__MAIN_TEXT__

Page 1

Island & Færøerne

Færgesejlads, rundrejser & North Atlantic Cruise 2020


MS Norröna i Seyðisfjörður

Sejl til Island og Færøerne Kære læser, Med vores katalog vil vi gerne give inspiration til din næste rejse til Nordatlanten. Her finder du vores spændende udvalg af færgetransport og pakkerejser til Island og Færøerne, samt vores unikke North Atlantic Cruise. Når du rejser med Smyril Line, kan du medbringe dit eget køretøj, og du kan på den måde opleve og udforske Island og Færøerne i dit eget tempo – med din egen bil. Vælger du vores North Atlantic Cruise, kan du opleve begge vores fantastiske destinationer på én uge, og du overnatter ombord på MS Norröna under hele krydstogtet. Du kommer ned i gear og kan mentalt forberede dig på de mange indtryk, der venter dig forude på din rejse til Nordatlantens smukkeste destinationer. Vi sejler til Østisland, hvor vi lægger til i den smukke, maleriske landsby Seyðisfjörður, der ligger omkranset af majestætiske bjerge ved fjorden af samme navn. Med sine kun 700 indbyggere emmer Seyðisfjörður af uspoleret natur, kultur og en omfavnende gæstfrihed. På den anden side af bjergpasset Fjarðarheiði, kun 26 km væk, ligger ringvejen, som fører dig hele Island rundt. På Færøerne lægger vi til kaj i én af verdens mindste hovedstæder, Tórshavn, som er en spændende blanding af nyt og gammelt. Tórshavn er med sine ca. 20.000 indbyggere Færøernes største by. Her finder du små, charmerende butikker, hyggelige caféer, et stort udvalg af spændende restauranter og et væld af kulturarrangementer som eksempelvis udstillinger og koncerter. Nordatlanten er vores hjemsted. Vi har sejlet strækningen mellem Danmark, Færøerne og Island i 37 år. Med vores erfaring og vores indgående kendskab til Nordatlanten tør vi kalde os eksperter på området. Vi glæder os til at vejlede og inspirere dig til en enestående rejseoplevelse i Nordatlanten. God fornøjelse, og god læselyst!

Indholdsfortegnelse ISLAND Færgesejlads . . . . . . . . . . . . . . 10 Pakkerejser . . . . . . . . . . . . . . . . 12

ISLAND + FÆRØERNE . . . . . . . . . . . 20

FÆRØERNE Færgesejlads. . . . . . . . . . . . . . . 30 Pakkerejser . . . . . . . . . . . . . . . . 32

NORTH ATLANTIC CRUISE

Priser og program . . . . . . . . . . 40

MS NORRÖNA

Forudbestil forplejning. . . . . . 50

Nyd livet ombord . . . . . . . . . . . 52

Kahytter ombord . . . . . . . . . . . 54

SÆRTILBUD. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56

SEJLPLAN. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58

Ansvarsfraskrivelse Smyril Line gør alt for at sikre nøjagtigheden af de oplysninger, der offentliggøres i dette katalog. Vi fraskriver os ansvaret for eventuelle typografiske fejl. Priser og produkter kan ændres uden yderligere varsel.

Astrid & Simon

Cruise hosts ombord på MS Norröna


3


 Goðafoss

4

Isla


nd 5


ideer til oplevelser i Island Se beskrivelse på de næste sider

Smyril Line sejler i fast helårsrute til Island. Vi tilbyder færgesejlads, pakkerejser og krydstogt til begge vores destinationer.

5

Vestfjordene

Vores udvalg af kør-selv-programmer og rutebeskrivelser er stort, og vi er sikre på, at vi kan inspirere dig til at skræddersy netop den tur, som passer til dig og kan indfri dine drømme om en oplevelsesrig rejse til Island. Vi tilbyder pakkerejser med fokus på kvalitet og storslåede oplevelser til gode og konkurrencedygtige priser. Norröna lægger til i Seyðisfjörður på Østisland – eller Austurland på islandsk, hvor befolkningstætheden er lav og naturrigdommen stor. Her besøger du små, hyggelige bygder, dramatiske kyststrækninger, smalle fjorde, talrige vandfald og betagende bjergområder. Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 5 fordele ved at sejle med MS Norröna til Island »» Vores rejsekonsulenter er eksperter i Island, og Smyril Line har solgt rejser til Island i 37 år. Derfor kan vi tilbyde kvalitetsrejser til fordel agtige priser og give vejledning ud fra vores unikke ekspertise. »» Når du rejser med os, får du din egen bil med og nærmest ubegrænset bagage. »» Ombord på MS Norröna får du tid til afslapning, refleksion og første klasses madoplevelser. »» Du sejler forbi Færøerne, hvor du har mulighed for at få en oplevelse af de uspolerede øer med i købet på vejen til eller hjem fra Island. »» Du ankommer til Østisland, som er lig med autentiske naturoplevelser.

6

þingvellir Reykjavík

6

6


3

Húsavík

2 4

4

Akureyri

Goðafoss

2

2

Dettifoss

Námaskarð

Mývatn

Seyðisfjörður

1

Højlandet

6

6

Gullfoss

Geysir

9

7

Vestmannaeyjar

8

Skaftafell

10

Jökulsárlón

Vík

7


ideer til oplevelser på Island Mývatn, Námaskarð & Dettifoss

Søen Mývatn er et af højdepunkterne i det nordlige Island. Fuglelivet ved søen er rigt, og fuglemuseet Sigurgeir’s Bird Museum er i høj grad et besøg værd. Mývatn Naturbad ligger øst for bygden Reykjahlíð, hvor kan du nyde en afslappende dukkert i det varme, naturlige vand. Tip: Mývatn Naturbad bliver tit kaldt for ”Mini Blue Lagoon”. Ønsker du en autentisk badeoplevelse til en fornuftig pris, anbefaler vi, at du besøger Mývatn Naturbad, hvor du slipper for at stå i kø.

Seyðisfjörður

2

Ved Námaskarð kan du opleve naturens kræfter på nærmeste hold. De kogende mudderpøle og gule svovlformationer er et uforglemmeligt syn. Gå ikke glip af vandfaldet Dettifoss, som kun ligger en halv times kørsel fra Mývatn. Med en højde på 44m og en bredde på omkring 110m er Dettifoss det vandrigeste vandfald i Europa.

Akureyri

4 8

Besøg Islands næststørste by, Akureyri, som ligger få kilometer syd for Polarcirklen. I Akureyri finder du den højtliggende kirke, som er opført i ren art deco-stil i 1940 – tegnet af den islandske arkitekt Guðjon Samuelson. Med omkring 17.000 indbyggere er byen naturligvis overskuelig. Der er kun en enkelt forretningsgade. Til gengæld er der mange sidestrøg, og det er ikke mindst her, man finder de listige caféer og restauranter.

Seyðisfjörður er det første og sidste, du vil se af Island, når du rejser med Smyril Line. Det er her, MS Norröna lægger til. Om sommeren tilbyder Seyðisfjörður en blomstrende kunstscene, og der er flere caféer og restauranter i den lille bygd, som er hjemsted for et traditionelt fiskersamfund med cirka 700 indbyggere.

1

Húsavík

3

Få indblik i de imponerende og majestætiske hvaler i havet omkring Island med en tur til Húsavík. Her kan du besøge et hvalmuseum og tage på hvaltur. Du får du mulighed for at opleve hvalerne og de mange havfugle på tæt hold. På den måde kan du besøge dyrelivet i dets naturlige miljø. Hvis du tilbringer mere tid i Husavík, hvorfor ikke prøve de nye GeoSea havbade? Det er en forfriskende oplevelse for krop og sjæl, mens du nyder naturen på en unik måde. Goðafoss-vandfaldet er et af de mest spektakulære vandfald i Island. Det ligger 30 minutters kørsel øst for Akureyri og er et besøg værd.

Vestfjordene

Er du klar til et insidertip? Vestfjordene er én af Islands bedst bevarede hemmeligheder. Hver fjord er en verden for sig, og hvert eneste bjerg konkurrerer om din opmærksomhed. Selv de mindst bemærkelsesværdige dele af Vestfjorden gløder med naturlig skønhed og tigger om at blive udforsket. Vestfjordsregionen er hjemsted for Látrabjarg – det vestligste punkt i Europa. Her kan du opleve et rigt fugleliv.

5


Vestmannaeyjar

Vestmannaeyjar er en øgruppe af vulkansk oprindelse syd for Island, der består af 14 øer, hvoraf kun hovedøen, Heimaey, er beboet. Øen tæller omkring 4.000 indbyggere. Området er som det øvrige Island vulkansk aktivt. I 1900-tallet oplevede øboerne to store vulkanudbrud. Det første var i 1963, hvor et 3½ år langt udbrud dannede øen Surtsey. Det andet udbrud var i Eldfell på øen Heimaey i 1973, som nødvendiggjorde en hurtig evakuering af de fleste af øens indbyggere.

Golden Circle

6

Den Gyldne Cirkel er Islands populæreste turistrute. Turen er på ca. 300 km og går fra hovedstaden Reykjavík til den sydlige del af Island og tilbage. Der er tre primære stop på ruten: Þingvellir Nationalpark, vandfaldet Gullfoss og det geotermiske område i Haukadalur, som er mest kendt for gejserne Geysir og Strokkur. Reykjavík er hovedstaden og den største by i Island. Byen dækker 274 km2, og indbyggertallet er omkring 200.000. Der er meget at se og opleve i Reykjavík. Vi vil især fremhæve Hallgrímskirkja, koncerthuset Harpa og Laugardalslaug udendørs pool og spa.

Skaftafell Nationalpark

Skaftafell Nationalpark blev etableret i 1967, men i 2008 blev den en del af den større nationalpark Vatnajökull. Tilsammen dækker de omkring 14.200 km2, hvilket gør området til Europas næststørste nationalpark. Skaftafell Nationalpark ligger ved rødderne af Islands største gletsjer, Vatnajökull, som har et areal på cirka 8.100 km2 og på visse steder er 1 km dyb.

9

Vi anbefaler gåturen til vandfaldet Svartifoss. Gåturen tager ca. 1 time.

7

Oplev fugleliv og natur som ingen andre steder på Island.

Vík

Landsbyen Vík er den sydligste landsby i Island, som ligger på hovedringvejen omkring 180 km fra Reykjavík, hvilket svarer til 2 timers kørsel. Island har flere vulkanske strande, men Reynisfjara Black Sand Beach er langt den bedste og mest berømte på Island. Den er let tilgængelig fra hovedvejen, der går gennem Vík í Mýrdal, og en gåtur på den sorte sandstrand er et must.

8

Jökulsárlón

Jökulsárlón er Islands mest berømte gletsjerlagune. Den findes på den sydøstlige del af Islands ringvej, bekvemt beliggende cirka midt imellem Skaftafell Nationalpark og Höfn.

