Page 1

Fa-ti timp sa citesti acest mesaj, este foarte important !

Â

Â


A fost odata un baiat cu un caracter foarteurat. Tatal lui i-a dat intr-o zi un saculet cu cuiesi i-a spus sa bata cateun cui in usa gradinii defiecaredata cand isi pierdecumpatul si/sau secearta cu cineva.

Â

Â


I n prima zi a batut 37 decuiein usa. Saptamanilecu au urmat a invatat sa secontrolezesi numarul cuielor batutein usa s-a micsorat dela o zi la alta. Descoperiseca estemult mai usor sa tecontrolezi decat sa bati cuie intr-o usa.

Â

Â


I n sfarsit a sosit ziua in carebaiatul nu a mai batut nici un cui in usa. S-a dus prin urmarela tatal sau sa ii spuna ca nu a mai batut nici un cui in aceasta zi.

Â

Â


Tatal lui i-a spus atunci sa scoata un cui din usa pentru fiecarezi caretrecein care nu isi pierderabdarea. Zileleau trecut si in sfarsit baiatul a putut sa-i spuna tatalui ca a scos toatecuieledin usa.

Â

Â


Tatal l-a condus pebaiat pana in fata usii si s-a spus: « Fiule, te-ai purtat foartebinedar privestecategauri sunt in usa ! »


Nu va mai fi niciodata ca inainte. Cand tecerti cu cineva si cand ii spui lucruri urateii lasi o rana ca aceasta.

Â

Â


Poti infigeun cutit intr-un omsi sa il scoti imediat dar rana va ramanepentru totdeauna. Nu areimportanta decateori tevei scuza, rana va ramane. O rana verbala facela fel derau ca si una fizica. PRI ETENII sunt bijuterii rare, tefac sa zambesti si teincurajeaza. Sunt gata sa teasculteatunci cand ai nevoie, tesustin si isi deschid in fata ta inima. Arata prietenilor tai cat demult ii iubesti.”


Trimiteaceasta scrisoaretuturor pecareii consideri prieteni chiar si daca asta presupunesa il trimiti celui care ti l-a trimis. Daca acest mesaj iti revine, atunci vei sti ca ai un cerc deprieteni.

Â

Â


Pentru a termina: « Una din fericirileprieteniei estedea sti cui sa ii impartasesti un secret. » (Alessandro Manzoni)


Cateva randuri pentru a medita... Daca primesti acest mesaj inseamna ca cineva iti vrea binelesi pentru ca si tu departea ta ai prieteni care-ti sunt dragi. Daca esti prea ocupat sa sacrifici cateva minuteca sa il trimiti si la altii si iti spui: « O sa il trimit zileleastea »… E deja tarziu…Poatenu o s-o faci niciodata… Acest mesaj vinedin I ndia deNord.


Chiar daca esti sau nu superstitios... Sacrifica cateva minutepentru a-l citi. Continemesajecarefac binela suflet.

Â

Â


Da oamenilor mai mult decat seasteapta si fa-o cu gust.

Â

Â


Atunci cand spui « TE IUBESC! « spune-o serios…


Atunci cand spui » imi parerau », Priveste-l pecelalalt in ochi.


Nu iti batejoc deviselecelorlalti. Poti sa suferi dar estesingura modalitatedea traii viata.

Â

Â


Vorbestelent , dar gandesterapid.

Â

Â


Daca cineva iti puneo intrebarela carenu doresti sa ii raspunzi, zambestesi intreaba-l: « Decevrei sa stii? »


Aminteste-ti ca cea mai maredragostesi celemai mari succesepot avea riscuri majore.

Â

Â


Cand pierzi, nu pierdesi lectia.

Â

Â


Aminteste-ti cei 3 "R": Respectul fata detineinsusi , Respectul celorlalti, Responsabilitatea actiunilor tale.

Â

Â


Nu ii judeca peceilalti dupa reprosurilelor.

Â

Â


Nu permiteca o mica divergenta sa striceo mareprietenie.

Â

Â


Zambesteatunci cand raspunzi la telefon. Cel ceteva suna va simti asta in vocea ta.

Â

Â


Aminteste-ti ca, sa nu obtii ceiti doresti si cand iti doresti, estedin cand in cand o maresansa.

Â

Â


Acest mesaj trebuiesa plecedin mainiletalein urmatoarele96 deore. Trimitecateva exemplaresi observa ceprimesti in urmatoarele4 zile. E adevarat, chiar daca nu esti superstitios.

Â

Â


Acum, restul ... Trimiteacest mesaj la: * cel putin de 5 persoanesi viata ta seva ameliora. * 0-4 persoane: viata ta seva ameliora sesibil. * 5-9 persoane: viata ta seva ameliora conformasteptarilor tale. * 9-14 persoane: vei primi cel putin 5 surprizein urmatoarele3 saptamani. * 15 sau mai multe: viata ta seamelioreaza si tot ceai visat pana acumva incepesa prinda forma.

Â

Â


Daca ai ajuns pana la capatul acestui mesaj esti cu adevarat formidabil !

Â

Â

Citeste_cu_atentie_la_sfrasit  

Fa-ti timp sa citesti acest mesaj, este foarte important ! A fost odata un baiat cu un caracter foarte urat. Tatal lui i-a dat intr-o zi un...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you