Page 1

Rješenja za zdravo spavanje Znate li da trećinu života prespavate?

SAMO

1,/1d0 an

kn

*

*dnevni trošak kupovine madraca Smart 90x200 cm (399,99 kn/365 dana)

Da biste preostale dvije trećine bili aktivni, odmorni i zdravi, odaberite idealan madrac i podnicu

www.emmezeta.hr


PROUČITE NAŠ KATALOG U ovom katalogu pronaći ćete sve potrebne informacije koje su važne pri odabiru odgovarajućeg madraca i podnice. Otkrijte sve o našoj ponudi udobnosti kako biste se lakše odlučili i odabrali idealan proizvod.

Jednu trećinu života provedemo spavajući. Da bismo u preostale dvije trećine bili aktivni, odmorni i zdravi trebamo više pažnje obratiti na ležaj na kojem spavamo. Odlučili smo vam ponuditi mogućnost da prema svojim potrebama i željama odaberete udobnost koju zaslužujete. Zapitali smo se kako spavamo. Svatko na svoj način. Izradili smo stoga individualiziranu ponudu koja zadovoljava svačije potrebe. Da bismo bolje spavali noću i zdravije živjeli danju...

Isprobajte ih u našim trgovinama

Savjeti za održavanje madraca:

Iskreno, najlakše ćete odlučiti ako proizvod sami isprobate. Dođite u naša prodajna mjesta u Zagrebu, Osijeku ili Splitu. Isprobajte naše madrace, legnite, pitajte, savjetujte se sa našim osobljem. Kod isprobavanja madraca izuzetno je važno da legnete u položaj u kojem i inače spavate na barem 10 minuta. Na taj način ćete najlakše procijeniti učinak madraca.

1. U prvih 90 dana preporuča se okretati madrac (glava /noge i dolje/gore), naravno ukoliko madrac nema zimsku i ljetnu stranu. U tom slučaju ćete okretanje dolje/gore vršiti sezonski. Okrećite madrac barem 2 puta mjesečno kako bi se najbolje prilagodio podnici. 2. Četkajte ili usisavajte madrac da biste uklonili prašinu. Nikada nemojte koristiti usisavače visoke snage usisavanja da ne biste oštetili madrac. 3. Izbjegavajte čišćenje madraca aparatima na paru. Na taj način se u unutrašnjosti madraca mogu stvoriti vlažna područja koja povećavaju vjerojatnost za nastajanje grinja. 4. Da bi se smanjila vlažnost unutar madraca (do koje je došlo znojenjem) preporuča se madrac prozračiti svaki put kad se mijenja plahta, 5. Kad je madrac stariji od 90 dana preporuča se okretanje 2 puta godišnje, 6. Nekim madracima presvlaka se skida i pere. Takvi madraci su lagani za održavanje. 7. Jako je važno da kad kupujete madrac kupite i odgovarajuću podnicu. Najvažnije je znati da npr. madraci od žičane jezgre moraju imati podnice s gušćim letvicama, kako ne bi došlo do propadanja opruga nakon duže upotrebe. Svi ostali madraci od PU pjene, hladno-lijevane pjene i memory pjene obavezno moraju imati podnice od letvica da bi se omogućilo pravilno prozračivanje madraca zbog gustoće materijala od kojeg je napravljen.

ZAŠTO TREBA MIJENJATI MADRAC? 1. Iz higijenskih razloga – preporuča se promijeniti madrac nakon svakih 7 godina korištenja. U madracu koji je korišten 5-6 godina može se pronaći 200 grama prašine koja se sastoji od organskih i anorganskih stanica. Osim toga, u takvom madracu su prisutne također i spore, bakterije, virusi i grinje. U jednom madracu koji se koristio 10 godina ima 2 milijuna grinja. 2. Zbog vlastitog dobrog osjećaja – ukoliko se često događa da se probudite nezadovoljni i ukoliko se ne uspijevate u potpunosti odmoriti, morate znati da je naše tijelo nevjerojatno prilagodljivo svakoj situaciji, ali ukoliko spavate duže vrijeme na neodgovarajućem madracu, posljedice mogu biti čak i trajne deformacije kralježnice te kronična oboljenja.

Presvlaka od prirodnog pamuka

Tencel tkanina

Struktura madraca od bonell jezgre

Presvlaka od 100% merino vune

Periva presvlaka na navedenoj temperaturi pranja

Struktura madraca od džepičaste jezgre

Madrac s prozračivanjem za bolju cirkulaciju zraka

Ukupna visina madraca

Struktura madraca od mini džepičaste jezgre

Tretirana presvlaka za ugodan san alergičarima

Poštuje prirodan položaj tijela prilikom spavanja

Struktura madraca od poliuretanske, fleksibilne, nedeformirajuće pjene

Hipoalergijska tkanina s ionima srebra

Ergonomske zone

Madrac od hladno-lijevane pjene

Skidiva i periva presvlaka

Madrac pogodan za podnicu s podiznim uzglavljem i uznožjem

Madrac za jednu osobu

Madrac pogodan za podnicu s podiznim uzglavljem

Madrac u svom sastavu ima memory pjenu koja se formira prema obliku tjela

Madrac za dvije osobe

Vakumirani madrac*

Madrac s ljetnom i zimskom stranom

Viscogel

Aircondition sistem prozračivanja

*Obavezno nakon otvaranja pričekati 24 sata da se madrac formira na punu mjeru. Vakumirane madrace možete koristiti samo na podnicama s drvenim letvicama radi redovnog prozračivanja.

Koji madrac trebate? Mekani, polutvrdi ili tvrdi?


Kako odabrati idealan madrac?