10

Jökulsárlón er fyldt med smeltevand fra gletsjeren Breiðamerkurjökull, der er en del af Europas største gletsjer, Vatnajökull. Her kan du gå en tur på Diamond Beach, eller prøve bådturen i gletsjerlagunen, hvor du kan se isbjerge på tæt hold. Hvis du er mere eventyrlysten, kan du prøve en af gletscherturene. 9


Oplev Island i dit eget køretøj FÆRGESEJLADS Til dig, der selv vil planlægge rejsens indhold, tilbyder vi færgesejlads til Island. Rejs med MC, bil eller autocamper. I vores højsæson, som i 2020 er fra 6. juni til 21. august, sejler vi tirsdage fra Hirthals til Østisland. Resten af året sejler vi lørdag fra Hirtshals til Seyðisfjörður med et stop på 7 timer i Tórshavn.

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Sejlads Danmark-Island tur/retur »» Overnatning i kahyt uden vindue »» Køretøj med ombord

10

LAVSÆSON Pris pr. person, når 2 personer rejser sammen MC 2m L . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 2.995 Bil <1,9m H & 5m L . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 3.495 Autocamper >2,5m H & 7m L . . . . . . . . . . . . . DKK 6.625 Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 645 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 1.255 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 2.270

For andre rejse- og priskombinationer se side 56-57


Island

Campingpladser over hele Island er inkluderet i Camping Card 2020

CAMPING CARD 2020

Det islandske campingkort er et kort, der giver to voksne og op til fire børn adgang til omkring 40 campingpladser rundt om i Island. Hvert kort er gyldigt i 28 nætter, og kortet er gyldigt for telt, campingvogn, autocamper eller andre campingkøretøjer. Camping Card 2020 kun . . . . DKK

1.177

For flere informationer og oversigt over campingpladserne venligst se campingcard.is eller kontakt Smyril Line.

MELLEMSÆSON

Nye lavere priser i

HØJSÆSON

2020!

Nye lavere priser i

2020!

Pris pr. person, når 2 personer rejser sammen MC 2m L . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 4.495 Bil <1,9m H & 5m L . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 4.995 Autocamper >2,5m H & 7m L . . . . . . . . . . . DKK 11.605

Pris pr. person, når 2 personer rejser sammen MC 2m L . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 5.995 Bil <1,9m H & 5m L . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 6.995 Autocamper >2,5m H & 7m L . . . . . . . . . . . DKK 12.720

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.070 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 2.050 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 4.045

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.000 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 2.000 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 4.050

For andre rejse- og priskombinationer se side 56-57

11


 Seljalandsfoss

Bestseller 2019

Islands Højdepunkter Færgesejlads med MS Norröna og overnatning på hotel, gæstgiveri og bondegård

7 ELLER 14 DAGE RUNDT I ISLAND Oplev det meste af Island på relativt kort tid. Besøg alle de vigtigste steder, herunder de berømte vandfald Gullfoss og Dettifoss. Du bor bo på hoteller, bondegårde og på gæstgiverier. Morgenmaden er inkluderet på hele rejsen – også ombord på Norröna. Nyd denne fantastiske kør-selv-ferie rundt om Island, hvor 95 procent af vejene er asfalterede og tilgængelige i almindelig personbil eller på motorcykel.

Vi har skræddersyet særlige kør-selv-programmer, der varer en til to uger, for at sikre, at du oplever de fleste af Islands spektakulære seværdigheder: Betagende natur, klipper, vandfald, lavalandskaber, samt charmerende, maleriske landsbyer. Hvorfor ikke afslutte en begivenhedsrig dag ved at bade i en af de mange varme bade med vand fra de varme kilder?

PRIS PR. PERSON, NÅR 2 PERSONER REJSER SAMMEN

12

LAVSÆSON

HØJSÆSON

Udrejse fra Hirtshals lørdag Hjemrejse fra Seyðisfjörður onsdag MC + 8 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . . . DKK 8.625 Bil + 8 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . . . . DKK 9.125

Udrejse fra Hirtshals tirsdag Hjemrejse fra Seyðisfjörður torsdag MC + 7 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . DKK 13.020 Bil + 7 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . . DKK 14.020

MC + 15 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . DKK 12.890 Bil + 15 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . DKK 13.390

MC + 14 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . DKK 19.540 Bil + 14 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . DKK 20.540

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 645 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 1.255 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 2.270

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.000 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 2.000 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 4.050

Se rutebeskrivelser på smyrilline.dk


Island

RUTEKORT 1 uge: 1800-2000 km 2 uger: 3300-3900 km

Fra DKK

9.125

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Sejlads Hirtshals-Seyðisfjörður tur/retur »» Overnatning i kahyt uden vindue »» Egen personbil med ombord »» Det valgte antal overnatninger på hotel, gæstgiveri og bondegård »» Morgenmad på hele rejsen

Námaskarð

To ugers rundrejse inkluderer Snæfellsnes Fjaðrárgljúfur

13


 Kirkjufellfoss

Snæfellsnes & Vestfjordene

Island Boutique Overnat på de mest unikke hoteller

7 ELLER 14 DAGE RUNDT I ISLAND Dette er en meget unik rejse, som giver dig muligheden for at se en stor del af Island, og du overnatter altid på de bedste og mest smagfulde hoteller i hvert område. Turen går hele vejen rundt om Island, ligesom du også besøger Snæfellsneshalvøen. »Island Boutique« tilbyder en unik kombination af fantastiske landskaber om dagen og komfortable overnatninger på de mest unikke hoteller i de enkelte områder, som du besøger.

De daglige ruteprogrammer fører dig nænsomt rundt i landet af ild og is. Den detaljerede beskrivelse sikrer, at du får set alle de berømte seværdigheder, der dukker op langs din rute. Du afslutter en oplevelsesrig dag på de unikke hoteller, hvor du kan slappe af, nyde atmosfæren og fordøje dine oplevelser. En perfekt pause imellem de daglige eventyr. Snæfellsneshalvøen er et særligt højdepunkt på denne rejse. To ugers rundrejse inkluderer både Snæfellsnes og Vestfjordene.

PRIS PR. PERSON, NÅR 2 PERSONER REJSER SAMMEN

14

LAVSÆSON

HØJSÆSON

Udrejse fra Hirtshals lørdag Hjemrejse fra Seyðisfjörður onsdag MC + 8 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . DKK 10.005 Bil + 8 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . . DKK 10.505

Udrejse fra Hirtshals tirsdag Hjemrejse fra Seyðisfjörður torsdag MC + 7 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . DKK 14.225 Bil + 7 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . . DKK 15.225

MC + 15 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . DKK 15.475 Bil + 15 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . DKK 15.975

MC + 14 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . DKK 21.955 Bil + 14 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . DKK 22.955

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 645 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 1.255 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 2.270

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.000 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 2.000 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 4.050

Se rutebeskrivelser på smyrilline.dk


Island

RUTEKORT 1 uge: 1800-2000 km 2 uger: 3700-3900 km

Fra DKK

10.505

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Sejlads Hirtshals-Seyðisfjörður tur/retur »» Overnatning i kahyt uden vindue »» Egen personbil med ombord »» Det valgte antal overnatninger på hotel, gæstgiveri og bondegård »» Morgenmad på hele rejsen

Búðakirkja

Gatklettur

Søpapegøje i Vestfjordene

15


 Blue Lagoon

Velegnet til familier

Island i feriehus FERIEHUSFERIE Når I vælger feriehuse som ramme for ferien, får I de bedste betingelser for at samles, samt plads til mere private og afslappede rammer. Feriehusene er næsten alle privatejede og derfor også individuelt indrettede, hvilket giver jer en autentisk ferieoplevelse. Ofte er de islandske feriehuse udstyret med en udendørs jacuzzi.

På denne rejse overnatter I i et feriehus i tre eller fire dage ad gangen hvert sted i det nordlige, sydvestlige og sydøstlige Island, hvilket giver jer mulighed for at udforske de forskellige områder i det omfang og tempo, der passer jer bedst. Når man vælger denne pakkerejse, står man selv for rengøringen efter endt ophold.

PRIS PR. PERSON, NÅR 2 PERSONER REJSER SAMMEN

16

LAVSÆSON

HØJSÆSON

Udrejse fra Hirtshals lørdag Hjemrejse fra Seyðisfjörður onsdag Bil + 8 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . . . . DKK 9.125 Bil + 15 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . DKK 13.390

Udrejse fra Hirtshals tirsdag Hjemrejse fra Seyðisfjörður torsdag Bil + 7 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . . DKK 12.970 Bil + 14 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . DKK 18.445

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 645 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 1.255 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 2.270

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.000 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 2.000 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 4.050

smyrilline.dk - smyrilline.no - smyrilline.se


Island

RUTEKORT 1 uge: 1400 km 2 uger: 3900 km

Fra DKK

6.085

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Sejlads Hirtshals-Seyðisfjörður tur/retur »» Overnatning i kahyt uden vindue »» Egen personbil med ombord »» Det valgte antal overnatninger i feriehus »» Morgenmad ombord

Reykjavík Borgarnes

Jökulsárlón

PRIS PR. PERSON, NÅR 4 VOKSNE REJSER SAMMEN LAVSÆSON

HØJSÆSON

Udrejse fra Hirtshals lørdag Hjemrejse fra Seyðisfjörður onsdag Bil + 8 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . . . . DKK 6.085 Bil + 15 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . . . DKK 8.500

Udrejse fra Hirtshals tirsdag Hjemrejse fra Seyðisfjörður torsdag Bil + 7 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . . . . DKK 8.255 Bil + 14 nætter på Island fra . . . . . . . . . . . . DKK 11.270

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 323

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 500

smyrilline.dk - smyrilline.no - smyrilline.se

17


 Højland

Kun i juli og august

Islands Højland Færgesejlads med MS Norröna og overnatning på hotel, gæstgiveri og bondegård

OPLEV HØJLANDET I EGEN 4X4 At køre gennem det islandske højland er et eventyr på naturens egne vilkår: Vildt, ukueligt og uforudsigeligt. Smalle grusveje, ingen broer og begrænset moderne komfort. Du ser aldrig en trafikkø, og hvis du kommer til en flod, er der to muligheder; at krydse den eller vende om. Har du kun benyttet din 4x4 på de hjemlige landeveje, så har Island et terræn, der giver dig muligheden for at opleve, hvor meget bilen kan give dig. Rejseperioden for rejser til højlandet er mellem 30. juni og 13. august.

18

PRIS PR. PERSON, NÅR 2 PERSONER REJSER SAMMEN HØJSÆSON Udrejse fra Hirtshals tirsdag Hjemrejse fra Seyðisfjörður torsdag 7 nætter i Island fra. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 15.635 14 nætter i Island fra. . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 22.155 Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.000 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 2.000 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 4.050

Se rutebeskrivelser på smyrilline.dk


Island

Kør ud i det ukendte og nyd overraskelserne. Lav mad på en primus under åben himmel. Slip din indre opdagelsesrejsende løs.

