Page 1

ISLAND OG FÆRØERNE

2018 KØR SELV OPLEVELSESREJSER Island, Færøerne og North Atlantic Cruise


Island, Seljalandsfossur

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN Når I sejler med Smyril Line, begynder rejsen i det øjeblik, I går ombord. På skibet kan I hygge jer i caféen, nyde den fantastiske mad i restauranterne, shoppe i Tax Free-området, få pulsen op i fitnesscenteret eller se en film i biografen. Går I udenfor på soldækkene, kan i slappe af i liggestolene eller prøve de dampende hot tubs, og lade det storslåede Nordatlantiske Ocean servere oplevelserne for jer; hvaler og marsvin, som ofte følger skibet, Shetlandsøernes majestætiske silhuet og en målløs skønhed ved indsejlingerne til Thorshavn på Færørerne og Seydisfjördur på Island. Når I rejser med skib, kan I tage jeres egen bil med og nyde friheden på Island med den storslåede, alsidige og utrolige natur og Færøerne’s fine ø-rige og uspolerede natur. Det fantastiske landskab med små byer og bygder drysset rundt omkring, de ærefrygtindgydende bjerge, de mange øer – utrolige billeder til fotoalbummet og på nethinden resten af livet.

Og når kursen går mod hjemstavnen igen ombord, er I stadig på ferie og kan lade tankerne flyve med alle de indtryk og oplevelser I har fået på Island og Færøerne. Vi markerer vores 35 års jubilæum med flere nye rejseprodukter på Færøerne; en pakkerejse uden bil, rundrejser med guide og bus og også et sommertilbud for campister. På de næste sider kan I finde masser af inspiration og vejledende priser på både pakkerejser, cruise og færgebilletter. Vi markedsfører vores produkter i hele Europa og Skandinavien og vores rejsemål er meget efterspurgte. Derfor kan dækspladsen og kahytterne ombord hurtigt blive udsolgte på afrejser i højsæsonen. Vi anbefaler dig derfor at bestille tidligt for at være sikker på at få netop den ønskede rejsedato og kahytstype. Du kan læse meget mere på vores hjemmesider, på dansk på www.smyrilline.dk, på svensk på www.smyrilline.se og på norsk på www.smyrilline.no God fornøjelse og god rejselyst

2


3


INDHOLDSFORTEGNELSE Island + Færøerne.......................................... 6-15 Island............................................................. 16-35

Udflugter.................................................... 32-33

Færøerne........................................................ 36-65

Udflugter.................................................... 54-55

Busrundrejser............................................ 56-61

Forplejning ombord...................................... 66-67 North Atlantic Cruise.................................... 68-73

Udflugter.................................................... 72-73

Livet ombord.................................................. 74-75

4

ATTRAKTIVE BETALINGSBETINGELSER Du betaler kun 25% ved rejsens bestilling, og de resterende 75% af rejsens pris forfalder først 32 dage før selve afrejsen.


INSPIRERENDE REJSEDAGBØGER På vores hjemmeside kan I læse alle vores inspirationsmagasiner og rejsedagbøger fra Island og Færøerne samt fra vores North Atlantic Cruise rejser. Rejsedagbøgerne er autentiske, personlige og fulde af oplevelser, inspiration og information, som I med fordel kan drage nytte af inden jeres egen rejse. Alle rejsebeskrivelser og inspirationsmagasiner kan læses som bladremagasiner og downloades.

5


Sort strand på Westfjord

PAKKEREJSE ISLAND OG FÆRØERNE 7 DAGE PÅ ISLAND KOMBINERET MED 3 DAGE PÅ FÆRØERNE PÅ HJEMREJSEN Er planerne en rejse til Island kan vi anbefale at benytte muligheden for at stoppe et par dage på Færøerne på vejen hjem, når MS Norröna lægger til kaj i Torshavn og Færøerne ligger lige foran jeres fødder. De to destinationer er meget forskellige og hver en oplevelse værd. Vi har sammensat ruteprogrammer sprængfyldte med oplevelsesmuligheder og vi garanterer, at I vil have fået indtryk, der sætter aftryk for livet, når I vender hjemad.

Oplevelsesmagasin Island og Færøerne

Vi har sammensat pakkerejsen med sejllads t/r, overnatning ombord i 2 pers. kahyt med bad og toilet, 7 overnatninger undervejs på ruten på Island på hotel, gæstgiveri og bondegård, 3 dage med hotel på Færøerne, morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen personbil med ombord. Læs mere om rejseprogrammet på de næste sider.

6

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

OPLEVELSESMAGASIN

Island og Færøerne Læs eller download vores oplevelsesmagasin, som med flotte fotos og områdetekster er god inspiration.


ISLAND + FÆRØERNE ISLAND 7 nætter på Island og 3 dage på Færøerne Pris pr. person i højsæson fra....................

16.960 DKK.

Prisen er vejledende når 2 pers. rejser sammen i højsæsonen.

14 dage på Island og 3 dage på Færøerne Pris pr. person i højsæson fra...................

24.110 DKK.

Prisen er vejledende når 2 pers. rejser sammen i højsæsonen.

Tip!

FÆRØERNE

FaROe islanDs

I kan også vælge vores Plus rejse og opleve Snæfellsnes halvøen og lidt mere autentiske overnatningssteder for kun 1.845 DKK mere pr. person.

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

DANMARK

7


EKSEMPEL PÅ REJSEPROGRAM I HØJSÆSONEN TORSDAG ANKOMST TIL ISLAND (RUTEPROGRAM 1) Allerede på de første 30 km ser I 3 små vandfald. Efter et besøg i landsbyen Egilsstadir kører I videre til dalen Breiddalur, hvor nogle af børnene fra landbrugene i området sælger smukke farverige sten fra bjergene. Alternativt kan I køre langs Østfjordene og gøre stop på vejen ved Petra’s Sten Museum. Efter at have kørt langs langstrakte fjorde, ad snoede veje og over et lille bjergpas, kan I nyde en storslået udsigt over gletscheren Vatnajökull. I overnatter i Höfn området.

FREDAG PÅ ISLAND Eet af dagens første højdepunkter er den fantastiske Jökulsárlón gletscherlagune. I lagunen driver store og utrolige smukke isbjerge ud fra gletscherne. Det anbefales at tage på en sejltur i de specialbyggede både i lagunen og derefter at besøge Skaftafell National Park og gå ned til Svartifoss vandfald (1½ times gåtur i alt), før I fortsætter langs med syd kysten. Kryds Skeidarársandur, en udvasket slette af sort sand for foden af gletscheren. I kan vælge at stoppe ved det lille kapel ved Núpsstadur og senere ved basaltsøjler ved Dverghamrar. Herefter passerer I byen Kirkjubæjarklaustur og krydser Mýrdalssandurs udvaskede sletter, til I kommer til byen Vík. Tæt ved er der mulighed for (efter 25. juni til midt i august) at køre op til Dyrhólaey fjeldet for at se søpapegøjer. I overnatter i området.

LØRDAG PÅ ISLAND Start med at besøge Skógar Folk Museum og det smukke 60 m høje Skógafoss vandfaldet, før I fortsætter langs sydkysten. Vi

8

foreslår også at se Seljalandsfoss, et smukt og specielt vandfald. I dag kan I også vælge at besøge et af Islands højdepunkter; Gullfoss vandfaldet, som siges at være det smukkeste. Besøg også Geysir området med varme springende kilder, hvor den mest berømte springende kilde er Strokkur. Derefter kører I til Tingvellir National Park, et smukt og historisk område, hvor Islands parlament har sin oprindelse. I overnatter i Selfoss området.

SØNDAG PÅ ISLAND Hovedstaden Reykjavik udforskes fra morgenstunden. Byen kombinerer hovedstadens fordele med landsbyens charme. Hvis I har lyst, er der om eftermiddagen mulighed for at køre ud til Den Blå lagune. Sidst på eftermiddagen går turen videre til Borgarfjördur, hvor der overnattes.

MANDAG PÅ ISLAND Besøg de flotte Hraunfossar vandfald, der udspringer fra lavaen og Islands største varme kilde Deildartunguhver. Herefter fortsætter I nordpå forbi Grábrók krateret, hvor I kan klatre op og nyder den smukke udsigt over området. Fortsæt via Holtavörduheidi passet, som bringer jer til området Húnavatnssýsla som har en del landbrug, og området Skagafjördur er kendt for sit opdræt af islandske heste. Der er mulighed for at besøge Glaumbær Tørvegårds Museum. Fortsæt over det imponerende bjergpas Öxnadalsheidi (550 m) til Akureyri – den vigtigste by på nord Island (290-390 km). Overnatningen er i eller tæt ved Akureyri, som i 2015 blev kåret som rejsetip af Lonely Planet.

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE


ISLAND/FÆRØERNE

FOREDRAG

FAMILIEN PÅ FARTEN Familien på farten tilbyder foredrag om at opleve Island og Færøerne med egen bil. Vi opdaterer løbende om nye foredrag på www.smyrilline.dk/foredrag

TIRSDAG PÅ ISLAND Kør via Godafoss vandfaldet til søen Mývatn. I Myvatn findes Skútustadir pseudokraterne og Dimmuborgir, som er en smuk lavalabyrint. En gåtur her kan stærkt anbefales. Et andet besøg kan gå til Námaskard solfatara, der med kogende mudderpøle og gule svovlformationer er et uforglemmeligt syn (og lugt). I kan også vælge at klatre op på Mount Hverfjall eller besøge Griótagjá eller Stóragía, smalle kløfter med varmt vand. I overnatter i Mývatn området.

ONSDAG PÅ ISLAND I dag kan i køre langs Tjörnes halvøen. Gør første stop ved fiskerihavnen i Húsavik, nyd den maleriske havn og tag evtl. på hvalsafari herfra. Fortsæt til den hestesko-formede kløft, hvor I kan gå en kort tur gennem den smalle, skønne skov. Kør gennem kløften ved Jökulsárgljúfur National Park. I kan besøge Hafragilsfoss vandfald og glem ikke at se Dettifoss Islands kraftigste vandfald. Fortsæt øst over højlandsplateauet Mödrudalsheidi. Til sidst kører I gennem dalen Jökuldalur til Egilsstadir, den vigtigste by på øst Island, hvor I overnatter.

TORSDAG Om morgenen går turen tilbage til check in i Seydisfjordur og rejsen til Færøerne, hvor i overnatter på hotel. Dagene på Færøerne er ikke programlagte.

FREDAG PÅ FÆRØERNE Vi forslår at bruge dagen til at opleve Torshavn. Verdens mindste

hovedstad, som kan opleves på gåben. Byen er en charmerende blanding af nyt og gammelt. Over havnen ligger Skansin, den gamle fæstning fra 1580. 5 min. gang derfor ligger Vaglid, byens centrum og indenfor gåafstand er der butikker og restauranter.

LØRDAG PÅ FÆRØERNE Måske skal turen i dag gå med at besøge Vestmanna, kendt for turene til de imponerende fuglefjelde og grotter. I turistsæsonen er der sejlture gennem det smalle sund og ind i dybe grotter og tæt op af den 600 m høje klippevæg. På vejen til Vestmanna passerer I de to smukke landsbyer Leynar og Kvivik.

SØNDAG PÅ FÆRØERNE Vi kan anbefale et besøg til Gjogv, som ligger ca en times kørsel fra Torshavn. Der er to veje, som fører til Gjogv og det vil være naturligt at følge den ene på vejen til Gjogv og den anden tilbage. Hvis I kan få det ind i tidsplanen kan I besøge Funning, Gjogv, Slættarantindur, Risin og Kellingen, Tjørnuvik og Saksun og få en dagstur med skønne naturoplevelser og masser af frisk luft og søpapegøjer. Sidst på aftenen går turen tilbage til Danmark med MS Norröna.

Tip!

Gør rejsen endnu mere spændende! Læs mere om de mange muligheder for at bestille udflugter på side 32-33

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

9


Skógafossur

PAKKEREJSE ISLAND OG FÆRØERNE 7 DAGE PÅ ISLAND KOMBINERET MED 3 DAGE PÅ FÆRØERNE PÅ UDREJSEN

Oplevelsesmagasin Island og Færøerne

Udnyt den unikke mulighed, når I er afsted over det nordatlantiske ocean til at kombinere jeres rejse til Island med et par dages stop på Færøerne på udrejsen. Oplev to forbløffende lande på én rejse. To forskellige kulturer. To gange mulighed for at se det, I aldrig har set før. Vi har sammensat pakkerejsen med sejlads t/r, overnatning ombord i 2 pers. kahyt, 3 hotelovernatninger på Færøerne og 7 overnatninger undervejs på ruten på hotel, gæstgiveri eller bondegård på Island, morgenmad på hele rejsen og jeres egen personbil med ombord. Læs mere om rejseprogrammerne på side 8, 9, 12 og 13.

