__MAIN_TEXT__

Page 1

INTE BARA SMÅ FRAKTER

RAR E R E V VI LE ING N L L Ä T PÅ BES


TRANSPORTER

SOM FUNGERAR!

V

i är ett modernt bud- och distributionsföretag med bred erfarenhet ända sedan 1967. Vi kan hjälpa till med de flesta förekommande distributionslösningar inom Stockholm, Uppland, Västmanland och Södermanland. Med oss kan du skicka såväl ekonomi- som expresspaket mellan de flesta orter i regionen, inklusive regionens större orter som exempelvis Stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna.

Ekonomifrakter är bäst när du vill ha ett lägre pris utan att tumma på kvalitén medan våra olika expresstjänster erbjuder ännu snabbare frakter. Vi har alternativen - du bestämmer! Vi har både lätta som tunga bilar och klarar såväl det minsta paketet som de största pallarna. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om oss och våra tjänster.


TRANSPORTER SOM FUNGERAR... > är enkla att boka! > är snabba! > kommer fram i tid! > kommer fram till rätt plats! > är hela, rena och oskadade hela vägen! > är prisvärda!

Under 2017 är vi halvvägs till 100!


VI LEVERERAR PÅ BESTÄLLNING!

I många år har Småfrakt varit den naturliga fraktpartnern när det gäller bud- och distribution i Mälardalen. Ordning och reda, punktlighet och ”det där lilla extra” är viktiga ledord i vår verksamhet. Sven Hagman startade Småfrakt redan 1967, alltså långt innan begreppet "budbil" var myntat. Inledningsvis som turbil åt dåvarande Bahco Ventilation i Enköping men med åren växte antalet kunder och så även åkeriet. Våra kunder är numera från alla branscher och anlitar oss dagligen, veckovis eller månadsvis. Några har fasta uppdrag varje dag, andra bokar efter behov med kort varsel. Alla har dock gemensamt att man kräver både snabb och pricksäker hantering.

Nya och fräscha fordon Alla våra drygt 20 fordon är av nyare årsmodell och spänner från personbil upp till tung lastbil med plats för 18 lastpallar. Nyare bilar borgar för hög kvalitét, få driftstopp och minskad miljöpåverkan! Modernt IT-system På kontoret har vi stöd av ett av marknadens bästa trafikledningsprogram, där ordern om så önskas kan behandlas helt och hållet elektroniskt, från bokning till faktura.


iges r e v S v a /3 Vi når 1 varje dag! ng befolkni Sveriges Närmaste Stad Enköpings slogan är "Sveriges Närmaste Stad". Uttrycket myntades 1965 av Bertil Danielsson, reklamchef på dåvarande Bahco Verktyg, med anledning av att staden har så många städer inom så litet avstånd - närmare bestämt 38 städer inom bara 12 mils radie - flera av dem bland de största städerna i Sverige! Totalt bor idag 1/3 av Sveriges befolkning inom denna 12-milsradie, som också innehåller fyra internationella flygplatser och fem (!) IKEA-varuhus.

Hela Mälardalen, varje dag

Vi har dagliga turbilar, såväl lätta som tunga lastbilar, inom hela Mälardalen och Stockholm.


VÅRA TJÄNSTER Turbilar Mälardalen

Skicka paket & pall inom Mälardalen till ekonomipriser med oss. Vi har egna bilar på alla orter varje dag, inklusive Stockholm. Eftersom vi både byggt upp och ännu idag sköter hela vårt turbilssystem utan externa partners så borgar det för högsta kvaliét. Vi tar ansvar hela vägen!

Express Mälardalen

Inom vårt turbilssystem i Mälardalen/Stockholm erbjuder vi flera expresslösningar. Snabbare än ekonomifrakt, billigare än direkt frakt.

Express Direktbilar

Med hela Sverige som arbetsfält erbjuder vi snabba direktbilar vart helst du vill skicka oss. Oavsett om det krävs en liten personbil eller en stor lastbil - vi står alltid redo och påbörjar normalt direktfrakten inom 30 minuter från order!