RUTEKORT 1 uge: 1800-2000 km 2 uger: 3400 km

Fra DKK

15.635

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Sejlads Hirtshals-Seyðisfjörður tur/retur »» Overnatning i kahyt uden vindue »» Egen personbil (max H 2.5 m og L 5 m) med ombord »» Det valgte antal overnatninger på hotel, gæstgiveri eller bondegård »» Morgenmad på hele rejsen

Islandske heste

Højland

19


 Trælanípan, Færøerne

Spar 10%

Island & Færøerne Kombiner to unikke destinationer

SPAR 10%, NÅR DU TAGER ET STOP PÅ FÆRØERNE Spar 10% på din færgebillet, når du tager et stop på Færøerne på vej hjem fra Island. Tilbuddet gælder i perioden fra 09.06-16.08.2020. Tirsdag: Torsdag: Torsdag: Fredag: Søndag: Tirsdag:

Afrejse fra Hirtshals Ankomst i Seyðisfjörður Afrejse fra Seyðisfjörður Ankomst i Tórshavn Afrejse fra Tórshavn Ankomst i Hirtshals

PRIS PR. PERSON, NÅR 2 PERSONER REJSER SAMMEN

20

MC 2m L, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 5.396 Bil <1,9m H & 5m L, fra. . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 6.296 Bil 1,9-2,5m H & 5m L, fra. . . . . . . . . . . . . . . . DKK 7.749 Autocamper >2,5m H & 5m L, fra . . . . . . . . . DKK 8.649

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 900 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 1.800 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 3.645

Pr. ekstra meter over 5m Bil <1,9m H & 5m L, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.233 Bil 1,9-2,5m H & 5m L, fra. . . . . . . . . . . . . . . . DKK 2.196 Autocamper >2,5m H & 5m L, fra . . . . . . . . . DKK 2.799

Opgradering børn (tillæg pr. barn) 3-11 år . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.557

Se kahytsoversigt på side 54-55. Bestil online på smyrilline.dk


Island & Færøerne

Fra DKK

5.396

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Sejlads Hirtshals-Seyðisfjörður-Tórshavn-Hirtshals »» Overnatning i kahyt uden vindue »» Eget køretøj med ombord

Reynisfjara, Island

þingvellir, Island

Gjógv, Færøerne

21


 Gásadalur, Færøerne

Island & Færøerne Kør-selv-ferie med overnatning

7 ELLER 14 NÆTTER PÅ ISLAND & 3 NÆTTER PÅ FÆRØERNE Særtilbud Tirsdag: Torsdag: Torsdag: Fredag: Søndag: Tirsdag:

MULIGHED 1

SPAR DKK

695

Afrejse fra Hirtshals Ankomst i Seyðisfjörður 1 eller 2 uger ophold i Island Afrejse fra Seyðisfjörður Ankomst i Tórshavn 3 dages ophold på Færøerne Afrejse fra Tórshavn Ankomst i Hirtshals

MULIGHED 2 Lørdag: Søndag Onsdag: Torsdag: Tirsdag: Lørdag:

Afrejse fra Hirtshals Ankomst i Tórshavn 3 dages ophold på Færøerne Afrejse fra Tórshavn Ankomst i Seyðisfjörður 1 eller 2 uger ophold på Island Afresje fra Seyðisfjörður Ankomst i Hirtshals

PR. PERSON, NÅR 2 PERSONER REJSER SAMMEN

22

MULIGHED 1

MULIGHED 2

7 nætter i Island og 3 nætter på Færøerne MC, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 14.320 Bil, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 15.220

7 nætter i Island og 3 nætter på Færøerne MC, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 14.915 Bil, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 15.915

14 nætter i Island og 3 nætter på Færøerne MC, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 20.840 Bil, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 21.740

14 nætter i Island og 3 nætter på Færøerne MC, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 21.435 Bil, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 22.435

smyrilline.dk - smyrilline.no - smyrilline.se


Island & Færøerne

1 uges Islands højdepunkter

3 dage på Færøerne

Fra DKK

15.220

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Sejlads Hirtshals-Seyðisfjörður tur/retur (med stop på Færøerne på hjemrejsen) »» Overnatning i kahyt uden vindue »» Egen køretøj med ombord »» 7 eller 14 dage på Island og 3 dage på Færøerne (med overnatning) »» Morgenmad på hele rejsen

Goðafoss, Island

Vík, Island

Risin & Kellingin, Færøerne

23


 Tjørnuvík, Streymoy

24

Færø


øerne 25


Tjørnuvík

5

Vestmannabjørgini

7

Gásadalur

Mykines

8

6

5

Fugloy

Gjógv

Kunoy

Saksun

Klaksvík

4 Streymoy

Vágar Trælanípan

8

Tórshavn

1

Kirkjubøur

3

Koltur Hestur

2

Sandoy 10

Sandur

Skúvoy Stóra Dímun Lítla Dímun

Suðuroy

26

Borðoy

Kalsoy

Eysturoy

Viðoy

Nólsoy

9

Svínoy


ideer til oplevelser på Færøerne Se beskrivelse på de næste sider

Midt i Nordatlanten, kun halvandet døgns sejlads fra det europæiske fastland, omkranses Færøerne af 1.289 km kyststrækning. Intet sted overstiger afstanden til havet 5 km. Færøerne er kendt for de milde vintre og kølige somre, og uanset årstiden vil du blive mødt af den spektakulære natur, når du sejler ind i fjordene. Naturen har en ubegribelig betydning her, og dens indflydelse på den lokale kultur skal ikke undervurderes. Naturen ligger dybt forankret i indbyggernes karakter og tænkemåde. Øernes befolkning på næsten 52.000 indbyggere er spredt ud over de 17 beboede øer. Øerne er forbundet med en fremragende infrastruktur af vejnet, tunnel- og færgeforbindelser. Færinger er et varmt, generøst, venligt og gæstfrit folk. De er familieorienterede, jordnære og har stor respekt for traditioner. Et vigtigt kendetegn ved færingerne er deres åbenhed over for turister. Færøerne er stolte af deres land og kultur, og de er ivrige efter at vise de besøgende det bedste, som Færøerne har at tilbyde.

27


ideer til oplevelser på Færøerne Tórshavn

Med kun omkring 20.000 indbyggere er Tórshavn ikke kun en af verdens mindste hovedstæder, men også en af de mest charmerende med en spændende blanding af gammelt og nyt. Indtag byen til fods, og se gamle, fredede bygninger og arkitekttegnede huse side og side. Vi anbefaler især en spadseretur på halvøen Tinganes, hvor regeringen holder til, og Reyn, som er den gamle og idylliske bydel. Færøernes Kunstmuseum og Nordens Hus er også et besøg værd. Desuden byder Tórshavn på spændende shopping muligheder. Lokale designere handles i bl.a. Østrøm og hos Guðrun & Guðrun. Det nordiske køkken kan indtages i flere af de spændende og indbydende restauranter i den lille hovedstad.

1

Tip: Summartónar – koncerter i hele landet, hvoraf flere er gratis!

Kirkjubøur

Nólsoy

Nólsoy er øen for dig, der ønsker at opleve både natur og landsbyhygge på én gang. Der er god mulighed for en gåtur i naturen, f.eks. ad den gamle vardesti over fjeldet Eggjarklettur ud til fyrtårnet Borðan. Turen tager i alt fire timer. Der er flere caféer i Nólsoys eneste bygd, som bærer det samme navn som øen.

Vestmannabjergene

4 28

Vestmannabjergene er en af de største turistattraktioner på Færøerne. Kom helt tæt på fuglelivet og de majestætiske omgivelser i form af grotter og stejle klipper. Vi anbefaler en bådtur til Vestmannabjergene, hvor du får mulighed for at komme tæt på fugleliv, majestætiske grotter og imponerende klipper. Book din bådtur på excursions.fo.

2

Den historiske bygd Kirkjubøur ligger 10 minutters kørsel fra Tórshavn. Kirkjubøur var bispesæde og således Færøernes åndelige og kulturelle midtpunkt.

3

Olavkirken (1200-tallet), Magnuskatedralen (1300-tallet) og Kongsgården, hvor Paturssonfamilien nu bor på 17. generation, er alle monumenter, der vidner om en lang historie. Hvorfor ikke tage gåturen fra Tórshavn til Kirkjubøur ad den gamle sti? Turen er 7 km lang og forholdsvist let at passere, og udsigten er fantastisk.

Saksun & Tjørnuvík

Det maleriske Saksun er et populært udflugtsmål, som ligger i den nordvestlige del af Streymoy. Ved lavvande kan man gå den cirka 3 km lange tur ud til Atlanterhavet. Kongsbondegården Dúvugarðar fra 1600-tallet er i dag et museum og café i sommermånederne. Lidt nordligere på Streymoy ligger Tjørnuvík i bunden af en bugt med udsigt til de kendte stensøjler ”Kæmpen” og ”Kællingen”. På vej til eller fra Tjørnuvík anbefaler vi et fotostop ved det imponerende vandfald Fossá.

5


Mykines

Gjógv

6

Mykines er øhavets vestligste ø. Vandreturen fra bygden Mykines til holmen med fyrtårnet er en helt særlig oplevelse. Nyd en fantastisk udsigt over havet mod vest og andre øer mod øst, mens du går over øen. Stedet bliver også kaldt “fuglens paradis” på grund af det storslåede og rige fugleliv – herunder hundreder af søde lunder, som bygger huler her i sommermånederne.

Det billedskønne Gjógv ligger på Eysturoys nordøstkyst. Bygden er kendt for sin landingsplads i øens naturlige slugt. Landingspladsen var bygdens livsnerve, indtil vejen kom i 1960. Gjógv er det færøske ord for slugt.

Den gamle købmandsbutik fra 1883 er åben som både butik og café om sommeren. Derudover har hotellet Gjáargarður en restaurant. Der er gode vandremuligheder i området. Tæt ved Gjógv ligger også Færøernes højeste bjerg, Slættaratindur. Efter vandreturen op til toppen af det 880m høje bjerg, kan du hvile fødderne og nyde den storslåede udsigt.

7

For at bestille færge til Mykines og/ eller at betale for adgang til vandreturen gennem lundekolonien ud til Mykineshólmur, kan du besøge mykines.fo.

Trælanípa & Gásadalur

Trælanípa er et af de mest fotograferede steder på Færøerne. Fra kanten af dette forbjerg er der 142m lodret ned til havet, og samtidigt ser du søen Sørvágsvatn – den største indsø på Færøerne. Herfra kan du også se den sydligste del af Streymoy, Hestur, Koltur, Sandoy, Skúvoy og Suðuroy. På den anden side kan du se fuglebjergene Sørvágsbjørg, Mykines og Mykineshólmur. Vi anbefaler at tage på en guidet vandretur til Trælanípa, som kan bookes på excursions.fo.

