Page 1

Fer una ruta a peu. 1.- També podeu provar de fer una ruta a peu dins del poble. Per a això cal que seleccioneu "a peu" a les opcions de recerca . Penseu ara en dos carrers de Reus, Tarragona, Valls, El Vendrell, Falset o Montblanc o Prats de Lluçanès. Podem fer una descoberta d'un lloc d'un poble o ciutat. Per exemple, només com a exemple , podem marcar dos punts dins una població, per preparar una sortida. Suposem que volem preparar una petita ruta urbana entre el Camping de Prades i la Plaça Major de Prades:

2.- Ara es marcarà la situació en el mapa i podem fer petits canvis . Observeu que aquesta ruta ens porta per fora del poble, i si fos una ruta amb alumnes de primària, més valdria anar pel mig del poble, per fora de la carretera, lluny de cotxes:

Si observeu, existeixen uns petits tiradors o punts blancs en les rutes que es dibuixen. Si portem una rodona d'aquestes cap al carrer Major, arrossegant, la ruta canviarà:


3.- Heu vist que surten els carrers en mode de fotografia. Podem triar que la vista sigui només el mapa o les fotografies a través del menú superior :

4.- Haureu vist a l'animació que no només es prepara una ruta, sinó que es guarda, configurant tot des del començament amb "Els meus mapes" i creant un de nou, ara que coneixem el procés. També haureu observat que en els punts de començament i final dels trajectes als globus es poden afegir informacions un cop posem el ratolí damunt d'ells, on es poden incloure informacions de diferents tipologies. Per a fer públic el mapa només cal que aneu a la dreta i feu clic a "enllaç", on tindreu el link per a donar a conèixer públicament el vostre mapa

5.- Així, per exemple, hem preparat un mapa amb les seus dels Seminaris TAC als SSTT a Tarragona que podeu visualitzar fent clic aquí. Si esteu mirant el document en PDF tindreu problemes per a accedir a l'enllaç. 17.- Podeu provar també d'afegir d'altres opcions, com la de veure el relleu o marcar les opcions per veure fotografies o vídeos de l'indret visualitzat. Sempre us ajudarà a fer-vos una idea del lloc que cerqueu, o veure amb els ulls d'altres internautes llocs coneguts.


6.- Marqueu l'opció de fotos i amplieu , en un indret conegut, on trobeu una. Podeu posar el ratolí damunt una de les fotos, fer clic i us apareixerà la informació associada. Mirem aquesta de Valls , per exemple :

El servei de Google Maps associa també un servei de localització de fotografies que es poden incloure des del portal Panoramio , que , casualment, també pertany a Google. Us assegurem que això és un resum del resum de les coses que es poden fer amb Google Maps, doncs existeixen moltes més , però ho deixarem de moment, que queden 3 temes per davant

google maps a peu  

google maps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you