10

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

OPLEVELSESMAGASIN

Island og Færøerne Læs eller download vores oplevelsesmagasin, som med flotte fotos og områdetekster er god inspiration.


ISLAND + FÆRØERNE 3 nætter på Færøerne og 7 nætter på Island Pris pr. person i højsæson fra.......................... 3 nætter på Færøerne og 14 dage på Island Pris pr. person i højsæson fra.........................

25.195 DKK.

3 nætter på Færøerne og 21 dage på Island Pris pr. person i højsæson fra.........................

32.345 DKK.

Priserne er vejledende pr. person når 2 pers. rejser sammen i højsæsonen.

Tip!

ISLAND

16.960 DKK.

FÆRØERNE

FaROe islanDs

Du kan også vælge 7 dage på Færøerne

DANMARK WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

11


EKSEMPEL PÅ REJSEPROGRAM I HØJSÆSONEN MANDAG PÅ FÆRØERNE Vi foreslår at starte med et besøg til Gjogv, som ligger ca. en times kørsel fra Torshavn. Der er to veje, som fører til Gjogv og det vil være naturligt at følge den ene på vejen til Gjogv og den anden tilbage. Besøg Funning, Gjogv, Slættarantindur, Risin og Kellingen, Tjørnuvik og Saksun og få en heldagstur med skønne naturoplevelser og masser af frisk luft og søpapegøjer.

TIRSDAG PÅ FÆRØERNE Besøg Vestmanna, kendt for turene til de imponerende fuglefjelde og grotter. I turistsæsonen er der sejlture gennem det smalle sund og ind i dybe grotter og tæt op af den 600 m høje klippevæg. På vejen til Vestmanna passerer I de to smukke landsbyer Leynar og Kvivik.

ONSDAG PÅ FÆRØERNE Brug dagen til at opleve Torshavn. Verdens mindste hovedstad, som kan opleves på gåben. Byen er en charmerende blanding af nyt og gammelt. Over havnen ligger Skansin, den gamle fæstning fra 1580. 5 min. gang derfor ligger Vaglid, byens centrum og indenfor gåafstand er der butikker og restauranter. Om aftenen sejler I videre til Island.

TORSDAG ANKOMST TIL ISLAND (RUTEPROGRAM 1) Allerede på de første 30 km ser I 3 små vandfald. Efter et besøg i landsbyen Egilsstadir kører I videre til dalen Breiddalur, hvor

12

nogle af børnene fra landbrugene i området sælger smukke farverige sten fra bjergene. Alternativt kan I køre langs Østfjordene og gøre stop på vejen ved Petra’s Sten Museum. Efter at have kørt langs langstrakte fjorde, ad snoede veje og over et lille bjergpas, kan I nyde en storslået udsigt over gletscheren Vatnajökull. I overnatter i Höfn området.

FREDAG PÅ ISLAND Eet af dagens første højdepunkter er den fantastiske Jökulsárlón gletscherlagune. I lagunen driver store og utrolige smukke isbjerge ud fra gletscherne. Det anbefales at tage på en sejltur i de specialbyggede både i lagunen og derefter at besøge Skaftafell National Park og gå ned til Svartifoss vandfald (1½ times gåtur i alt), før I fortsætter langs med syd kysten. Kryds Skeidarársandur, en udvasket slette af sort sand for foden af gletscheren. I kan vælge at stoppe ved det lille kapel ved Núpsstadur og senere ved basaltsøjler ved Dverghamrar. Herefter passerer I byen Kirkjubæjarklaustur og krydser Mýrdalssandurs udvaskede sletter, til I kommer til byen Vík. Tæt ved er der mulighed for (efter 25. juni til midt i august) at køre op til Dyrhólaey fjeldet for at se søpapegøjer. I overnatter i området.

LØRDAG PÅ ISLAND Start med at besøge Skógar Folk Museum og det smukke 60 m høje Skógafoss vandfaldet, før I fortsætter langs sydkysten. Vi foreslår også at se Seljalandsfoss, et smukt og specielt vandfald.

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE


ISLAND/FÆRØERNE

INDTRYK, DER SÆTTER AFTRYK FOR LIVET

I dag kan I også vælge at besøge et af Islands højdepunkter; Gullfoss vandfaldet, som siges at være det smukkeste. Besøg også Geysir området med varme springende kilder, hvor den mest berømte springende kilde er Strokkur. Derefter kører I til Tingvellir National Park, et smukt og historisk område, hvor Islands parlament har sin oprindelse. I overnatter i Selfoss området.

SØNDAG PÅ ISLAND Hovedstaden Reykjavik udforskes fra morgenstunden. Byen kombinerer hovedstadens fordele med landsbyens charme. Hvis I har lyst, er der om eftermiddagen mulighed for at køre ud til Den Blå lagune. Sidst på eftermiddagen går turen videre til Borgarfjördur, hvor der overnattes.

MANDAG PÅ ISLAND Besøg de flotte Hraunfossar vandfald, der udspringer fra lavaen og Islands største varme kilde Deildartunguhver. Herefter fortsætter I nordpå forbi Grábrók krateret, hvor I kan klatre op og nyder den smukke udsigt over området. Fortsæt via Holtavörduheidi passet, som bringer jer til området Húnavatnssýsla som har en del landbrug, og området Skagafjördur er kendt for sit opdræt af islandske heste. Der er mulighed for at besøge Glaumbær Tørvegårds Museum. Fortsæt over det imponerende bjergpas Öxnadalsheidi (550 m) til Akureyri – den vigtigste by på nord Island (290-390 km). Overnatningen er i eller tæt ved Akureyri, som i 2015 blev kåret som rejsetip af Lonely Planet.

TIRSDAG PÅ ISLAND Kør via Godafoss vandfaldet til søen Mývatn. I Myvatn findes Skútustadir pseudokraterne og Dimmuborgir, som er en smuk lava labyrint. En gåtur her kan stærkt anbefales. Et andet besøg kan gå til Námaskard solfatara, der med kogende mudderpøle og gule svovlformationer er et uforglemmeligt syn (og lugt). I kan også vælge at klatre op på Mount Hverfjall eller besøge Griótagjá eller Stóragía, smalle kløfter med varmt vand. I overnatter i Mývatn området.

ONSDAG PÅ ISLAND I dag kan I køre langs Tjörnes halvøen. Gør første stop ved fiskerihavnen i Húsavik, nyd den maleriske havn og tag evtl. på hvalsafari herfra. Fortsæt til den hestesko-formede kløft, hvor I kan gå en kort tur gennem den smalle, skønne skov. Kør gennem kløften ved Jökulsárgljúfur National Park. I kan besøge Hafragilsfoss vandfald og glem ikke at se Dettifoss Islands kraftigste vandfald. Fortsæt øst over højlandsplateauet Mödrudalsheidi. Til sidst kører I gennem dalen Jökuldalur til Egilsstadir, den vigtigste by på øst Island, hvor I overnatter.

TORSDAG Om morgenen går turen tilbage til check in i Seydisfjordur og rejsen hjemover.

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

13


ISLAND + FÆRØERNE FÆRGESEJLADS – KØR SELV ARRANGER SELV DIN REJSE TIL ISLAND OG FÆRØERNE

4.165 DKK.

De vildeste naturoplevelser står i kø i Nordatlanten. Du snyder dig selv, hvis du ikke mindst én gang i dit liv krydser det nordatlantiske hav og besøger Island og Færøerne. Tag bilen med, og oplev det hele i dit eget tempo. Oplev begge destinationer på én rejse.

2 pers. t/r i egen personbil fra ...........

Vil du se det hele, så har du en unik mulighed for at gøre dette, når du alligevel er på vej ud eller hjem over Nordatlanten.

Den viste pris er pr. person ved rejse i lavsæsonen, når 2 voksne rejser sammen i indv. kahyt. Prisen varierer afhængig af valg af sæson og kahyttype.

Den viste pris er pr. person ved rejse i lavsæsonen, når 2 voksne rejser sammen i indv. kahyt. Prisen varierer afhængig af valg af sæson og kahyttype.

2 pers t/r med 1 egen MC fra.............

3.705

2 pers. t/r i egen camper fra............... Du kan få masser af tips om ruter i vores “Kør Selv Program” som du kan læse online og downloade på vores hjemmesider. Programmet finder du på hjemmesiderne under “Kataloger”.

14

DKK.

5.800 DKK.

Den viste pris er pr. person ved rejse i lavsæsonen, når 2 voksne rejser sammen i indv. kahyt og 1 camper på 5 m. Prisen varierer afhængig af valg af sæson, kahyttype og ekstra meter over 5 m.


ISLAND + FÆRØERNE OPLEV DET HELE I DIT EGET TEMPO

15


Kirkjufellsfossur

ISLAND OPLEV STORSLÅEDE ISLAND INSPIRATION

Ild og is har skabt Islands fantastiske natur og der er ikke mange steder på jorden, man finder så storslået og alsidig natur, som hér, hvor jordpladerne mellem Ame­ rika og Europa mødes og naturen udfolder sig på den mest forunderlige vis.

Rejsedagbøger Læs rejsedagbøger og se masser af fotos, få tips og inspiration til rejsen.

16

Oplev det meste med bilferie på et af vores pakkerejseprogrammer, fyldte med seværdigheder. Oplev damp­ende geysere, thermiske­varme bade, svovlland­ skaber, brusende store vandfald, ulm­en­de vulkaner, måne­landskaber af lava, flydende is-bjerge, kælven­de gletchere og små hygge­lige landsbyer.


ISLAND BESTIL TIDLIGT

Vi sejler med vores egen færge ”Norröna”, én gang om ugen hver lørdag hele året. I højsæsonen; juni-juli-august, sejler vi både tirsdag og lørdag fra Hirtshals.

Vestfjords Mývatn SEYÐISFJÖRÐUR

ISLAND Geysir / Strokkur REYKJAVÍK Blå Lagune Skógafossur

17


STORSLÅEDE ISLAND INDTRYK,DER SÆTTER AFTRYK

Vestfjords Mývatn SEYÐISFJÖRÐUR

ISLAND Geysir / Strokkur REYKJAVÍK Blå Lagune Skógafossur

OPLEV DE ISLANDSKE SAGAERS LAND

18

BARSKT, SMUKT OG STORSLÅET


REJS TILBAGE I FORTIDEN

ALSIDIG OG INSPIRERENDE NATUR

19


Góðafossur

ISLAND EXPLORER LIGHT 7 DAGE RUNDT PÅ ISLAND Vores oplevelsesrejser er baseret på at køre rundt om Island, hvor mængden af naturoplevelser undervejs er enorm og afvekslende. Vores udbud af kør selv programmer er stort og vi er overbevidste om, at I vil kunne finde en rute, der indfrier jeres ønsker til storslåede oplevelser. På denne rejse når I at se det meste af Island. Vi har sammensat pakkerejsen til Island med sejlads t/r, overnatning ombord i 2 pers. kahyt m. toilet og bad, 7 overnatninger på Island undervejs på ruten på hotel, gæstgiveri og bondegård, morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen personbil med ombord.

20

7 nætter på Island Pris pr. person i højsæson fra.............

14.645 DKK.

8 nætter på Island Pris pr. person i mellemsæson fra......

13.825 DKK.

Priserne er vejledende når 2 pers. rejser sammen.

Tip!

I kan også vælge vores Plus rejse og opleve Snæfellsnes halvøen og lidt mere autentiske overnatningssteder med for kun ca. 1.845 DKK mere pr. pers.

SE DETALJEREDE RUTEBESKRIVELSER AF EXPLORER PROGRAMMERNE PÅ VORES HJEMMESIDER


ISLAND FOREDRAG

FAMILIEN PÅ FARTEN Familien på farten tilbyder foredrag om at opleve Island og Færøerne med egen bil. Vi opdaterer løbende om nye foredrag på www.smyrilline.dk/foredrag

21


Akureyri

DAGSPROGRAM 7 DAGE RUNDT ISLAND TORSDAG ANKOMST TIL ISLAND Allerede på de første 30 km ser I 3 små vandfald. Efter et besøg i landsbyen Egilsstadir kører I videre til dalen Breiddalur, hvor nogle af børnene fra landbrugene i området sælger smukke farverige sten fra bjergene. Alternativt kan I køre langs Østfjordene og gøre stop på vejen ved Petra’s Sten Museum. Efter at have kørt langs langstrakte fjorde, ad snoede veje og over et lille bjergpas, kan I nyde en storslået udsigt over gletscheren Vatnajökull. I overnatter i Höfn området.