PREGLED PONUDE MADRACA SASTAV

VISINA

CIJENA*

MAGNIFLEX

PU pjena

10 cm

169,99 kn

KINOS

PU pjena

12 cm

359,99 KN

ROLLO FLEX

PU pjena

15 cm

419,99 kn

BASIC

PU pjena + presvlaka periva na 40°C

14 cm

499,99 kn

EMMEFLEX

PU pjena

15 cm

599,99 kn

MERINOS

PU pjena + zimsko/ljetna strana

16 cm

629,99 kn

ERGO ROLLY

PU pjena

16 cm

629,99 kn

ANATOMIC PLUS

PU pjena + 7 zona + zimsko/ljetna strana

17 cm

949,99 kn

SILVER DREAM

PU pjena + 3 cm memory + presvlaka periva na 40°C

19 cm

999,99 kn

ROLLO MEMORY

PU pjena + 3 cm memory

17 cm

1.149,99 kn

LUXURY

PU pjena + 7 zona + presvlaka periva na 95°C

19 cm

1.199,99 kn

RELAX MEMORY

PU pjena + 3 cm memory pjena + 5 zona + presvlaka periva na 40°C

20 cm

1.299,99 kn

MEMORY GEL

PU pjena + 8 cm PU soft + 5 cm memory + presvlaka periva na 40°C

24 cm

1.499,99 kn

SMART

bonell jezgra

15 cm

399,99 kn

FAVORITE

bonell jezgra + 2 cm PU pjene + zimsko/ljetna strana

23 cm

949,99 kn

SMART PLUS

džepičasta jezgra + 1,8 cm PU pjene

17 cm

899,99 kn

PRESTIGE LUX

džepičasta jezgra + 5 zona + 2 cm pu pjene + presvlaka periva na 40°C

21 cm

1.199,99 kn

SALUTE DELUX MEMORY

džepičasta jezgra + 7 zona + 2,5 cm memory pjene + presvlaka periva na 40°C

19 cm

1.329,99 kn

PREMIUM 2

džepičasta jezgra 4 cm hladno lijevana + 5 zona + presvlaka periva na 60°C

21 cm

1.399,99 kn

SANIGEL MEMORY

12,5 cm PU + 6 cm memory + 1,5 cm viscogela + ručke za okretanje

22 cm

1.399,99 kn

IMPERIJAL MEMORY

džepičasta jezgra + 4 cm memory + 5 zona + presvlaka periva na 40°C

23 cm

1.499,99 kn

ROYAL

mikro džepičasta + hladno lijevana pjena + 7 zona + presvlaka periva na 60°C

21 cm

1.999,99 kn

PU PJENA

PU (poliuretan) pjena

Memory pjena

Osigurava tvrđi oslonac, a u isto vrijeme je udoban. Najčešće je velike otpornosti, ergonomskih kvaliteta i vrlo elastičan. Izvana je presvučen idealnom tkaninom koja prati navedene kvalitete ili ih eventualno poboljšava. Ovaj madrac je nedeformirajući i nakon dužeg korištenja, ekstremno fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti, te dobar izolator. Idealan je za osobe koje spavaju na boku i kojima je noću često zima. Obavezno se mora koristiti u kombinaciji s ortopedskom podnicom koja ima mogućnost prozračivanja. Ne preporuča se osobama koje se više znoje tijekom noći i ne smije se koristiti u prostorijama koje imaju povećanu vlažnost zraka.

Memory pjena je materijal na bazi poliuretana. Termoelastična je, na nižim temperaturama je čvrsta, dok je pod utjecajem tjelesne topline mekša te se postepeno konturira i prilagođava položaju i težini tijela. Rasterećenje pritiska je gotovo potpuno. Kod promjene položaja tijela podloga se lagano prilagođava. Ovaj madrac ima izvrstan antidekubitalni učinak i pravo je rješenje za probleme obamrlosti, utrnjenosti i bolne ukočenosti. Ima veću gustoću od ostalih poliuretanskih madraca zbog čega je teži i tvrđi na prvi dodir. Što je gustoća veća pjena reagira sporije i ugiba se postepeno. Dugovječan je i lagan za održavanje. Namijenjen upotrebi s ortopedskim podnicama s letvicama koje omogućavaju dobar protok zraka i prozračivanje madraca.

Hladno lijevana pjena

Žičana jezgra

Hladno lijevana pjena je materijal na bazi poliuretana. Po svojoj unutarnjoj strukturi je izrazito elastična. Poluotvoreni mjehurići hladne pjene odlično dišu i omogućavaju izvrsnu cirkulaciju zraka i vlage. Odličnih je higijenskih i antialergijskih svojstava. Čvrst je, ortopedski, otporan na ugibanja i deformacije, pruža odličnu ortopedsku potporu, a površinski je udoban. Uz ostale dobre karakteristike hladna pjena je materijal pogodan za površinsko oblikovanje te izrazito otporan na deformacije tijekom uporabe. Namjenjen je dinamičnim osobama koje spavaju na boku. Za ovaj madrac preporučamo podnice s ortopedskim letvicama. Zbog svoje elastičnosti pogodan je za podnicu kojoj se podiže uzglavlje ili uznožje.

Namjenjen je osobama jače tjelesne konstitucije, koje se jače znoje tijekom noći i žive u toplijim zonama. Postoje razne vrste žičanih jezgri, razlikuju se po debljini žice i broju namotaja opruge. Također postoje i u verziji džepičaste žičane jezgre. Tako zaštićene opruge predviđene su da traju duže i budu otpornije. Pokreću se nezavisno jedna od druge i na taj način daju osjećaj veće udobnosti. Osobito to vrijedi kod madraca za dvije osobe, gdje npr. ako se jedna osoba okreće, druga neće jako osjetiti pomicanje. Ovaj madrac prilagođava se obliku tijela i prati kralježnicu, sprečava grčeve, bol u leđima i umor. Idealan je za osobe koje spavaju na leđima i kojima je noću često vruće.

Načini spavanja - Kako najčešće spavate? Ako je Vaš omiljeni način spavanja na boku, odaberite madrac koji nije pretvrd. Ramena i bokovi će potonuti u madrac da bi kralježnica ostala u prirodno ravnom položaju. Ako je Vaš omiljeni način spavanja na leđima, odaberite malo tvrđi madrac. Vrat i lumbalna zona ne smiju utonuti previše u madrac.

Problem kod spavanja na trbuhu može biti to što se vaša kralježnica uvija i savija prema nazad što dugotrajno može imati nepovoljan učinak na tijelo. Pogotovo vratna kralježnica može biti podvrgnuta naprezanju ako spavate na trbuhu. Preporuča se da pokušate promjeniti položaj spavanja u bočni i koristite jastuk odgovarajuće visine i oblika koji će vam pružiti ergonomski pravilan položaj.

BONELL JEZGRA

DŽEPIČASTA JEZGRA

* cijena se odnosi na madrac dimenzije 90x200 cm 4

|

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22


Madraci od PU pjene MAGNIFLEX spužva-madrac

Madraci od PU pjene BASIC

made in Italy

169, 99

JEZGRA: PU pjena, izotermična PRESVLAKA: mješavina pamuka NAMJENA: zbog svoje visine preporuča se za pomoćne krevete UKUPNA VISINA MADRACA: 10 cm KOD

DIMENZIJA

576946

kn

1412 r,ata 17

CIJENA

80x190 cm

kn

169,99 kn

x

KINOS

359, 99 kn

00 , 0 3 ta kn

x 12 ra

JEZGRA: izrađena od nedeformirajuće, ortopedske, antialergijske i izotermične PU pjene PRESVLAKA: mješavina pamuka UKUPNA VISINA MADRACA: 12 cm NAPOMENA: ortopedskim podnicama s mogućnošću prozračivanja

DIMENZIJA

CIJENA

80x190 cm

389,99 kn

868475

80x200 cm

399,99 kn

868477

90x190 cm

409,99 kn

868478

90x200 cm

419,99 kn

868479

120x200 cm

599,99 kn

868480

160x200 cm

799,99 kn

868481

180x200 cm

899,99 kn

kn

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

825715

80x190 cm

469,99 kn

825716

80x200 cm

479,99 kn

825717

90x190 cm

489,99 kn

825718

90x200 cm

499,99 kn

853262

120x200 cm

699,99 kn

825719

160x200 cm

899,99 kn

67 , 1 412 rata kn

DIMENZIJA

CIJENA

368444

80x190 cm

319,99 kn

368446

80x200 cm

329,99 kn

368447

90x190 cm

349,99 kn

368449

90x200 cm

359,99 kn

368450

160x200 cm

649,99 kn

599, 99 kn

5x012 ,rata

00n k

419,

x

EMMEFLEX

KOD

JEZGRA: PU pjena (gustoće 18kg/m3), namjenjen svim težinama PRESVLAKA: dekorativna, mješavina pamuka UKUPNA VISINA MADRACA: 15 cm

868474

499, 99

made in Italy

ROLLO FLEX

KOD

JEZGRA: PU pjena 30 kg/m3, nedeformirajuća, izotermična, namjenjen svim težinma PRESVLAKA: žakard tkanina, 100% poliester, skidiva i periva na 40°C UKUPNA VISINA MADRACA: 14 cm NAPOMENA: namjenjen podnicama s mogućnošću prozračivanja

99

made in Italy

JEZGRA: PU pjena, nedeformirajuća, izotermična, namjenjena svim težinama, ortopedska, antialergijska PRESVLAKA: mješavina pamuka UKUPNA VISINA MADRACA: 15 cm NAPOMENA: namjenjen ortopedskim podnicama s mogućnošću prozračivanja KOD