Klaksvík

8

I bygden Gásadalur ligger Færøernes mest kendte vandfald, Múlafossur, der falder ned i Atlanterhavet. Blandt de karakteristiske huse med græstag ligger Gásadalsgarður, som er et guesthouse med tilhørende café. Her kan du nyde landsbyidyllen og hjemmelavede færøske specialiteter.

Sandur

Klaksvík er Færøernes næststørste by. Den ligger i en dal i bunden af bugten mod nord, der danner havnen. Byen er omkranset af høje fjelde – deriblandt fjeldet Klakkur, som har lagt navn til byen. Vi anbefaler en vandretur til Klakkur, hvor du i godt vejr kan opleve en storslået udsigt. Klaksvík byder på kultur, shopping i hyggelige, små butikker, samt charmerende caféer.

Sandur, som er en af de ældste bygder på Færøerne, er hovedbygden på Sandoy. Sandur er kendt for den store sandstrand og klitterne, samt den naturskønne bugt Søltuvík på vestsiden af Sandoy. Desuden er der to museer og en hyggelig café i Sandur. Der er færgeforbindelse fra Gamlarætt på Streymoy til Skopun. Besøg turistinformationen ved færgelejet i Skopun for flere tips til udflugtsmål på Sandoy.

9

10

29


 Norðadalur, Streymoy

Oplev Færøerne i dit eget køretøj FÆRGESEJLADS Tag dit køretøj med til Færøerne, og bliv overrasket af mulighederne. De fleste af øerne er forbundet via tunnel, og du kan tage færgen til de skønne øer Sandoy og Suðuroy. Nyd de robuste klipper og de grønne bjergsider spækket med får. Rejs i dit eget tempo, som det passer dig. Vi kender Færøerne ind og ud og kan derfor hjælpe dig med at finde præcis, hvad du vil se, og hvor du skal bo.

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Sejlads Hirtshals-Tórshavn tur/retur »» Overnatning i kahyt uden vindue »» Køretøj med ombord

30

LAVSÆSON Pris pr. person, når 2 personer rejser MC 2m L . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 2.635 Bil <1,9m H & 5m L . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 2.995 Autocamper >2,5m H & 7m L . . . . . . . . . . . . . DKK 4.730 Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 310 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . . . DKK 555 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.020

For andre rejse- og priskombinationer se side 56-57


Færøerne

CAMPINGOVERSIGT Campingpladser på Færøerne

CAMPING PÅ FÆRØERNE

Som enhver sand campist ved, er camping en fantastisk måde at opleve et land og dets kultur på. Besøg smyrilline.dk for flere informationer og en oversigt over campingpladserne på Færøerne og deres faciliteter.

MELLEMSÆSON Pris pr. person, når 2 personer rejser MC 2m L . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 2.635 Bil <1,9m H & 5m L . . . . . . . . . . . . DKK 2.995 Autocamper >2,5m H & 7m L . . . DKK 4.730

HØJSÆSON

- 3.495 - 3.845 - 6.495

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 310 - 355 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . DKK 555 - 700 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.020 - 1.340

Pris pr. person, når 2 personer rejser MC 2m L . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 2.570 Bil <1,9m H & 5m L . . . . . . . . . . . . DKK 2.995 Autocamper >2,5m H & 7m L . . . DKK 7.175

- 3.320 - 3.745 - 8.675

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 250 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 1.000 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.250

Vores priser i højsæsonen kan variere i forhold til kabinepladsen ombord

31


 Vágsbotnur, Tórshavn

Bestseller 2019

Hotelferie i Tórshavn OPLEV FÆRØERNE MED BASE I TÓRSHAVN Tórshavn er en charmerende blanding af gammelt og nyt. Den har lige det, der skal til for at være en lille hovedstad. Vores hotelferie i Tórshavn er sammensat af færgesejlads med Norröna, hvor du tager din egen bil med ombord. Du overnatter på det 3-stjerende Hotel Hafnia eller 4-stjernede Hotel Brandan, som begge ligger centralt i Tórshavn.

Vi har inkluderet morgenmad på hele rejsen. Dagene på Færøerne tilrættelægger du selv. Der er en del inspiration at finde på side 28-29 og på smyrilline.dk. Vores rejsekonsulenter har alle besøgt Færøerne og glæder sig til at hjælpe dig med din bestilling.

PRIS PR. PERSON, NÅR 2 PERSONER REJSER SAMMEN

32

SOMMERSÆSON - 7 DAGES REJSE

SOMMERSÆSON - 7 DAGES REJSE

Udrejse fra Hirtshals tirsdag Hjemrejse fra Tórshavn søndag MC + 4 nætter i Tórshavn, fra . . . . . . . . . . . . . DKK 5.465 Bil + 4 nætter i Tórshavn, fra . . . . . . . . . . . . . DKK 5.890

Udrejse fra Hirtshals lørdag Hjemrejse fra Tórshavn fredag MC + 5 nætter i Tórshavn, fra . . . . . . . . . . . . . DKK 6.165 Bil + 5 nætter i Tórshavn, fra . . . . . . . . . . . . . DKK 6.590

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 300 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 1.000 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.300

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 300 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 1.000 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.300

For andre rejse- og priskombinationer se side 56-57


Færøerne

Bestil dine udflugter hos Smyril Line Vi tilbyder udflugter til individuelle og grupper til nogle af Færøernes mest populære udflugtsmål. Foretrækker du en privat guidet tur, er dette naturligvis også en mulighed. Se mere på excursions.fo

Fra DKK

5.890

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Sejlads Hirtshals-Tórshavn tur/retur »» Overnatning i kahyt uden vindue »» Overnatning i Tórshavn på 3- eller 4-stjernet hotel »» Morgenmad på hele rejsen »» Egen personbil med ombord

Tinganes, Tórshavn

PRIS PR. PERSON, NÅR 2 PERSONER REJSER SAMMEN SOMMERSÆSON - 10 DAGES REJSE Udrejse fra Hirtshals lørdag Hjemrejse fra Tórshavn søndag MC + 7 nætter i Tórshavn, fra . . . . . . . . . . . . DKK 7.365 Bil + 7 nætter i Tórshavn, fra . . . . . . . . . . . . . DKK 7.790 Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 300 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 1.000 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.300

Hotel Brandan, Tórshavn

For andre rejse- og priskombinationer se side 56-57

33


 Klakkur, Borðoy

Ø-hop på Færøerne MED OVERNATNING PÅ FORSKELLIGE ØER Med ø-hop tilbyder vi overnatning på tre forskellige øer. Selvom afstandene mellem øerne er relativt små, er det muligt at bruge to eller tre forskellige hoteller til et ophold. Du kan f.eks. tilbringe en til to dage i Tórshavn, to dage Klaksvík og to dage i Runavík. Den nøjagtige rækkefølge af overnatningsstederne afhænger af tilgængeligheden af de pågældende hoteller.

Det er muligt at lave dagsture til de fleste af færøske øer. De to største øer, Streymoy og Eysturoy er forbundet med en bro, Sundabrúgvin. Streymoy og Vágar er forbundet med en undersøisk tunnel - Eysturoy og Borðoy ligeså. Der er gode færgeforbindelser mellem Tórshavn og Suðuroy, samt Gamlarætt og Sandoy. De fleste andre øer kan besøges af søvejen.

PRIS PR. PERSON, NÅR 2 PERSONER REJSER SAMMEN

34

SOMMERSÆSON - 7 DAGES REJSE

SOMMERSÆSON - 7 DAGES REJSE

Udrejse fra Hirtshals tirsdag Hjemrejse fra Tórshavn søndag MC + 4 nætter i Tórshavn, fra . . . . . . . . . . . . . DKK 5.465 Bil + 4 nætter i Tórshavn, fra . . . . . . . . . . . . . DKK 5.890

Udrejse fra Hirtshals lørdag Hjemrejse fra Tórshavn fredag MC + 5 nætter i Tórshavn, fra . . . . . . . . . . . . . DKK 6.165 Bil + 5 nætter i Tórshavn, fra . . . . . . . . . . . . . DKK 6.590

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 300 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 1.000 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.300

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 300 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 1.000 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.300

For hotelbeskrivelser se smyrilline.dk


Færøerne

Fra DKK

5.890

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Sejlads Hirtshals-Tórshavn tur/retur »» Overnatning i kahyt uden vindue »» Overnatning på hotel eller guesthouse »» Morgenmad på hele rejsen (ekskl. mandag ved ø-hop i 10 dage) »» Egen personbil med ombord

Funningur, Eysturoy

PRIS PR. PERSON, NÅR 2 PERSONER REJSER SAMMEN SOMMERSÆSON - 10 DAGES REJSE Udrejse fra Hirtshals lørdag Hjemrejse fra Tórshavn søndag MC + 7 nætter i Tórshavn, fra . . . . . . . . . . . . DKK 7.365 Bil + 7 nætter i Tórshavn, fra . . . . . . . . . . . . . DKK 7.790 Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 300 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK 1.000 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.300

Geituskorðardrangur, Vágar

For andre rejse- og priskombinationer se side 56-57

35


 Funningur, Eysturoy

Velegnet til familier

Færøerne i feriehus FERIEHUSFERIE Når I vælger feriehus som ramme for ferien på Færøerne, får I de bedste betingelser for at samles og have private og afslappede rammer for jeres ophold. Feriehusene er alle privatejede og derfor også individuelt indrettede, så I får en autentisk ferieoplevelse. I kan bruge dagene, præcis som I vil. Måske vil I blot slappe af, gå ture i naturen eller nyde en bytur i Tórshavn.

I kan altid vende tilbage til huset fyldt med frisk luft og nye indtryk. I feriehuset har I mulighed for hygge over fælles madlavning og afslapning efter dagens oplevelser. Før rejsen anbefaler vi, at I planlægger nogle af de seværdigheder, I vil se. Hent inspiration på side 28-29 eller på smyrilline.dk.