FREDAG PÅ ISLAND Eet af dagens første højdepunkter er den fantastiske Jökulsárlón gletscherlagune. I lagunen driver store og utrolige smukke isbjerge ud fra gletscherne. Det anbefales at tage på en sejltur i de specialbyggede både i lagunen og derefter at besøge Skaftafell National Park og gå ned til Svartifoss vandfald (1½ times gåtur i alt), før I fortsætter langs med syd kysten. Kryds Skeidarársandur, en udvasket slette af sort sand for foden af gletscheren. I kan vælge at stoppe ved det lille kapel ved Núpsstadur og senere ved basaltsøjler ved Dverghamrar. Herefter passerer I

22

byen Kirkjubæjarklaustru og krydser Mýrdalssandurs udvaskede sletter, til I kommer til byen Vík. Tæt ved er der mulighed for (efter 25. juni til midt i august) at køre op til Dyrhólaey fjeldet for at se søpapegøjer. I overnatter i området.

LØRDAG PÅ ISLAND Start med at besøge Skógar Folk Museum og det smukke 60 m høje Skógafoss vandfaldet, før I fortsætter langs sydkysten. Vi foreslår også at Seljalandsfoss, et smukt og specielt vandfald. I dag kan I også vælge at besøge et af Islands højdepunkter; Gullfoss vandfaldet, som siges at være det smukkeste. Besøg også Geysir området med varme springende kilder, hvor den mest berømte springende kilde er Strokkur. Derefter kører I til Tingvellir National Park, et smukt og historisk område, hvor Islands parlament har sin oprindelse. I overnatter i Selfoss området.

SØNDAG PÅ ISLAND Hovedstaden Reykjavik udforskes fra morgenstunden. Byen kombinerer hovedstadens fordele med landsbyens charme. Hvis I har lyst, er der om eftermiddagen mulighed for at køre ud til

SE DETALJEREDE RUTEBESKRIVELSER AF EXPLORER PROGRAMMERNE PÅ WWW.SMYRILLINE.DK


ISLAND

VÆLGER I EXPLORER PLUS OMFATTER RUTEN OGSÅ SNÄFELLNÄSHALVØEN

Vestfjords Mývatn SEYÐISFJÖRÐUR

ISLAND Geysir / Strokkur REYKJAVÍK Blå Lagune Skógafossur

Den Blå lagune. Sidst på eftermiddagen går turen videre til Borgarfjördur, hvor der overnattes.

MANDAG PÅ ISLAND Besøg de flotte Hraunfossar vandfald, der udspringer fra lavaen og Islands største varme kilde Deildartunguhver. Herefter fortsætter I nordpå forbi Grábrók krateret, hvor I kan klatre op og nyder den smukke udsigt over området. Fortsæt via Holtavörduheidi passet, som bringer jer til området Húnavatnssýsla som har en del landbrug, og området Skagafjördur er kendt for sit opdræt af islandske heste. Der er mulighed for at besøge Glaumbær Tørvegårds Museum. Fortsæt over det imponerende bjergpas Öxnadalsheidi (550 m) til Akureyri – den vigtigste by på nord Island (290-390 km). Overnatningen er i eller tæt ved Akureyri.

og gule svovlformationer er et uforglemmeligt syn (og lugt). I kan også vælge at klatre op på Mount Hverfjall eller besøge Griótagjá eller Stóragía, smalle kløfter med varmt vand. I overnatter i Mývatn området.

ONSDAG PÅ ISLAND I dag kan i køre langs Tjörnes halvøen. Gør første stop ved fiskerihavnen i Húsavik, nyd den maleriske havn og tag evtl. på hvalsafari herfra. Fortsæt til den hestesko-formede kløft, hvor I kan gå en kort tur gennem den smalle, skønne skov. Kør gennem kløften ved Jökulsárgljúfur National Park. I kan besøge Hafragilsfoss vandfald og glem ikke at se Dettifoss Islands kraftigste vandfald. Fortsæt øst over højlandsplateauet Mödrudalsheidi. Til sidst kører I gennem dalen Jökuldalur til Egilsstadir, den vigtigste by på øst Island, hvor I overnatter.

TIRSDAG PÅ ISLAND Kør via Godafoss vandfaldet til søen Mývatn. I Myvatn findes Skútustadir pseudokraterne og Dimmuborgir, som er en smuk lava labyrint. En gåtur her kan stærkt anbefales. Et andet besøg kan gå til Námaskard solfatara, der med kogende mudderpøle

TORSDAG Om morgenen går turen tilbage til check in i Seydisfjordur, hvor rejsen hjemover venter.

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

23


Mývatn

ISLAND EXPLORER LIGHT 14 DAGE RUNDT PÅ ISLAND På denne rejse har I god tid til at opleve de utallige og alsidige naturoplevelser undervejs. Vores oplevelsesrejser er baseret på at køre rundt om Island, hvor mængden af naturoplevelser undervejs er enorm og afvekslende. Vores udbud af kør selv programmer er stort og vi er overbevidste om, at I vil kunne finde en rute, der indfrier jeres ønsker til storslåede oplevelser. Vi har sammensat pakkerejsen til Island med sejlads t/r, overnatning ombord i 2 pers. kahyt m. toilet og bad, 14 overnatninger på Island undervejs på ruten på hotel, gæstgiveri og bondegård, morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen personbil med ombord.

24

14 nætter på Island Pris pr. person i højsæson fra............

22.875 DKK.

15 nætter på Island Pris pr. person i mellemsæson fra.......

20.125 DKK.

Priserne er vejledende når 2 pers. rejser sammen i en 2 pers. indv. kahyt.

Tip!

Vi anbefaler at udvide rejsen med 3 dage på Færøerne på ud- eller hjemrejsen fra kun ca. 2.320 DKK mere pr. person i højsæsonen.

SE DETALJEREDE RUTEBESKRIVELSER AF EXPLORER PROGRAMMERNE PÅ WWW.SMYRILLINE.DK


ISLAND ISBJERGE, GEYSERE OG VANDFALD

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

25


Strand på Westfjord

DAGSPROGRAM 14 DAGE RUNDT ISLAND TORSDAG

MANDAG

Tag et kig rundt i Seydisfjördur og kør videre til Egilsstadir med korte stop ved vandfaldene langs vejen. Efter en rundtur i Egilsstadir, kan I vælge at køre nord på til Borgarfjördur Eystri, en smuk lille by omgivet af farverige bjerge, eller rundt om søen Logurinn, og se Islands største skov Hallormsstadaskógur og gå en tur til Hengifoss vandfaldet. I overnatter i Egilsstadir.

Start med at besøge Skagafjördur, kendt for sit opdræt af islandske heste og fortsæt langs med hovedvejen til byen Blönduós, og til området Laugarbakke hvor I overnatter.

FREDAG Kør gennem den frugtbare dal Jökuldalur og kør videre på Mödrudalsheide ørkenagtige plateau. Fortsæt nordpå over Hólssandur til Dettifoss, Islands mægtigste vandfald. Besøg Asbyrgi, en hestesko formet kløft, og kør videre til området ved Húsavik, hvor der overnattes.

Kør langs Hrútafjördur fjord og over Laxárdalsheidi til den nord-lige side af Snæfellsnes halvøen. Følg kystlinien langs med Skógarströnd til den charmerende by Stykkisholmur. I kan tage på en lille bådtur om eftermiddagen, hvor der sejles imellem de mange øer i Breidafjördur. I kan fiske kammuslinger, eller se mange havfugle. I overnatter i Stykkishólmur.

ONSDAG

Der er mulighed for at tage på hvalsafari fra Húsavik om morgenen. Det tager ca. 1 time i bil at køre til søen Mývatn og brug resten af dagen hér. Besøg det varme thermiske bad eller se Krafla, den vulkanske eruption, der var i udbrud i 80’erne, Námaskard solfatara, lavalabyrinten i Dimmuborgir og pseudo-kraterne ved Skútustadir. I overnatter i Mývatn området.

Udforsk det vidunderlige område på spidsen af halvøen, f.eks den imponerende strand ved Djúpalónssandur fjeldene ved Púfubjarg, og et af højdepunkterne i området: Arnarstapi. Fuglen ”riden” har sine reder ved de imponerende basaltsøjler og kan observeres tæt på. Kør videre langs med sydsiden af halvøen, og gør stop ved Gerduberg, Islands længste række af basaltsøjler. Fortsæt til byen Borgarnes. I overnatter i dette område.

SØNDAG

TORSDAG

Dagens første oplevelse må være at køre til Godafoss vandfaldet og fortsætte til Eyjafjördur fjord og bruge eftermiddagen i den smukke by Akureyri, som Lonely Planet i 2015 har valgt som top-rejsetip. Byen byder på gode shoppingmuligheder, som f.eks. fabriksudsalg af uld. I overnatter i Akureyri.

Besøg Borgarfjördur med Deildartunguhver; Islands største varme springende kilde, der producerer 180 l. næsten kogende vand i minuttet. I skal også se Hraunfossar en hel række af små vandfald der vælter ud af lavaen og ned i floden nedenfor. Fortsæt langs med Hvalfjördur fjorden og tilbage til Reykjavik.

LØRDAG

26

TIRSDAG

SE DETALJEREDE RUTEBESKRIVELSER AF EXPLORER PROGRAMMERNE PÅ WWW.SMYRILLINE.DK


ISLAND

OPLEVELSERNE STÅR I KØ

GØR REJSEN ENDNU MERE SPÆNDENDE MED ET PAR UDFLUGTER, SE SIDE 32-33

FREDAG Dagen bruges til at udforske Reykjavik. Måske med udflugt til Reykjanes halvøen, og besøge kirken ved Bessastadir, eller se de kogende mudderpøle ved Krísuvík. Tag en dukkert i Den blå Laugne og kør så tilbage til en aften i hovedstaden Reykjavík, hvor I også overnatter.

LØRDAG Kør til Pingvellir National Park, hvor det gamle parlament blev grundlagt. Området er også geologisk interessant med mange revner i jorden. Fortsæt over Lyngdalsheidi bjergpasset til byen Laugarvatn, og videre til Geysir området, med den berømte springende kilde Strokkur. Slut med et besøg til Gullfoss, et af de smukkeste vandfald på Island. I overnatter i området.

SØNDAG Udforsk den smukke dal Pjórsardalur, tidligere et dejligt landbrugsområde, men i 1104 ødelagt af et udbrud fra Hekla, som I kan se på en god vejrdag. Besøg de udgravede ruiner af gården Stöng og også rekonstruktionen tæt ved. Kør videre til tvillingvandfaldene Háifoss ved Hjálp, som er Islands 3. højeste. Glem ikke at se den lille charmerende dal Gjáin. I kan vælge at køre forbi Búrfell kraftværket før I kører tilbage til hotellet.

MANDAG Start dagen med retning mod vandfaldene Seljalandsfoss og Skógafoss og det dejlige Folk Museum i Skógar. Kør videre til fuglefjeldet ved Dyrhólaey (åbent efter d. 25. juni), hvor søpapegøjerne kan ses indtil midten af august. Fortsæt videre til

den lille by ved Vík og kør over Mýrdalssandurs udvaskede sletter til Kirkjubæjarklaustur og fortsæt videre mod øst. Gør stop ved basaltsøjlerne i Dverghamrar. Til sidst ankommer I til området hvor I overnatter ved Skaftafell.

TIRSDAG Brug hele dagen i Skaftafell National Park. I kan køre hele vejen op til gletciertungen Svínafellsjökull, og der er mange muligheder for vandreture i området. En gåtur til Svartifoss vandfaldet (1½ times gåtur) er en oplagt mulighed. I overnatter i Skaftafell området eller tæt ved Höfn (max 150 km).

ONSDAG Fortsæt mod øst langs med sydkysten og stop ved Jökulsárlón gletcier lagune. I den store lagune flyder isbjergene rundt, og der er mulighed for en lille bådtur, det er en oplagt mulighed for at se isbjergene tæt på. Fortsæt til byen Höfn, og hvis vejret er godt, får I rig mulighed for at betragte Vatnajökull gletcieren fra mange sider langs vejen. Nu kører I over Almannaskard bjergpasset ind til området ved østfjordene og passerer Alftafjördur og Hamarsfjördur, før I når den lille fiskeriby Djúpivogur. Herfra kører I langs de østlige fjorde med den skønne udsigt over det smukke landskab. Efter at have kørt rundt om fjordene, kører du over Fagridalur passet til Egilsstadir, den vigtigste by på østsiden af Island. I overnatter i eller tæt ved Egilsstadir.

