Page 1

ANNONSEBILAG HØSTEN 2016

SLOTTETSHOPPING.NO

Gladioler som høstfavoritt

Interiør på Slottet

Tegning med karakter

Les om Hilde, butikkleder hos Mester Grønn, som helt siden barndommen har elsket å arbeide med planter og blomster.

På Slottet finner du et godt utvalg av høstens interiør og møbler. Vi lar oss begeistre av nydelige fargetoner og stoff denne sesongen.

I samarbeid med tails.no ønsker vi å gi deg et bilde gratis. Dette kan klippes ut og rammes inn. Perfekt til barnerommet.

SIDE 8-9

Babycare har et godt utvalg av ulltøy, vinterjakker, vinterdresser, luer og votter til de minste. De anbefaler også en god vinterpose til vogn.

SIDE 12-13

SIDE 22-23

Olivias Hus | Yvonne Konè

Olivias Hus | Eilersen

SIDE 6-7

Vinterklær til barn

Sesongens trender. Mote, interiør og det lille ekstra. Temperaturen faller, garderoben skal oppdateres og rommene innredes. Fargene er duse, plaggene store og lune. Våre butikker har skiftet til "høstantrekk" og vi elsker høsten. Det er ikke bare nyheter på motefronten som vil friste deg denne sesongen. Trender innen interiør, møbler, barneutstyr, planter og make-up er også med på å inspirere deg i vårt nye høstmagasin. La deg inspirere av høstens trender.


2 SLOTTETSHOPPING.NO

CAMILLA STRØNSTAD Senterleder

9-19 (10-17) slottetshopping.no

Fall In-Love med oss på Slottet Det sies at tiden for forelskelse er om våren. Det gjelder ikke helt for min del. Jeg bare elsker høsten. Da blir jeg veldig lett forelsket i klær, møbler, vesker, sko og alt som hører en deilig høst til. Ja, for det er jo en gang slik at vi bor i et land med variasjon i temperatur og værforhold. Denne høsten har motebildet gitt oss klare tegn på at burgunder, rosa og mørke toner er farger som vil dominere. Samtidig vil møbler og interiør preges av mye velur, naturlige materialer og lune farger. Leppene skal fremheves i rødtoner og neglene skal lakkes i nydelige mørke nyanser. Denne høsten skjer det også mye gøy i byen. Spøkelseshus, utdeling av godteri og kostymetog under Halloween. Black Friday finner sted igjen og det blir tilbud i hele byen. Farsdag lanseres med en ny og spennende konkurranse hvor premien er en fotballtur for to personer. Julebyen vil i år fornyes med blant annet en nisselandsby i Wergelandsparken. I tillegg vil Kvadraturen fortsette sin utgivelse av bymagasinet ByLiv. Nå er imidlertid tiden her for å holde på "forelskelsen" og nyte høstmotens myke plagg og deilige farger.

Slottet Shopping / www.slottetshopping.no ANSVARLIG UTGIVER Slottet Shopping DESIGN/TEKST Kristiansand Avis FOTO Jacob Buchard / Kristiansand Avis TRYKK Ålgård Offset OPPLAG 51.000

BLACK FRIDAY FREDAG 25. NOVEMBER KL. 07-19

Følg vårt arrangement på Facebook. Vi holder deg oppdatert på tilbudene.

MOT HER

“MODERN BY DAVID

HM avdeling herre


ANNONSEBILAG 3

Høyer | Michael Kors

“FROM GLAMOROUS TO LAID-BACK, SWANKY TO TOMBOY, THIS SEASON IS ALL ABOUT INDIVIDUAL STYLE.”

TE> RRE

Michael Kors

MØBEL> KAMPANJE

ESSENTIALS SELECTED BECKHAM”

“TILBUDSPERIODEN GJELDER T.O.M. 30. NOVEMBER”

e finner du i 2. etasje på Slottet.

20% rabatt på Low Light Table DK3. Velkommen til oss på Olivias Hus for informasjon og priser.