Hjälp till andra åkerier

Med vårt unika turbilssystem i Stockholm & Mälardalen kan vi erbjuda andra åkerier att omexa godset hos oss för utkörning till slutkund med någon av våra turbilar. Antingen som ekonomifrakt eller som expressfrakt med kundspecifika tidspassningar.

Lokalfrakter

Lokalt inom Enköping erbjuder vi flera flexibla lösningar för ekonomifrakter, direktfrakter och annan typ av distribution. Vi utgår från våra lokaler i centrala delarna av Enköping.

Brevbilen - ”postfixaren”

Sedan 70-talet har vi fixat posthämtningen åt massor av företag i Enköping, både ankommande- och avgående post. På morgonen hämtar vi på Postcenter och levererar din post till ditt skrivbord. Sedan kommer vi tillbaka på eftermiddagen och hämtar er avgående post. Kanske vill du ha försk frukt eller fikabröd en eller ett par daagr i veckan, levererat ihop med morgonposten? Inga problem!

Hyrbilar

Hos vårt systerföretag Hagges Hyrbilar, som ligger i samma lokal som oss, kan du hyra bilar i alla storlekar och för alla behov. Allt från personbilar till minibussar och lastbilar! Läs mer på www.haggeshyrbilar.se.


TJÄNSTER: TURBILAR MÄLARDALEN

SAMLASTNING = EFFEKTIVT, EKONOMISKT & MILJÖVÄNLIGT I vårt egenutvecklade turbilssystem där du kan skicka paket och pallar till eller från de flesta orterna inom Mälardalen/Stockholm med leverans från dörr till dörr, i de flesta fall ”över dagen”. Ingen leverans är för liten eller för stor! Skicka bara ett kuvert någon gång ibland, eller skicka ett dussin pallar varje dag. Eller något där mellan. Transporterna sker med egna bilar och egen personal. Vi gör heller inga omlastningar på terminal utan samma chaufför som hämtar godset hos avsändaren är den som lossar hos mottagaren*. Bilarna utgår från Enköping och både hämtar och lämnar på alla våra destinationer varje dag. Att skicka paket & pall i vårt turbilssystem innebär både en kostnadseffektiv och miljövänlig transportlösning. Synergieffekterna kan ju jämföras med ”kollektivtrafik för gods”!

Boka samma dag Trots att bokningstiderna är mer flexibla än hos de stora speditörerna så kan vi ofta erbjuda en mer prisvärd lösning. Störst är som bekant inte alltid billigast och bäst. Våra ekonomifrakter kan du boka ända fram till klockan 16:00 dagen innan leverans och dessutom har du som kund hos oss möjlighet att komplettera med ytterligare några bokningar fram till klockan 08:00 på leveransdagen. Sedan ser vi till att godset levereras under dagen*, dock senast kl 16:00. *) Gäller gods till/från Enköping. Mellan övriga orter kan villkoren skilja något - hör med oss om fullständiga villkor.


KT

SMÅ

EURO

SMÅFR A

AKT FR

ÅFRAKT SM

6 MOTOR

Det här är en av våra många bilar med Euro 6-klassad miljömotor

”Sveriges Närmaste Stad” - vår utgångspunkt! Eftersom vi utgår från Enköping så är förstås ”Sveriges Närmaste Stad” den optimala last- eller lossningsorten. men vi kan så klart erbjuda leveranser även mellan övriga orter på vår transportkarta. Och passar inte våra standardvillkor kan vi ofta göra kundspecifika lösningar till vettiga priser. Nyckeln till låga fraktpriser är ju onekligen samlastning med annat gods. Och det har vi sysslat med sedan 1967.


TJÄNSTER: EXPRESS & DIREKTBILAR

BRÅTTOMPAKET - VÅR PRIORITET När det är speciella krav om leveranstider eller om det är riktigt bråttom så finns våra expresstjänster och direktbilar. Vi kan med kort varsel, oftast inom en halvtimme, vara iväg för att leverera eller hämta oavsett om det rör sig om grannkomunen eller betydligt längre bort. Det kan vara allt från kuvert till gods på flera ton.

Det är inga problem för oss att köra över hela Sverige och även om det är lite längre bort, som till exempel Norrland eller Skåne, så tar vi ansvar för hela transporten inklusive övernattning och andra praktiska detaljer.