TORSDAG Om morgenen kører i tilbage til Seydisfjördur for at checke ind på færgen.

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

27


Bláa Lónið

ISLAND EXPLORER HOLIDAY ISLAND RUNDT I FERIEHUSE Når I vælger feriehuse som ramme for ferien, får I de b ­ edste­betingelser for at samles og plads til mere private og af­slappede rammer. Feriehusene er næsten alle privatejede og derfor også individuelt indrettede, så I får en autentisk ferieoplevelse med. Ofte er de islandske sommerhuse udstyret med en uden­dørs jacuzzi. Og for at gøre det nemt, er slutrengøring incl. i prisen. På denne rejse overnatter I i feriehuse i 3 eller 4 dage under­ vejs hvert sted i det nordlige, sydvestlige og sydøstlige, hvilket giver jer muligheden for at udforske de forskellige områder i det omfang og tempo, der passer jer bedst og for at lave jeres egne afstikkere.

28

7 nætter på Island Pris pr. person i højsæson fra...........

13.840 DKK.

Pris når 2 rejser sammen, inkl. sejlads i 2 pers. kahyt, 7 overnatninger på Island, morgenmad ombord og jeres egen personbil med ombord.

14 nætter på Island Pris pr. person i højsæson fra...........

21.265 DKK.

Pris når 2 rejser sammen, ink. sejlads i 2 pers. kahyt, 14 overnatninger på Island, morgenmad ombord og jeres egen personbil med ombord.

Tip!

Udvid rejsen med 3 dage på hotel på Færøerne på hjemvejen for kun ca. 2.320 DK mere pr. pers. i højsæsonen

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE


ISLAND IDEELT FOR FAMILIE OG VENNEPAR

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV PÃ… VORES WEB OG MODTAG GODE TILBUD I DIN INDBAKKE

29


ISLAND EXPLORER HIGHLAND OPLEV DIN 4X4 I SIT RETTE ELEMENT Har du kun benyttet din 4x4 på de hjemlige landeveje, så er Island det rette element for at opleve hvor meget bilen kan give dig. Slip din indre opdagelsesrejsende løs og ta’ afsted gennem det islandske højland og få en oplevelse på naturens præmisser. Vild, uregerlig og uberegnelig. Små grusveje, ingen broer, ingen moderne komfort.   Du ser aldrig en trafikkø og hvis du kommer til en flod må du køre gennem den eller vende om. Kør ud i det uvisse og nyd overraskelserne. Lav mad på gasblus under åben himmel.­Om vinteren er her ufremkommeligt og om ­ sommeren er det kun muligt i en solid 4x4.

30

7 overnatninger på Island, sejlads t/r, morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen 4WD med Pris pr. person i højsæson fra......... 14 overnatninger på Island, sejlads t/r, morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen 4WD med Pris pr. person i højsæson fra........

17.475 DKK.

24.625 DKK.

Priserne er vejledende når 2 pers. rejser sammen i en 2 pers. indv. kahyt i højsæsonen.

SE DETALJEREDE RUTEBESKRIVELSER AF EXPLORER PROGRAMMERNE PÅ VORES HJEMMESIDER


ISLAND DET RIGTIGE TERRÆN FOR DIN 4X4

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

31


UDFLUGTER PÅ ISLAND Gør rejsen endnu mere spændende med en udflugt, når du rejser på Island i sommerperioden. Se flere udflugtsmuligheder på vores web. Udflugterne kan bestilles sammen med din rejse eller senest 1 måned før din afrejse ved at kontakte os på tlf. +45 96 55 85 00 eller ved at sende en e-mail til booking@smyrilline.dk. Nedenfor kan du se vores anbefalinger til udflugter, du ikke må gå glip af. Se mere på www.smyrilline.dk/rejsemål/Island/Udflugter.

32

DEN BLÅ LAGUNE

JÖKULSARLON GLETSCHER LAGUNE

At bade i Den Blå Lagune er en meget speciel oplevelse med det blålige vand omgivet af lavamarker. Det geotermiske vand har en unik sammensætning. Den blå farve kommer fra silica og måden det reflekterer sollys. Vandtemperaturen er 37-40 grader året rundt. Den Blå Lagune er de fleste steder 0,8-1,2 meter dyb.

For dem, der ønsker at opleve de fantastiske is-bjerge på en spændende måde, er dette bestemt et højdepunkt. Denne tur byder på en masse af variation. I både flyder tæt ved isbjergene uden tændte motorer og sejler mellem isbjergene.

Læs mere om priser og tider på vores hjemmesider

Læs mere om priser og tider på vores hjemmesider

HIKING BLÅ IS - SVÍNAFELLSJÖKULL

HAV-EVENTYR PÅ BREIÐAFJÖRÐ

Denne tur tager jer til Svínafellsjökul gletsjeren og udsigten er simpelthen fantastisk. I vil gå gennem et eventyrland af isskulpturer og dype sprækker i gletsjeren. I begyndelsen af turen, vil en erfaren guide lære dig at bruge gletscherudstyr, som klatrejern og isøkser, da sådant udstyr er nødvendigt til denne tur. Skaftafell National Park. Varighed 2 1/2 time. Relativ let 2 timers gåtur.

Dette er en chance for at nyde naturen, se fugle og smage friske kammuslinger. Dette hav-eventyr finder sted på Breiðafjörður Bay i den vestlige del af Island. På vejen ser vi utallige øer, mange med mærkelige former og interessante basaltformationer og masser af fugle. Et højdepunkte undervejs er fiskeri med en lille plov, hvor vi fremtryller delikatesser fra havet; blandt andre kammuslinger og søpindsvin. Engelsktalende guide, 2 timer og 15 min.

Læs mere om priser og tider på vores hjemmesider

Læs mere om priser og tider på vores hjemmesider

RIDETUR PÅ ISLANDSKE HESTE

HVALSAFARI FRA HUSAVIK

Islands berømte heste skal vel næsten prøves under besøget. En kort ridetur i Skagafjörður er ideel for at få et første indtryk aa at ride på en islandsk hest, og nyde det fantastiske landskab fra ryggen af en hest. Hestene er søde og pålidelige, så for førstegangsryttere er det den ideelle start og til de erfarne ryttere, har vi heste af høj kvalitet og med masser af vilje. Korte ture for begyndere og længere ture for erfarne ryttere. Vælg mellem 1, 2 eller flere timer med erfaren engelsktalenende guide, hjelm og regntøj.

Oplev den originale Husavik hvalsarari. Husavik er kendt som det sted i Europa med størst garanti for at se hvaler. Nyd den smukke natur og dyrelivet fra dækket. Der bliver kun brugt egetræsbåde, fordi de effektive og støj-svage motorer er miljøvenlige. Bådene er specielt udstyret og opfylder alle krav til hvalsafari.

Læs mere om priser og tider på vores hjemmesider

Læs mere om priser og tider på vores hjemmesider

LÆS MERE OM VORES UDFLUGTER PÅ SMYRILLINE.DK


UDFLUGTER PÅ ISLAND

DEN BLÅ LAGUNE

GØR REJSEN ENDNU MERE SPÆNDENDE MED ET PAR UDFLUGTER JÖKULSARLON

HVALSAFARI

SVÍNAFELLSJÖKULL

BREIÐAFJÖRÐUR

ISLANDSKE HESTE

WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

33


ISLAND FÆRGESEJLADS – KØR SELV DIT LIVS REJSE – OPLEV ISLAND Når du sejler med færgen Norröna danner Nordatlanten et fantastisk baggrundstæppe for din rejse, og du kan høre historiens vingesus, når du krydser havet i de gamle vikingers sejlrute til Island (du kan også vælge at køre fra for at opleve Færøerne for senere at køre ombord igen for at sejle videre). Vi sejler direkte til Island fra Hirtshals på tirsdage i højsæsonen. Resten af året sejler vi lørdag fra Hirtshals med et stop forbi Torshavn på 9 timer.

Tip!

34

4.100 DKK.

2 pers. t/r i egen personbil fra ..........

Den viste pris er pr. person ved rejse i lavsæsonen, når 2 voksne rejser sammen i indv. kahyt. Prisen varierer afhængig af valg af sæson og kahyttype.

2 pers t/r med 1 egen MC fra.............

3.640 DKK.

Den viste pris er pr. person ved rejse i lavsæsonen, når 2 voksne rejser sammen i indv. kahyt. Prisen varierer afhængig af valg af sæson og kahyttype.

2 pers. t/r i egen camper fra.............. Island er et efterspurgt rejsemål. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt.

5.735 DKK.

Den viste pris er pr. person ved rejse i lavsæsonen, når 2 voksne rejser sammen i indv. kahyt og 1 camper på 5 m. Prisen varierer afhængig af valg af sæson, kahyttype og ekstra meter over 5 m.


ISLAND REJS I APRIL OG SPAR 20% Vælger du at rejse en lørdag i april sparer du ca. 20% på færgebilletten, når du overnatter i couchette. Du får også 4 x Dagens Ret i The Diner incl. i tilbuddet. Tilbuddet gælder med en camper max. 5 m. lang. Afrejse Hirtshals 7. april, 14. april, 21. april og 28. april. Afrejse Seydisfjordur 18. april, 25. april, 2. maj, 9. maj, 16. maj og 23. maj. Pris pr. pers. når 2 rejser sammen med 1 personbil fra........................

2.920 DKK

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

INSPIRATION

Island - kør selv Læs vores inspirations- ogKør-Selv-Program kataloger på vores hjemmeside og se masser af fotos, få tips og inspiration til din egen rejse.

35


Eysturoy, Funningur

FÆRØERNE FÆRØERNE, USPOLERET OG UBERØRT Det er let at komme rundt på Færøerne med egen bil. 17 ud af 18 ø’er er tilgængelige og 6 af de største øer er forbundne med bro eller tunnel. OPLEVELSESMAGASIN

Færøerne

Læs eller download vores oplevelsesmagasin, som med flotte fotos og områdetekster er god inspiration.

36

Oplev lyset og vejret skifte. Besøg de små byer. Benyt muligheden for at vandre, klatre, fiske eller blot at nyde den smukke natur. Prøv det autentiske nordiske køkken. Udforsk charmerende Tórshavn, én af verdens mindste hovedstæder. I kan læse rejsebeskrivelser fra Færøerne på vores hjemmesider og få masser af inspiration og gode tips.


FÆRØERNE REJSETIP

Færøerne byder på uberørt natur og fjeldskråninger, så langt øjet rækker med masser af hav og ubegrænset udsigt. Her kan du opleve alle 4 årstider på samme dag, når du bevæger dig over de korte afstande til nye steder og oplevelser på de forskellige ø’er.

Gjógv Klaksvík

FÆRØERNE

Gásadalur

Tórshavn

Skálavík

Tvøroyri

37


FÆRØERNE USPOLERET UBERØRT Gjógv Klaksvík

FÆRØERNE

Gásadalur

Tórshavn

NATUR SÅ LANGT ØJET RÆKKER

Skálavík

Tvøroyri

UBERØRT NATUR I METERMÅL FUGLE, FÅR OG FISK

38


NATUR OG KULTURPERLER

UBEGRÆNSET UDSYN

39


Vagoy, Tindholmur

VORES TIP TIL OPLEVELSER PÅ FÆRØERNE OPLEV VERDENS MINDSTE HOVEDSTAD TORSHAVN Tórshavn er verdens mindste hovedstad, smukt beliggende ved foden af de omkringliggende bjerge med en panoramisk udsigt over øen Nólsoy. Byen blev grundlagt i 825 e.Kr., og opkaldt efter den nordiske gud Thor. Vi forslår at bruge dagen til at opleve Torshavn. Koncerter, teater og udstillinger af alle former for kunst er en naturlig del af bybilledet samt den gamle del af byen, Reyn, med sine små huse, smalle gader, græs tage og Tinganes ‘smukke røde bygninger. Byen er en charmerende blanding af nyt og gammelt. Over havnen ligger Skansin, den gamle fæstning fra 1580. 5 min. gang derfra ligger Vaglid, byens centrum og indenfor gåafstand er der butikker og restauranter. VESTMANNABJERGENE Måske skal turen gå med at besøge Vestmanna, kendt for turene til de imponerende fuglefjelde og grotter. I turistsæsonen er der sejlture gennem det smalle sund og

40

ind i dybe grotter. Tæt op af den 600 m høje klippevæg på vejen til Vestmanna, passerer I de to smukke landsbyer Leynar og Kvivik. DEN NORDLIGE DEL AF EYSTUROY Gjogv ligger ca. en times kørsel fra Torshavn. Der er to veje, som fører til Gjogv og det vil være naturligt at følge den ene på vejen til Gjogv og den anden tilbage. Hvis I kan få det ind i tidsplanen, kan I besøge Funning, Gjogv, Slættaratindur, Risin og Kellingen samt Tjørnuvik på Streymoy og få en dagstur med skønne naturoplevelser og masser af frisk luft. På den nordlige del af Eysturoy kan I også opleve de berømte og flotte stenformationer ”Risin & Kellingin” som ligger tæt ved byen Eidi og de højeste bjerge på Færøerne. På turen bør i også benytte lejligheden til at besøge Saksun på Streymoy, som er en meget fotogen lille landsby omgivet af smukke bjerge.