DIMENZIJA

CIJENA

576947

80x190 cm

479,99 kn

134522

80x200 cm

519,99 kn

134523

90x190 cm

579,99 kn

134524

90x200 cm

599,99 kn

377018

140x200 cm

979,99 kn

576949

160x190 cm

999,99 kn

319847

160x200 cm

1.149,99 kn

319848

180x200 cm

1.249,99 kn

kn

0 , 5 3 2 rata

0

kn

x1

6

|

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

|

7


Madraci od PU pjene

Madraci od PU pjene MERINOS

ANATOMIC PLUS made in Italy

JEZGRA: PU pjena, nedeformirajuća, izotermična, namjenjena svim težinama PRESVLAKA: ljetna strana mješavina pamuka, zimska strana merinos vuna UKUPNA VISINA MADRACA: 16 cm KOD

DIMENZIJA

CIJENA

517946

80x200 cm

579,99 kn

368454

90x190 cm

599,99 kn

368455

90x200 cm

629,99 kn

368456

160x200 cm

1.159,99 kn

629, 99 kn

52r,ata

50n k

x 12

629, 99 kn

JEZGRA: PU pjena, valovito rezana, oblikovana u 5 anatomskih zona, bočni kanali za cirkulaciju zraka, izotermična, nedeformirajuća, ortopedska i antialergijska, zimsko ljetna strana PRESVLAKA: 63% pamuk, 37% poliester UKUPNA VISINA MADRACA: 17 cm NAPOMENA: namjenjen ortopedskim podnicama s mogućnošću prozračivanja

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

538836

80x190 cm

829,99 kn

538837

80x200 cm

849,99 kn

538839

90x190 cm

919,99 kn

538841

90x200 cm

949,99 kn

846642*

100x200 cm

1.099,99 kn

846646*

120x200 cm

1.299,99 kn

ERGO ROLLY

538842

140x200 cm

1.499,99 kn

817932

160x190 cm

1.649,99 kn

JEZGRA: PU pjena, nedeformirajuća, izotermična, ortopedska, antialergijska, namjenjena svim težinama PRESVLAKA: 70% poliester, 30% pamuk UKUPNA VISINA MADRACA: 16 cm NAPOMENA: namjenjen ortopedskim podnicama s mogućnošću prozračivanja

538844

160x200 cm

1.699,99 kn

846655*

180x190 cm

1.899,99 kn

538846

180x200 cm

1.899,99 kn

840401*

na narudžbu

6,49 kn/dm2

5x212 ,rata

50 n k

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

538828

80x190 cm

539,99 kn

538829

80x200 cm

579,99 kn

538830

90x190 cm

599,99 kn

538831

90x200 cm

629,99 kn

846638*

100x200 cm

699,99 kn

846639*

120x200 cm

839,99 kn

538832

140x200 cm

999,99 kn

846640*

160x190 cm

1.199,99 kn

538833

160x200 cm

1.199,99 kn

846641*

180x190 cm

1.299,99 kn

538834

180x200 cm

1.299,99 kn

8

|

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

kn

17 , 9 7 rata kn

x 12

* na narudžbu

LUXURY

1199, 99 kn

* na narudžbu

Madraci od PU pjene osiguravaju tvrđi oslonac, a u isto vrijeme su udobni. Velike su otpornosti, ergonomskih kvaliteta i vrlo elastični. Idealni su za osobe koje spavaju na boku i kojima je noću često zima.

949, 99

JEZGRA: elastična comfort pjena profilirana u 7 zona po vertikalnom presjeku (gustoće 28kg/m3), posebno prilagođene zone koje prate konture tijela: kukove, ramena, glavu i stopala, poseban aircondition sistem prozračivanja madraca PRESVLAKA: antialergijska, elastična dupla tkanina BKF 1 (100% poliester) obostrano prošivena s 300g/m2 klima vlaknima; skidiva i periva na 95°C; skidiva pomoću 4 patent zatvarača; ušivene ručke za lakše okretanje madraca UKUPNA VISINA MADRACA: 19 cm KOD

DIMENZIJA

CIJENA

861774

90x190 cm

1.169,99 kn

861775

90x200 cm

1.199,99 kn

861777

160x200 cm

2.399,99 kn

00 , 100 ta kn

x 12 ra

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

|

9


Madraci od PU pjene

Madraci od PU pjene

SILVER DREAM MEMORY

RELAX MEMORY

JEZGRA: 15 cm PU pjena (gustoće 30kg/m3) + 3 cm memory pjene (gustoće 52 kg/m3), formira se prema kontura tijela, namjenjen svim težinama PRESVLAKA: silver-static tkanina, antialergijska i antibakterijska ( 65% pol vlakna, 33% viskoza, 1% pamuk, 1% srebrne niti), skidiva i periva na 40°C, ručke za bočno okretanje UKUPNA VISINA MADRACA: 19 cm NAPOMENA: namijenjen ortopedskim podnicama s mogućnošću prozračivanja KOD

DIMENZIJA

CIJENA

863594

90x190 cm

1.419,99 kn 993,99 kn

863596

90x200 cm

1.429,99 kn 999,99 kn

863598

160x200 cm

2.599,99 kn 1.799,99 kn

863600

180x200 cm

2.859,99 kn 1.999,99 kn

1419, 99 kn

akcija -30%

999, 99 kn

JEZGRA: 3-slojna PU pjena anatomski rezana u 5 zona po vertikalnom presjeku (32/50, 28/30, 25/38 kg/m3) + 3 cm memory pjene; posebno prilagođene zone koje prate konture tijela: za kukove, ramena, glavu i stopala PRESVLAKA: TENCEL dekorativna tkanina podložena PES vatom 200g/m2 (35% TENCEL vlakna + 65% PES vlakna), skidiva i periva na 40°C (TENCEL vlakna se odlikuju izuzetnom mekoćom i svilenkastim izgledom, velikom prozračnošću, brzom apsorpcijom, prijenosom vlage i čuvanjem topline, kao i visokim antibakterijskim i antialergijskim svojstvima) UKUPNA VISINA MADRACA: 20 cm KOD

DIMENZIJA

1299, 99 kn

CIJENA

879757

90x190 cm

1.259,99 kn

879758

90x200 cm

1.299,99 kn

879759

160x200 cm

2.599,99 kn

3 , 8 10 2 rata

3

kn

33 , 83 ta

x1

kn

x 12 ra

MEMORY GEL ROLLO MEMORY

1149, 99 kn

9x512 r,ata

83 kn

JEZGRA: 12 cm PU pjena + 3 cm memory pjena koja se prilagođava obliku tijelu, nedeformirajuća, izotermična, namijenjena svim težinama, bočni kanali za cirkulaciju zraka PRESVLAKA: 60% poliester, 40% pamuk UKUPNA VISINA MADRACA: 17 cm NAPOMENA: namjenjen ortopedskim podnicama s mogućnošću prozračivanja KOD

DIMENZIJA

CIJENA

595568

80x190 cm

979,99 kn

595569

80x200 cm

999,99 kn

595570

90x190 cm

1.099,99 kn

595571

90x200 cm

1.149,99 kn

846658*

100x200 cm

1.249,99 kn

595572

120x200 cm

1.549,99 kn

595573

140x200 cm

1.699,99 kn

846659*

160x190 cm

1.999,99 kn

595574

160x200 cm

1.999,99 kn

846660*

180x190 cm

2.199,99 kn

595575

180x200 cm

2.199,99 kn

840402*

na narudžbu

7,29 kn/dm2

* na narudžbu 10 |

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

1499, 99 kn

JEZGRA: baza od 12,5 cm PU pjene (32/20 DNS), obložena sa 6 cm visco (memory) pjene (60DNS) i 1,5 cm VISCOGEL-a (VISCOGEL - pruža vam sve prednosti memorijske pjene s dodanom koristi gel stanica koje vam daju više svježine i time osiguravaju optimalnu temperaturu površine spavanja istodobno prateći sve konture vašeg tijela) PRESVLAKA: antialergijska skidiva i periva presvlaka, ušivene ručke radi lakšeg okretanja madraca UKUPNA VISINA MADRACA: 22 cm KOD