PRIS PR. PERSON, NÅR 2 PERSONER REJSER

36

LAVSÆSON - 14 DAGES REJSE

SOMMERSÆSON - 10 DAGES REJSE

Udrejse fra Hirtshals tirsdag Hjemrejse fra Tórshavn søndag Bil + 10 nætter på Færøerne, fra . . . . . . . . . . DKK 7.160

Udrejse fra Hirtshals lørdag Hjemrejse fra Tórshavn fredag Bil + 7 nætter på Færøerne, fra . . . . . . . . . . . DKK 6.000

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 310 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . . . DKK 555 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.020

Opgradering (tillæg pr. person) Kahyt med vindue. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 300 Kahyt med dobbeltseng og vindue. . . . . . . . . . . DKK1.000 Luksuskahyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.300

smyrilline.dk - smyrilline.no - smyrilline.se


Færøerne

Fra DKK

6.000

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Sejlads Hirtshals-Tórshavn tur/retur »» Overnatning i kahyt uden vindue »» Morgenmad i forbindelse med sejlads (ekskl. mandag ved feriehus ferie med 10 overnatninger) »» Leje af feriehus i det valgte antal nætter »» Egen personbil med ombord »» Sengelinned og slutrengøring i feriehus

Saksun, Streymoy

Tjørnuvík, Streymoy

Gjógv, Eysturoy

37


 Saksun, Streymoy

Sommeren 2020

Spændende rundrejse til Færøerne Vælg mellem afrejse 9. juni og 11. august 2020

RUNDREJSE MED GUIDE OG UDFLUGTER Vi tilbyder i sommeren 2020 to rundrejser til Færøerne. Du kan vælge at rejse fra Hirtshals tirsdag d. 09. juni eller tirsdag d. 11. august. Rundrejsen tager i alt 7 dage, tirsdag til tirsdag. Programmet for begge rejser er det samme. På vores rundrejse får du mulighed for at nyde den unikke kombination af den afslappende sejlads ombord på MS Norröna og 4 oplevelsesrige dage på Færøerne, med fire heldagsudflugter inkl. frokost alle dage på Færøerne. Vores rundrejse er en rejse, hvor de rejsende rejser sammen i gruppe. Der vil være en kontaktperson tilknyttet gruppen. En dansktalende guide vil møde gruppen den første aften på Færøerne og ledsage gruppen på samtlige udflugter. Under sejladsen vil Norrönas cruise host tage sig godt af gruppen. Da Norröna afsejler fra Hirtshals tirsdag formiddag kl. 11:30, kan det være en fordel at overnatte i Hirtshals fra mandag til tirsdag. Kontakt Smyril Line i forbindelse med tilkøb af overnatning på Montra Skaga Hotel. Der vil være shuttle fra Montra Skaga Hotel til færgelejet ifm. afrejse.

38

PRIS PR. PERSON SOMMERSÆSON - 7 DAGES REJSE Når 2 rejser sammen i kahyt uden vindue, fra . . . DKK 10.590 Når 2 rejser sammen i kahyt med vindue, fra . . . DKK 10.790 Alene rejsende i kahyt uden vindue, fra . . . . . . . . . DKK 12.890 Alene rejsende i kahyt med vindue, fra . . . . . . . . . DKK 13.390

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Sejlads Hirtshals-Tórshavn tur/retur »» Kahyt med eget toilet og bad samt TV »» Halvpension ombord på MS Norröna »» 4 overnatninger på 4-stjernede Hotel Brandan inkl. morgenmad »» 5 x aftensmad under opholdet på Færøerne »» 4 x heldags udflugter med dansktalende guide »» 4 x frokost »» 1 x besøg på broen på MS Norröna »» 1 x ølsmagning ombord på MS Norröna

Læs mere om rundrejsen på smyrilline.dk/rundrejse


Færøerne HOTEL BRANDAN

4-stjernede Hotel Brandan, som er base for hotelopholdet, åbner til maj 2020. Hotellet ligger 1 km fra Tórshavns bymidte. Hotellet er opført i nordisk stil med moderne værelser, der alle er dobbeltværelser, som også kan bruges som twin værelser. Hotellet er også udstyret med handicapvenlige værelser. Hotellet har egen restaurant, der serverer morgenmad og aftensmad. For flere informationer om hotellet se venligst hotelbrandan.fo.

Program for rundrejse TIRSDAG Individuel transport til Hirtshals 10:00 Check-in 11:30 Afrejse med Norröna fra Hirtshals 13:30 Infomøde i Naust med Norrönas cruise host 18:00 Middag i Norröna Buffet ONSDAG 07:00 - 10:00 13:00 17:30 19:00

Morgenmad i Norröna Buffet Besøg på broen Ankomst til Tórshavn Transfer fra færgelejet i Tórshavn til Hotel Brandan og check-in på hotellet 2-retters middag på hotellet

TORSDAG 07:00 - 09:00 09:00 - 16:00 19:00

Morgenbuffet på hotellet Udflugt til Nordøerne inkl. frokost, ølsmagning og meget mere. Du oplever i alt 5 øer på en dag. 2-retters middag på hotellet

FREDAG 07:00 - 09:00 09:00 - 16:00 19:00

Morgenbuffet på hotellet Udflugt til Vestmannabjergne (sejltur), og Gásadalur (inkl. frokost) 2-retters middag på hotellet

LØRDAG 07:00 - 09:00 09:00 - 17:00 19:00

Morgenbuffet på hotellet Udflugt Saksun, Tjørnuvík, Gjógv og Toftir (inkl. frokost) 2-retters middag på hotellet

SØNDAG 07:00 - 10:00 10:45 - 18:00 18:30 22:00 23:30

Morgenbuffet på hotellet Udflugt i Tórshavn. Vi besøger Færøernes Kunstmuseum og den gamle bydel i Tórshavn (inkl. frokost). Bustur til Kirkjubøur og Velbastaður. 3-retters tapasmiddag på restaurant Katrina Christiansen Transfer til færgelejet og check-in Hjemrejse med MS Norröna

MANDAG 07:00 - 10:00 17:00 - 18:00 18:00

Morgenmad i Noröna Buffet Ølsmagning i Naust Middag i Norröna Buffet

TIRSDAG 06:00 - 09:00 09:00

Morgenmad i Norröna Buffet Ankomst til Hirtshals

Læs mere om rundrejsen på smyrilline.dk/rundrejse Vi tager forebehold for ændringer i programmet

39


 MS Norröna i Nólsoyfjorden

North Atla Kom med på vores én-uges krydstogt til Nordatlanten, Island og Færøerne. Når du rejser på North Atlantic Cruise, får du helpension og et komplet udflugtsog underholdningsprogram med i prisen.

40

 Helpension  4 x Udflugter  Underholdning


ntic Cruise

41


 Tórshavn, Færøerne

North Atlantic Cruise 28.03-30.05 & 22.08-24.10.

OPLEV ISLAND OG FÆRØERNE PÅ ÉN REJSE MS Norröna sejler i vikingernes oprindelige sejlrute og tager dig med over Nordatlanten op langs den norske bjergryg og videre tæt forbi Shetlandsøerne til Færøerne og Island. KRYDSTOGTET På denne smukke sejltur lægger vi til i Tórshavn på Færøerne og i Seyðisfjörður i Østisland. Du rejser lørdag til lørdag og bor ombord på MS Norröna under hele rejsen. Du får helpension samt et komplet udflugts- og underholdningsprogram med i prisen. Ombord er der tid til underholdning, som bl. a. omfatter live-musik hver aften.

Bestil på booking@smyrilline.dk eller ring +45 96 55 85 00

2 DESTINATIONER – 3 HAVNEOPHOLD På rejsen hen over Nordatlanten gør MS Norröna ophold i Tórshavn på 7 timer om mandagen. Fra tirsdag morgen til onsdag aften ligger skibet til kaj i Seyðisfjörður i 35 timer. På tilbagevejen til Danmark gør MS Norröna et ophold i Tórshavn på 6 timer. Du får to udflugter på Færøerne (man. og tors.) og to udflugter på Island (tirs. og ons.).

Lørdag: Søndag: Mandag: Tirs/Ons: Torsdag: Fredag: Lørdag:

Afrejse fra Danmark På havet 7 timers stop på Færøerne 35 timers stop i Island 6 timers stop på Færøerne På havet Ankomst i Danmark

NORTH ATLANITC CRUISE Pris pr. person, når 2 personer rejser sammen i 2 personers-kahyt

Kahyt uden vindue og 2 underkøjer

Kahyt med vindue og 2 underkøjer

Kahyt med vindue og dobbeltseng

28.03 - 25.04 / 03.10 - 24.10

DKK 6.695

DKK 7.195

DKK 7.295

DKK 8.195

DKK 8.795

DKK 8.495

02.05 - 16.05 / 05.09 - 26.09

DKK 7.195

DKK 8.795

DKK 9.195

DKK 10.595

DKK 11.595

DKK 11.695

23.05 - 30.05 / 22.08 - 29.08

DKK 7.695

DKK 9.195

DKK 9.595

DKK 11.195

DKK 12.595

DKK 12.095

28.03 - 25.04 / 03.10 - 24.10

DKK 7.395

DKK 8.195

DKK 8.295

DKK 9.195

DKK 9.795

DKK 9.495

02.05 - 16.05 / 05.09 - 26.09

DKK 7.895

DKK 9.795

DKK 10.195

DKK 11.595

DKK 12.595

DKK 12.695

23.05 - 30.05 / 22.08 - 29.08

DKK 8.395

DKK 10.195

DKK 10.595

DKK 12.195

DKK 13.595

DKK 13.095

DELUXE

PREMIUM

Afrejse fra Danmark

42

Luksuskahyt med vindue og dobbeltseng

Se kahytsoversigt på side 54-55. Bestil online på smyrilline.dk

Suiten

Enkeltkahyt med vindue


North Atlantic Cruise

Soldæk

Norröna Buffet

PREMIUM CRUISE

DELUXE CRUISE

Når du vælger Premium-rejsepakken behøver du ikke tænke på andet, end at nyde krydstogtet.

Med Deluxe-rejsepakken får du det lille ekstra, som gør krydstogtet endnu bedre.

Pris pr. person, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 6.695

Pris pr. person, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 7.395

Børn 3-11 år, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 3.490

Børn 3-11 år, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 3.690

4.490

Børn 12-15 år, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 4.690

Børn 12-15 år, fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Kahyt »» 1 x Velkomst-drink »» 7 x Morgenmad i Norröna Buffet Restaurant »» 4 x Frokost i The Diner »» 6 x Middag i Norröna Buffet Restaurant »» 1 x Cruise Buffet-arrangement fredag aften »» 1 x Kaffe og te med hjemmelavet kage »» 1 x Punch i Sky Bar »» 1 x North Atlantic Cruise certifikat »» 1 x North Atlantic Cruise souvenir »» 2 x Udflugter på Island inkl. let måltid »» 2 x Udflugter på Færøerne inkl. kaffe og te med kage

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

»» Kahyt »» 1 x Velkomst-drink »» 7 x Morgenmad i Norröna Buffet Restaurant »» 4 x Frokost i The Diner »» 4 x Middag i Norröna Buffet Restaurant »» 1 x Cruise Buffet-arrangement fredag aften »» 1 x Kaffe og te med hjemmelavet kage »» 1 x Punch i Sky Bar »» 1 x North Atlantic Cruise certifikat »» 1 x North Atlantic Cruise souvenir »» 2 x Udflugter på Island inkl. let måltid »» 2 x Udflugter på Færøerne inkl. kaffe og te med kage

DET LILLE EKSTRA

Børn 3-15 år får et måltidsarmbånd som inkl. 1 sodavand, 1 vand eller 1 juice til frokost og aftensmad ombord.