FÆRØERNE

NATUROPLEVELSER I VERDENSKLASSE

FOREDRAG

FAMILIEN PÅ FARTEN Familien på farten tilbyder foredrag om at opleve Island og Færøerne med egen bil. Vi opdaterer løbende om nye foredrag på www.smyrilline.dk/foredrag

OPLEV NORDØERNE OG SÆLKVINDEN Brug en hel dag til at opleve de nordlige øer og byen Klaksvik, som I kommer til via den undersøiske tunnel. I Klaksvik kan I også se den gamle og flotte Christians kirke. Tager I færgen fra Klaskvik til Kalsoy, kan I opleve ”Sælkvinden”, som er Færøernes svar på den lille havfrue.

SANDOY FÆRINGERNES EGEN FERIEPERLE Bygden Sandur og øen har alt sit navn fra en bred sandstrand med klitter, som er et perfekt sted for en picnic efter en god vandre- eller fisketur. Bygderne Skálavík, Húsavík og Dalur ligger på den østlige side af Sandoy og tilbyder en storslået udsigt og uhindret udsyn over det barske hav. Sejlturen varer en lille ½ time.

KIRKJUBØUR Kirkjubøur er Færøernes historiske hjerte. Bygden på Streymoys sydvestkyst byder på en enestående udsigt over øerne Hestur og Koltur. Gennem middelalderen var Kirkjubøur bispesæde og landets åndelige og kulturelle centrum. Se Magnuskatedral, der blev opført omkring år 1300 af biskop Erlendur, Olavskirken samt den forhenværende kongsgård Kirkjubøargarðurs stuehus (Roykstovan), der har stået i næsten et årtusind og siges at være verdens ældste beboede træhus. Fortsæt eventuelt samme dag videre til ø’en Sandoy.

MYKINES FUGLEPARADIS Mykines er den vestlige ø på Færøerne. Kendt for sit helt fantastiske fugleliv, som hjemsted for tusindevis af ynglende trækfugle over sommeren. Her har I mulighed for at opleve søpapegøjerne på deres korte sommerophold. (ca. 25.06-15.08.). Sejlturen til Mykines tager ca. 1 time og giver god mulighed for at se Tindholmur på tæt hold, en lille og stejl klippeø uden for Vagoy.

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

41


FÆRØERNE Ø HOP 10 DAGE MED STOP PÅ 3 Ø´ER Én af vores mest populære rejser til Færøerne, som giver jer god mulighed for at opleve det færøske ø hav i lavsæsonen. Vi har sammensat jeres ø hop med udgangspunkt i 3 ø hop undervejs med afrejse fra Hirtshals på lørdage og hjemrejse fra Færøerne på torsdage, sejlads t/r med overnatning i 2 pers. kahyt m. toilet og bad, 10 hotelovernatninger, morgenmad på hele rejsen (excl. mandag) og I tager jeres egen personbil med ombord. Vi har også mulighed for at tilbyde ø hop med 5 eller 7 dage hvis I rejser i højsæsonen. Når I rejser på ø hop rejser I mellem øerne via broer og tunneller. I får set Færøerne fra alle ø-rigets sider

42

og oplever uspoleret natur i kilometervis, havet og små landsbyer og får en autentisk oplevelse af Færøernes natur, kultur og levevis.

Pris pr. person i lavsæsonen fra........

9.850 DKK.

Prisen er vejledende pr. person, når 2 voksne rejser sammen i lavsæsonen i 2 pers. indv. kahyt.

Tip!

7 dage i højsæsonen, 2 stop, pris fra 7.630 DKK


FÆRØERNE OPLEV ET AF VERDENS Ø VIDUNDERE

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG MODTAG GODE TILBUD I DIN INDBAKKE

43


Vágoy, Gásadalur

FÆRØERNE Ø HOP 7 DAGE MED STOP PÅ 2 ELLER 3 Ø’ER Ø hop er måske den mest optimale måde at opleve Færøerne på. Vi har sammensat vores ø hop med udgangspunkt i afrejse på lørdage og med 2 eller 3 ø hop undervejs, sejlads t/r med overnatning i 2 pers. kahyt m. toilet og bad, 7 dage på Færøerne, morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen personbil med ombord. Vi har også mulighed for at tilbyde ø hop med 10 overnatninger, hvis I rejser i lavsæsonen eller 5 dage hvis I rejser i højsæsonen, se mere på vores web eller ring til os. 7 overnatninger på Færøerne med 2 stop fra.....

7.630 DKK.

7 overnatninger på Færøerne med 3 stop fra.....

7.430 DKK.

Prisen er vejledende pr. person, når 2 voksne rejser sammen i højsæsonen.

44

LIVSNYDERNES

Dagbog fra Færøerne

Følg Livsnydernes dagbog på øhop på Færøerne og få masser af inspiration og tips til oplevelser.


FÆRØERNE UBERØRT NATUR I METERMÅL

LÆS REJSEBESKRIVELSER ONLINE PÅ VORES HJEMMESIDER

45


Streymoy, Tórshavn

FÆRØERNE HOTELFERIE HOTELFERIE I TÓRSHAVN Vores pakkerejser er sammensat med sejllads t/r m. overnatning ombord i en 2 pers. kahyt m. bad og toilet, I overnatter på 3 eller 4 stjernet hotel i Torshavn, får morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen personbil med ombord.

7 nætter på Færøerne Pris pr. person i højsæson fra...........

Dagene på Færøerne planlægger I selv. I kan finde masser af inspiration i vores online oplevelsesmagasin, som med smukke fotos og gode områdebeskrivelser tager jer med rundt på Færøerne. Og med udgangspunkt fra jeres hotel kan I vælge efter vejr og interesse, uanset om det skal være natur eller kultur.

4 nætter på Færøerne Pris pr. person i højsæson fra...........

Tip! 46

Snup en bilfri dag og tag med på en af vores arrangerede udflugter. Læs mere på side 54

7.830 DKK.

Prisen er vejl. pr. pers, når 2 voksne rejser sammen i en 2 pers. kahyt og bor i DB på hotel.

5.915 DKK.

Prisen er vejl. pr. pers, når 2 voksne rejser sammen i en 2 pers. kahyt og bor i DB på hotel.

3 nætter på Færøerne Pris pr. person i lavsæson fra...........

5.640 DKK.

Prisen er vejl. pr. pers, når 2 voksne rejser sammen i en 2 pers. kahyt, bor i DB på hotel, prisen er excl. morgenmad mandag.


FÆRØERNE HOTEL FØROYAR

NOGLE AF VORES FAVORIT HOTELLER I ÉN AF VERDENS MINDSTE HOVEDSTÆDER HOTEL HAFNIA

HOTEL STREYM

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

47


Streymoy, Saksun

500 DKK I JUBILÆUMSRABAT

NYT TIL DIG SOM VIL REJSE UDEN BIL BESØG FÆRØERNE I HØJSÆSONEN MED UDFLUGTER

48

Nu giver vi dig mulighed for at besøge Færøerne i højsæsonen. Udover nogle afslappende dage ombord vil du få 7 dage, hvor du oplever Færøernes mange smukke og charmerende steder på vores udflugter med bus. Denne rejse er oplagt for jer der ikke har bil, eller som gerne vil slippe for at køre selv. Afrejse alle lørdage 09.06 til 18.08.

De viste priser er fratrukket jubilæumsrabatten. Du kan tage bilen med for kun 995,-

Alt dette får du med i prisen: · Færgetransport tur/retur Færøerne · Overnatning i 2 pers. kahyt · 7 Overnatninger på hotel i Tórhavn · 5 udflugter på Færøerne · Morgenmad på hele rejsen · 3 retters aftens menu ombord lørdag · Frokost i The Diner og aftensbuffet ombord søn- og mandag.

Pris pr. person i udv. kahyt............

9.850 DKK.

Pris pr. person i indv. kahyt............... Pris pr. pers. når 2 rejser sammen i indv. kahyt.

10.100 DKK.

Pris pr. pers. når 2 rejser sammen i udv. kahyt.

Pris pr. person i De Lux værelse.....

11.100 DKK.

Pris pr. person, når 2 rejser sammen De Lux værelse.

13.525 DKK.

Pris pr. person i indv. kahyt...........

Pris pr. person, når 1 rejser i 1. pers. indv. kahyt.


FÆRØERNE FÆRØERNE PROGRAM FOR REJSEN MANDAG Udflugt i Tórshavn og til den gamle Kongsgård i Kirkjubø. TIRSDAG Brug dagen på egen hånd. ONSDAG Udflugt til den gamle stadsgård Garðahúsið. TORSDAG Udflugt til Gjógv

FREDAG Udflugt til Saksun LØRDAG Brug dagen på egen hånd eller tilvælg vores vandretur. (ikke inkl. i prisen) SØNDAG Oplev grottekoncert ombord på båden Nordlýsið.

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

OPLEV BLANDT ANDET GROTTEKONSERT MED SLUPPEN NORÐLYSID

49


Streymoy, Tjørnuvík

FÆRØERNE FERIEHUS FERIEHUS PÅ FÆRØERNE Når I vælger feriehus som ramme for ferien på Færøerne får I de bedste betingelser for at samles og har mere private og afslappede rammer end på hotel. Feriehusene er alle privatejede og derfor også individuelt indrettede, så I får en autentisk ferieoplevelse med. I kan bruge dagene præcis som I vil. Måske vil I blot slappe af, gå ture rundt på ø’erne, eller nyde en bytur i Tórshavn, men I kan altid vende tilbage til huset fyldt med frisk luft og nye indtryk. I feriehuset har I mulighed for ­hygge over fælles madlavning og afslapning efter dagens oplevelser. Før rejsen anbefaler vi, at I planlægger nogle af de seværdigheder I vil se. Hent inspira­t ion i vores oplevelses­ magasin, som I kan læse på vores hjemmesider.

50

7 dages rejse med 4 nætter på Færøerne fra.................

3.035 DKK.

Prisen er vejledende pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen i højsæsonen med en personbil med standardmål og overnatter i hhv. 4 pers. kahyt uden vindue og i feriehus og er inkl. morgenmad ombord.

10 dages rejse med 7 nætter på Færøerne fra..................

6.450 DKK.

Prisen er vejledende pr. person, når 2 voksne rejser sammen i højsæsonen med en personbil med standardmål og overnatter i hhv. 2 pers. kahyt uden vindue og i feriehus og er inkl. morgenmad ombord.

Tip!

Den viste pris er incl. slutrengøring.

LÆS MERE PÅ WWW.SMYRILLINE.DK


FÆRØERNE AUTENTISK FERIEOPLEVELSE MED FAMILIE ELLER VENNER

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV PÅ WWW.SMYRILLINE.DK OG MODTAG VORES GODE TILBUD I DIN INDBAKKE

51


Eysturoy, Gjógv

FÆRØERNE LANDSBYFERIE FERIE I DEN SMUKKESTE NATUR Bo på charmerende Guesthouse Gjáargarður, omgivet af malerisk natur. Stedet bliver betragtet som det smukkeste overnatningssted på Færøerne og hér er man sikret et uforglemmeligt ophold med god service og stor gæstfrihed. Stedet er meget charmerende, med græstørv på taget, har en venlig og personlig atmosfære samt placering i hygge­l ige, fredelige og smukke omgivelse. Selv om der kun er en times kørsel fra Tórshavn, hvor MS Norröna lægger til kaj til den lille hyggelige lands­ bygd Gjógv, så kommer du virkelig ud i naturen i smukke om­givelser. Vil du rejse i juli anbefaler vi dig at bestille hurtigt, da gæstgiveriet byder på et begrænset antal værelser.