LISA FRANDSEN Gründer | Daglig leder

oliviashus.no

Høstens trender

Muuto | Cocy in grey lamp kr. 2095

House Doctor | Taklampe kr. 1299

Muuto | Hyllesystem

4 SLOTTETSHOPPING.NO

Cala&Jade | Veske kr. 5000

MØBLER/INTERIØR: Et møbel kan ofte være det sentrale midtpunktet i rommet, og det som vil påvirke valg av øvrig interiør. Hos Olivias Hus finner du lamper, puter, lysestaker, vaser og alt som skal til for å style den perfekte innredningen. Vi er stolte over å ha et stort utvalg av designermøbler fra: HAY, Muuto, House Doctor, Normann Copenhagen, Eilersen, Muubs, Andersen Design med flere. MOTE: Flott stil starter ofte med perfekte basisplagg. Vi hjelper deg med hva du bør velge og hvordan du styler antrekket ditt. Vi har plaggene til høstens hverdagsmote, festantrekk, samt sesongens sko og vesker. Vi fører klesmerkene: Second Female, Ganni, Moss Copenhagen, Closed, Five Units, Arnie Says, Line of Oslo, American Vintage med flere.

Pernille Folcarelli | Bilder fra kr. 950


Muuto | Control Lamp kr. 1095 | Framed Mirror fra kr. 1147

T I M EL E S S S I N C E 1916

Ganni | BlĂĽ kjole i strikk kr. 1849

American Vintage | Strikkejakke kr. 1299

Second Female | Genser kr. 1299

Triwa | Klokke kr. 1599

Closed | Jakke kr. 5549 | Jeans kr. 1899

American Vintage | Jakke kr. 2499

ANNONSEBILAG 5


HØSTBUKETT: Her har Hilde Tønnessen brukt blant annet pyntekål, krysantemum, eucalyptus og astrantia for å sette sammen en sjenerøs bukett i varme høstfarger. Avbildet bukett kr. 450. Mester Grønn har alltid tilbudet 3for2 på avskårne blomster.

6 SLOTTETSHOPPING.NO

«Menn har definitivt blitt mer interesserte i blomster. De kjøper ikke bare røde roser lenger, og de er gjerne med på facetime når kjæresten står i butikken og skal velge potter og planter.»


ANNONSEBILAG 7

Gladioler som høstfavoritt Hilde ville heller tilbringe lørdagskvelden i blomsterbedet enn på byen som ung. I dag føler hun seg heldig som får jobbe med hobbyen sin.

FOTO: JACOB BUCHARD TEKST: MAI-LINN O. TRONSTAD

- Jeg lå gjerne i regnfrakk på knærne i bedet til foreldrene mine, brukte pengene på ting jeg kunne plante, mens vennene mine var ute og festet, ler Hilde Tønnessen (40), butikkleder for Mester Grønn på Slottet. Etter å ha tatt utdannelse i Danmark og jobbet med blomster i hele Kristiansand, har hun landet godt på Slottet. - Det er helt fantastisk å jobbe på Slottet Shopping, her er det som å være hjemme. Hun vokste opp like ved Aas gartneri (v/Randesund lysstøperi), hvor hun hadde sin aller første jobb: Sådde, priklet og solgte, var med på hele prosessen. Fra samme bydel har hun sterke barndomsminner fra farmorens hage. - Jeg husker så godt furuhekken, porten, det å gå gjennom denne oasen av en hage. Farmor lå på knærne der hele dagen, og jeg syntes det var helt fantastisk. Jeg visste alltid at jeg ville jobbe med blomster. De gjør noe med humøret mitt, sier Hilde, som trekker fram gladioler som sin høstfavoritt. Når det gjelder trender og popularitet, er det fremdeles det enkle og grønne som gjelder. Men også det bestemor hadde i vinduskarmen har begynt å komme tilbake. Og ikke minst: Menn har kommet mer på banen. - Menn har definitivt blitt mer interesserte i blomster. De kjøper ikke bare røde roser lenger, og de er gjerne med på facetime når kjæresten står i butikken og skal velge potter og planter. Hilde har alltid to friske buketter hjemme; en i stua og en på kjøkkenet. Plastblomster kunne hun aldri hatt. - Har du ikke grønne fingre; kjøp grønne blader! En grønn bukett har du glede av lenge. Ellers er lyng populært nå, spesielt Caluna som er flerårig. Sett dem i bedet, og plant samtidig løk du vil skal blomstre til våren. Det er tiden for det nå, noe mange glemmer. I sesong er også Rosa sløyfe-aksjonen, som varer hele oktober. Som en av hovedsponsorene selger Mester Grønn både buketter og duftlys designet spesielt til aksjonen. Da er det bare å hamstre med god samvittighet.

Sukkulenter.

