__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


Regina Gyarmati

Expandera ditt medvetande


© 2021 Gyarmati Regina Illustration: Gyarmati Regina Omslag: Victor Lindholm Förlag: oD – ooks on Demand, Stockholm, Sverige Tryck: oD – ooks on Demand, Norderstedt, Tyskland IS N: 978-91-8007-621-0


Förord Du har i din hand en bok som vill belysa för dig varför du gör de valen som du gör. Istället för att agera och reagera på valen på ytan, så handlar det om att utforska varför de valen blir gjorda. För när vi skalar lagren likt en lök och upptäcker varför vissa val görs, det är då vi inser vad vi är rädd för ska hända. Vi måste undersöka vad vi längtar efter att känna inom oss. När vi tillåter konversationer mellan olika perspektiv och gräver ner till de gemensamma anledningarna bakom varför vi gör dem valen vi gör oavsett positiva eller negativa. Då sätter vi förutsättningarna för faktisk förståelse, faktisk kommunikation, faktisk självkännedom och igenkänning i var och en av oss. Om varför vi går i de riktningar vi väljer och varför vi gör de valen vi gör. Det är nämligen så att när vi börjar med de grundläggande koncept av vad det är personer faktiskt önskar att känna och uppleva, vilket ofta inte är mer än att känna sig stöttad, känna självmakt och vara validerad för de dem är. Det är därför i fokus att släppa taget av de ytliga reflektioner av det som symboliserar vad vi tror representerar att utvinna det. När det i många fall inte handlar om ytliga aspekter utan mer fundamentala sätt att vara som representerar en djupare känsla av självvalidering, känna tillhörande och känna självmakt – i ett nötskal känna oss älskade och stöttade.

7


Det är då vi faktiskt kan anknyta på ett sätt så att våra konversationer inte är så ytliga, utan istället förstå de faktiska anledningarna till dessa yttersta framträdanden. Om du har plockat upp den här boken, så är det för att du söker någonting djupare. En djupare förbindelse, en mer djupgående känsla av validering, stöttning och en mycket djupare känsla av kärlek.

8


Vem är jag Jag är 24 år och har en fästman Pontus, dotter Freja och pudeln Charlie. I en mysig trea på söder i Eskilstuna hittar du mig ganska säkert mediterande, i yoga eller i skogen med min hund. Ofta befinner jag mig i en fundering som jag börjat utforska. Det är nämligen så att jag får många idéer och nedladdningar från multidimensionella energier. Dessa är jag snabb på att skriva ner och det var så denna boken kom till. Jag har hela mitt liv varit spirituell och att vara spirituell för mig handlar om att förstå att jag skapar min verklighet. Jag är i fas och uppmärksam på min omgivning och de impulser och nedladdningar som jag får. En typ av direkt input genom magkänsla och synkronisitet. Jag tror nämligen på att delar av våra liv är bestämda men när vi föddes glömde vi vad vi skulle göra här i livet. Men som tur har vi vårat Högre Jag som guidar oss genom dessa inputs och känslor kallande passion. Jag tar dig på en resa genom mina tankesätt och min förståelse för livet. Så tänd ett härligt doftande ljus, brygg en kopp kaffe eller té och bered dig på att Expandera ditt medvetande.

9


10


Profile for Smakprov Media AB

9789180076210  

9789180076210  

Profile for smakprov