Page 63

The concrete cave is a newly designed meeting room that is intended to create a completely different atmosphere. This new meeting space is designed to feel as if you were outdoors in a cave. The rules of being in a proper work environment are broken, from the work attire to the work hierarchy. This space gives the opportunity to have meetings that have a more comfortable atmosphere where no one is afraid to speak their mind. Although it has a very rough and raw aesthetic, it also has a therapeutic feeling. Humans are meant to be out in nature, when surrounded by it, there are benefits both mentally and physically.

INTO THE GROTESQUE

63

Eeew-Oooh Waterloo Architecture Undergraduate Studio Fall 2017 Collection  
Eeew-Oooh Waterloo Architecture Undergraduate Studio Fall 2017 Collection  
Advertisement