Page 70

SNEEK MEER

JUN/JUL/AUG

ONDERWERP

SWINGTERRAS

JUNI ELKE DONDERDAGAVOND IN JUNI, JULI EN AUGUSTUS

SWINGTERRAS Iedere donderdagavond is het genieten op de terrassen van de Markstraat. Dan organiseren de horecabedrijven die in de straat zijn gevestigd gezamenlijk livemuziek.

2 JUNI

LEKKER SNEEK Tijdens de succesvolle zomereditie van het culinaire evenement Lekker Sneek, verrassen horeca-ondernemers het publiek met hun culinaire kunsten. Er worden kleine proeverijtjes van hun menukaart aangeboden. Het evenement vindt plaats tussen 12.00 en 18.00 uur. Een uitstekende gelegenheid om een middagje shoppen tijdens koopzondag te combineren met het beste op culinair gebied in Sneek. En de kids kunnen zich uitleven op het grote Waterpoort springkussen!

LEKKER SNEEK ZOMER

WWW.SNEEK.NL

MAR-ATHON ROND SNEEK EN MEER

SKS SKÛTSJESILEN SNEEK

10 JUNI

JULI

FIETS 11 STEDENTOCHT Op Tweede Pinksterdag vindt jaarlijks de georganiseerde toertocht van ongeveer 230 kilometer op de fiets langs de Friese elf steden plaats. De zwaarte van de tocht hangt af van de conditie van de deelnemer, het type van de fiets en de weersomstandigheden tijdens de tocht. Elk jaar staan er duizenden toeschouwers langs de route om de 15.000 deelnemers aan te moedigen.

15 JUNI

SMARTLAPPENFESTIVAL ‘Sneek met een Snik’ is het Smartlappenfestival in Sneek wat op de Marktstraat gehouden wordt tussen 14:00 en 18:00 uur met medewerking van diverse artiesten.

6/13/20/27 JULI

ZATERDAGMIDDAGMATINÉE MARKTSTRAAT Live muziekterrassen op de Marktstraat in het centrum van Sneek.

27 JULI T/M 9 AUGUSTUS

SKS SKÛTSJESILEN SNEEK Het skûtsjesilen zijn de Friese zeilwedstrijden met skûtsjes. De wedstrijden van de SKS worden in een periode van 2 weken georganiseerd. De finale van SKS Skûtsjesilen vindt plaats op het Sneekermeer en is het best te bekijken vanaf de kant van het Starteiland.

AUGUSTUS

22 EN 23 JUNI

31 AUGUSTUS

MAR-ATHON ROND SNEEK EN MEER

SWINGING SNEEK

De Mar-athon is een groots evenement met voor ieder wat wils: wandelen, hardlopen, fietsen en muziek. Op zaterdagavond komt alles samen tijdens het Midzo-mar-festival op het Martiniplein in Sneek. Op zaterdag kan er gewandeld en hardgelopen worden op verschillende afstanden en op zondag is er een ATB-toertocht en een familie fietstocht.

70

Ter afsluiting van het zomerseizoen, swingt Sneek er weer op los tijdens Swinging Sneek! ’s Middag begint het middagprogramma in de Marktstraat en het avondprogramma start om 21.00 uur met livemuziek op diverse muziekterrassen en ook in de cafés in de binnenstad wordt livemuziek ten gehore gebracht. De entree is overal vrij.

KOOP ZONDAG

ELKE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND

Profile for SneekIsMeer

Sneek = Meer Magazine 2019  

Het Sneek = Meer Magazine is het toeristisch inspiratiemagazine voor Sneek en omstreken. In dit Sneek Magazine komen onderwerpen aan bod zoa...

Sneek = Meer Magazine 2019  

Het Sneek = Meer Magazine is het toeristisch inspiratiemagazine voor Sneek en omstreken. In dit Sneek Magazine komen onderwerpen aan bod zoa...

Advertisement