HILDE TØNNESSEN STILLING: BUTIKKLEDER MESTER GRØNN SLOTTET ALDER: 40 FAVORITTBLOMST: EUCARIS LIVSMOTTO: "DU HØSTER SOM DU SÅR"


hm.no

Høstens herlige interiør Hos HM Home finner du denne sesongen nyanser av turkis, grått, blått og grønt. Deilige tekstiler og småting som gjør at du kan få en fornyelse uten at det behøver å koste så mye. I Home avdelingen finner du inspirasjon til fornyelse av soverom, stue, kjøkken og baderom. Rimelige putetrekk i trendmaterialer, sengetøy i behagelig linkvalitet. - Ønsk høsten velkommen også i hjemmet. «Dear to go dark» - by HM.

H&M Home | Rensekrem kr. 40

H&M Home | Bodylotion kr. 99 | Håndsåpe kr. 60

H&M Home | Sengesett i lin kr. 699 | Sengesett i bomull fra kr. 199

H&M Home | Brikke kr. 60

HILDEGUNN STAVE Daglig leder H&M

H&M Home | Puter 79,90

H&M Home | Badekåpe kr. 399

H&M Home

H&M Home | Grønn skål kr. 149

H&M Home | Kopp og skål kr. 99

SLOTTETSHOPPING.NO

H&M Home | Håndkle kr. 80

8


H&M Home | Duk kr. 149

H&M Home | Puter fra kr. 79,90

H&M Home | Putetrekk kr. 80

H&M Home | Oppbevaringsbokser fra kr. 99

H&M Home | Duftlys fra kr. 79

ANNONSEBILAG 9


10 SLOTTETSHOPPING.NO

NEWS INTERIØR> DETALJER Det er en spennende interiørhøst hos Olivias Hus. Muuto har kommet med en rekke nyheter som kan utgjøre den lille ekstra detaljen i rommet. Alt fra knagger i metall til sofa i de lekreste farger. Muuto har også en hylleløsning; et modulsystem som lett kan tilpasses og endres. Hylleløsningen er enkel å montere og kan fungere både som romdeler eller direkte på veggen. Speil med farget glass er en av høstens trender. Speilene kommer i to størrelser og tre fargenyanser. De innehar også en ekstra dimensjon av dekor. Heng speilene i grupper på to eller flere for å lage en nesten kunstlignende installasjon. Speilene er egnet for bruk i bad og andre våtrom.

MINI> SUKSESS Siden begynnelsen av april, har vi hver tirsdag hatt Småbarnstreff på Slottet. Konseptet har blitt svært godt mottatt og har gitt oss flere besøkende enn forventet. Småbarnsforeldre har blitt invitert til samlinger med ulike tema og faglig innhold. Vi har hatt mor og barn yoga, strikkekurs, demonstrasjoner av utstyr med mer. Vi rigger med lekegrind, matter og trygge leker slik at babyene kan bevege seg fritt sammen med andre små. Tilbakemeldingene har vært mange og gode; en møteplass er etablert. Samlingene kombineres med et fast lunchtilbud hos Torgrim Hansen. Vi fortsetter mini-suksessen og inviterer hver tirsdag fra kl. 11-13 til Småbarnstreff på Slottet. Følg arrangementet på Facebook.

Å SM

BARNSTREF

F

HJEMME MED SMÅ? HVER TIRSDAG KL. 11-13


ANNONSEBILAG 11

STRING FURNITURE

String - moderne siden 1949 Du har sikkert sett den før; Stringhyllen. Den gir assosiasjoner til besteforeldrenes reol i palisander og metall på 60-tallet, samtidig som den er avbildet i mange av dagens interiørblogger. Stringhyllen er nemlig å finne i hjem over hele verden, og den tiltrekker seg fremdeles oppmerksomhet - selv nesten 70 år etter at det populære hyllesystemet først så dagens lys. En Stringhylle er lett, men stabil. Den er enkel å montere og hyllene kan med letthet flyttes. Bøkene holdes på plass av gavlene. Stringhyller med ulike dybder kan kombineres i samme oppsett. Behøves det mer hylleplass er det bare å supplere med en gavel og noen hyller. Olivias Hus er forhandler av hyllene.

