Page 1

PROPOSTES DE LES ESTROFES PER AL TEMA DE L’ÒPERA SARA Quan te'n vas t'anyore molt, adéu amic t'he de dir, la tristesa i soletat, em donen ganes de plorar. LUÍS Quan arribe el moment d'anar-se'n diré l'últim adéu. Em plenaré de tristesa perquè molt t'anyoraré. MIREIA No tinc felicitat estic perdent l'amistat, però no vaig a plorar només tristesa derramar.


VLADUT Jo tinc alegria perquè has tornat, també tinc tristesa perquè te n'has anat. Ploraré perquè em deixaràs i la família i els amics ja no la tindràs.

CRISTINA No te'n vages, per favor no plores, per favor mai, però mai t'oblidaré, espere que tornes algun dia, adéu. Quan estic al teu costat, em pose molt feliç. Quan te'n vages, molt trista em posaré. Però he de ser forta, mai t'oblidaré.


ALBA Entre nosaltre hi ha amistat, però no te'n pots anar. No em queda més remei, que plorar... No vull que se'n vaja no vull posar-me trista. Ploraré llàgrimes roges i em tocarà dir-te adéu. Alegre jo no puc estar perquè sé que a gran distància estàs.

IVAN Si tu te'n vas jo molt trist estaré i amb llàgrimes als ulls adéu et diré.


TATYANA Mai oblidarem els amics perquè sempre estaran al nostre cor i no deixaré que isca perquè l'he tancat amb una clau màgica.

Quan estic trista plore, les llàgrimes cauen una a una perquè mai oblidarem l'alegria amb la família i els amics. YOUSSEF Per a participar heu d'estimar. Si teniu por, heu de buscar l'amor. Quan estàs lluny dels amics, encara que siguen rics, això és l'enyorança, que no ens deixa oblidar


i ens posem a plorar. Quan tens tristesa, el teu amor pesa. Quan dius adéu, no calleu, si no això serà l'enyorança i estaran a distància. L'amor no és por, sinó que és un cor, i si teniu amics, es transformaran en or. RUBÉN La distància i la tristesa fan plorar caure llàgrimes del cor, la felicitat i l'amistat no hi ha que oblidar, els amics i la família no hi ha que oblidar.

MILÉN Tu eres molt bona persona quan te'n vages sempre et tindré al cor i sempre t'estimaré moltíssim. Adéu.


ALTEA Quan ella estava tot era alegria, però ara la tristesa guanya la força. Jo me n'he d'anar, plorar, plorar, perquè t'anyore. Jo et trobe a faltar, perquè no estic amb tu. Adéu, et trobe a faltar, plorar per estimar, plorar i plorar.

ABDERRAZAK Quan estimes algú amb tot el cor i ell es mor, has de ser fort i no has de plorar per no afectar el mort. ADRIAN Nosaltres estimem molt i a una amiga mai oblidarem.


Per a fer l'òpera no hem de tindre por, hi ha que tindre amor. Si tenim força podrem fer l'òpera i sense els companys que tenim no podrem fer l'òpera per a ells. No ens enfadarem perquè mai els oblidarem.

MARIA Jo sé que no vols que plore has d'estar alegre pel futur. També sé que estàs trista com jo, però no plores, hi ha que ser fort. No plores, no em fages enfadar. No puc evitar les llàgrimes, encara que estigues a distància no t'oblidaré. Sempre t'anyoraré, però adéu. Carolina, encara que estigues en la distància


i no ens pugues sentir, MAI T'OBLIDAREM.

estrofes opera  

Poemes fets pels xiquets per crear el tema musical de l'opera

estrofes opera  

Poemes fets pels xiquets per crear el tema musical de l'opera