»» 1 x Besøg på broen »» 1 x frugtkurv, chokolade og mousserende vin i kabinen »» 2 x 3-retters menu i Simmer Dim Gourmet Restaurant

Se kahytsoversigt på side 54-55. Bestil online på smyrilline.dk

43


Norrรถna Buffet

Kirkjubรถur

Et glimt af krydstogtet

Gjรณgv

44

Skriรฐuklaustur


North Atlantic Cruise

Kirkjuböur

Tórshavn

Dettifoss

Norröna Buffet

Námaskarð

Souvenir

Besøg på broen

Football pitch Norröna Buffet

45


 Naust

Program dag for dag LØRDAG

16:00 Afrejse fra Hirtshals (lokaltid) Informationsmøde med velkomstdrink 17:30 - 21:00 Aftensmad

SØNDAG

ONSDAG

07:00 - 10:00 Morgenmad Information om Færøerne 12:00 - 14:00 Frokost Bingo 17:30 - 21:00 Aftensmad

MANDAG

06:00 - 09:00 Morgenmad 09:00 Udflugt 18:30 - 22:00 Aftensmad 20:00 Afrejse fra Seyðisfjörður (lokaltid) 21:00 Viking-punch

07:00 Ankomst i Tórshavn (lokaltid) 06:00 - 09:00 Morgenmad 08:00 Udflugt 13:00 - 15:00 Frokost 14:00 Afrejse fra Tórshavn (lokaltid) Kaffe/te med hjemmelavet kage Information om Island 17:30 - 21:00 Aftensmad

46

TIRSDAG

07:00 - 10:00 Morgenmad 09:00 Ankomst i Seyðisfjörður (lokaltid) Udflugt begynder ved ankomst 18:30 - 22:00 Aftensmad

TORSDAG

07:00 - 10:00 Morgenmad Information om Færøerne 12:00 - 14:00 Frokost 17:30 - 21:00 Aftensmad 15:00 Ankomst i Tórshavn (lokaltid) Udflugt begynder ved ankomst 18:30 - 22:00 Aftensmad 21:00 Afrejse fra Tórshavn (lokaltid)

Der tages forbehold for ændringer i programmet


North Atlantic Cruise

NORTH ATLANTIC CRUISE BUFFET

FREDAG

07:00 - 10:00 Morgenmad 12:00 - 14:00 Frokost Bingo 17:30 - 21:00 North Atlantic Cruise Buffet

Fredag aften, når North Atlantic Cruise nærmer sig sin slutning, er der North Atlantic Cruise buffet med originale retter fra vikingetiden (år 800-1150). Vikingerne var ikke kun vilde krigere. De bragte også nye råvarer, tilberednings- og opbevaringsmetoder med sig. Efter at have søgt længe efter originale opskrifter og råvarer som fisk, kød, fjerkræ og krydderier fra vikingetiden, er det lykkedes os at sætte en spændende buffet sammen med et overflod af de originale retter fra vikingetiden.

SØNDAG

07:00 - 10:00 Morgenmad 11:00 Ankomst i Hirtshals (lokaltid)

ØL SMAGNING

Bestil på booking@smyrilline.dk eller ring +45 96 55 85 00

Deltag i vores ølsmagning og nyd fire forskellige færøske øl. Dertil serverer vi oste- og pølsespecialiteter. Hver fredag og søndag i Naust. Tilmelding skal ske i receptionen inden kl. 15:00 den pågældende dag.

Deltagelse i bingo og øl smagning kan tilkøbes og betales ombord

47


 Gjógv, Færøerne

Cruise-udflugter BUSTUR TIL HISTORISKE KIRKJUBØUR

UNIK BUSTUR TIL MÝVATN

Mandag – Varighed ca. 4 timer

Tirsdag – Varighed ca. 10 timer

Kirkjubøur er Færøernes historiske hjerte. Bygden på Streymoys sydvestkyst byder på en enestående udsigt over øerne Hestur og Koltur. Gennem middelalderen var Kirkjubøur Færøernes bispesæde og dermed landets åndelige og kulturelle centrum. På denne unikke tur kører vi igennem Tórshavn, antageligt en af verdens mindste hovedstader, og siden videre til Kirkjubøur forbi bygden Velbastaður, der ligger helt yderst på en bjergskråning. Vi besøger den gådefulde Magnuskatedral, der blev opført omkring år 1300 af biskop Erlendur, og derefter Olavskirken, samt den forhenværende kongsgård Roykstovan, der siges at være verdens ældste beboede træhus. Som prikken over i’et, byder det lokale bondepar på en tår kaffe med kage i den stemningsfyldte Roykstovan.

48

På denne heldagsudflugt kører vi fra Seyðisfjörður op over det smukke 620m høje bjergpas, Fjarðarheiði, og videre ned til byen Egilsstaðir. Turen fortsætter gennem den betagende dal, Jökuldalurin, hvorefter vi gør et kort fotostop ved det mørke ørkenlandskab, Dimmufjallgarður. På køreturen passerer vi Hrossaborg, hvor flere filmscener til store Hollywood-produktioner er blevet filmet. Vi gør stop ved Námafjell, hvor vi skal se brølende pseudokrater og dampende sulfater. Vi skal se boblende mudderpøle og ud at trampe på geotermisk mudder. Vi standser ved Jarðböðin Naturbað, hvor vi skal nyde en let frokost. Et must på denne tur, er at bade i det varme vand fra geotermiske kilder (afregnes individuelt på stedet). Efterfølgende besøger vi Dimmuborgir, som er et interessant lavalandskab. På turen hjemover kører vi til Dettifoss, som er et vandfald i det nordlige Island. Vandfaldet er 44m højt og 100m bredt og har en gennemsnitlig vandføring på 193 kubikmeter pr. sekund, hvilket gør Dettifoss til Europas vandrigeste vandfald. Denne del af udflugten er vejrbetinget, da dårlig vejrlig kan medføre, at vejen til Dettifoss lukker.

Smyril Line forbeholder retten til at aflyse udflugter som følge af dårlige vejrlig.


North Atlantic Cruise

Dimmuborgir, Island

Seyðisfjörður, Island

Kirkjubøur, Færøerne

Dettifoss, Island

Mývatn, Island

BUSTUR TIL REYÐARFJÖRÐUR & LÖGURINN Onsdag – Varighed ca. 7 timer Vi starter med at køre til Reyðarfjörður, der ligger syd for Seyðisfjörður. Vi kører igen over bjergpasset Fjarðarheiði, inden turen fortsætter til den lille landsby, der ligger i bunden af fjorden, som bærer det samme navn. Reyðarfjörður er den største fjord på Islands østkyst. På grund af de gode havneforhold og den strategiske beliggenhed blev Reyðarfjörður den næststørste af de allierede baser på Island under 2. verdenskrig. Derfra kører vi til Egilsstaðir og videre langs Lögurinns sydøstlige bred, hvor vi passerer den smukke Hallormsstaðarskógur, som er Islands største skov. Vores næste stop er Gunnarshus, som den kendte islandske forfatter Gunnar Gunnarsson (1889-1975) lod bygge i 1939. Gunnar boede sammen med sin kone på gården til 1948, da de flyttede Reykjavík og forerede Gunnarshus og den tilhørende jord til statens eje. Siden år 2000 har Skriðuklaustur fungeret som et kultur- og videnskabscenter. Under opholdet på Skriðuklaustur besøger vi musseet og spiser frokost på den charmerende herregårdscafé Klausturkaffi. Et stenkast derfra ligger informationscenteret Snæfellsstofa, hvor vi får en fortælling om Islands dyre- og planteliv. På tilbagevejen stopper vi i Egilsstaðir, hvor vi har en times tid til shopping.

BUSTUR TIL ROMANTISKE GJÓGV Torsdag – Varighed ca. 4 timer Gjógv ligger på Eysturoys yderste nordøstkyst. På vejen østover kører vi over broen fra Færøernes største ø, Streymoy, til den næststørste, Eysturoy, hvor vi passerer de knejsende Slættaratindur (882m) og Gráfelli (857m), øgruppens højeste fjelde. Gjógv er mest kendt for sit maleriske landskab med gamle kulørte huse opført omkring den livsvigtige, naturlige landingsplads. Landingspladsen ligger beskyttet i en slugt, gjógv på færøsk, som med god grund har givet bygden sit navn, da den var bygdens livsnerve, før der blev anlagt vej. Antallet af beboere er begrænset – kun ca. 30 mennesker bor nu i Gjógv, men bygden er et populært turistmål både blandt udlændinge og de lokale, som tiltrækkes af dens romantiske ro. Gjógv er det perfekte sted til en lille gåtur, og vi udforsker den lille bygd, før vi besøger dens charmerede hotel, Gjáargarður, hvor der serveres en drekkamun: kaffe, te og hjemmebag. Husk at besøge bænken, hvor selveste kronprinsesse Mary har nydt udsigten. Det kan du også fra “Marys kyssebænk”.

Smyril Line forbeholder retten til at aflyse udflugter som følge af dårlige vejrlig.

49


 Simmer Dim Gourmet

Forudbestil forplejning FORUDBESTIL FORPLEJNINGEN OMBORD OG SPAR OP TIL 20% I FORHOLD TIL PRISERNE OMBORD En del af den storslåede sejltur over Nordatlanten er også maden ombord. Søluften giver god appetit, og der er god tid til at opleve vores restauranter ombord. Du kan med fordel bestille forplejningen ombord før afrejsen og spare op til 20 % i forhold til priserne ombord. Forudbestiller du forplejningen, har du samtidig sikret dig plads i restauranterne. Vi anbefaler at prøve det store udbud af nordatlantiske specialiteter i Norröna Buffet. Skal det være enkelt, kan du vælge dagens ret i The Diner. Skal det være ekstra godt, kan du prøve Simmer Dim, vores gourmetrestaurant, hvor du kan vælge imellem 3, 5 og 7 retter. Du kan forudbestille forplejningen i kontorets åbningstid. Vær opmærksom på, at betaling for tilkøb forfalder samtidig med bestilling, hvis bestillingen af tilkøb foretages senere end 32 dage før afrejse.

50


Norröna

THE DINER

NORRÖNA BUFFET RESTAURANT

The Diner står for god, almindelig mad, venlig service og et flot udsyn over Nordatlanten. Udover lette retter, kan du få dagens ret til frokost og aften i The Diner. Til dagens ret er der saltbar med i prisen.

Vores populære buffet-restaurant, Norröna Buffet, er værd at se frem til. Norröna Buffet tilbyder både morgenmad og aftensmad, og du kan tage så meget, du vil, til en fast pris. Aftenbuffeten byder på et bredt og varieret udvalg, så der er noget for enhver smag. Menuen følger sæsonen, og vores kokke benytter kun kvalitetsprodukter.