KUNDE> KVELD TORSDAG 20. OKTOBER KL. 18-21 INVITERER VI TIL KUNDEKVELD PÅ SLOTTET: “FALL IN-LOVE” Vi elsker høsten og lar oss begeistre av sesongens nydelige plagg og flotte farger. Vi lover dere et fint arrangement med god mat, premier, gode tilbud og fengende musikk. Vi skal få dere til å "forelske" dere i høstens moter og trender innen både interiør, møbler og klær. Bli med oss på en minnerik aften i vårt senter. På høstmenyen denne aftenen står det suppe og brød fra Torgrim Hansen. Følg arrangementet på Facebook.

ND KU

EKVELD

Fall In-love

TORSDAG 20. OKTOBER KL. 18-21

Goodie-bags & gode tilbud Suppe & god drikke

I


MODIG PINGVIN: - Pingvinen går igjen i flere bilder. Han er optimisten min, prøver seg gjerne på ting han ikke kan. Som å fly. Det er mye av meg i pingvinen, sier Ane Tollerud Fosse.

12 SLOTTETSHOPPING.NO

Tegning med karakter Interessen for tegning startet med fargestifter på brorens soveromsvegg. I dag har tusenvis av nordmenn streken hennes på veggen.

FOTO: JACOB BUCHARD TEKST: MAI-LINN O. TRONSTAD

Du har sikkert sett dem: De duse, smakfulle bildene med dyr i alle varianter - alle med hver sin personlighet. - Veldig mange av dyrene jeg tegner er inspirert av familie og venner, jeg er opptatt av at de skal ha karakter, sier Ane Tollerød Fosse (32), som har studert kunst i Skottland. Hun er oppvokst på Hamresanden og bor i dag på Søm. Dager, kvelder og helger går til jobbing. Fire dager ferie er hva hun kunne unne seg i år. Som takk blir tegningene hennes hengt opp på stadig flere vegger fra nord til sør. - Jeg har gått fra å håndtere fire-fem bestillinger i uka, til i perioder 160-180 bestillinger på et par dager. Jeg er et enmannssirkus; gjør alt selv. Foruten litt hjelp av samboeren min, forteller hun. Hun har fått hjelp og støtte hos organisasjoner og gründer-fellesskap, men har også blitt kastet ut i mye på egenhånd. I seks år har hun drevet for seg selv, mens nettsiden tails.no ble til i mars. Der selger hun blant annet bilder, kort og bursdagskalender. Og når vi er inne på feiringer og merkedager; det blir nok flere av dem. - Framtiden ser lovende ut, sier Ane med et smil, før hun haster videre for å holde enmannssirkuset ved like. Ane Tollerød Fosse selger bildene sine på Babycare og tails.no.

ANE TOLLERØD FOSSE STILLING: ILLUSTRATØR/EIER TAILS.NO ALDER: 32 FAVORITTDYR: GIRAFF OG ELEFANT LIVSMOTTO: "If you think you are too small to have an impact, try going to bed with a mosquito in the room".


KLIPP UT OG RAM INN BILDET FRA TAILS.NO

ANNONSEBILAG 13

tails.no


care | Min iatur e|V ante r kr. 349

pose k

Babycare | Kivat | Vinterlue kr. 489

Baby

Baby un o ks i | D care | V

Babycare | Stonz kr. 499

Babycare | Sebra kr. 1699

Babycare | Donebydeer

Babycare | Enfant | Barnesko fra kr. 549

14 SLOTTETSHOPPING.NO

r. 2499


Babycare | En Fant | Tøfler kr. 379

Babycare | Div. fra kr. ???

Babycare | Miniature | Yttertøy fra kr. 999

ANNONSEBILAG 15

CECILIE KITTELSEN Daglig leder

babycare.no

Høsten er her og vinteren står for tur. Babycare er opptatt av klær til barn. Vi har godt utvalg av ull- og bambusplagg fra merkene Joha, Bamboline, Lilleba & Herremann og Mole of Norway. Babycare fører videre et bredt utvalg av vinterdresser; siste nytt er vinterdressene fra Weat. For oss er kvalitet viktig og vi hjelper deg gjerne med å finne riktig plagg til riktig bruk. Til de minste er det viktig å velge en god vognpose nå når det går mot kaldere dager. Vi anbefaler da en av Voksi sine vinterposer tilpasset ulike egenskaper og ditt barns behov.

Babycare | Emmaljunga | NXT90 kr. 11.998

Babycare | Div. fra kr. ???

