Page 22

WINKELENINSNEEK

6 PASVEER

5

“Een begrip in Noord-Nederland”

DUTCH DAMESMODE

“Mode en advies voor een betaalbare prijs”

Dutch Damesmode is een damesmode winkel in het hartje van Sneek. In deze winkel vind je kleding voor een betaalbare prijs. Ook wordt er eerlijk advies gegeven op het gebied van kleur en figuuranalyse. Je kunt er merken vinden zoals MAC, Dreamstar, Tramontana, Yest, NED, Fransa, Soya concept, Zizo broeken en Geisha. Al met al genoeg reden om eens een bezoekje te komen brengen.

Bij Pasveer vind je een breed assortiment in tassen, koffers en accessoires. Er is genoeg aanbod voor zowel man als vrouw. Van sportief tot chique, van goedkoop tot exclusief. Heeft u advies nodig? Bij Pasveer kunt u uitstekend worden geadviseerd. Kom gezellig langs bij Pasveer in het hart van Sneek!

Wijde Burgstraat 16 - 8601 CC Sneek – (0515) 412 563 www.pasveeronline.nl

Leeuwenburg 22A - 8601 BC Sneek – (0515) 430 240

7

BRUNA SNEEK

“Wat doe jij met je tijd?” Bruna Sneek vindt u in de winkelstraat van Sneek, de Oosterdijk. Voor (kinder) boeken, tijdschriften, dagbladen, wenskaarten en papier en schrijfwaren ga je naar Bruna. Bij Bruna Sneek staat klantvriendelijkheid centraal, wij adviseren u graag! Welkom bij Bruna!

Oosterdijk 11 - 8601 BP Sneek 0515 412997 Bruna.nl

8

MEDAILLON BIJOUS

“Handgemaakt en vakkundig advies” Medaillon Bijous is een knus winkeltje gericht op vrouwelijke accessoires en kinderkleding met bijpassende accessoires. De sieraden speciaalzaak is begonnen in 1984 en niet meer weg te denken uit de binnenstad van Sneek. Diverse generaties klanten komen er graag terug. Je kunt er onder andere mooie bruidssieraden kopen die allemaal met de hand zijn gemaakt. Ook zijn deze van exclusieve merken. Indien je de keuze zelf niet goed weet te maken kun je hier ook terecht voor vakkundig advies.

Galigastraat 9 - 8601 CP Sneek – (0515) 424 441 WWW.SNEEK.NL

22

Profile for SneekIsMeer

Sneek = Meer Magazine 2019  

Het Sneek = Meer Magazine is het toeristisch inspiratiemagazine voor Sneek en omstreken. In dit Sneek Magazine komen onderwerpen aan bod zoa...

Sneek = Meer Magazine 2019  

Het Sneek = Meer Magazine is het toeristisch inspiratiemagazine voor Sneek en omstreken. In dit Sneek Magazine komen onderwerpen aan bod zoa...

Advertisement