skladu s Vašom osobnosti i Vašim težnjama.

Očaravjući Volim oštre, drvenaste note koji ostavljaju dojam. Očaravajući, misteriozan, sexy, glamurozan...Nema kraja riječima koje opisuju dojam koji ostavljate na ljude.Promatramo Vas izdaleka i okrećemo se u prolazu za Vama, zaintrigirani tajnovitošću kojom zračite. Volite ono što je Vaš miris – to ste Vi. Secrets d´Essences Vanille noire Parfemska voda 50ml So Elixir Parfemska voda 50ml So Elixir Purple Parfemska voda 50ml

NOVO SVIBANJ 2014

Blistavi Volim cvjetne note, zato što je život buket cvijeća. Blistavi, zaigrani i veseli. Tražite sreću radije nego da čekate prekriženih ruku da nešto naiđe.Živite svoj život punim plućima i upravo to može biti razlog što ste jedna nezaboravna žena. Moment de Bonheur Parfemska voda 50ml Moment de Bonheur L´eau Toaletna voda 50ml

Nadahnuti Vi ste sanjar.Zamišljate idealan svijet, nježniji, skladniji i mirniji. Koncentrirani ste na nužne životne stvari, Vi ste osoba koja zna saslušati.Volite ljude i oni Vas, upravo to Vas usrećuje. Comme une Evidence Parfemska voda 50ml Secret d´Essences Tender Jasmin Parfemska voda 50ml Secret d´Essences Neroli Parfemska voda 50ml

NOVO

TRAVANJ 2014

Prirodni Volite nježne note, kada odišete svježinom. Prirodni, Vi volite jednostavnost i diskretnost.Volite miris koji je čist, pojednostavljen, gotovo u svom prirodnom stanju. Prisutnost koja blago postoji, nježni sklad par ružinih latica ili esencije citrusa...to Vas vodi. Cerisier en Fleurs, Agrumes en Fleurs, Muguet en Fleurs Toaletna voda 100ml Naturelle Toaletna voda 75ml

30


KREATOR BILJNE KOZMETIKE

Dašak proljeća

w w w . y v e s - r o c h e r . c o m . h r


POSVEĆENOST PRIRODI

*

NIZOZEMSKA-RUMUNJSKA-BRAZIL-KANADA-ITALIJAEKVADOR-HAITI-GUATEMALA-MEKSIKO-MAROKO-PO RTUGAL-FRANCUSKA-NJEMAČKA-POLJSKA-UKRAJINARUSIJA-KINA-TAJLAND-INDIJA-AUSTRALIJA-ETIOPIJAMADAGASKAR-KENIJA-BURKINA FASO-SENEGAL 32

*SADIMO ZA PLANET


PREDANOST PRIRODI

Do danas smo posadili preko 30 milijuna stabala diljem svijeta zahvaljujući suradnji s našim kupcima diljem svijeta.

CILJ:

50

milijuna stabala za planet

Avantura je započela u Nairobiju u ožujku 2007. godine kada je Jacques Rocher upoznao Wangari Maathai, prvu ženu iz Afrike koja je dobila Nobelovu nagradu za mir.Postala je kuma kampanje ”Plant for the Planet”, koju vodi United Nations Environment Programme(UNEP).Da bi postigli svoj cilj od 50 milijuna stabala do 2015. godine, Yves Rocher Fondacija je partner s oko dvadeset NGO stručnjaka za svjetsko pošumljavanje.

I Vi možete sudjelovati u akciji “Plant for the Planet”! 1 kupljeni proizvod=1 zasađeno stablo Potražite ovaj mali znak pokraj odabranih proizvoda i učinite nešto za naš planet! Svi možemo doprinijeti ovoj akciji. Samo morate kupiti jedan proizvod po izboru u našim trgovinama i Yves Rocher će zasaditi stablo u Vaše ime!

33 3 3


MUST HAVE PROIZVODI PO CIJENAMA KOJE VOLITE NOVA

FORMULA

1

2

3

4

MUST HAVE PROIZVODI PO CIJENAMA KOJE VOLITE 1 • Culture Bio krema za ruke Med & Muesli bio tuba 50ml 47 kn • 2 • Jardins de Monde gel za tuširanje od šipka boca 200ml-15,00kn (zelena točka ) 3 • Balzam za usne malina stik 4g-17,90kn 4 • Šampon za sjaj boca 300ml- 29,00kn 5 • Hy-

5

dra vegetal hidratantni tonik za lice boca 200ml-52,00kn 6 • Sjajilo za usne 6 nijansi 4.5ml-29,00kn 7 • Les Plaisirs Nature tekući sapun za ruke od ulja masline boca s pumpicom 300ml-32,90kn 8 • Pure Calmille krema za lice i tijelo 125ml- 46,00kn 9 • Lak za nokte 12 nijansi 3ml-15,00kn 10 • Pur Bleuet ekspres odstranjivač šminke oko očiju 125ml-

6

45,00kn

7

8

9

10

Ovdje spomenute cijene samo su indikativne cijene, svaka trgovina slobodna je prodavati proizvode po nižim cijenama. Ove cijene mogu se tijekom godine promijeniti. 1 kupljeni proizvod= 1 zasađeno stablo (pogledajte više o “Plant for the Planet” na stranici 33).

34


KORISNE INFORMACIJE MOJA KUPOVINA ZA LJEPOTU

Kupite svoje omiljene proizvode u našim trgovinama Popis trgovina: ZAGREB 1. ILICA 28 Tel: ++385/91/4818 182 2. ARENA CENTAR Lanište 32 Tel: ++385/91/4818 183

ZADAR CITY GALLERY Murvička 1 tel: ++385/23/311 327 SPLIT

Marmontova 2A 21000 Split tel: 021 490 764

Zatražite u našim trgovinama Yves Rocher KARTICU LOJALNOSTI:

= Kartica u Vašim rukama! Brojne pogodnosti! ZA SVAKIH POTROŠENIH 20,00 kn = 1 ŽIG

Posebne ponude i pokloni tijekom cijele godine


KREATOR BILJNE KOZMETIKE

34880 H9129

ANTI-AGE INOVACIJA

UMORNI? VAŠA KOŽA POSTAJE UMORNA TAKOĐER...

4X

VIŠE PROTEINA MLADOSTI*

PODARITE VAŠOJ KOŽI

JOŠ VIŠE ENERGIJE ZA MLADOLIK IZGLED *test in vitro

w w w . y v e s - r o c h e r . c o m . h r

Yves Rocher katalog Knjiga ljepote 2014.  
Yves Rocher katalog Knjiga ljepote 2014.  

http://snizenja.hr/yves-rocher-katalog/

Advertisement