Riktig klær og utstyr til barna


Tiger | Pumps kr. 1899

By Malene Birger | Strikkekåpe kr. 2400

16 SLOTTETSHOPPING.NO

FWSS | Skjerf | Kr. 899

ELSE-KARIN HAAVERSEN Butikkleder

Trendrapport fra Høyer

For kaldere dager anbefaler vi sesongens dunjakker fra leverandørene Colmar, Michael Kors, Parajumpers, DAY, Creative Collektive. Vi har lekre festantrekk som spenner seg fra blondekjolen fra Designers Remix til den smoking-inspirerte dressen fra Hugo Boss Dame. Accessories er viktig også denne sesongen; pumps, vesker og smykker fra merker som Marc Jacobs, Michael Kors, By Malene Birger, Tiger of Sweden, DKNY med flere. "Make a fashion statement"

DKNY | Buchet veske kr. 6799

Samsøe Samsøe | Dark Sapphire jakke kr. 2999

Denne høsten er det mørke farger som dominerer med innskudd av friske farger som oransje og rosa. Stoffene er tunge med velur og ull, og snittene er avslappet og sterke. Strikkeplagg hører med til høsten. Vi har et bredt utvalg i strikk fra kjente merker som By Malene Birger, Samsøe Samsøe, DAY og FWSS.


Samsøe Samsøe - Ullgenser kr. 999

By Malene Birger - Finete kåpe kr. 5400

Michael Kors | Veske kr. 4199

Marc Jacobs - Veske kr. 6299

Designers Remix Collection | Hazesi kjole kr. 2799

Michael Kors | Grønn pelsjakke kr. 4699

ANNONSEBILAG 17


18 SLOTTETSHOPPING.NO

PLEIE

LIV Daglig leder

NIB> FAB Endelig får du nå it-jentenes favoritt hudpleiemerke. NIP+FAB har produkter for både ansikt og kropp, og alle produktene er pakket med naturlige og nyskapende ingredienser som gir fantastiske resultater. Hos VITA får du både Glycolic Fix-serien for deg som ønsker å fornye, utbedre og foryngre hudens utseende, og Dragon’s Blood-serien som er en fuktighetsgivende og beskyttende hudpleieserie.

vita.no

NIP+FAB | Serum kr. 399 | Cleansing pads kr. 299 | Mask kr. 299

JORG> OBE

Isa Dora | Face Sculptor Strobing kr. 229

Gi din hud en naturlig glød. Paletten inneholder tre lysreflekterende og matchende nyanser som fremhever dine beste trekk.

Vita | Jorg Obe | Skrubb kr. 229 | Maske kr. 229

DARK> ROMANCE

BIO> OIL

Isadora Perfect Moisture Lipstick er en fuktighetsgivende leppestift med en myk, kremete konsistens. Den er godt pigmentert og sitter lenge på leppene. Isadora Perfect Moisture Lipstick passer godt for de med tørre eller sprukne lepper.

Bio‑Oil er en spesialisert hudpleieolje som har vunnet 81 hudpleiepriser og blitt det mestselgende produktet mot arr og strekkmerker i 11 land siden den globale lanseringen begynte i 2002.

Vita | Isa Dora | Leppestift kr. 149

FACE> STROBING

JorgObé er et dansk hudpleiemerke som har utviklet en dyptrensende ansiktsmaske og ansiktsskrubb mot kviser, hudormer og uren hud. JorgObé bidrar også med å redusere porer og matte ned fet hud. JorgObé er anbefalt av ELLE og andre internasjonale mote- og s k j ø n n h e t s m a g a s i n e r. Hos Vita har vi Jorgobé Peel Off Mask og Jorgobé Refreshing Scrub Mask.

Bruksområder: ARR STREKKMERKER UJEVN HUD ALDRENDE HUD TØRR HUD


Vita | Jorg Obe skrubb og maske

ANNONSEBILAG 19

Essie Gel Couture gir gellack-følelse uten UV-lampe. Essie Gel Couture skal legges direkte på naturlige negler, uten base coat. Teknologien i top coaten skaper et beskyttende og hardt lag for å forhindre at neglelakken skaller av. Neglelakken kan fjernes med vanlig neglelakkfjerner. For optimalt resultat med opp til 12 dagers holdbarhet påfør et lag med top coat annenhver dag.