52

Med Gjógv som base er du midt i den fredfyldte og smukke natur indenfor få minutters kørsel. Der er steder, hvor du om sommeren næsten blot skal række armen ud for at røre en søpapegøje. Oplev utrolig smukke grønne landskaber og det blå hav. 7 dages rejse med 3 nætter på Færøerne fra...................

5.040 DKK.

Prisen er vejl., når 2 pers. rejser sammen t/r i lavsæsonen i 2 pers. indv. kahyt, 3 overnatninger i DB på gæstgiveriet, morgenmad på hele rejsen excl. mandag og I tager jeres egen personbil med ombord.

7 dages rejse med 4 nætter på Færøerne fra...................

5.115 DKK.

Prisen er vejl., når 2 pers. rejser sammen t/r i højsæsonen i 2 pers. indv. kahyt, 4 overnatninger i DB på gæstgiveriet, morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen personbil med ombord.


FÆRØERNE LÆS SPÆNDENE REJSEDAGBØGER PÅ VORES HJEMMESIDER

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

53


UDFLUGTER PÅ FÆRØERNE Har I lyst til en bilfri dag under opholdet tilbyder vi busudflugter med dansk og engelsktalende guide i sommerperioden. Udflugterne kan bestilles sammen med din rejse eller senest 1 måned før din afrejse ved at kontakte os på tlf. +45 96 55 85 00 eller ved at sende en e-mail til booking@smyrilline.dk. Se også de mange andre udflugtsmuligheder på vores hjemmeside. Se alle udflugtsmuligheder på www.smyrilline.dk; vælg Rejsemål/Færøerne/Udflugter.

BUSTUR TIL NATURSKØNNE SAKSUN

VANDRETUR TJØRNUVÍK - SAKSUN

Torsdag fra 12. april til 25. oktober kl. 15.00 -19.00. Opsamling i busterminalen i Torshavn kl. 15.00 Turen til Saksun begynder i Tórshavn. Saksun er en naturskøn landsby i bunden af hvad engang var en fjord omgivet af stejle bjerge. Du vil besøge gården Dúvugarður der er fra før det 17. århundrede og byder på et glimt af hvordan færingerne levede i de gamle dage. Vores næste stop bliver Hvalvík. Navnet betyder ”Hval bugt” og er beliggende i en dal på Streymoy´s østkyst, i nærheden af en anden landsby kaldet Streymnes.

Lørdage fra 2. juni til 25. august kl. 12.50-19.00. Opsamling ved Hotel Føroyar kl. 12.50 og busterminalen i Torshavn kl. 13.00. Deltag i vores smukke og populære vandretur fra Tjørnuvík og til Saksun. Den tæt bosatte landsby Tjørnuvík er en meget smuk og charmerende del af Færøerne. Vandreturen slutter i Saksun, som er en malerisk landsby i bunden af det, der engang var et indløb omgivet af stejle bjerge. I Saksun får vi en fantastisk udsigt over den smukke lagune omgivet af sand i fjorden. De høje bjerge giver området lidt mystik, men ikke mindst ufattelig skønhed.

Pris pr. person DKK 398 på fredag

Pris pr. person DKK 598

UDFORSK DEN ROMANTISKE LANDSBY GJÓGV PÅ ØEN EYSTUROY

VANDRETUR FRA/TIL BØUR - MED DEN BEDSTE UDSIGT OVER GÁSADALUR

Torsdage fra 5. april til 25. oktober. Afhentning: Hotel Føroyar, Oyggjarvegur, Tórshavn kl. 8:50 og i bus terminalen i Tórshavn kl. 9:00. Gjógv ligger på Eysturoys yderste nordøstkyst. På vejen østover kører vi over broen fra Færøernes største ø, Streymoy, til den næststørste, Eysturoy, hvor passerer de knejsende Slættaratindur (882 meter) og Gráfelli (857 meter), øgruppens højeste fjelde. Gjógv er det perfekte sted til en lille gåtur, og vi udforsker den lille bygd før vi besøger dens charmerede hotel, Gjáargarður, hvor der serveres frokost.

Tirsdage fra 5. juni til 28. august fra kl. 12.50-19.00. Opsamling ved Hotel Føroyar kl. 12.50 eller busterminalen i Torshavn kl. 13.00. Denne vandretur starter i dalen ca. tre kilometer vest for Bøur. Vi vandrer op ad bjerget til en fantastisk udsigt over landsbyen Gásadalur. Landsbyen har været en af de mest isolerede landsbyer på Færøerne, indtil en tunnel i 2004 forbandt landsbyen med resten af øens vejnet. Afhængigt af vejret får du en enestående udsigt over Sørvágsfjørður, Tindhólmur, Gáshólmur og Mykines. Det fantastiske vue over Gásadalur er et af de mest fotograferede steder på Færøerne med det fascinerende vandfald.

Pris pr. person DKK 498

Pris pr. person DKK 598

BUSTUR TÓRSHAVN OG KIRKJUBØ

PRIVATBESØG PÅ DEN TIDLIGERE STADSGÅRD GARDAHUSID

Mandage fra 9. april til 22. oktober fra kl. 8.00-12.00. Opsamling kl. 8.00 i busterminalen i Torshavn. Kirkjubøur er Færøernes historiske hjerte. Bygden på Streymoys sydvestkyst byder på en enestående udsigt over øerne Hestur og Koltur. På denne unikke tur kører vi igennem Tórshavn, antageligt verdens mindste hovedstad, og siden op gennem de smukke bjerge. Vi besøger gådefulde Magnuskatedral, Olavskirken samt den forhenværende kongsgård Kirkjubøargarðurs stuehus (Roykstovan), der siges at være verdens ældste beboede træhus. Som prikken over i´et, byder værten på en tår kaffe og kager i den stemningsfyldte Roykstovan.

Pris pr. person DKK 398

54

Onsdage fra 6. juni til 29. august kl. 8.50-14.00. Opsamling ved Hotel Føroyar kl. 8.50 eller busterminalen kl 9.00. Turen starter i Tórshavn og fortsætter langs den smukke bjergvej gennem Kollafjørð hvorefter turen fortsætter over broen der forbinder Streymoy og Eysturoy, hvilket er den eneste bro over Nordatlanten. Vi stopper i Søldafjørður hvor vi får noget varmt at drikke samt kager på det hyggelige privatejede hjem “Garðahúsið”. Det tager omkring en time at køre til Garðahúsið, og giver dig muligheden for at opleve både Streymoy og Eysturoy.

Pris pr.person DKK 498

LÆS MERE OM VORES UDFLUGTER PÅ SMYRILLINE.DK


UDFLUGTER PÅ FÆRØERNE

SAKSUN

KIRKJUBØUR

SLÆTTARATINDUR

GÁSADALUR

TJØRNUVÍK

VANDRETUR SLÆTTARATIND Søndage fra 3. juni til 26. august kl. 8.50-14.00. Opsamling ved Hotel Føroyar kl. 8.50 eller busterminale i Torshavn kl. 9.00. Oplev den fantastiske udsigt fra øens højeste bjerg, Slættaratindur (880m) på øen Eysturoy. Vandreturen starter fra Eiðisskarð, passet mellem Eiði og Funningur. Turen er velegnet til erfarne vandrere. På denne vandring ser du Haldórsvík, med den ottekantede kirke og en række bjerge, der omgiver landsbyerne i nord. På en klar, solrig dag dækker udsigten næsten hele Færøerne

Pris pr. pers. 598 DKK

GARÐAHÚSIÐ

55


Streymoy, Saksun

MAX. 20 DELTAGERE, BESTIL INDEN 28.02.18

RUNDREJSE TIL FÆRØERNE MED GUIDE I JUNI RUNDREJSE MED GUIDE OG UDFLUGTER 30.06.2018 På denne rundrejse får du mulighed at nyde den unikke kombination af afslappende sejlads ombord på MS Norröna og 4 oplevelsesrige dage på Færøerne, hvor du på denne tid af året kan opleve de lange, lyse nætter og de charmerende søpapegøjer på deres korte sommerbesøg.

Pris pr. person............................ Pris pr. pers. når 2 rejser sammen i indv. kahyt.

Pris pr. person.............. ..............

56

10.490 DKK.

Pris pr. pers. når 2 rejser sammen i udv. kahyt.

Pris pr. person.............. ............. Turen starter med opsamling ved bus i Århus og Aalborg og sejlads med Norröna over det mægtige Atlanterhav. Inkl. I prisen er 4 overnatninger på 4* Hotel Føroyar, 4 udflugter med skandinavisk talende guide på Færøerne, alle måltider ombord på færgen og 3 x aftensmad samt morgenmad hver dag på hotellet. Ombord overnattes der i 2. pers kahyt og på hotellet i dobbeltværelse. Vi tilbyder også et begrænset antal singlerejser.*

9.990 DKK.

Pris pr. person i 1 pers. i singlekahyt.

13.375 DKK.

*De viste priser er excl. drikkevarer

Busopsamling i Århus og Aalborg. Læs hele programmet på www.smyrilline.dk/rundrejser2018 eller få tilsendt programmet med posten.


FÆRØERNE PROGRAM FOR RUNDREJSEN LØRDAG 30.06.2018 Opsamling ved bus Århus/Aalborg. Indkvartering og afrejse med Norröna fra Hirtshals. Infomøde og aftensbuffet ombord. SØNDAG 01.07.18 Morgenmad, frokost, aftensmad og besøg på broen ombord. Ankomst og check in på Hotel Føroyar. MANDAG 02.07.18 Udflugt til Kirkjubø og Torshavn med kaffe og kage i den gamle

Kongsgård. Eftermiddagen er fri til egne oplevelser. Aftensmad på Hotel Føroyar. TIRSDAG 03.07.2018 Udflugt til Vestmanna og Kvivik med frokost. Aftensmad på Hotel Føroyar. ONSDAG 04.07.2018 Udflugt til Gardahus inkl. Kaffe og kage. Aftensmad på Hotel Føroyar

TORSDAG 05.07.2018 Formiddagen er på egen hånd. Udflugt til Gjogv med kaffe og kage Aftensmad på Hotel Føroyar. FREDAG 06.07.2018 Afrejse fra Færøerne tidligt fredag morgen. Morgenmad, frokost, aftensmad og ølsmagning ombord. LØRDAG 07.07.2018 Morgenmad ombord. Ankomst til Hirtshals – Bus til Århus/Ålborg.

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

57


Streymoy, Kirkjubø

MAX. 20 DELTAGERE, BESTIL INDEN 15.03.18

RUNDREJSE TIL FÆRØERNE MED GUIDE I JULI RUNDREJSE MED GUIDE OG UDFLUGTER 17.07.2018

10.995 DKK.

Denne rundrejse har vi sammensat, så du ud over masser af spændende udflugter også har en dag, vi har dedikeret til kulturelle oplevelser. På denne tid af året kan du opleve ø-riget iklædt i sin jadegrønne dragt, hvor fjeldene og havets kontraster er utroligt smukke.

Pris pr. person............................

Rejsen starter med opsamling ved bus i enten Kolding, Randers eller Aalborg og sejlads med Norröna over det mægtige Atlanterhav.

Pris pr. person.............. .............

Pris pr. pers. når 2 rejser sammen i indv. kahyt.

Pris pr. person.............. ..............

12.495 DKK.

Pris pr. pers. når 2 rejser sammen i udv. kahyt.

Pris pr. person i singlekahyt.

14.295 DKK.

*Alle priser er ekskl. drikkevarer udover det viste

Inkl. i prisen er 4 overnatninger på 4* Hotel Føroyar, 5 udflugter med skandinavisk talende guide på Færøerne, alle måltider ombord på færgen, 4 x aftensmad og morgenmad hver dag på hotellet og 1 x aftensmad på restaurant i Torshavn. Ombord overnattes der i 2. pers kahyt og på hotellet i dobbeltværelse. Vi tilbyder også et begrænset antal singlerejser.

58

Busopsamling i Kolding, Randers og Aalborg. Læs hele programmet på www.smyrilline.dk/rundrejser2018 eller få tilsendt programmet med posten.


