Page 48

GENOEG TE BELEVEN!

SLECHTWEER-UITJES

VOOR JONG EN OUD! Ook wanneer het iets minder mooi weer is, is er genoeg te beleven in en rond Sneek. Duik in de Friese scheepvaarthistorie, bezoek de Beerenburg destilleerderij, kijk eens rond in een van de galeries die de stad rijk is, of bezoek de bioscoop of het theater. Liever sportief bezig? Sla dan een balletje op de squashbaan, ontsnap uit een escaperoom, neem een verfrissende duik in het zwembad, leer skiën in het indoor skicentrum, trek de bowlingschoenen aan of ga darten of poolen in het gezellige centrum van de stad Sneek.

FRIES SCHEEPVAART MUSEUM Altijd al meer willen weten van de historie van de Friese scheepvaart? Breng dan een bezoek aan het Fries Scheepvaart Museum aan het Kleinzand. Ook voor kinderen is het museum een belevenis. Zij kunnen op actieve en interactieve wijze aan de slag gaan met het thema scheepvaart in het speciale kindermuseum.

WEDUWE JOUSTRA Kom een keer kijken in één van de oudste panden (anno 1484) van Sneek, waar al 150 jaar Weduwe Joustra Beerenburg wordt gemaakt. Geniet niet alleen van de sfeer, maar ook van de beerenburg die écht lekkerder smaakt als je zelf in Sneek bent geweest. In het pand aan het Kleinzand is iedereen van harte welkom om rond te kijken en na afloop de producten te proeven. Wie ook graag een bezoek brengt aan de distilleerderij, moet wel even een afspraak maken. Gezelschappen vanaf tien personen worden persoonlijk rondgeleid.

ESCAPEROOM Het spelen van escape rooms is dé activiteit als je houdt van spanning, avontuur, puzzels en teamwork. Je wordt samen met jouw team opgesloten in de Escape Room. Vanaf dan heb je 60 minuten de tijd om te ontsnappen, een ware race tegen te klok! Bij het spelen van Escape Rooms ben je altijd verzekerd van een zenuwslopend avontuur en een hoop lol (ook na de tijd!). Zijn jullie klaar voor deze race tegen de klok?

SPEELPARADIJS BALLORIG Aan de rand van Sneek, aan de Alexanderstraat 10a, vind je een ruim opgezet kinderspeelparadijs. Bij Ballorig Sneek zijn er heel veel leuke dingen te doen, zoals springen op de trampoline, crossen op het autocircuit, klimmen op de opblaasklimwand en nog veel meer. De allerkleinsten hebben een eigen, veilig speelgedeelte.

MANY INDOOR ACTIVITIES

Speelparadijs Ballorig

WWW.SNEEK.NL

48

There is plenty to do and discover in Sneek. Dive into Frisian maritime history during a visit to the Frisian Shipping Museum, look around in one of our galleries, or visit the cinema or the theatre. For those who prefer more active entertainment; you can visit the swimming pool, the indoor skiing centre to learn or to brush up on your ski skills, go bowling or shoot some pool!

ZAHLREICHE INDOOR-AKTIVITÄTEN Auch wenn das Wetter einmal nicht mitspielt gibt es rund um Sneek jede Menge zu erleben. Besuchen Sie das Friesische Schiffart Museum, sehen Sie sich in einer Galerie um, gehen SIe ins Kino oder besuchen Sie das Theater. Sie mögen es lieber sportlich? Dann af zum Schwimmen, Indoor Ski fahren, Bowlen oder zum Poolbillard.

Profile for SneekIsMeer

Sneek = Meer Magazine 2019  

Het Sneek = Meer Magazine is het toeristisch inspiratiemagazine voor Sneek en omstreken. In dit Sneek Magazine komen onderwerpen aan bod zoa...

Sneek = Meer Magazine 2019  

Het Sneek = Meer Magazine is het toeristisch inspiratiemagazine voor Sneek en omstreken. In dit Sneek Magazine komen onderwerpen aan bod zoa...

Advertisement