DIMENZIJA

CIJENA

863558

90x200 cm

1.499,99 kn

863559

160x200 cm

2.699,99 kn

863560

180x200 cm

2.999,99 kn

0 , 5 12 2 rata

0

kn

x1

Madraci od memory pjene imaju izvrstan antidekubitalni učinak i pravo su rješenje za probleme obamrlosti, utrnjenosti i bolne ukočenosti. Termoelastični su, na nižim temperaturama su čvrsti a pod utjecajem tjelesne topline mekši te se postepeno konturiraju i prilagođavaju položaju i težini tijela. Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

| 11


Madraci od džepičaste jezgre

Madraci od žičane jezgre

399, 99 kn

3x312 r,ata

3n3 k

SMART

PRESTIGE LUX

JEZGRA: bonel jezgra (promjer žice 2,2) obložena netkanim tekstilom (filcom), i pločom od 2 cm PU pjene (21kg/m3), bočno obložen s 3 cm PU pjene (OPT23) PRESVLAKA: dekorativna jacquard tkanina 70% , podložena PES vatom 100g/m2 PES vlakno + 30% PP vlakno UKUPNA VISINA MADRACA: 20 cm

JEZGRA: pet-zonska džepičasta jezgra (231 kom/m2) obložena sa 2 cm PU pjene gustoće VH23. Bočno ojačan sa 6 cm PU pjene (VH 21) PRESVLAKA: antibakterijska dvoslojna tkanina, skidiva i periva na 40°C NOSIVOST: do 130 kg UKUPNA VISINA MADRACA: 21 cm NAPOMENA: namijenjen je za upotrebu s gustim elastičnim podnicama od minimalno 14 duplih letvica

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

874983

80x190 cm

379,99 kn

874984

90x190 cm

389,99 kn

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

874986

90x200 cm

399,99 kn

852947*

80x190 cm

1099,99 kn

874987

160x200 cm

759,99 kn

852949

80x200 cm

1099,99 kn

874988

180x200 cm

799,99 kn

852954

90x190 cm

1199,99 kn

852955

90x200 cm

1199,99 kn

852956*

140x190 cm

1899,99 kn

852957

140x200 cm

1899,99 kn

852958*

160x190 cm

2199,99 kn

852959

160x200 cm

2199,99 kn

852960*

180x190 cm

2399,99 kn

852961

180x200 cm

2.399,99 kn

859666*

na narudžbu

7,29 kn/dm2

FAVORITE JEZGRA: bonell jezgra (visina jezgre 130 mm; promjer žice 2,3 mm) obložena filcom na tkanini i 2 cm PU pjene, bočno ojačan s 8 cm PU pjene PRESVLAKA: zimsko/ljetna strana, dvoslojna tkanina (65% PED vlakno+35% pamučno vlakno) podložena pamučnom vatom 150 g/m2 (na ljetnoj strani) i vunenom vatom 150 g/m2 (na zimskoj strani), PES vlaknima 390 g/m2 i ljuštenom spužvom 10 mm; rukohvati radi lakšeg okretanja, bočni ozračnici radi boljeg prozračivanja UKUPNA VISINA MADRACA: 23 cm KOD

DIMENZIJA

CIJENA

863072

90x190 cm

929,99 kn

863076

90x200 cm

949,99 kn

863079

160x200 cm

1.749,99 kn

949, 17 7912,rata kn

x

99

1199, 99 kn

00 , 100 a kn

x 12 rat

* na narudžbu

kn

SALUTE DELUXE MEMORY

1329, 99 kn

11x 102 ra, ta

83 n k

JEZGRA: džepičasta jezgra 1,8/1,6 mm podijeljena u 7 zona, 2,5 cm memory pjene 50DN “VISCOLEX” bočno ojačanje sa 10 cm PU spužve, sloj filca 900gr/m2 PRESVLAKA: pamučna, prošivena, skidiva, periva na 40°C, antialergijska UKUPNA VISINA MADRACA: 19 cm KOD

DIMENZIJA

CIJENA

810222

80x200 cm

1.279,99 kn

810223

90x190 cm

1.299,99 kn

810224

90x200 cm

1.329,99 kn

810225

160x200 cm

2.499,99 kn

810231

180x200 cm

2.599,99 kn

Madraci od žičane jezgre postoje i u verziji džepičaste žičane jezgre. Tako zaštićene opruge predviđene su da traju duže i budu otpornije. Ovi madraci prilagođavaju se obliku tijela i prate kralježnicu te sprečavaju grčeve, bol u leđima i umor. 12 |

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

| 13


Madraci od džepičaste jezgre

899, 99 kn

Madraci od džepičaste jezgre

SMART PLUS

IMPERIJAL MEMORY

JEZGRA: džepičasta jezgra visine 120 mm (promjer žice 1,8) obostrano obložena propex mrežom i pločom od 1,8 cm PU pjene (23kg/m3), bočno obložen s 6 cm PU pjene (23kg/m3) PRESVLAKA: dekorativna tkanina podložena PES vatom 100g/m2 i ljuštenom spužvom (10 mm) UKUPNA VISINA MADRACA: 17 cm

JEZGRA: pet-zonska džepičasta jezgra (231 kom/m2) obložena s 4 cm memory pjene gustoće V50, bočno obložen sa 60 mm PU pjene (VH 21) PRESVLAKA: antialergijska dvoslojna tkanina, PES vata 290 g/m2, skidiva i periva na 40°C NOSIVOST: do 130 kg UKUPNA VISINA MADRACA: 23 cm NAPOMENA: namijenjen je za upotrebu na gustim elastičnim podnicama od minimalno 14 duplih letvica

KOD

7512,rata 0n0 k

DIMENZIJA

CIJENA

880306

90x190 cm

869,99 kn

880307

90x200 cm

899,99 kn

880308

160x200 cm

1.599,99 kn

x

PREMIUM 2 JEZGRA: pet-zonska džepičasta jezgra obložena s 4 cm hladno ljevane pjene gustoće 40-45kg/m3 i bočnim ojačanjem od 8 cm PU pjene, prilagođene zone koje prate konture tijela PRESVLAKA: elastična dvostrana (BGS)antibakterijska presvlaka od SilverGuard tkanine, skidiva (4 zatvarača), periva na 60°C, s ušivenim ručkama za lakše okretanje UKUPNA VISINA MADRACA: 21 cm KOD

DIMENZIJA

CIJENA

563605

80x200 cm

1.349,99 kn

563606

90x190 cm

1.369,99 kn

563607

90x200 cm

1.399,99 kn

563608

120x200 cm

1.899,99 kn

563609

140x200 cm

2.299,99 kn

563610

160x200 cm

2.699,99 kn

1399,

99

1399, 11162 ra, ta

67n k

x

14 |

kn

DIMENZIJA

CIJENA

852936*

80x190 cm

1399,99 kn

852937

80x200 cm

1399,99 kn

852938*

90x190 cm

1499,99 kn

852939

90x200 cm

1499,99 kn

852940*

140x190 cm

2399,99 kn

852941

140x200 cm

2399,99 kn

852942*

160x190 cm

2699,99 kn

852943

160x200 cm

2699,99 kn

852944*

180x190 cm

2999,99 kn

852945

180x200 cm

2999,99 kn

859667*

na narudžbu

8,99 kn/dm2

1499, 99 kn

0 , 5 12 rata

0

kn

x 12

* na narudžbu

kn

ROYAL

11x 162 ra, ta

6n7 k

SANIGEL MEMORY

99

KOD

JEZGRA: džepičasta jezgra 241/m2, bočno ojačanje PU spužva (24DN/Dns), obložen s 1 cm PU pjene i 2,5 cm VISCOGEL-a (VISCOGEL - pruža vam sve prednosti memorijske pjene s dodanom koristi gel stanica koje vam daju više svježine i time osiguravaju optimalnu temperaturu površine spavanja istodobno prateći sve konture vašeg tijela) PRESVLAKA: antibakterijska, antialergijska prošivena presvlaka, 3D bočno odzračivanje, ušivene ručke radi lakšeg okretanja madraca UKUPNA VISINA MADRACA: 24 cm KOD