FÆRØERNE PROGRAM FOR RUNDREJSEN TIRSDAG 17.07.2017 Opsamling ved bus Randers, Kolding og Aalborg. Indkvartering og afrejse med Norröna fra Hirtshals. Infomøde og aftensbuffet ombord. ONSDAG 18.07.2018 Morgenmad, frokost, og besøg på broen ombord på Norröna. Ankomst, check in og aftensmad på Hotel Føroyar. TORSDAG 19.07.2017 Frokost på restaurant i Torshavn. Udflugt til Gjogv med kaffe og kage. Aftensmad på Hotel Føroyar

FREDAG 20.07.2017 Udflugt i Torshavn på gåben, med frokost i Torshavn. Udflugt til Saksun. Aftensmad på Hotel Føroyar. LØRDAG 21.07.2017 Udflugt til Vestmanna med frokost. Lidt tid på egen hånd i Torshavn. Aftensmad på Hotel Føroyar.

MANDAG 23.07.2017 Morgenmad, frokost, aftensmad og ølsmagning ombord MS Norröna. TIRSDAG 24.07.2017 Morgenmad ombord. Ankomst til Hirtshals havn. Bustransfer til hhv. Aalborg, Randers og Kolding.

SØNDAG 22.07.2017 Kulturdag med udflugt i Torshavn. og Kirkebø og Tjørnuvik. Lidt tid på egen hånd i Torshavn. Aftensmad på restaurant i Torshavn. Tjek ind og afrejse med Norröna.

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE

59


Eysturoy, Gjógv.

MAX. 20 DELTAGERE, BESTIL INDEN 28.03.18

RUNDREJSE TIL FÆRØERNE MED GUIDE I AUGUST RUNDREJSE MED GUIDE OG UDFLUGTER 11.08.2018 Denne rundrejse har vi sammensat, så du oplever Færøernes smukke natur og nogle af de mest attraktive steder på vores udflugter. Samtidig får du en dag til på egen hånd til at udforske Færøerne*

Pris pr. person.............................. Pris pr. pers. når 2 rejser sammen i indv. kahyt.

Pris pr. person............................... Pris pr. pers. når 2 rejser sammen i udv. kahyt.

Rejsen starter med opsamling ved bus i Hjørring og sejlads med Norröna over det mægtige Atlanterhav.

Pris pr. person............................ Pris pr. person i singlekahyt.

Inkl. I prisen er 4 overnatninger på 4* Hotel Føroyar, 3 udflugter med skandinavisk talende guide på Færøerne, alle måltider ombord på færgen og 4 x aftensmad og morgenmad hver dag på hotellet. Ombord overnattes der i 2. pers kahyt og på hotellet i dobbeltværelse. Vi tilbyder også et begrænset antal singlerejser.

60

8.895 DKK. 9.395 DKK.

12.135 DKK.

*Alle priser er ekskl. drikkevarer udover det viste

Busopsamling fra Hjørring. Læs hele programmet på www.smyrilline.dk/rundrejser2018 eller få tilsendt programmet med posten.


FÆRØERNE PROGRAM FOR RUNDREJSEN LØRDAG 11.08.2018 Opsamling ved bus i Hjørring. Indkvartering og afrejse med Norröna fra Hirtshals. Infomøde og aftensbuffet ombord. SØNDAG 12.08.2018 Morgenmad, frokost, aftensmad og besøg på broen ombord. Ankomst og check in på Hotel. MANDAG 13.08.2018 Udflugt til Kirkjubø og Torshavn med kaffe og kage i den gamle

Kongsgård. Eftermiddagen er fri til egen oplevelser. Aftensmad på Hotel Føroyar. TIRSDAG 14.08.2018 Udflugt til Vestmanna og Kivik med frokost. Aftensmad på Hotel Føroyar. ONSDAG 15.08.2018 Hele dagen på egen hånd. *Mulighed for tilkøb af vores udflugt til Gardahusid 498 pr. pers.

TORSDAG 16.08.2018 Formiddagen på egen hånd. Udflugt til Gjogv med kaffe og kage. Aftensmad på Hotel Føroyar FREDAG 17.08.2018 Afrejse fra Færøerne tidligt fredag morgen. Morgenmad, frokost, aftensmad og ølsmagning ombord LØRDAG 18.08.2018 Ankomst til Hirtshals lørdag formiddag – Bus til Hjørring.

61


Eysturoy, Leirvík

FÆRØERNE FÆRGESEJLADS KØR SELV DIT LIVS REJSE – OPLEV FÆRØERNE Når du sejler med færgen Norröna danner Nordatlanten et fantastisk baggrundstæppe for din rejse, og du kan høre historiens vingesus, når du krydser havet i de gamle vikingers sejlrute op langs den norske bjergryg, videre tæt forbi Shetlands Øerne til Færøerne, som tager imod med de skønneste fjorde. Herfra kan du fortsætte til Island eller køre af og opleve Færøerne, for senere at køre ombord igen for enten at sejle hjem eller videre til Island. Uanset hvortil du rejser kan du være sikker på at få indtryk, der vil sætte aftryk for livet.

62

WWW.SMYRILLINE.DK | WWW.SMYRILLINE.NO | WWW.SMYRILLINE.SE


FÆRØERNE 2 pers. t/r i egen personbil Pr. person fra................................

FÆRØERNE

2.995 DKK.

Den viste pris er pr. person ved rejse i lavsæsonen, når 2 voksne rejser sammen i indv. kahyt. Prisen varierer afhængig af valg af sæson og kahyttype.

2 pers t/r med 1 egen MC Pr. person fra....................................

FAROE ISLANDS

2.635 DKK.

Den viste pris er pr. person ved rejse i lavsæsonen, når 2 voksne rejser sammen i indv. kahyt. Prisen varierer afhængig af valg af sæson og kahyttype.

Tip!

Bestil tidligt, hvis du har et større køretøj og gerne vil rejse i højsæsonen.

DANMARK TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV PÅ VORES HJEMMESIDE OG MODTAG GODE TILBUD I DIN INDBAKKE

63


NYT SOMMER CAMPING TILBUD TIL FÆRØERNE REJS I PERIODEN FRA 09.06-18.08. BESTIL INDEN 15.01 Nu kan du opleve Færøernes fantastiske natur og spare mellem 5.000 og op til 12.580 DKK, når du rejser med din egen autocamper eller campingvogn. Tilbuddet udløber 15.01.18 eller før ved udsolgt. Du betaler først 75% af rejsens pris en måned før afrejsen i 2018! Rejs med autocamper eller bil med campingvogn hver tirsdag og lørdag fra Hirtshals og returrejse hver søndag fra Færøerne. Tilbuddet omfatter en vogntogslængde på i alt op til 12 meter for bil+campingvogn og på 7 meter for campingvogne og det er muligt at medtage længere vogne mod tillægspris.

64

OPLEVELSESMAGASIN

Camping på Færøerne

CAMPING PÅ FÆRØERNE

Læs om de færøske campingpladser i vores online campingmagasin


FÆRØERNE TILBUDSPRIS SPAR OP TIL 11.110 dkk 2 voksne med campingvogn op til 12 meter i 2 pers. kahyt....

9.990 DKK.

TILBUDSPRIS SPAR OP TIL 5.710 DKK 2 voksne med autocamper op til 7 meter i 2 pers. kahyt .....

7.990 DKK.

Rabatten er fratrukket de viste priser. Rabatsatsen afhænger af vogntogets samlede længde. Pr. ekstra meter udover det viste DKK 740,- pr. påbegyndt meter. Se flere priser på vores hjemmeside. Vi tilbyder ofte gode tilbudspriser til dig, som kun kører med alm. bil uden påhæng. Du kan se alle vores tilbud på vores hjemmeside.

OPLEV FÆRØERNE I DIN EGEN CAMPINGVOGN

65


NORRÖNA BUFFET

FORUDBESTIL FORPLEJNING FORUDBESTIL FORPLEJNINGEN OMBORD OG SPAR OP TIL 20% I FORHOLD TIL PRISERNE OMBORD En del af den storslåede sejltur over Nordatlanten er også maden ombord. Søluften giver god appetit og der er masser af tid til at opleve vores restauranter ombord.

Vælger du at forudbestille din forplejning ombord sparer du op til 20% i forhold til priserne ombord. Du kan forudbestille helt frem til 7 hverdage før din afrejse.

Du kan med fordel forudbestille forplejningen ombord før afrejsen og spare i forhold til priserne ombord. Og samtidig er du så sikret seating i restauranterne.

Læs mere om de mange muligheder at vælge imellem og også vores børnetilbud på vores hjemmeside.

Vi anbefaler at prøve det store udbud af nordatlantiske specialiteter i vores Norröna Buffet. Skal det være enkelt kan du vælge dagens ret i The Diner. Har du lyst til a la Carte anbefaler vi vores Simmer Dim restuarant.

66

Tip!

Du kan også forudbestille All Inclusive Børn og spare op til 28% i forhold til priserne ombord


NORRÖNA NORRÖNA BUFFET

NORRÖNA BUFFET

THE DINER

NORRÖNA BUFFET

SIMMER DIM

67


Streymoy, Kirkjubø.

NORTH ATLANTIC CRUISE REJS SOM VIKINGERNE

PROGRAM – DAG FOR DAG

Tag med ombord en uge hvor I overnatter medens MS Norröna krydser Nordatlanten i vikingernes oprindelige sejlrute. På udturen sejler vi til Island, hvor der er 2 dage til at opleve den storslåede natur. Undervejs lægger Norröna til kajs både på vejen op og hjem fra Island i Torshavn på Færøerne, så der er 2 x ½ dag til at opleve Færøerne.

LØRDAG 13.30 14.00 17.30-21.00 18.00-21.00

Informationsmøde med velkomst­drink Afrejse fra Hirtshals (kl. 15.00 lokaltid) Skibets restauranter er åbne Happy Hour i Naust*

SØNDAG 07.00 -10.00 10.00 12.00-14.00 14.00 16.00 17.30-21.00 18.00-21.00

Morgenmad i Norröna Buffet Film om Færøerne i Naust Frokost i The Diner Bingo i Naust* Ølsmagning i Naust* Skibets restauranter er åbne Happy Hour i Naust*

MANDAG 05.00 06.30-10.00 08.00 14.00 14.30

Ankomst til Tórshavn (Mulighed for at gå i land) Morgenmad i Norröna Buffet Udflugt til Kirkjubø, Færøerne Afrejse fra Tórshavn (kl. 14.00 lokaltid) Kaffe/te med islandsk kage

Ombord følges vores gæster af vores krydstogtvært. Stemningen er afslappet og usnobbet og fyldt med glade rejsende, som spændt venter på de storslåede naturoplevelser forude og deler de gode oplevelser efterfølgende. Det er muligt at ændre bordreservation i vores Table Booking mellem kl. 16.00-16.30 til et andet tidspunkt for aftensmaden. Alle tider er med forbehold for ændringer. *Tilkøb. Ølsmagning skal bookes i receptionen mellem kl. 11.00-15.00.

68


NORTH ATLANTIC CRUISE Du kan bestille vores cruise katalog på vores hjemmeside.

15.00 Film om Island i Naust 17.30-21.00 Skibets restauranter er åbne 18.00-21.00 Happy Hour i Naust* TIRSDAG 07.00-10.00 10.00 10.30 17.30-21.00 18.00-21.00

Morgenmad i Norröna Buffet Ankomst til Seyðisfjörður (kl. 09.00 lokaltid) Udflugt til Myvatn, Island Skibets restauranter er åbne Happy Hour i Naust*

ONSDAG 07.00-10.00 10.00 17.30-21.00 18.00-21.00 21.00 21.00

Morgenmad i Norröna Buffet Udflugt til Lake Löguriunn, Island Skibets restauranter er åbne Happy Hour i Naust* Afrejse fra Island (kl. 20.00 lokaltid) Punch i Sky Bar

TORSDAG 07.00-10.00 Morgenmad i Norröna Buffet

10.00 12.00-14.00 15.00 15.00 17.30-21.00 18.00-21.00 21.00

Film om Færøerne i Naust Frokost i The Diner Ankomst til Tórshavn (kl. 15.00 lokaltid) Udflugt til Gjogv, Færøerne Skibets restauranter er åbne Happy Hour i Naust* Afrejse fra Tórshavn (kl. 21.00 lokaltid)

FREDAG 07.00-10.00 Morgenmad i Norröna Buffet 11.00 Besøg på Broen for Deluxe gæster 12.00-14.00 Frokost i The Diner 15.00 Bingo i Naust* 16.00 Ølsmagning i Naust* 18.00-21.00 Happy Hour i Naust* 19.45 Cruise Buffet arrangement i Norröna Buffet LØRDAG 06.00-09.00 Morgenmad i Norröna Buffet 08.00 Gæsterne skal have forladt kahytterne 09.00 Ankomst til Hirtshals (kl. 10.00 lokaltid)

69


PREMIUM REJSEPAKKEN NORTH ATLANTIC

PREMIUM

VI SØRGER FOR DET HELE

NORTH ATLANTIC PREMIUM • • • • • • • • • • •

Når I vælger Premium pakken behøver I ikke at spekulere på andet. Vi sørger næsten for det hele. I deltager på udflugter på henholdsvis Island og Færøerne. Det er bare at læne sig tilbage og glæde sig til alle de indtryk og naturoplevelser, der venter forude. Rejsens indhold er udover det viste excl. drikkevarer, som bestilles og betales ombord efter eget behov og ønske. Rejsens indhold er udover det viste excl. drikkevarer, som bestilles og betales ombord efter eget behov og ønske. Deltagelse i Bingo og ølsmagning kan tilkøbes ombord. Happy Hour er mod betaling i baren.

