__MAIN_TEXT__

Page 1

U I T VA A RT L I M B U RG

maakt uw uitvaart bespreekbaar én betaalbaar


WIJ ZIJN UITVAARTLIMBURG! Jaren geleden klein begonnen, maar inmiddels verzorgen wij in regio Parkstad, regio Maastricht en regio Thorn, uitvaarten op bijzondere locaties waardoor het mogelijk is Topservice tegen scherpe Tarieven te bieden. Ons team bestaat uit 3 vaste uitvaartverzorgers met jaren ervaring in een breed werkveld. Hierdoor kunnen wij inspelen op uw persoonlijke wensen en u de

aandacht geven die u verdient. Wij begeleiden u bij alle vragen die op u af komen en verzorgen een mooi, waardig afscheid van uw dierbare. UitvaartLimburg is ontstaan vanuit de gedachte dat een uitvaart geen duizenden euro’s hoeft te kosten. Máár, we vinden het wel belangrijk dat de uitvaart díe we verzorgen nabestaanden het gevoel geeft dat een leven mooi is afgesloten.


Wij streven ernaar elke uitvaart bespreekbaar ĂŠn betaalbaar te maken. Uiteraard mag u van ons de beste service verwachten! Baalt u er ook zo van als u achteraf een rekening krijgt die veel hoger is dan gedacht? Wij ook! Om deze reden hebben wij 3 crematiepakketten en 1 begrafenispakket samengesteld. Hierin is opgenomen wat minimaal geregeld moet worden voor elke uitvaart. De pakketten breiden

zich verder uit naarmate men meer binnen de uitvaart verzorgd wil hebben. Gewoon helder, overzichtelijk en duidelijk! U ziet in 1 oogopslag wat wij voor u doen en wat het kost.


HOE WERKEN WIJ? Onze uitvaartpakketten gaan uit van een afscheid op één van onze eigen locaties. Mede hierdoor kunnen wij de beste service bieden maar de uitvaart betaalbaar houden. Uiteraard is het altijd mogelijk alsnog te kiezen voor de aula van een crematorium naar keuze. Hier zijn extra kosten van €250.- aan verbonden. We streven naar zoveel mogelijk openheid, dus geen addertjes onder het gras. Onze uitvaartpakketten spreken voor zich!

Ontzorging van A tot Z Onze service begint niet op het moment dat een dierbare komt te overlijden en eindigt niet na de uitvaart. UitvaartLimburg biedt met een speciaal voor UitvaartLimburg op maat samengesteld Uitvaartspaarplan en het boekje “Mijn uitvaartwensen” al service vooraf. Daarnaast biedt onze nabestaandenservice juist weer hulp en begeleiding na de uitvaart, op het gebied van de afhandeling van praktische zaken.


Regio Parkstad Een regio in ontwikkeling, waar haar inwoners trots op zijn. Wij verzorgen op de prachtige locatie van de Schinvelderhoeve onze afscheidsceremonies en rouwbezoek. De monumentale carrĂŠboerderij is centraal gelegen te midden van het groen en biedt een intieme, warme sfeer. De verschillende ruimtes, het binnenplein of de privĂŠtuinen bieden ook voor een aansluitende koffietafel veel mogelijkheden. U hoeft dus niet te reizen, wij verzorgen, indien gewenst, alles op 1 locatie.


Regio Maastricht “Us Mestreech� Stad met allure, stad met de liefde van haar inwoners. Wij verzorgen op 3 prachtige locaties in Maastricht onze afscheidsceremonies. Kies voor de sereniteit en intimiteit van de Cellebroederskapel, een prachtige laatgotische kapel met een jarenlange geschiedenis zonder verbinding aan een specifiek geloof. Of kies voor de ligging middenin de natuur van Het Koetshuis van Kasteel Rijckholt, omgeven door water en het kasteelpark. Voor een afscheid waarvan u zelf de volledige regie qua uitstraling en beleving wilt kunnen regisseren is de bijzondere sfeer van de Augustijnenkerk/Rebelle uitermate geschikt.


Regio Thorn Ookwel het witte stadje. Aan de maasoever ligt op een idyllische plek, middenin het groen en omgeven door prachtige tuinen Kasteelhoeve De Grote Hegge. Via de binnenplaats van de kasteelhoeve wordt u geleid naar de oude boerenschuur of één van de intieme kasteelzalen. Elke ruimte biedt een eigen unieke sfeer en is uitermate geschikt voor een warm en persoonlijk afscheid. De verschillende kasteelzalen, het binnenplein en de privétuinen bieden de mogelijkheid om aansluitend de koffietafel op dezelfde locatie te laten plaatsvinden.


Liever geen uitvaartpakket? Geen probleem! Vindt u een uitvaartpakket niet passen? Het is uiteraard mogelijk een uitvaart geheel naar uw eigen wensen samen te stellen. Samen met u bekijken we aan de hand van uw wensen de mogelijkheden en maken we een offerte geheel op maat.

Wilt u meer informatie? Even bellen of een mailtje sturen! Tel. Regio Maastricht: 043 - 609 00 55 Tel. Regio Parkstad/Thorn: 045 - 400 90 02

www.uitvaartlimburg.nl info@uitvaartlimburg.nl /uitvaartlimburg) Wij zijn dag en nacht bereikbaar! Bent u verzekerd? Ook dan bent u vrij om te kiezen voor een eigen uitvaartondernemer. Wij regelen alles rechtstreeks met uw verzekeraar.


WAT TE DOEN DIRECT NA EEN OVERLIJDEN: Stap 1: In het geval van thuis overlijden belt u de (dienstdoende) huisarts. Deze dient het overlijden vast te stellen en de benodigde papieren te verzorgen. In een zorginstelling of ziekenhuis wordt dit meestal voor u geregeld. Stap 2: Bel ons. Wij zorgen ervoor dat de overledene naar ons uitvaartcentrum wordt gebracht. Geef de papieren van de arts en kleding voor de overledene mee aan onze verzorgers. We zijn 24 uur per dag bereikbaar. Stap 3: Wij plannen een afspraak met u in en komen bij u langs om de uitvaart te regelen.


ONZE PAKKETTEN Basis Basis Plus Compleet Begrafenis € 1650,- € 2295,- € 2995,- € 2295,- Overbrengen van de overledene naar ons mortuarium x x x x Verzorgen en kleden van de overledene x x x x Bespreken en regelen van de uitvaart x x x x Uitvaartleider x x x Verzorging aangifte van overlijden x x x x Gids voor de zakelijke afwikkeling achteraf x x x x Uitvaartkist eiken fineer x x x x Rouwwagen x x x x Crematie in stilte x x Dragers x 50 rouwbrieven met enveloppen, rouwzegels en verzendset of een digitale rouwannonce x x x Afscheid in kleine kring in de rouwkamer van één van onze eigen locaties x 100 gedachtenisprentjes (geen foto) x x Rouwbezoek voorafgaande aan de afscheidsceremonie x x Crematie met afscheidsceremonie in één van onze eigen locaties x

• Een afscheidsdienst in een crematorium naar keuze is uiteraard mogelijk. Hier zijn echter meerkosten aan verbonden. • Bij het begrafenispakket zijn niet inbegrepen de kosten van de kerk/afscheidsgelegenheid en de begraafplaats.

Tel. Regio Maastricht: 043 - 609 00 55 Tel. Regio Parkstad/Thorn: 045 - 400 90 02 email: info@uitvaartlimburg.nl www. uitvaartlimburg.nl

Profile for Smeets Uitvaartverzorging

Uitvaart Limburg folder  

Uitvaart Limburg folder  

Advertisement