DIMENZIJA

CIJENA

863555

90x200 cm

1.399,99 kn

863556

160x200 cm

2.499,99 kn

863557

180x200 cm

2.799,99 kn

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

1999, 99 kn

JEZGRA: 7 zonska mikro-džepičasta jezgra (1000 opruga) obložena s pločom od hladno-lijevane pjene (30 kg/m3), bočno ojačanje od PU pjene, posebno prilagođene zone koje prate kontura tijela: za kukove, ramena, glavu i stopala PRESVLAKA: antialergijska, elastična dvoslojna tkanina, obostrano prošivena s 350 g/m2 klima-vlaknima, skidiva i periva na 60°C, skidiva pomoću 4 zatvarača, ušivene ručke za lakše okretanj madraca UKUPNA VISINA MADRACA: 21 cm KOD

DIMENZIJA

CIJENA

861780

90x190 cm

1.969,99 kn

861782

90x200 cm

1.999,99 kn

863784

160x200 cm

3.999,99 kn

67 , 6 1612 rata kn

x

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

| 15


Dječji madraci

Dječji madraci BABY DREAM

199,

99 kn

OPTIMAL BABY

JEZGRA: PU pjena, izotermična, nedeformirajuća PRESVLAKA: antialergijska, mješavina PES i PP vlakana UKUPNA VISINA MADRACA: 11 cm KOD

DIMENZIJA

CIJENA

876502

60x120 cm

199,99 kn

,ata 1x 6 r 12

6k7n

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

863067

60x120 cm

319,99 kn

749,

CLASSIC

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

330910

60x120 cm

269,99 kn

0

JEZGRA: PU pjena nedeformirajuća, izotermična PRESVLAKA: antialergijska, skidiva i periva na 40°C UKUPNA VISINA MADRACA: 13 cm KOD

DIMENZIJA

CIJENA

822264

60x120 cm

319,99 kn

67 , 6 2 rata kn

x 12

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

kn

67 , 26 12 rata

kn

x

DIMENZIJE KREVETIĆA: 124x65x91,5 cm STRUKTURA: masivno drvo graba ZA MADRAC: 60x120x11 cm (nije u cijeni) NAPOMENA: mogućnost montiranja podnice na 3 razine, u skladu s normom o sigurnosti HRN EN 716

kn

WINNIE

kn

kn

5 , 2 6x 12 rata

kn

319, 99

DJEČJI KREVETIĆ NEMO

kn

50 2x212 ,rata

319, 99

99

269, 99

JEZGRA: ojačana žičana jezgra zaštićena tvrdim filcom i tekstilnom vatom PRESVLAKA: pamučna s raznim dječjim motivima UKUPNA VISINA MADRACA: 16 cm

16 |

JEZGRA: bonell jezgra 2,2 mm obložena s 1,5 cm PU pjene (23-35 kg/m3), iglanim filcom, ljuštenom spužvom i PES vatom. Bočna ojačanja s 4 cm PU pjene radi bolje stabilnosti madraca PRESVLAKA: antialergijska (61% PES vlakno + 39% PP vlakno) UKUPNA VISINA MADRACA: 16 cm

699, 99 kn

33 , 58 ata x 12 r

kn


Nadmadraci od memory pjene

Zašto trebate novu podnicu?

MEMORY PLUS

599,

99 kn

5x012 ,rata 00n k

* na narudžbu

jer produžuje vijek madraca:

JEZGRA: memory pjena, izotermična, ortopedska, prilagođava se obliku tijela PRESVLAKA: skidiva i periva na 40°C UKUPNA VISINA MADRACA: 5 cm NAMJENA: služi za poboljšanje postojećeg madraca, francuskog ležaja ili ležaja na sjedećim garniturama

Podnice su dizajnirane tako da osiguraju prozračnost madraca i spriječe zadržavanje vlage te pojavu plijesni, a istodobno su udobne i ergonomske te omogućavaju ravnomjerno raspoređivanje težine za optimalan položaj spavanja. Upotrebom ispravne podnice za određenu vrstu madraca produžujete životni vijek madraca.

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

846782*

80x190 cm

579,99 kn

846669*

80x200 cm

579,99 kn

846783*

90x190 cm

599,99 kn

590126

90x200 cm

599,99 kn

846671*

120x200 cm

869,99 kn

816626

140x200 cm

929,99 kn

846672*

160x190 cm

999,99 kn

590127

160x200 cm

999,99 kn

846673*

180x190 cm

1.149,99 kn

818702

180x200 cm

1.149,99 kn

NE ZABORAVITE: madrac povremeno okretati kako bi prozračivanje bilo što efikasnije!

MEMORY SOFT JEZGRA: 6 cm memory pjene, nedeformirajuća, izotermična, ortopedska PRESVLAKA: antialergijska, žakard tkanina, 100% poliester, skidiva i periva na 40°C UKUPNA VISINA MADRACA: 6 cm NAPOMENA: služi za poboljšanje postojećeg madraca, francuskog ležaja ili ležaja na sjedećim garniturama KOD

DIMENZIJA

jer ima veliku fleksibilnost i izdržljivost:

699, 99 kn

CIJENA

855397

90x200 cm

699,99 kn

855398

160x200 cm

1159,99 kn

Podnice su izrađene od visokokvalitetnih vrsta drveta: breze i bukve te su vrlo čvrste i elastične. Na taj način osiguravate udobnost uz ergonomski ispravan položaj tijela prilikom spavanja, a bez straha jer tako izrađene podnice mogu podnijeti velike težine.

33 , 58 ata x 12 r

kn

MEMORY NATURAL

3 , 8 5 12 rata 3

kn

x

18 |

699,

JEZGRA: memory pjena debljine 6 cm nedeformirajuća, izotermična, ortopedska namijenjena svim težinama PRESVLAKA: ORGANIC COTTON dekorativna tkanina, antibakterijska i antialergijska (30% ORGANIC COTTON, 70% PES vlakna) skidiva i periva na 40°C UKUPNA VISINA MADRACA: 7,5 cm

99 kn

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

879753

90x190 cm

659,99 kn

879754

90x200 cm

699,99 kn

879755

160x200 cm

999,99 kn

879756

90x200 cm

1.199,99 kn

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

jer je možete prilagoditi svojim potrebama: Podnice sa spojnicama za reguliranje čvrstoće u lumbalnom dijelu mogu se personalizirati prema vlastitim željama i potrebama. Pomicanjem spojnica povećavate/smanjujete elastičnost podnice i udobnost prilagođavate vlastitoj kostituciji tijela.

