Page 1

OBRT ZA EKO IGRAČKE IGRAČKE

UPORABNI PREDMETI

UKRASI

c i č i l i, s

al ena slova, m utij š je drv puzzle agn i ac , r e o dv

c

Obrt ze eko igračke A.G.matoša 5 10 310 Ivanić Grad 01/2882648 098/515320 www.ekoigracke.hr

je,

t

voz i l a , živ o t in

gračke, u i e n ve viri za s kras r d e, ok like, k i ic

redmet p i n b i ra lovke o p za o u i e e

v

Pratite nas na Facebook-u i ostvaritre dodatne popuste https://www.facebook.com/ekoigracke


UPORABNI PREDMETI

ISTAKNUTI PROIZVODI

Vješalica - gusjenica Gusjenica - velika drvena vješalica - uporabni predmet za dječje sobe i prostore gdje borave djeca. Na stražnjoj strani ima dvije male vješalice pomoću kojih se može objesiti (kao slika). Ovakva vješalica može poslužiti i za teže odjevne predmete. Mogu se naručiti obojane ili nebojane i kao takve Vam daju mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno. Na taj način mogu poslužiti za razvoj dječje kreativnosti. Radi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dvije identične vješalice. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno. Veličina 32 x 14 cm

Okviri za slike s imenom Drveni okviri za slike - rade su u tri dimenzije za slike formata 9x13, 10x15 i 13x18 cm. Mogu se postaviti na stol ili objesiti na zid. Ukrašavaju se prema Vašim željama i moguće je na njih staviti željeno ime. ​Rade se ručno i za njihovu izradu je potrebno jako puno vremena. I bojanje je ručno tako da je nemoguće napraviti dva identična komada i slike su okvirni prikaz tog proizvoda. Ako je bitno da proizvod izgleda baš tako ili imate svoju želje vezano uz izgled, molimo Vas da nam u komentaru narudžbe napišete detaljna uputstva.


AKCIJSKA PRODAJA OD: 11.3. - 17.3.

Vješalica - Anđeo Anđeo - velika drvena vješalica - uporabni predmet za dječje sobe i prostore gdje borave djeca. Na stražnjoj strani ima dvije male vješalice pomoću kojih se može objesiti (kao slika). Ovakva vješalica može poslužiti i za teže odjevne predmete. Mogu se naručiti obojane ili nebojane i kao takve Vam daju mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno. Na taj način mogu poslužiti za razvoj dječje kreativnosti. Radi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dvije identične vješalice. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno.

50 kn

Veličina: 24 x 10 cm

Vješalica - More More - velika drvena vješalica - uporabni predmet za dječje sobe i prostore gdje borave djeca. Na stražnjoj strani ima dvije male vješalice pomoću kojih se može objesiti (kao slika). Ovakva vješalica može poslužiti i za teže odjevne predmete. Mogu se naručiti obojane ili nebojane i kao takve Vam daju mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno. Na taj način mogu poslužiti za razvoj dječje kreativnosti. Radi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dvije identične vješalice. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno.

60 kn

Veličina: 35 x 12 cm

Okvir za slike 9x13 cm Drveni okviri za slike - okvir za slike dimenzije 9 x 13 cm. Okviri su bez stakla tako da bez problema preživljavaju nespretna dječja rukovanja, slike se umeću pomoću utora s gornje strane okvira tako da izmjena slika ne predstavlja nikakav problem. Zbog položaja utora morate pri narudžbi izabrati oblik fotografija za koji želite okvir (uspravna ili portret, vodoravna ili pejzaž). Okviri se mogu koristiti kao stojeći (za stol) ili za vješanje na zid. Mogu se naručiti u željenoj boji s odabranim ukrasima (molimo Vas da u komentaru ostavite upute) i na okvir je moguće zalijepiti željeno ime.

30 kn


UKRASNI PREDMETI

ISTAKNUTI PROIZVODI

Drvena slova za lijepljenje veličina 3 Drvena slova za lijepljenje - ukrasna slova za ukrašavanje dječjih soba (vrata, ormara,...). Slova sadrže cijelu hrvatsku i englesku abecedu, a mogu se naručiti kao bojana i nebojana. Veličine su oko 5 cm (slova s kvačicom, a slova bez kvačica oko 4,5 cm). Rade se ručno iz šperploče topole i bojaju eko bojama na bazi vode. Bojana slova mogu se naručiti u slijedećim bojama : crvena, žuta, zelena, tamno plava, svjetlo plava, narančasta, bijela, roza i ljubičasta. Nebojana slova daju Vam mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno. Na svako obojano slovo stavljamo samoljepivu traku pomoću kojih se slova mogu zalijepiti na neku glatku površinu.

Drveni ukras za zid - Pčelica Pčelica - drveni ukras za zid. Ukras koji može poslužiti za ukrašavanje dječjih soba ili prostora u kojem borave djeca. Radi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dva identična ukrasa. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno. Ovakav ukras na zadnjoj strani ima malu vješalicu pomoću koje se može objesiti (kao slika). Ukras se može naručiti obojan ili nebojan i kao takav Vam daje mogućnost da ga obojate i ukrasite samostalno. Na taj način može poslužiti za razvoj dječje krativnosti kroz samostalni rad ili rad u obliku radionica. Veličina: 15 x 19 cm


AKCIJSKA PRODAJA OD: 11.3. - 17.3.

