Page 44

UITTIPSVOORGROEPEN

ONTDEK SNEEK IN GROEPSVERBAND Watersport, natuur en cultuur is de gouden combinatie waardoor Sneek veel te bieden heeft voor groepen. Met familieleden, vrienden of collega’s kun je de stad op verschillende manieren ontdekken: al suppend door de grachten, via historische stadswandelingen of van alle gemakken worden voorzien op een rondvaartboot. En voor de snellere actie kun je op de waterskibaan terecht. In de stad bieden meerdere ondernemers arrangementen aan voor groepen, die gegarandeerd voor een onvergetelijke belevenis zorgen. Voor bedrijfs- en personeelsuitjes, events, vrijgezellenfeesten en alle andere groepsarrangementen kun je in en om Sneek terecht. Boerengolf op het Starteiland, stadsspellen, suppen, sloepentochten en nog veel meer.

WATERSKIËN IS PUUR PLEZIER Niet alleen leuk om te doen, maar ook om naar te kijken: waterskiën! En daarvoor heb je niet meer een snelle boot nodig. Sinds vorig jaar is Sneek een waterskibaan rijker. Vanaf de steiger word je zo aan de kabel het water op getrokken. Probeer maar eens een hele ronde te blijven staan! De waterskibaan is gelegen aan gelegen aan het Sneekermeer, in recreatiegebied de Potten, net buiten de stad.

EXPLORE SNEEK  AS A GROUP! Water sports, nature and culture form the golden combination that makes Sneek so ideal for groups. There are so many different ways to explore the city, with family, friends or colleagues: supping around the canals, on historic walks or enjoying all the comfort of a cruise boat. If you feel a need for speed, there’s always the waterskiing course.

Vanaf het terras aan de waterskibaan kun je alle activiteiten volgen. Hier kun je zowel met grote groepen als met kleine gezelschappen terecht. Reserveren is wel zo handig. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

NACH  SNEEK MIT EINER GANZE GRUPPE! Wassersport, Natur und Kultur - genau das die unschlagbare Kombination, die Sneek für Gruppen so attraktiv macht. Mit der Familie, mit Freunden oder mit Arbeitskollegen kann man die Stadt auf verschiedene Weise erkunden: auf dem SUP-Board durch die Grachten, auf einer historischen Stadtführung oder mit allem Komfort auf einem Grachtenrundfahrtboot. Wer mehr auf Action steht, kommt auf der Wasserskibahn auf seine Kosten.

ESCAPE ROOMS SNEEK Houd je van spanning, avontuur, puzzelen en teamwork? Dan zijn de escape rooms in Sneek precies wat je zoekt. Samen met jouw team word je opgesloten in de escape room en heb je 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Een snelle, maar ook zenuwslopende activiteit. Ideaal voor een actieve groep die op zoek is naar een uitdaging. Bij Escape Room Sneek kun je kiezen uit drie spannende ruimten om uit te ontsnappen: ‘The Deal’, ’The Rush’ en ‘Funhouse’. Iedere ruimte heeft een ander thema en kunnen los van elkaar geboekt worden. Wil je met een grote groep komen, dan kun je ook alle drie de ruimten op hetzelfde tijdstip boeken. Je kunt de Escape Room online boeken via www.escaperoomssneek.nl

WWW.SNEEK.NL

44

Profile for SneekIsMeer

Sneek = Meer Magazine 2019  

Het Sneek = Meer Magazine is het toeristisch inspiratiemagazine voor Sneek en omstreken. In dit Sneek Magazine komen onderwerpen aan bod zoa...

Sneek = Meer Magazine 2019  

Het Sneek = Meer Magazine is het toeristisch inspiratiemagazine voor Sneek en omstreken. In dit Sneek Magazine komen onderwerpen aan bod zoa...

Advertisement