čvršće

mekše

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

| 19


Podnice

Podnice ROLO

129,

LETVICE: 17 drvenih bukovih letvica, povezanih trakama VISINA: 2 cm NOSIVOST: do 90 kg NAMJENA: svim vrstama madraca od PU pjene i žičane jezgre KOD

99 kn

CIJENA

867431

80x200 cm

119,99 kn

879298***

90x190 cm

119,99 kn

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

861785

80x190 cm

419,99 kn

861787

80x200 cm

429,99 kn

861788

90x190 cm

439,99 kn

861791

90x200 cm

459,99 kn

90x200 cm

129,99 kn

867430

120x200 cm

169,99 kn

868369*

70x200 cm**

199,99 kn

299,

99

83 , 10 ata x 12 r

kn

* na narudžbu ** dolazi u pakiranju od 2 komada ***16 bukovih letvica

CLASIC 25

kn

549,

OKVIR: drveni okvir od brezovog furnira 50x20 mm LETVICE: 25 brezovih letvica 35x8 mm učvršćenih gumenim čepovima ufrezanih u okvir VISINA: 5 cm NOSIVOST: do 90 kg

,a 25 12 rat

0n0 k

x

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

880302

80x200 cm

279,99 kn

880303

90x190 cm

289,99 kn

880304

90x200 cm

299,99 kn

880305

120x200 cm

399,99 kn

99

329, 99

DIMENZIJA

CIJENA

861809

80x190 cm

289,99 kn

861813

80x200 cm

299,99 kn

861814

90x190 cm

319,99 kn

861815

90x200 cm

329,99 kn

x1

kn

OKVIR: lamelirani drveni okvir LETVICE: 14 duplih drvenih letvica učvršćenih gumenim čepovima za okvir, ojačane smolom i višestruko lijepljene, trostruko ojačane elastičnim trakama kroz sredinu podnice, mogućnost podešavanja tvrdoće u zoni ramena pomicanjem plastičnih čepova VISINA: 7 cm NOSIVOST: do 130 kg, sistem gumenih čepova omogućava prelaz letvica preko okvira i time postaje otpornija na težinu, podnica je viša od standardnih! NAMJENA: svim vrstama madraca gdje tvrdoća madraca dozvoljava da se osjete razlike u tvrdoći u zoni ramena

8 , 5 4x 12 rata

3

KOD

DIMENZIJA

27,rata 50

80x200 cm

529,99 kn

558171

90x200 cm

549,99 kn

559, 99

3122

kn

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

861818

80x200 cm

539,99 kn

861821

90x190 cm

549,99 kn

861823

90x200 cm

559,99 kn

CIJENA

558170

kn

OKVIR: lamelirani drveni okvir LETVICE: 9 duplih letvica i 5 trostrukih letvica učvršćenih gumenim čepovima za okvir, višestruko lijepljene levice pojačane smolom i obložene folijom, individualno podešavanje tvrdoće u području kukova VISINA: 9 cm NOSIVOST: do 110 kg NAMJENA: svim vrstama madraca

x 12

20 |

3

kn

kn

OKVIR: lamelirani drveni okvir LETVICE: 18 višestruko ljepljnih letvica učvršćenih gumenim čepovima za okvir VISINA: 7 cm NOSIVOST: do 90 kg NAMJENA: svim vrstama madraca KOD

3 , 8 3 2 rata

2207

kn

3011

kn

OKVIR: lamelirani drveni okvir LETVICE: 14 duplih letvica učvršćenih fleksibilnim gumenim čepovima za okvir, višestruko lijepljene letvice pojačane smolom, trostruko središnje pojačanje trakama, mogućnost podešavanja tvrdoće u zoni kukova VISINA: 5,5 cm NOSIVOST: do 110 kg NAMJENA: svim vrstama madraca

DIMENZIJA

867432

459, 99

3114

67 , 6 4x 12 rata kn

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

| 21


Podnice

Podnice

549,

SUPER 28 OKVIR: drveni furnir LETVICE: 14 duplih letvica učvrščenih gumenim čepovima za furnirani okvir, nosači letvica (čepovi) fukncioniraju kao “amortizeri”, tj. gibljivi su s obzirom na pritisak težine i time omogućavaju udobnije spavanje, 5 duplih letvica s regulacijom tvrdoće, sredina ojačana trakom za rasterećenje pritiska VISINA: 7,5 cm NOSIVOST: do 140 kg NAMJENA: za sve vrste madraca KOD

DIMENZIJA

CIJENA

852966

80x190 cm

529,99 kn

852967

80x200 cm

529,99 kn

852968*

90x190 cm

549,99 kn

852971

90x200 cm

549,99 kn

599,

4x 152 r,ata

kn

83n k

* na narudžbu

AKTIV FLEX

99 kn

OKVIR: lamelirani drveni okvir LETVICE: 14 duplih letvica učvršćenih gumenim čepovima za okvir, višestruko lijepljene i obložene folijom, trostruka središnja traka za pojačanje, individualno podešavanje tvrdoće u zoni kralježnice VISINA: 9 cm NOSIVOST: do 110 kg NAPOMENA: podnica s podiznim uzglavljem ne mogu se koristiti s madracima od žičane i džepičaste jezgre

, ata 50 x 12 r 00n

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

861828

80x200 cm

579,99 kn

861829

90x190 cm

589,99 kn

861830

90x200 cm

599,99 kn

k

22 |

99

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

779, 99

SUPER 28 G/N

kn

OKVIR: drveni furnir LETVICE: 14 duplih letvica učvrščenih gumenim čepovima za furnirani okvir, nosači letvica (čepovi) fukncioniraju kao “amortizeri”, tj. gibljivi su s obzirom na pritisak težine i time omogućavaju udobnije spavanje, sredina ojačana trakom (gurtnom) za rasterećenje pritiska VISINA: 7,5 cm NOSIVOST: do 140 kg NAMJENA: za sve vrste madraca NAPOMENA: podnica s podiznim uzglavljem i podnožjem ne mogu se koristiti s madracima od žičane i džepičaste jezgre KOD

DIMENZIJA

CIJENA

852975*

80x190 cm

749,99 kn

852976*

80x200 cm

749,99 kn

852977*

90x190 cm

779,99 kn

852978

90x200 cm

779,99 kn

0 , 5 6x 12 rata

0

kn

* na narudžbu

899,

99

3150

kn

OKVIR: lamelirani drveni okvir LETVICE: 14 trostrukih višestruko lijepljenih letvica obloženih folijom, učvršćene fleksibilnim gumenim čepovima za okvir, trostruka središnja traka za pojačanje, individualno reguliranje tvrdoće, fleksibilnije letvice u području ramena, ergonomski raspored letvica omogućuje ugodnije spavanje, ekstra široka završna letvica koja upotpunjuje područje ležaja VISINA: 9,5 cm NOSIVOST: do 110 kg NAMJENA: svim vrstama madraca

00 , 75 ta kn

x 12 ra

KOD

DIMENZIJA

CIJENA

861825

80x200 cm

879,99 kn

861826

90x190 cm

889,99 kn

861827

90x200 cm

899,99 kn

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

| 23


Kreveti

Podnice

359,

DREAM ERGO OKVIR: izrađen od čelične cijevi 30x20 mm, dobiven iz hladno valjane trake LETVICE: 19 letvica učvršćenih gumenim čepovima za okvir; na podnici za 2 osobe idu 2 reda letvica, lamele (latoflex) su izrađene od višeslojnog bukovog furnira od minimalno 6 slojeva VISINA: 4 cm NOSIVOST: do 90 kg KOD

DIMENZIJA

CIJENA

869480

90x200 cm

359,99 kn

869481

120x200 cm

569,99 kn

869482

140x200 cm

599,99 kn

869484

160x200 cm

629,99 kn

836306

180x200 cm

659,99 kn

399, 99 kn

33 , 33 ta x 12 ra

459,

99 kn

kn

kn

429, 99

599, 99

3x512 r,ata

83n

kn

kn

k

5x012 r,ata

00n k

KREVET LUX

KREVET HUGO 2

0 , 0 3 rata

0

DIMENZIJE: 98x204x69/36 cm STRUKTURA: puno drvo bukve ZA PODNICU I MADRAC: 90x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: mogućnost naručivanja u drugim bojama

kn

x 12

699, 99

5x812 r,ata

33n

kn

GALAXY ANATOMIC

k

OKVIR: izrađen od čelićne cijevi 30x20 mm, dobiven iz hladno valjane trake LETVICE: 13 duplih letvica širine 53 mm učvršćenih gumenim čepovima za okvir, na podnici za 2 osobe idu 2 reda letvica, lamele su izrađene od višeslojnog bukovog furnira od minimalno 6 slojeva VISINA: 4 cm NOSIVOST: do 110 kg KOD