Ukras za zid - Bubamara Bubamara - drveni ukras za zid. Ukras koji može poslužiti za ukrašavanje dječjih soba ili prostora u kojem borave djeca. Radi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dva identična ukrasa. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno. Ovakav ukras na zadnjoj strani ima malu vješalicu pomoću koje se može objesiti (kao slika). Ukras se može naručiti obojan ili nebojan i kao takav Vam daje mogućnost da ga obojate i ukrasite samostalno. Na taj način može poslužiti za razvoj dječje krativnosti kroz samostalni rad ili rad u obliku radionica. Veličina: 22 x 12 cm

35 kn

Drvena sličica -Autići Autići - velika drvena sličica - drveni ukras za dječje sobe i prostore gdje borave djeca. Radi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dva identična ukrasa. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno. Ovakva sličica na zadnjoj strani ima malu vješalicu pomoću koje se može objesiti (kao slika). Sličice se mogu naručiti obojane ili nebojane i kao takve Vam daju mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno. Na taj način mogu poslužiti za razvoj dječje kerativnosti kroz samostalni rad ili rad u obliku radionica. Veličina 10 x 12 cm

30 kn

Slova za lijepljenje - 1 Drvena slova za lijepljenje - ukrasna slova za ukrašavanje dječjih soba (vrata, ormara,...). Slova sadrže cijelu hrvatsku i englesku abecedu, a mogu se naručiti kao bojana i nebojana. Veličina su oko 3,5 cm. Rade se ručno iz šperploče topole i bojaju eko bojama na bazi vode. Bojana slova mogu se naručiti u slijedećim bojama : crvena, žuta, zelena, tamno plava, svjetlo plava, narančasta, bijela, roza i ljubičasta. Nebojana slova daju Vam mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno. Na svako slovo stavljamo samoljepivu traku pomoću kojih se slova mogu zalijepiti na neku glatku površinu.

4 kn


DRVENE IGRAČKE

ISTAKNUTI PROIZVODI

Drvena vozila Drvena igračka na kotačima. Radi se ručno iz punog drveta johe, svi dijelovi su drveni i u potpunosti je prirodna igračka jer ne sadrži nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo. Izrađuju se u četiri veličine.

Drvene životinje Drvena igračka u obliku neke od životinja. Igračka koja dolazi u tri veličine. Rade se u ručno iz punog drveta johe, svi dijelovi su drveni i u potpunosti je prirodna igračka jer ne sadrživi nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo.


AKCIJSKA PRODAJA OD: 11.3. - 17.3.

Drvena puzzla - Patka Patka - drvene puzzla. Drvena igračka iz više dijelova. Može poslužiti kao slagalica za razvoj kognitivnih i motoričkih sposobnosti, tako da je zbog tih svojih svojstava možemo svrstati u grupu didaktičkih igrački. Radi se ručno iz punog drveta johe i u potpunosti je prirodna igračke jer ne sadrživi nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igrački i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinstvo. Veličina: 10 x 10 cm

20 kn

Slagalica - Mačka Mačka - drvene slagalica. Drvena igračka iz pet dijelova - postolja i tijela koje se rastavlja na četiri dijela. Može poslužiti kao slagalica za razvoj kognitivnih i motoričkih sposobnosti, tako da je zbog tih svojih svojstava možemo svrstati u grupu didaktičkih igrački. Radi se ručno iz punog drveta johe i u potpunosti je prirodna igračka jer ne sadrživi nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo. Visina 10 cm.

25 kn

Lokomotive - komplet Lokomotiva - drveno vozilo. Drvena igračka u obliku vozila. Igračka koja dolazi u tri veličine. Radi se ručno iz punog drveta johe, svi dijelovi su drveni i u potpunosti je prirodna igračka jer ne sadrživi nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo.

20 kn


OBRT ZA EKO IGRAČKE IGRAČKE

UKRASI

UPORABNI PREDMETI

Obrt za eko igračke je mali obiteljski obrt obitelji Adamović iz Ivanić Grada koja se od 1999. godine bavi izradom: drvenih igrački, ukrasa i uporabnih predmeta. Proizvodnja se zasniva na ručnom radu, izradi po narudžbi ili malim serijama. Nadamo se da ćete među nekoliko stotina naših proizvoda moći pronaći nešto zanimljivo. Ako među našim proizvodima nema onoga što bi Vama trebalo, slobodno nam se obratite i ako smo u mogućnosti pokušati ćemo to napraviti. Za izradu naših proizvoda koristimo drvo johe, topolovu i bukovu šperoloču. Igračke ne tretiramo i ne bojamo ničim tako da su u potpunosti prirodne. Za ukrasne i uporabne predmete koristimo eko boje na bazi vode. Zbog velikog udjela ručnog rada u našoj proizvodnji gotovo da je svaki proizvod unikat. Zbog toga je ponekad teško napraviti dva identična komada. Nadamo se da to neće biti problem jer Vam uvijek garantiramo istu kvalitetu za sve proizvode. Potražite nas na našoj adresi ili web trgovini: Obrt za eko igračke A.G.Matoša 5 10310 Ivanić Grad www.ekoigracke.hr

Podržite našu akciju “Igračka za jednu kunu” Akciju “Igračka za 1 kn“ razvijamo u želji da pomognemo onima kojima je to i najpotrebnije. Na taj način možete doći do nekih naših proizvoda osobito povoljno i ujedno svoju kupnju pretvoriti u dobro djelo. Trenutno imamo dogovorenu suradnju s Udrugom SMA.T (udruga roditelja djece sa spinalnom mišićnom atrophiom i traheostomama) i Udrugom roditelja djece i osoba s invaliditetom MALI PRINC. Kupovinom ovih proizvoda direktno pomažete njihov rad. Više o samoj akciji pročitajte na našim web stranicama HVALA!

Pratite nas na Facebook-u i ostvaritre dodatne popuste https://www.facebook.com/ekoigracke

Ekoigračke katalog 11.03.-17.03.2014.  

http://snizenja.hr/ekoigracke-katalog/

Ekoigračke katalog 11.03.-17.03.2014.  

http://snizenja.hr/ekoigracke-katalog/

Advertisement