Page 1


#tartalom

Szerkesztő Szabó Zsanett SzerZŐK Bonyhádi Gábor Kis Adrienn Kővári Péter Lados Olivér Pintér Melinda Rusznyák Gábor Takács Zsolt Varga Era Váraljay Gabriel CÍMLAP FOTÓ Májer Emese [ majeremese.com ] CÍMLAPLÁNY Simon Enikő FOTÓ Kovács Eszter Alíz Sárecz Iván Talabér Géza Web és kreatív Takács Zsolt

Mi is az sm.mag? Letölthető offline (nem print) PDF és iPad formátumú, interneten is lapozható közösségi média magazinnal bővült a hazai sajtó. Az ötletet az felismerés adta, hogy ugyan a hazai IT szektor az elmúlt fel évben az e-book olvasók és táblagépek beszerzéséről szólt, a magyar nyelvű tartalom ezekre az eszközökre egyelőre igencsak szegényes maradt. Magazinunk ezt az űrt kívánja betölteni, hiszen amint eljutunk a célpiac hordozható eszközére, már internettől független médiumként jelenünk meg. Havi magazinként az oldal közösségét csupán a klasszikus közösségi média csatornákon keresztül szólítjuk meg, hiszen csak ezeken a felületeken tudjuk fenntartani a felhasználók érdeklődését. Azt gondoljuk, hogy azok fognak szeretni bennünket, akik szeretik az innovatív ötleteket és mindazokat, akik megvalósítják ezeket.

Magyar Abszint Társaság........GO! geeklány....................................GO! családállítás............................GO!

ADMINISZTRÁCIÓ Pintér Melinda

cégalapítás buktatói...............GO!

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

angel...........................................GO! startup valóságshow..............GO! siker a közösségi médiában....GO!

KIADÓ Váraljay Gabriel 1581 Budapest, Pf.: 67. hello@smmag.eu Kövess minket az alábbi oldalakon:  smmag.eu  facebook.com/sm.mag  twitter.com/sm_magazin © 2011 sm.mag. Az sm.mag ingyenes, offline közösségi magazin bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva.

appropo......................................GO! trendi kütyü..............................GO! geekbarát..................................GO!

Környezetvédelmi elkötelezettség Harmincöt futballpályányi erdőt irtanak ki percenként a Földön. A magazin szerzői elkötelezetten védik a környezetet. Épp ezért ne nyomtasd ki, hanem olvasd számítógéped monitorán, e-book olvasón, vagy egyéb mobil eszközön. Köszönjük, hogy véded a fákat.


#hello

Helló! Az augusztusi szám egy kicsit más, mint az előzőek. Hogy ez miben nyilvánul meg? Először is a témában, ami köré az egész augusztusi szám épült. Másodszor pedig az iPad-es címlapban. A téma, a Facebook oldalunkon feltett kérdésünkre érkezett. Az, hogy mi egy közösségi magazin vagyunk, az abban is megnyilvánul, hogy te, mint olvasó befolyásolhatod, hogy milyen témákkal is szeretnél nálunk találkozni.

"...tartsanak ki az ötletük mellett, olvassanak sokat, figyeljék a konkurenciát, de ne másoljanak senkit." Németh Zsolt

BUSINESS ANGEL – CSAK A PÉNZRŐL SZÓL?

Az augusztusi téma: Startup cég indítása. Természetesen emellett rengeteg érdekes cikk és interjú is készült. Megkerestünk egy könyvelőt, aki elmondta melyek is a cégalapítás buktatói, adunk néhány tippet, hogy mire kell odafigyelni, sőt megkertestünk egy business angelt is. Olvashatsz közösségi médiában sikereket elérő vállalkozásról, startup valóságshowról és természetesen nem maradhatnak el a tech rovatok sem. Mivel számít a véleményed, ezért továbbra is arra kérünk, hogy tisztelj meg minket azzal, hogy a magazin végén található kérdőívet kitöltöd. Ez csak néhány percet vesz igénybe, de számunkra óriási segítség, hiszen szeretnénk tudni, hogy melyek azok a témák, cikkek, rovatok, amelyeket érdekesnek találtál és melyek azok, amelyeket nem. Az augusztusi szám iPad verziója animált címlapot kapott, ami nagy kihívás volt, de nagyon büszkék vagyunk rá. Mindig érdekes egy új területre merészkedni, amely egyben bővíti a know-how ismereteinket is. Mivel a PDF verziót mindig hamarabb tes�szük közzé azok számára, akik feliratkoztak az e-mail értesítőre, továbbra is arra buzdítunk, hogy ha a VIP olvasó listán szeretnél lenni, akkor az smmag.eu oldalon add meg az e-mail címedet. Amennyiben a magazin iPad verzióját olvasod, azt tudnod kell, hogy a cikkeknél egyre több interaktív „fícsör” található, ezért figyeld a piktogramokat és mindent tapogass végig, mert így plusz információkhoz juthatsz.

Az augusztusi számhoz jó olvasást kíván: az sm.mag csapata

"Fénykorában, az abszintkultúra szorosan összefonódott a különböző művészeti ágakkal; szeretnénk, ha ez ma is így lenne, legyen szó klasszikus vagy éppen kortárs, modern művészetekről. Össze kell kapcsolunk a múltat a jelennel." Szüts Péter

Magyar Abszint Társaság "...ha valakinek van valamilyen visszatérő problémája az életében, például sorra ugyanúgy jár a párkapcsolataiban, vagy nem tud sikeres lenni, vagy depressziós, ez nem feltétlenül a saját élettörténetéhez köthető." Sas Viki

Családállítás,

avagy a közösségi problémamegoldás

"...bármit is ütök le a billentyűn, azt úgy teszem, hogy közben tudom, az illető, aki ma még ismeretlen és távoli, holnap talán már ott ül a szalonomban. Ez azért elég komoly fegyelmező erő." Nagy Krisztina

SIKER A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN


offline, ingyenes közösségi média magazin

TÖLTSD LE AZ EGÉSZ MAGAZINT A GÉPEDRE! KATTINTS IDE!

sm.mag 2011 augusztus  
sm.mag 2011 augusztus  

Letölthető offline (nem print) PDF és iPad formátumú, interneten is lapozható közösségi média magazinnal bővült a hazai sajtó. Az ötletet az...