DIMENZIJA

CIJENA

869487

90x200 cm

399,99 kn

859488

140x200 cm

749,99 kn

869489

160x200 cm

799,99 kn

869490

180x200 cm

849,99 kn

COMO

LUXOR

DIMENZIJE: 80x190 cm (KOD: 880576) OKVIR: metalni s 4 kotačića LETVICE: 15 drvenih letvica učvršenih plastičnim čepovima za okvir podnice MADRAC: PU pjena 9 cm NOSIVOST: +/- 200 kg NAPOMENA: u skladu s europskom sigurnosnom normom DIN EN 1725

DIMENZIJE: 80x200 cm (KOD: 880577) OKVIR: metalni s 4 kotačića/automatsko rasklapanje LETVICE: 15 drvenih letvica učvršenih plastičnim čepovima za okvir podnice MADRAC: PU pjena 10 cm NOSIVOST: +/- 200 kg NAPOMENA: u skladu s europskom sigurnosnom normom DIN EN 1725

559,

38, ta

3k3n

x 12 ra

24 |

99

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

DIMENZIJE: 100x205,5x70/48 cm STRUKTURA: puno drvo bukve, bijela i wenge ZA PODNICU I MADRAC: 90x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: mogućnost naručivanja u drugim bojama i dimenzijama

599, 99 kn

00 5x012 r,ata kn

KREVET HUGO

KREVET LENA

DIMENZIJE KREVETA: 100x205,5x70 cm STRUKTURA: puno drvo bukve ZA PODNICU I MADRAC: 90x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: ladica nije uključena u cijenu, mogućnost naručivanja u drugim bojama

DIMENZIJE: 96x204x35/72 cm STRUKTURA: puno drvo bukve, bijeli ZA PODNICU I MADRAC: 90x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: mogućnost naručivanja u drugim bojama i dimenzijama

999,

99

8x312 r,ata

kn

33n

999, 99 kn

k

99

33 8x312 r,ata kn

kn

KREVET LAURA

4x 162 r,ata

6k7n

DIMENZIJE: 199x97x66 cm STRUKTURA: drvo bora, lakirano, natur ZA MADRAC: 90x200 cm (nije u cijeni) NAPOMENA: krevet s pomočnim krevetom; podnice su uključene u cijenu, max. visina madraca u pomoćnom ležaju 12 cm

KREVET CHICA DIMENZIJE: 205x95x54 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica, bijela ZA PODNICU I MADRAC: 90x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: s tri ladice

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

| 25


Kreveti

Kreveti

859, 99

999,

kn

1699, 99

99 kn

kn

8x312 r,ata

33n k

7112,rata

67 14x 112 r,ata kn

67 11x612 r,ata

66n

kn

k

x

KREVET TIN

KREVET SMOOZY

DIMENZIJE: 94x203,5x75 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica; javor ZA MADRAC: 90x200 cm (nije u cijeni) NAPOMENA: uključena podnica/ploča, ladica uz nadoplatu uz mogućnost narudžbe u drugim bojama

DIMENZIJE: 95x193x80 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica; natur/bijela ZA PODNICU I MADRAC: 90x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: mogućnost kombinacije s plavim ili rozim detaljima

859, 99

71, ta 66n

kn

k

KREVET S RADNIM STOLOM I KOMODOM CHARLY

KREVET ROCCO DIMENZIJE: 95x204x90 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica; bijelo/siva ZA PODNICU I MADRAC: 90x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: zaštitna ograda nije u cijeni

DIMENZIJE: 183x206x110 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica; natur/bijela ZA MADRAC: 90x200 cm (nije u cijeni) NAPOMENA: podnica uključena u cijenu

999, 99

999, 99

2299, 99

kn

kn

kn

x 12 ra

kn

8x312 r,ata

33n k

8x312 r,ata

33n k

KREVET NODO

KREVET FLIP DIMENZIJE: 95x205x82 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica; javor ZA PODNICU I MADRAC: 90x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: ladice i zaštitna ograda uz nadoplatu

DIMENZIJE: 99x210x68 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica; javor/plava ZA MADRAC: 90x200 cm (nije u cijeni) NAPOMENA: podnica uključena u cijenu, ladice uz nadoplatu

1259,

1099, 99 kn

9112 r,ata

99 kn

KREVET NA KAT JORDAN 5 DIMENZIJE: 123x200x172 cm STRUKTURA: bijeli/metal ZA MADRACE: 90x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: podnice uključene u cijenu, krevet na kat se može koristiti i kao dva odvojena kreveta

1699, 99 kn

67n k

x

10x512,rata 00n k

KREVET LEONIE DIMENZIJE: 97x209x66 cm STRUKTURA: lakirano drvo bora, bijeli ZA MADRAC: 90x200 cm (nije u cijeni) NAPOMENA: krevet s pomoćnim krevetom; podnice su uključene u cijenu, max. visina madraca u pomoćnom ležaju 12 cm

26 |

67 19x 112 r,ata

KREVET BOMBA DIMENZIJE: 246x102x48,5 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica; bijelo/crvena ZA MADRAC: 90x200 cm (nije u cijeni) NAPOMENA: podnica uključena u cijenu

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

14x 112 r,ata 67n k

KREVET NA KAT TIN DIMENZIJE: 94x204,5x185 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica; javor ZA MADRACE: 90x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: uključene 2 podnice/ploče, ladica uz nadoplatu uz mogućnost naručivanja u drugim bojama, u skladu s normom o sigurnosti HRN EN 747

KREVET NA KAT MAXY DIMENZIJE: 97x207x140 cm STRUKTURA: puno drvo bukve (bijeli i natur) ZA MADRACE: 90x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: u cijeni kreveta su uključene dvije podnice od bukovih letvica, krevet na kat se može koristiti i kao dva odvojena kreveta, mogućnost narućivanja u drugim bojama

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

| 27


Kreveti

Kreveti

499, 99

899, 99

kn

999,

kn

7512 r,ata

00n

67 4112,rata

k

kn

x

x

999, 99

99

kn

kn

33 8x312 r,ata

3 832 r,ata

3

kn

kn

x1

KREVET HELEN + 2 NOĆNA ORMARIĆA

KREVET JORDAN 5

KREVET LUX

KREVET ALABAMA

DIMENZIJE: 97x200x68 cm STRUKTURA: srebrni/metal ZA MADRAC: 90x190 cm (nije u cijeni) NAPOMENA: podnica uključena u cijenu

DIMENZIJE: 130x205,5 cm STRUKTURA: puno drvo bukve, bijeli i wenge ZA PODNICU I MADRAC: 120x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: mogućnost naručivanja u drugim bojama i dimenzijama

DIMENZIJE: 168x217x99 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica, natur/siva ZA PODNICU I MADRAC: 160x200 cm (nisu u cijeni)

1199,

1799, 99 kn

99 kn

1199, 99

15x012 r,ata

00n

0 1002 r,ata

0

kn

k

kn

DIMENZIJE: 168x204x85 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica, natur/wenge ZA PODNICU I MADRAC: 160x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: krevet se prodaje u kompletu s 2 noćna ormarića

1599, 99 kn

x1

00 10x012 r,ata

33 13x312 r,ata

kn

KREVET LUX

DIMENZIJE: 171x205,5x70/48 cm STRUKTURA: puno drvo bukve, bijeli i wenge ZA PODNICU I MADRAC: 160x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: mogućnost naručivanja u drugim bojama i dimenzijama