Dagens ret frokost . . . . . . . . . . . DKK 116

Spar 10%

Morgenbuffet . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 125

Spar 16%

Dagens ret aften . . . . . . . . . . . . . DKK 125

Spar 10%

Aftenbuffet. . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 255

Spar 12%

SIMMER DIM GOURMET RESTAURANT Simmer Dim byder på en afslappet atmosfære og et godt udvalg af måltider fra det nordiske køkken med bæredygtige og lokale produkter. Kokken bestemmer menuen og kombinationen af retterne og garanterer altid en god, gastronomisk oplevelse.

Meal Deal

MEAL DEAL TIL BØRN

Med Meal Deal til børn får barnet et armbånd, der inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad, samt en drikkevare til hvert måltid. Armbåndet kan bruges i The Diner og i Norröna Buffet inden for åbningstiderne.

Danmark - Færøerne/Færøerne - Danmark Børn 3-11 år . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 125

Spar 30%

Børn 12-15 år. . . . . . . . . . . . . . . . DKK 200

Spar 30%

Frokost . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 143

Spar 10%

3-retters menu. . . . . . . . . . . . . . . DKK 360

Spar 10%

5-retters menu. . . . . . . . . . . . . . . DKK 540

Spar 10%

Danmark - Island/Island - Danmark Børn 3-11 år . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 175

Spar 30%

7-retters menu. . . . . . . . . . . . . . . DKK 675

Spar 10%

Børn 12-15 år. . . . . . . . . . . . . . . . DKK 275

Spar 30%

For flere informationer se venligst smyrilline.dk

51


Gaming område

Børneunderholdning

Nyd livet ombord

“Det skal være en stor oplevelse, en mindeværdig oplevelse. Derfor vil vores personale gøre deres yderste for at sikre, at du har en behagelig rejse,” siger vores Sales & Service Manager. Vi spørger ham om, hvad han forstår ved en perfekt dag ombord på MS Norröna: “Jeg synes, du skal starte dagen med vores berømte morgenbuffet i Norröna Buffet. Så ville jeg flytte mig ind i Naust og bestille en god kop kaffe for efterfølgende at tage en tur op på soldækket for at nyde udsigten og trække den friske havluft. Se en eftermiddagsfilm i biografen

Soldæk

52

Fitness

og shoppe i vores moderne Tax Free Shop. Eller slappe af i det varme vand med udsigt over havet i vores Hot Tub på dæk 7. Skal formen holdes undervejs, kan vejen lægges forbi vores fitness-rum og afrundes med en hurtig dukkert i vores lille pool og en tur i saunaen. Om aftenen tilbyder vi kulinariske oplevelser, uanset om du vælger vores omfattende Norröna Buffet eller gourmetrestauranten Simmer Dim. For en perfekt afslutning kan du nyde en cocktail i Naust, hvor kendte, færøske musikkere spiller live-musik hver aften.”

Pool


Norröna

Bingo i Naust

Teen Room

Football pitch Biograf

Soldæk

Udendørs spabad

Tax Free Shop

Besøg på broen

Naust

Tax Free Shop

Legeplads

MS Norrönas kaptajner

53


 Luksuskahyt

Kahytter ombord KAHYTSTYPER

FORUDBESTIL MINIBAR

Alle kahytter er udstyret med eget toilet med bad, garderobeskab, samt et lille skrivebord. Vores kahytter uden vindue forefindes til 2 personer (2 underkøjer) og til op til 4 personer (2 underkøjer og 2 overkøjer). Vores kahytter med vindue er til 2 personer (2 underkøjer) og op til 4 personer (2 underkøjer og 2 overkøjer). Vores kahyt med vindue og dobbeltseng (140 cm bred) er til 2 pesoner. Deluxe-kahytterne har udover en dobbeltseng en sofa, der kan slås ud til 1-2 børn.

Forkæl dig selv med en minibar i kahytten. Har du bestilt en kahyt med vindue, har du mulighed for at forudbestille en minibar. Du vælger selv, om minibaren skal være med eller uden alkoholiske produkter.

Rejser du med familien, kan vi anbefale vores familiekahytter, som består af en kahyt med vindue og dobbeltseng, samt en 4-personers-kahyt med vindue, der er forbundet med en dør. Ønsker du at gøre noget særligt ud af din rejse, anbefaler vi at booke en kahyt med dobbeltseng og vindue, luksuskahyt eller suiten.

UDEN ALKOHOL

MED ALKOHOL

2 x Vand 2 x Vand med brus 2 x Coca Cola 2 x Fanta 1 x KitKat 2 x Kims Chips 1 x Haribo 2 x Twix mini 2 x Snickers mini

Pris. . . . . . . . . . DKK

2 x Vand 2 x Vand med brus 2 x Coca Cola 2 x Føroya Bjór Veðr øl 2 x Føroya Bjór Gull øl 1 x Rød vin Casa Major 2 x Kims Chips 2 x Twix mini 2 x Snickers mini

89

Pris. . . . . . . . DKK

129

Vær venligst opmærksom på, at der kan forekomme ændringer af indholdet.

54


Norrรถna

Kahyt med dobbeltseng og vindue

Familiekahyt

Kahyt med vindue

Kahyt uden vindue

Suiten

Couchetter

55


 Æðuvík, Eysturoy

Campingtilbud til Færøerne

REJS I PERIODEN FRA 06.06.-16.08.2020 Rejs med autocamper eller bil med campingvogn lørdag fra Hirtshals og retur søndag fra Færøerne. Tilbuddet omfatter en vogntogslængde på 12m for bil + campingvogn og 7m for autocampere. Det er muligt at medtage længere vogne mod tillægspris.

PRIS I ALT NÅR 2 VOKSNE REJSER SAMMEN Udrejse fra Hirtshals lørdag 06.06-08.08. Hjemrejse fra Tórshavn søndag 14.06-16.08. Autocamper >7m L, fra . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 10.990 Bil + campingvogn >12m L, fra . . . . . . . . . DKK 12.990 Opgradering børn (tillæg pr. barn) 3-11 år . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 500 12-15 år. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 1.150

BEGRÆNSET PLADS

PRISEKSEMPLERNE INKLUDERER

SMYRILLINE.DK/CAMPINGTILBUD

»» Sejlads Hirtshals - Tórshavn tur/retur »» Kahyt med eller uden vindue »» Autocamper / bil + campingvogn

BOOK ONLINE 56

For andre rejse- og priskombinationer se side 56-57


Rejs 2, betal for 1

PRIS PR. PERSON, NÅR 2 REJSER SAMMEN Udrejse fra Hirtshals lørdag 29.02, 07.03 & 14.03 31.10, 07.11, 14.11, 21.11, 28.11 & 05.12. Hjemrejse fra Tórshavn torsdag 05.03, 12.03 & 19.03 05.11, 12.11, 19.11, 26.11, 03.12 & 10.12. Fra . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK Læs mere smyrilline. dk/rejs2betalfor1

2.890

INKLUDERET I PRISEN »» Sejlads Hirtshals - Tórshavn tur/retur »» Kahyt uden vindue »» 1 bil <1,9m H & 5m L »» 3 nætter på Hotel Hafnia eller Hotel Brandan i Tórshavn »» Morgenmad på hele rejsen ekskl. mandag

Vores bedste sommerpriser til Island PRIS PR. PERSON, NÅR 2 REJSER SAMMEN Har du planer om at rejse til Island til sommer? Måske det lykkes at bestille rejsen til vores bedste sommerpriser. 06.06 to 18.08. Udrejse fra Hirtshals tirsdag Hjemrejse fra Seyðisfjörður MC 2m L, from . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . DKK 2.995 Bil <1,9m H & 5m L, from. . . . . . . . . . . DKK 3.495 Bil 1,9-2,5m H & 5m L, from. . . . . . . . DKK 4.495 Camper >2,5m H & 5m L, from . . . . . DKK 4.995

- 5.995 - 6.995 - 8.610 - 9.610

BEGRÆNSET PLADS

INKLUDERET I PRISEN »» Sejlads Hirtshals - Seyðisfjörður tur/retur »» Kahyt uden vindue »» Motorcykel, bil eller autocamper

BOOK ONLINE SMYRILLINE.DK/BEDSTEPRISER

For alternative travel periods and combinations, please visit smyrilline.com

57


SEJLPLAN 2020 Bemærk venligst, at datoerne har forskellige farver. Farverne viser, hvilken prisperiode du rejser i. Hvis din ud- og hjemrejse har forskellige farver, rejser du i to prisperioder. GRÅ = VINTERSÆSON

GRØN = LAVSÆSON

ORANGE = MELLEMSÆSON

BLÅ = HØJSÆSON

GÆLDENDE 01.01 - 27.03 JANUAR Dag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Havn Hirtshals ikke i havn Tórshavn Seyðisfjörður Seyðisfjörður Tórshavn ikke i havn

Dato 11 12 13 14 15 16 17

4 5 6 7 8 9 10

1 2 3

FEBRUAR

18 19 20 21 22 23 24

25 26 27 28 29 30 31

1 2 3 4 5 6 7

Dato 15 16 17 18 19 20 21

8 9 10 11 12 13 14

ALLE TIDER ER LOKALTIDER

MARTS

22 23 24 25 26 27 28

Dato 7 14 8 15 9 16 10 17 11 18 12 19 13 20

29 1 2 3 4 5 6

21 22 23 24 25 26 27

Ankomst Afrejse 11.00 16.00 Ikke i havn 07.00 14.00 09.00 – – 20.00 15.00 21.00 Ikke i havn

Se særlige betingelser for vintersejling på www.smyrilline.dk/ sejlplan-2020

GÆLDENDE 28.03 - 05.06 MAR. Dag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Havn Hirtshals ikke i havn Tórshavn Seyðisfjörður Seyðisfjörður Tórshavn ikke i havn

APRIL

Dato 28 29 30 31

4 5 6 7 8 9 10

1 2 3

Dato 11 12 13 14 15 16 17

MAJ 18 19 20 21 22 23 24

25 26 27 28 29 30

2 3 4 5 6 7 8

1

Dato 9 16 10 17 11 18 12 19 13 20 14 21 15 22

23 24 25 26 27 28 29

JUNI

ALLE TIDER ER LOKALTIDER

Dato

Ankomst Afrejse 11.00 16.00 Ikke i havn 07.00 14.00 09.00 – – 20.00 15.00 21.00 Ikke i havn

30 31 1 2 3 4 5

GÆLDENDE 06.06 - 21.08 JUNI Dag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Havn Hirtshals Tórshavn ikke i havn Hirtshals Tórshavn Seyðisfjörður Tórshavn

6* 7 8 9 10 11 12

Dato 13 20 14 21 15 22 16 23 17 24 18 25 19 26

JULI 27 28 29 30 1 2 3

4 5 6 7 8 9 10

Dato 11 12 13 14 15 16 17

ALLE TIDER ER LOKALTIDER

AUGUST 18 19 20 21 22 23 24

25 26 27 28 29 30 31

1 2 3 4 5 6 7

Dato 8 9 10 11 12 13 14

15 16 17 18 19 20 21

Ankomst Afrejse 12.30 15.30 22.30 23.30 Ikke i havn 09.30 11.30 17.30 18.00 08.30 10.30 03.00 03.30

AFVIGELSE 6. juni: Ankomst Hirtshals kl. 10.00.

