Page 1

s o c c o C n e t p a K r y t n e Äv


T a ck!

Stort tack till alla som hjälp till att heja på så den här boken har blivit klar! Framför allt vill jag tacka min man Svante som kommit med tankar, tips & ideér längs vägen. Tack Linda Karlsson för de ljuvliga illustrationerna! Tack Malte Claesson som var det första barnet som fick boken läst för sig. Han ville sedan att hela hans klass skulle få höra den så jag blev inbjuden till Lammhults skola för att läsa boken. Då fanns det inga bilder till boken än. Sist men inte minst....Tack Kapten Coccos för att du är du! Du hittar mer om mig (Sanna), Svante och Kapten Coccos på www.blackpearlofsweden.se

Sanna Lohm


Sanna Lohm

KAPTEN COCCOS ÄVENTYR


© 2020 Sanna Lohm Illustrationer: Linda Karlsson Korrekturläsning: E. Vennström & A. Karlsson Förlag: BoD – Books on Demand, Stockholm, Sverige Tryck: BoD – Books on Demand, Norderstedt, Tyskland

ISBN 978-91-7969-544-6


I


Vad kul att du vill läsa den första boken om Kapten Coccos! I denna boken får du följa med henne ut på havet. Boken är baserad på hennes resa med Black Pearl of Sweden från Kanarieöarna till Azorerna sommaren 2019. Seglingen tog 16 dygn & jag (Sanna, Kapten Coccos matte) skrev boken under mina nattpass. Alla djur som finns med i boken såg vi längs vägen. Hoppas du får en mysig stund med Kapten Coccos!

Sanna Lohm

9


Det här är Kapten Coccos. Hon bor på segelbåten Black Pearl of Sweden som betyder ”Svarta Pärlan från Sverige”. Hon är ute och seglar i världen med sin matte Sanna och husse Svante som är som hennes mamma och pappa. När man bor på en segelbåt händer det ofta spännande saker och man får möta nya vänner överallt.

Följ med får du se!

10


Kapten Coccos Äventyr

Boken är baserad på möten med djur & människor som vår fyrbenta Kapten Coccos gör i sitt liv som båtnomad. Förutom att du får följa Kapten Coccos möten med olika djur på en av hennes seglatser så får du även lära dig fakta som du kanske inte visste om dessa djuren.

Boken är skriven av Kapten Coccos matte Sanna Lohm Illustrationer: Linda Karlsson

www.bod.se

Profile for Smakprov Media AB

9789179695446  

9789179695446  

Profile for smakprov

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded