__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

ACTES PROGRAMATS PER AL CAP DE SETMANA DE LA CELEBRACIÓ DE SANTA CECILIA

Divendres 2-12-2011. A les 22h. passacarrer per recollir als nous músics: MARTA LÓPEZ RAMÓN, Oboe. ÀNGELA CORTELL AZNAR, Flauta. NEUS TORRES HERNÁNDEZ, Clarinet. MAYCA GINER FERNÁNDEZ, Clarinet. GEMMA CAMBRA RUBIO, Clarinet. MAYA SANFÈLIX DELGADO DE MOLINA, Saxòfon. JOAN PALOP i PALOP. Saxòfon. JOAN LLOBREGAT AGUSTÍ, Trompa. SAUL HOSTALET ROMERO, Trompa. MARC LÓPEZ AZNAR, Percussió.

A les 23h.

CONCERT EXTRAORDINARI DE SANTA CECÍLIA.

1ª Part. ANTIC MUSICAL (P.D). Enrique Hernandis. EL ORINOCO ILUSTRADO Enrique Hernandis. DANZÓN Nº2 Arturo Márquez. Mestre Director, Francisco José Sánchez Roca. 2ª Part SUSPIROS DE ESPAÑA (P.D.) Álvarez. EL BAILE DE LUIS ALONSO (Intermedio) Gerónimo Giménez. HOMENAJE A LA ZARZUELA (Selección) J. Mut. Mestre Director Invitat, Francisco Moral Ferri.


Dissabte 3-12-2011. A les 9'30h Torrà d'embotits al mercat i esmorzar al Musical. A les 14'30h Dinar de "Rostit". Pollastre o Rostit Argentí al gust. A les 22'30h Sopar de baix braç.

Diumenge 4-12-2011. A les 13'30h Missa a Santa Cecília en el Calvari per tots els vius i difunts de la Societat Musical de La Llosa de Ranes. En acabar, ofrena de ram de flors al Crist del Miracle i passacarrer del Calvari al Musical. 14'30h. Dinar de Germanor al Musical. Paella o cassola d'arròs al forn al gust.

Profile for Societat Musical La LLosa de Ranes

Actes Santacecilia 2011 SMLaLlosadeRanes  

Programa d'actes

Actes Santacecilia 2011 SMLaLlosadeRanes  

Programa d'actes

Advertisement