Page 1


Kartago Fรถrlag


asschå, vi måste göra oss av med den där trista killen innan vi drar vidare, han hämmar oss! jag vet! fjärde hjulet likschom, det skapar ju stabilitet!

5


tant grön ligger fortfarande däckad, men inne i köket FINNS tant brun som SVULLAR resterna av gårdagens fyllekäk. i kammaren SITTER tant gredelin, klistrad framför netflix.

Det var en gång en liten stad, och i den staden fanns en liten gata, och vid den gatan låg ett litet gult hus. I det lilla huset bodde tant grön, tant brun och tant gredelin. ihopknödda PÅ GRUND AV den jäkla bostadsBRISTEN.

sen var det farbror blå, nån kille i fjantig hipsterhatt som tant brun hade en halvdan semi-relation med när hon var riktigt uttråkad.

vad gör du?! JAG ger din dotter en realistisk bild av vuxenlivet! hon kommer tacka mig om TJUGO år.

6


Om man bakar semlor utan att posta på instagram, har det då verkligen hänt? Jag känner en varm känsla inom mig, typ glädje. som om jag gjort något för min egen skull.

men samtidigt, är de ens verkliga? Herre Gud! Baka semlor utan att fota, Var är du ifrån? 1998?

Och om du får diplom, får du då posta det så alla kan se?

så Vad händer nu? Får jag ett diplom för att inte ha använt det i mitt privata varumärkesbyggande?

insta-existensialismångesten är stark!

7


var "killgissa" med? tycker det är mer användbart. fast det beskriver ju mer det killar gör när de Mansplainar.

såg ni nyordslistan för i år? "mansplaining" var en given favorit!

Ja, det finns ju en tydlig skillnad i innebörd. Mansplaining är ett ord med anglosaxiskt ursprung och är en sammansättning mellan ordet "man" och "explaining", alltså förklara på svenska. . .

9


varför finns det ingA falafelSTÅND i den här delen av landet?! tacka vet jag malmö, där finns ett i varje gathörn. Är det detta vi visar upp för backpackers som svensk matkultur!?

asså, denna sjuka sedvänja att lägga mos i bröd! Det är ju som att hälla ris på potatis. och det perversa i att sen sticka ner en köttig, urlakad korv i geggan?! och räksallad på moset, vad hände där?!

nej, vem fasen vill ha god mat, när man kan få ett knippe svensk fattigmanshistoria i käften?

här har du ditt Sverige, jimmie åkesson. Kolhydrater, med lite mer kolhydrater. Det är alltså vad han vill bevara i det här landet. ”kom inte hit och äventyra vår unika kombo av mos och bröd!”

känner att vi har en riktigt sur insändare att skriva i morgon, knutsson.

10


Nej, städa är en klassisk kvinnofälla! helgpyssla för Att passa in i nån förlegad roll som duktig liten hemmafru? jag tänker inte gå i patriarkatets ledband!

vems fru? du bor med mig, och vi är sorgligt nära ett totalitärt matriarkat.

blanda inte in mig i vårt förhållade.

11

9789175151991  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you