Eller så passar vi särskilda leveranstider eller andra kundunika tidsfönster. Varje uppdrag har sina förutsättningar och vi är mycket anpassningsbara.

Offert på direkten Priset kommer vi överens om på förhand då Ni får en offert av oss redan inom ett par minuter.


SMÅ

Det är exempelvis möjligheten att boka ända fram till lunch eller omvänt, att godset ska vara framme före lunch, inom fyra timmar eller före en viss tid på dagen.

KT

I vårt närområde har våra direktbilar fasta priser och inom Mälardalen har vi också flera olika expresstjänster kopplade till ordinarie turbilar, som därmed bidrar till att hålla nere priset.

SMÅFR A

AKT FR

ÅFRAKT SM


TJÄNSTER: BREVBILEN & LOKALT

BREVBILEN & ÖVRIGA LOKALTRANSPORTER Lokal distribution i Enköpingsområdet är en tjänst där vi av naturliga skäl är väldigt starka. Här kör vi stor som smått på antingen fasta upplägg och fasta schemor, eller så kör vi enstaka frakter på beställning. Brevbilen Vår tjänst Brevbilen är ett färdigt koncept där vi hämtar och lämnar företagspost på Postcenter. Genom att vi samordnar hämtningen åt flera företag samtidigt håller vi nere priset till ett mycket attraktivt pris! Vi hämtar på Postcenter på morgonen och levererar ända till ditt skrivbord. Sedan hämtar vi din avgående post på eftermiddagen och postar den åt dig. Bekvämare blir det inte!

Lokala transporter Övriga lokala transporter sker antingen på helt kundspecifika upplägg och schemor, eller så kör vi direkt vartefter behoven uppstår. Vi har inga problem att skräddarsy lokala distributionsslingor efter behov. Detta gäller så klart alla våra fordonstyper vilket innebär att vi snabbt och smidigt fraktar allt från 1 gram till 8 ton.


EURO

6 MOTOR

Det här är en av våra många bilar med Euro 6-klassad miljömotor


GDP-UTBILDAD PERSONAL Våra chaufförer har många år i branschen och är proffessionella ut i fingerspetsarna. Alla har GDP-utbildning (Good Distribution Practice) och är därmed kvalificerade för bland annat läkemedelstransporter. De med behörighet för tung lastbil har även Yrkeskompetensbevis och ADRbehörighet för farligt gods. Under 2019 planerar vi också för en egen Yrkeskompetensutbildning för B-kortschaufförerna.


KONTAKTA OSS

KT

SMÅ

Småfrakt i Enköping AB Box 115 745 22 Enköping Besök: Ågatan 10, Enköping

SMÅFR A

AKT FR

ÅFRAKT SM

Tel, växel: 0171-42 50 00 Fax: 0171-273 42 E-post: info@smafrakt.se Hemsida: www.smafrakt.se Ordinarie öppettider: Må-Fr 06:30 - 18:00

Håkan Hagman VD, Trafikledning & order hakan.hagman@smafrakt.se

Lasse Hagman Trafikledning & order lasse.hagman@smafrakt.se

Rickard Bäcklin Order rickard.backlin@smafrakt.se

Ulf Taxén Order ulf.taxen@smafrakt.se

Anne-Lié Glaad Administration & order annelie.glaad@smafrakt.se

Du når oss alla på tel.

0171-42 50 00

WEBBOKNING MED KUNDPORTAL Våra kunder har tillgång till en egen kundportal med webbokning och en rad andra funktioner som t ex leveransbevis i realtid och ett flertal olika statistikfunktioner. Alla leveransadresser som är aktuella på en kund sparas i systemet och kan enkelt hämtas upp vid nästa bokning.

Vårt affärssystem är också integrerat med Unifaun för ordermottagning via EDI-filer. Unifaun erbjuder standardiserade kopplingar mellan ert och vårt affärssystem för enklast möjliga transportbokning.


”Kvalitét är inte en handling utan en vana.” Aristoteles

0171 - 42 50 00 www.smafrakt.se

Profile for smafrakt10

Småfrakt broschyr  

Presentation av Småfrakt i Enköping AB

Småfrakt broschyr  

Presentation av Småfrakt i Enköping AB

Advertisement