Overnatning ombord under hele rejsen Velkomst cocktail lørdag på infomøde 2 udflugter på Island tir/ons 2 udflugter på Færøerne man/tors Kaffe og te med islandsk kage mandag 1 Punch onsdag aften serveret i Sky Bar 7 x morgenmadsbuffet (søn-lør) 3 x frokost i The Diner søn/tors/fredag 6 x aftensbuffet i Norröna Buffet 1 x Cruise Buffet arrangement fredag aften Kahytrengøring m. skift af håndkl. søn/tirs/tors.

Prisen er excl. drikkevarer, som bestilles og betales direkte ombord

NORTH ATLANTIC PREMIUM 2018

TILKØBSMULIGHEDER

Pris pr. person, når 2 personer rejser sammen i 2 personers kahyt Afrejsedatoer fra Danmark

70

SPAR TILBUD VED FORUDBESTILLING

Kahyt uden vindue med 2 underkøjer

Kahyt med vindue og 2 underkøjer

Kahyt med vindue og dobbeltseng

De Luxe kahyt med vindue og dobbeltseng

Enkelt kahyt med vindue

Enkeltkahyt uden vindue

April

6.295

6.595

6.695

Maj

(Excl. den 26.05)

6.795

8.195

8.595

7.595

7.910

7.195

9.995

11.100

7.495

September (Excl. den 01.09)

6.795

8.195

Oktober

6.295

6.595

8.595

9.995

11.100

7.495

6.695

7.595

7.910

7.195

26.05, 02.06, 25.08 og 01.09

7.295

8.595

8.995

10.595

11.550

8.195

ALLE OPLYSTE PRISER ER I DANSKE KRONER

Frokost i The Diner mandag

Mini Bar i kahytter med vindue

Rødvin og frugtkurv til 2

Rødvin i Buffetrestauranten, pr. fl.

105

219

249

279

Du sparer mellem 12% og 17% i forhold til priserne ombord


NORTH ATLANTIC CRUISE

DE LUXE REJSEPAKKEN NORTH ATLANTIC

DE LUXE

FORKÆLELSE UNDERVEJS

NORTH ATLANTIC DE LUXE • Overnatning ombord under hele rejsen • Velkomst cocktail lørdag på infomøde • Champagne og chokoladekurv i kahytten • 2 udflugter på Island tir/ons • 2 udflugter på Færøerne man/tors • Besøg på broen fredag • Kaffe og te med islandsk kage mandag • 1 Punch onsdag aften serveret i Sky Bar • 7 x morgenmadsbuffet (søn-lør) • 3 x frokost i The Diner søn/tors/fredag • 4 x aftensbuffet i Norrona Buffet lør/man/tirs/torsdag • 2 x 3 retters menu i Simmer Dim søn/onsdag • 1 x Cruise Buffet arrangement fredag aften • Kahytrengøring m. skift af håndkl. søn/tirs/tors

Vores De luxe pakke er sammensat med lidt mere forkælelse til jer under rejsen og starter med champagne i kahytten på ankomstdagen og undervejs med 2 aftener, hvor I kan nyde en 3-retters menu i Restaurant Simmer Dim og 4 aftener med besøg i den store Buffet-restaurant, som blev nyrenoveret i 2017. Rejsens indhold er udover det viste excl. drikkevarer, som bestilles og betales ombord efter eget behov og ønske. Vær opmærksom på, at I skal vælge kahytstype, se nedenfor vedr. muligheder og priser. Deltagelse i Bingo og ølsmagning kan tilkøbes ombord. Happy Hour er mod betaling i baren.

Prisen er excl. drikkevarer, som bestilles og betales direkte ombord

TILKØBSMULIGHEDER

NORTH ATLANTIC DE LUXE 2018 Pris pr. person, når 2 personer rejser sammen i 2 personers kahyt Afrejsedatoer fra Danmark

SPAR TILBUD VED FORUDBESTILLING

Kahyt uden vindue med 2 underkøjer

Kahyt med vindue og 2 underkøjer

Kahyt med vindue og dobbeltseng

April

6.965

7.265

7.365

Maj

7.465

8.865

9.265

(Excl. den 26.05)

De Luxe kahyt med vindue og dobbeltseng

Enkelt kahyt med vindue

Enkelt kahyt uden vindue

8.265

8.580

7.865

10.665

11.770

8.165

September (Excl. den 01.09)

7.465

8.865

9.265

10.665

11.770

8.165

Oktober

6.965

7.265

7.365

8.265

8.580

7.865

26.05, 02.06, 25.08 og 01.09

7.965

9.265

9.665

11.265

12.220

8.865

ALLE OPLYSTE PRISER ER I DANSKE KRONER

Rødvin i Buffetrestauranten, pr. flaske

Minibar i kahyt med vindue

279

219

Du sparer mellem 12% og 17% i forhold til priserne ombord

71


NORTH ATLANTIC CRUISE UDFLUGTER Undervejs på vores cruise er der 3 stop. Om mandagen stopper vi i Tórshavn ca. 9 timer. Fra tirsdag til onsdag stopper vi i Seyðisfjörður på Island i ca. 35 timer og på vej tilbage til Danmark stopper vi om torsdagen ca. 6 timer i Tórshavn. Det betyder at I ikke blot får lejlighed til at nyde krydstogtet, men også til udflugter på både Island og Færøerne. Udover nogle fantastiske seværdigheder giver det også mulighed for at nyde det sociale samvær med andre North Atlantic Cruise rejsende.

MANDAG

TIRSDAG

BUSTUR TIL HISTORISKE KIRKJUBØUR

UNIK HELDAGSTUR TIL MYVATN

Kirkjubøur er Færøernes historiske hjerte. Bygden på Streym­oys syd­vestkyst byder på en enestående udsigt over øerne Hestur og Koltur. Gennem middelalderen var Kirkju­bøur Færøernes bispe-sæde, og der­med landets ånde­lige og kulturelle centrum. På denne unikke tur kører vi igennem Tórs­havn, antageligt verdens mindste hovedstad, og siden op gennem de smukke bjerge, forbi bygden Velbastaður helt yderst på en bjergskråning.

På denne heldags udflugt kører vi fra Seyðisfjørður op over det smukke 620m høje bjergpas, Fjarðarheiði, og videre ned til byen Egilsstaðir. Turen fortsætter gennem den betagende dal, Jökuldalurin, hvorefter vi gør et kort fotostop ved det mørke ørkenlandskab, Dimmufjallgarður. På køreturen passerer vi Hrossaborg, hvor flere filmscener til store Hollywood produktioner er blevet filmet.

Kirkju­bøurs bonde er klar til at tage imod os når vi ankommer og guide os, først igennem den gådefulde Magnuskatedral, der blev opført omkring år 1300 af biskop Erlendur, og derefter Olavskirken samt den forhenværende kongsgård Roykstovan, der siges at være verdens ældste beboede træhus. Som prikken over iet, byder værten på en tår kaffe og kager i den stemningsfyldte Roykstovan.

72

Vi gør stop ved Námafjell, hvor vi skal se brølende pseudokrater og dampende sulfatarer. Vi skal se boblende mudderpøle og ud og trampe på geotermisk mudder. Vi standser ved Jarðbøðin Naturbað, hvor vi skal nyde en let frokost. Her har vi også mulighed for at bade i de varme geotermiske kilder. Efterfølgende besøger vi Dimmuborgir, som er et interessant lavalandskab.

ONSDAG

TORSDAG

BUSTUR TIL SØEN LÖGURINN

BUSTUR TIL ROMANTISKE GJÓGV

For at nå Lögurinn må vi først igennem Fjarðarheiði passet, som, med sine 620 meter over havet, byder på et panoramisk glimt af landsbyen Egilsstaðir og dens omegn Fjótsdalshérað. Derfra kører vi videre langs Lögurinns sydøstlige bredde til det første stop, ­arboretet i Hallormsstaður, som beretter om Islands genskov­ning. Så det passer også rigtig godt, at vi siden kører igennem den smukke Hallormsstaðarskógur, Islands største skovområde, og derefter følger søen videre forbi det brusende 120 meter høje vand­fald Hengifoss.

Gjógv ligger på Eysturoys yderste nordøstkyst. På vejen øst­ over kører vi over broen fra Færøernes største ø, Streymoy, til den næststørste, Eysturoy, hvor vi passerer de knejsende Slættaratindur (882 meter) og Gráfelli (857 meter), øgruppens højeste fjelde. Gjógv er mest kendt for sit maleriske landskab med gamle kulørte huse opført omkring den livs­vigtige naturlige landingsplads. Landingspladsen ligger beskyttet i en slugt, gjógv på færøsk, som har givet bygden sit navn, med god grund, den var bygdens livsnerve før der blev anlagt vej.

Vores næste stop er Skriðuklaustur – Østislands Kulturcenter – en næsten tusind år gammel herregård, som blev omdannet til kloster og nu til sidst kulturinstitut, Gunnar­stofnun, som er dedi­keret til Gunnar Gunnarsson, en af Is­lands berømteste forfatter fra det tyvende århundrede. Under opholdet på Skriðuklaustur server­es frokost buffet på den charmerende herregårdscafé Klaustur­kaffi. Et stenkast fra Gunnars­stofnun ligger det nye informationscenter, Snæfellsstofa, som blev bygget til Vatnajökull Nationalpark, Europas største national­park. På vejen tilbage bliver der tid til en tur til Egilstaðir, hvor vi har en lille times tid til at slappe af eller spadsere rundt i byen.

Antallet af beboere er begrænset – kun 52 mennesker bor nu i Gjógv, men bygden er et populært turistmål, både mellem ud­ lænd­ inge og de lokale, som til­ trækkes af dens romantiske ro. Gjógv er det perfekte sted til en lille gåtur, og vi udforsker­den lille bygd før vi besøger dens charmerede hotel, Gjáar­garður, hvor der serveres en drekkamun: kaffe, te og hjemme­bag. Husk at besøge bænken hvor selve kronprinsesse Mary har nydt udsigten. Det kan du også fra “Marys kyssebænk”.

DER TAGES FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER I PROGRAMMET.


NORTH ATLANTIC CRUISE UDFLUGTER

GJÓGV

KIRKJUBØUR

HENGIFOSSUR

SKRIÐUKLAUSTUR

MYVATN

NÁMAFJELL

GJÓGV

DER TAGES FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER I PROGRAMMET.

73


NYD LIVET OMBORD PÅ MS NORRONA

FITNESS

NAUST

DELUXE KAHYT

VÆRELSE MED DOBBELTSENG

REJSEN STARTER SÅ SNART DU HAR PARKERET BILEN PÅ DÆKKET

FRISK HAVLUFT I MASSEVIS SIMMER DIM

NYD REJSEN OMBORD MEDENS DU KRYDSER DET NORDATLANTISKE OCEAN

74

BINGO

NYD SAMVÆRET MED ANDRE


NAUST

THE DINER

NAUST BAR

SIMMER DIM STEAKHOUSE

HOT TUBS

VENLIGT SKANDINAVISK PERSONALE

TAX FREE SHOPPING

DO COME BY

SLAP AF I EN DÆKSTOL NORRÖNA BUFFET

75


Smyril Line A/S · Dalsagervej 9B, 1. sal · DK-9850 Hirtshals Tel +45 96558500 · booking@smyrilline.dk www.smyrilline.dk · www.smyrilline.no · www.smyrilline.se www.facebook.com/smyrilline.dk · www.facebook.com/smyrilline.se www.facebook.com/smyrilline.no

Smyril Line's katalog for 2018  
Smyril Line's katalog for 2018