1899,

99 kn

15x812 r,ata

33

kn

KREVET ANCONA

KREVET VALERIE

KREVET MARION

DIMENZIJE: 167x208x90/38 cm STRUKTURA: puno drvo bukve, natur i bijeli ZA PODNICU I MADRAC: 160x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: mogućnost naručivanja u drugim dimenzija i bojama

DIMENZIJE: 190x211x84 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica; bijeljeni hrast/bijela ZA PODNICU I MADRAC: 180x200 cm (nisu u cijeni)

1999, 99

1699, 99 kn

kn

kn

67 14x 112 r,ata kn

67 16x612 r,ata

DIMENZIJE: 186x208x80/38 cm STRUKTURA: puno drvo bukve, natur ZA PODNICU I MADRAC: 180x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: mogućnost naručivanja u drugim bojama i dimenzijama 28 |

KREVET FAGUS

KREVET LINEA

DIMENZIJE: 176x212x80/38 cm STRUKTURA: puno drvo bukve, natur i bijeli ZA PODNICU I MADRAC: 160x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: mogućnost naručivanja u drugim dimenzijama i bojama

DIMENZIJE: 147x222x87 cm - 1699,99 kn 167x222x87 cm - 1799,99 kn 187x222x87 cm - 1899,99 kn STRUKTURA: oplemenjena iverica, bijeli ZA PODNICU I MADRAC: 140, 160 i 180x200 (nisu u cijeni)

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

1999, 99 kn

67 16x612 r,ata kn

v aj z e l i n e povis v

kn

KREVET DOMENA

DIMENZIJE: 176x208x96 cm STRUKTURA: kombinacija medijapan (MDF) i oplemenjena iverica, izbijeljeni s vidljivom imitacijom strukture drveta ZA PODNICU I MADRAC: 160x200 cm (nisu u cijeni)

KREVET APULIEN S 3 LADICE DIMENZIJE: 169x209x90 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica ZA PODNICU I MADRAC: 160x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: visina ležišta 43,5 cm

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

| 29


Kreveti

1599, 99

Kreveti

kn

1699, 99 kn

33 13x312 r,ata

14112 r,ata 67n k

visoki sjaj

33 18x312 r,ata kn

kn

x

DIMENZIJE: 188x208x70 cm STRUKTURA: medijapan ploča (MDF) bijela, visoki sjaj ZA PODNICU I MADRAC: 180x200 cm (nisu u cijeni)

KREVET PROMO 2

KREVET DENNY DIMENZIJE: 91x205x72 cm STRUKTURA: tamno plavi, sa spremnikom NAPOMENA: mogućnost naručivana u drugim bojama i eko koži

DIMENZIJE: 161x208x85 cm STRUKTURA: bež/smeđa; sa spremnikom NAPOMENA: uključuje podiznu podnicu s ležajem i spremnik, mogućnost naručivana u drugim tkaninama i eko koži

2299, 99

899, 99

2499, 99

kn

kn

1499, 99

kn

67 11612 r,ata

KREVET IMAGINE DIMENZIJE: 169x210x87 cm STRUKTURA: oplemenjena iverica, natur/siva, nogice od kroma ZA PODNICU I MADRAC: 160x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: u ponudi još dimenzija 180x200 cm

2199, 99

kn

x

kn

KREVET LODGE

1399, 99

kn

kn

0 12x512 r,ata

0

kn

00 7512 r,ata

67 19x 112 r,ata

kn

kn

x

KREVET DANUBE KREVET ARON DIMENZIJE: 176x218x88 cm STRUKTURA: eko koža, bijeli ZA PODNICU I MADRAC: 160x200 cm (nisu u cijeni)

DIMENZIJE: 173x212x99 cm STRUKTURA: eko koža, smeđi i srebrni, drvene nogice ZA PODNICU I MADRAC: 160x200 cm (nisu u cijeni)

33 20x812 r,ata kn

KREVET GAMA

KREVET TANJA

DIMENZIJE: 162x214x81 cm STRUKTURA: eko-koža, bijeli/siva tkanina NAPOMENA: krevet uključuje podiznu podnicu s ležajem i spremnik, mogućnost naručivanja u drugim tkaninama i eko-koži

DIMENZIJE: 165x223x81 cm STRUKTURA: eko-koža, smeđa/bež, NAPOMENA: uključuje podiznu podnicu s ležajem i spremnik, mogućnost naručivanja u drugim tkaninama i eko-koži

2799, 99

2999, 99

kn

kn

1799, 99 kn

0 15x012 r,ata

0

kn

KREVET KING

DIMENZIJE: 186x229x92 cm STRUKTURA: eko koža, crni i bijeli, nogice od kroma ZA PODNICU I MADRAC: 160x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: u ponudi još dimenzija 180x200 cm 30 |

sa spremnikom

KREVET MONZA

16x612 r,ata

k

k

DIMENZIJE: 167x98x201 cm STRUKTURA: bijela eko koža ZA MADRAC: 160x200 (nije u cijeni) NAPOMENA: uključena podnica s plinskim podizačima i spremnik

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

23x312 r,ata

33n

67n

00 , 0 5 2 x 12 rata kn

KREVET HERA

KREVET MISTERIA

DIMENZIJE: 165x225x81 cm STRUKTURA: bijela eko-koža/siva tkanina, uzglavlje s ukrasnim kristalima NAPOMENA: uključena podnica s plinskim podizačima i spremnik, mogućnost naručivanja u drugim bojama ekokože i tkanine

DIMENZIJE: 175x220x95 cm STRUKTURA: eko koža, bijeli ZA MADRAC: 160x200 cm (nije u cijeni) NAPOMENA: sa spremnikom i podnicom, mogućnost naručivanja u drugim dimenzijama, bojama eko kože i tkanini

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

| 31


KREVET LEA DIMENZIJE: 85x195x109 cm - 1099,99 kn 96x207x118 cm - 899,99 kn 166x207x118 cm - 1399,99 kn STRUKTURA: kovano željezo ZA PODNICE I MADRACE: 80x190 cm, 90x200 cm i 160x200 cm (nisu u cijeni)

1399, 99 kn

99 11x612 r,ata kn

1099, 99 kn

899, 99 kn

9112 r,ata

66n k

x

7512 r,ata

99n

699, 99

k

x

kn

5x812 r,ata

33n k

KREVET FANCY DIMENZIJE: 95x198x100 cm - 799,99 kn 98x207x100 cm - 699,99 kn 163x211x100 cm - 999,99 kn STRUKTURA: metal ZA PODNICE I MADRACE: 80x190 cm, 90x200 cm i 160x200 cm (nisu u cijeni)

999, 99 kn

8x312 r,ata

33n

799, 99

k

kn

67 6x612 r,ata kn

Posjetite našu stranicu i obavite online kupovinu

Naša internet stranica također sadrži detaljne opise za svaki od navedenih proizvoda u ovom katalogu.

www.emmezeta.hr

vise od povoljne kupnje!

Skupljajte bodove i provjerite stanje na www.emmezeta.hr

Emmezeta trgovine: Zagreb (Donji Stupnik), Osijek, Split (Kaštel Sućurac) i web shop (www.emmezeta.hr)

Iznos rate vrijedi za beskamatno plaćanje Diners Club karticom, Maestro i MasterCard karticom Zagrebačke banke te American karticom (za iznose iznad 3000,00 kn). Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 072 20 20 22

Emmezeta katalog madraci i podnice 02 2014  

http://snizenja.hr/emmezeta-katalog/

Emmezeta katalog madraci i podnice 02 2014  

http://snizenja.hr/emmezeta-katalog/

Advertisement