GÆLDENDE 22.08 - 30.10 AUG. Dag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Havn Hirtshals ikke i havn Tórshavn Seyðisfjörður Seyðisfjörður Tórshavn ikke i havn

SEPTEMBER

Dato 22* 29 23 30 24 31 25 26 27 28

1 2 3 4

5 6 7 8 9 10 11

Dato 12 13 14 15 16 17 18

19 20 21 22 23 24 25

ALLE TIDER ER LOKALTIDER

OKTOBER 26 27 28 29 30

3 4 5 6 7 8 9

1 2

Dato 10 11 12 13 14 15 16

17 18 19 20 21 22 23

24 25 26 27 28 29 30

Ankomst Afrejse 11.00 16.00 Ikke i havn 07.00 14.00 09.00 – – 20.00 15.00 21.00 Ikke i havn

AFVIGELSE 22. august: Ankomst Hirtshals kl. 12.30. Afrejse kl. 16.30.

GÆLDENDE 31.10 - 31.12 OKT. Dag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Havn Hirtshals ikke i havn Tórshavn Seyðisfjörður Seyðisfjörður Tórshavn ikke i havn

ANDEN INFORMATION

NOVEMBER

Dato 31 1 2 3 4 5 6

7 8 9 10 11 12 13

Dato 14 15 16 17 18 19 20

21 22 23 24 25 26 27

ALLE TIDER ER LOKALTIDER

DECEMBER 28 29 30 1 2 3 4

5 6 7 8 9 10 11

Dato 12 13 14 15 16 17 18

19 20 21 22 23 24 25

26 27 28 29 30 31

Ankomst Afrejse 11.00 16.00 Ikke i havn 07.00 14.00 09.00 – – 20.00 15.00 21.00 Ikke i havn

Alle tider, herunder ankomst- og afrejsetider, er lokaltider og er med forbehold for vejrforholdene. Smyril Line forbeholder sig ret til at ændre i sejlplanen. Passagerer er forpligtet til selv at holde sig orienteret om evt. ændrede afrejsetider på +298 345800 eller smyrilline.dk. I tilfælde af dårlige vejrforhold kan ankomst- og afrejsehavn ændres.

58

Se særlige betingelser for vintersejling på www.smyrilline.dk/ sejlplan-2020


PRISER FÆRGESEJLADS VIGTIG INFORMATION Læg venligst mærke til, at booker du en envejsbillet, er der et billetgebyr på DKK 75 pr. person. Farverne viser, hvilken periode du rejser i. Spædbørn 0-2 år rejser gratis. Bemærk venligst, at datoerne har forskellige farver. Farverne viser, hvilken periode du rejser i.

KØJE/KAHYT Husk at medregne merprisen for din køje eller kahyt. Der er flere kahyts-valgmuligheder. Skulle du have andre ønsker, end dem vi har anført nedenfor, bedes du kontakte os. DELEKAHYT Delekahytter er kønsopdelte. COUCHETTER/COUCHETTERUM Couchetterne er åbne og kønsopdelte køjerum uden opredning. Et godt alternativ til større familier, mindre grupper, flere samrejsende vennepar og til alene rejsende, som rejser på et billigt budget.

Det er muligt at tilkøbe opredning, som kan forudbestilles til DKK 70,-. Opredningen inkluderer dyne og hovedpude med betræk, lagen og håndklæde. Rejser man sammen (2-6 personer), kan man leje sit eget couchetterum.

forplejningen forud. Se side 49 eller se vores hjemmeside www.smyrilline.dk. OVERNATNING I HIRTSHALS I højsæsonen fra 06.06. til 21.08.2020 afgår MS Norröna kl. 11.30 fra Hirtshals om tirsdagen, hvorfor det kan være praktisk at overnatte i Hirtshals dagen før. Ønsker du at booke en hotelovernatning mandag til tirsdag, kan vi anbefale Montra Skaga Hotel i Hirtshals www.skagahotel.dk.

KØRETØJ Ved bestilling er det vigtigt at oplyse køretøjets bilmærke, længde, højde og nummerplade. BAGAGEBOKS Du har også mulighed for at leje en bagageboks ombord. Boksene udlejes i to størrelser. Den større boks er 88cm D, 60cm H and 40cm B og den mindre er 78cm D, 40cm H and 30cm B, Bagageboksene er placeret på dæk 2 og dæk 7. Leje af den mindste bagageboks er DKK 10 og DKK 20 for den store. Prisen betales hver gang boksen åbnes.

Du er også velkommen til at kontakte os i forbindelse med hotelbestilling på tlf. +45 96 55 85 00. VORES BEDSTE SOMMERPRISER Vores bedste priser er tilgængelige på bestemte afgange. Har du planer om at rejse til Færøerne eller Island, kan vi anbefale at bestille tidligt for at drage fordel af de billigere billetter.

FORPLEJNING OMBORD Medmindre det er angivet, er forplejningen ombord ikke en del af prisen. Spar tid og penge ved at booke

DANMARK - ISLAND ELLER ISLAND - DANMARK - DE VISTE PRISER ER I DANSKE KRONER Priser for personer der rejser uden køretøj

Person + 1 bil eller MC/cykel. Bil max: 1.9m høj og 5m lang.

Sæson

Tillæg for ekstra højde (H>1.9m)

Tillæg for ekstra længde over 5m – pr. påbegyndt meter

Bil + 1 voksen

Bil + 2 voksen

Bil + 3 voksen

Bil + 4 voksen

MC + 1 voksen

Cykel + 1 voksen

Pr. voksen

Pr. barn (3-11 år)

1.9-2.5m

>2.5m

<1.9m

1.9-2.5m

>2.5m

Blå

3.280

4.515

5.750

6.985

2.280

1.395

1.235

865

1.615

2.615

685

1.220

1.555

Orange

2.185

3.210

4.235

5.260

1.685

1.185

1.025

720

2.500

3.500

390

1.220

1.555

Grøn

1.765

2.590

3.415

4.240

1.265

985

825

580

1.000

1.500

315

650

815

Grå

1.290

1.950

2.610

3.270

990

810

660

465

800

1.050

210

480

560

Couchette inkl. morgenmad

Couchetterum (6 køjer)

1 køje i 4-pers. dele kahyt uden vindue

4-pers. kahyt uden vindue (min. 3 pers.)

2-pers. kahyt uden vindue

4-pers. kahyt med vindue (min. 3 pers.)

2-pers. kahyt med vindue

Single kahyt med vindue

Kahyt med dobbeltseng og vindue

Deluxe kahyt med dobbeltseng og vindue

Suiten

Tillæg for køje/kahyt

Blå

830

2.480

830

2.480

2.480

3.480

3.480

3.480

4.480

6.530

7.955

Orange

595

1.785

595

1.785

1.785

2.855

2.855

2.855

3.835

5.830

7.345

Grøn

305

905

305

905

905

1.550

1.550

1.550

2.160

3.175

4.155

Grå

-

-

250

745

745

1.125

1.125

1.125

1.520

2.515

3.525

DANMARK - FÆRØERNE ELLER FÆRØERNE - DANMARK- DE VISTE PRISER ER I DANSKE KRONER Priser for personer der rejser uden køretøj

Person + 1 bil eller MC/cykel. Bil max: 1.9m høj og 5m lang.

Sæson

Tillæg for ekstra højde (H>1.9m)

Tillæg for ekstra længde over 5m – pr. påbegyndt meter

Bil + 1 voksen

Bil + 2 voksen

Bil + 3 voksen

Bil + 4 voksen

MC + 1 voksen

Cykel + 1 voksen

Pr. voksen

Pr. barn (3-11 år)

1.9-2.5m

>2.5m

<1.9m

Blå

1.675-2.050

2.250-2.625

2.825-3.200

3.400-3.775

1.250-1.625

675

575

250

150

2.000

600-975

Orange

1.555-1.935

2.300-2.815

3.045-3.695

3.790-4.575

1.195-1.585

845-980

605-870

905-1.170

240-565

360-685

415-740

Grøn

1.555

2.300

3.045

3.790

1.195

845

745

480

605

905

240

360

415

Grå

1.170

1.730

2.290

2.850

900

660

560

360

455

680

180

270

315

Couchette inkl. morgenmad

Couchetterum (6 køjer)

1 køje i 4-pers. dele kahyt uden vindue

4-pers. kahyt uden vindue (min. 3 pers.)

2-pers. kahyt uden vindue

Tillæg for køje/ kahyt

745-880 480-545

4-pers. kahyt med vindue (min. 3 pers.)

2-pers. kahyt med vindue

1.9-2.5m

>2.5m

1.030-1.405 1.090-1.465

Single kahyt med vindue

Kahyt med dobbeltseng og vindue

Deluxe kahyt med dobbeltseng og vindue

Suiten

Blå

165-250

645-1.020

500-735

745-1.120

745-1.120

995-1.370

995-1.370

995-1.370

1.745-2.120

1.995-2.370

3.480-3.855

Orange

115-165

295-475

150-250

695-1.030

695-1.030

1.005-1.385

1.005-1.385

1.005-1.385

1.250-1.730

1.715-2.370

2.340-3.230

Grøn

115

295

150

695

695

1.005

1.005

1.005

1.250

1.715

2.340

Grå

-

-

115

525

525

755

755

755

940

1.290

1.755

OVERNATNING PÅ FÆRØERNE PÅ VEJ TIL OG FRA ISLAND I PERIODEN 06.06-21.08 Overnatning i Tórshavn

Dobbelt

Enkelt

Hotel Brandan

Pr. værelse pr. nat inkl. morgenmad

Fra DKK 1.265

Fra DKK 1.035

Hotel Hafnia

Pr. værelse pr. nat inkl. morgenmad

Fra DKK 1.265

Fra DKK 1.035

Bemærk venligst: De angivne hotelpriser gælder ikke den 28.-30. juli. For priser på overnatningssteder uden for Tórshavn, kontakt venligst Smyril Line.

59


Island Seyðisfjörður

Færøerne

Tórshavn

Hirtshals Smyril Line A/S · Erik Sondrupsvej 10-12 · DK-9850 Hirtshals Tel +45 96558500 · booking@smyrilline.dk smyrilline.dk · facebook.com/smyrilline.dk smyrilline.no · facebook.com/smyrilline.no smyrilline.se · facebook.com/smyrilline.se

Danmark

Profile for Smyril Line DK

Smyril Line katalog 2020  

Med vores katalog vil vi gerne give inspiration til din næste rejse til Nordatlanten. Her finder du vores spændende udvalg af færgetransport...

Smyril Line katalog 2020  

Med vores katalog vil vi gerne give inspiration til din næste rejse til Nordatlanten. Her finder du vores spændende udvalg af færgetransport...