SACHAJUAN | Shampoo kr. 170 | Balsam kr. 180

ion kr. dy lot N | Bo AJUA S AC H

SACHAJUAN | Body wash kr. 149

TOP> COAT

ESSIE | Neglelakk kr. 139 | Gel Couture Top Coat kr. 139

Vita | Bio-Oil | PurCelling Oil 60 ml. kr. 120 / 125 ml. kr. 199

SACHAJUAN ble grunnlagt i 1997 av frisørene Sacha Mitic og Juan Rosenlind. Begge er frisører med lang bakgrunn og erfaring innen frisør- og motebransjen i Sverige og internasjonalt. Hos VITA finner du et bredt utvalg av shampoo, balsam, hårkurer, styling produkter og produkter til kropp.

159

HÅR> PLEIE


AUDS HUDPLEIE: Fra venstre ny daglig leder Monique Berntsen og eier/gründer Aud Nygaard.

20 SLOTTETSHOPPING.NO


ANNONSEBILAG 21

Sammen skal de fornye og inspirere deg Noen av dere vil kanskje kjenne igjen Monique Berntsen fra bloggvirksomhet hvor hun har hatt fokus på mote og skjønnhet gjennom åtte år. Nå er hun ansatt som ny daglig leder i Auds Hudpleie, og vil sammen med eier Aud Nygaard styrke og videreutvikle konseptet. FOTO: JACOB BUCHARD

Monique er 31 år, gift og har 2 barn. Hun er utdannet sykepleier og ingeniør og har arbeidet på akuttmottaket ved Sørlandet sykehus. Hun har i tillegg jobbet som prosjektleder i Stavanger og har erfaring med bryllupsfotografering. Hennes hovedoppgave er å videreutvikle merkevaren Auds Hudpleie og skape en tydelig profil. I tiden fremover vil hun arbeide tett med eier for å jakte på nye behandlingsmetoder som vil sikre at kunden hele tiden får det beste tilbudet innen hudpleie og velvære. Hun er en driftig person og arbeider kontinuerlig for å holde seg oppdatert på nye trender. Kundene skal få en spesiell og unik opplevelse i salongene. Hun vil også jobbe med sosiale medier, samt fortsette bloggvirksomhet på audshudpleie.no. Målet er å bli enda mer synlig og vise det store mangfoldet av behandlinger og salonger som Auds Hudpleie har. Denne høsten finner du flere nye merker og behandlinger i salongene.

Nyhet i salongen Få strålende hud ved hjelp av markedets nyeste teknologi. Den unike kombinasjonen av krystallsliping og ultralyd er en effektiv og intensiv behandling som gir strålende hud og synlige resultater. Mens krystallslipen fjerner døde hudceller og stimulerer økt hudfornyelse, vil ultralyden føre til at serumet og de aktive ingrediensene trenger dypere inn i huden - noe som gir en ekstra oppstrammende og antirynke-effekt. Krystallsliping med ultralift fås kun i salongene til Auds Hudpleie og koster fra kr 950. Ring 468 74 000 for timebestilling eller på audshudpleie.no for online booking.

MONIQUE BERNTSEN STILLING: DAGLIG LEDER AUDS HUDPLEIE ALDER: 31 FAVORITTBEHANDLING: KRYSTALLSLIPING MED ULTRALIFT LIVSMOTTO: "Se nøye skal du øyne, det store i det små".


22 SLOTTETSHOPPING.NO

DET DUFTES

Varm og hjemmelaget suppe smaker alltid nydelig, særlig når det er litt ekstra kaldt ute. Her er oppskriften på en god og enkel suppe som kan lages hjemme på kjølige høstkvelder.

BLOMKÅL> SUPPE √ Ca. 150g bacon (stek og legg til side i tallerken) √ litt olivenolje √ Ca. 1 ss smør √ 1 løk, finhakket (brun i panne sammen med hvitløk) √ 3 hvitløksfedd, finhakket √ 3 gulrøtter, grovhakket (brun lett sammen med løk) √ 2 blomkålhoder, grovhakket (brun lett sammen med løk og gulrøtter) √ 1 l kyllingkraft/evt. buljong √ 250ml melk (la suppen småkoke i ca 20. min) √ Salt, pepper √ Finhakket persille til pynt Kjør suppen glatt med en stavmikser eller bruk en food processor. Smak til med salt og pepper. Suppen serveres i skåler pyntet med bacon- og blomkålbiter. Strø litt persille og kvern litt pepper på toppen. Serveres med ferskt brød fra Torgrim Hansen.

UKENS SUPPE> MED BRØD Denne høsten utvider Torgrim Hansen Slottet menyen med suppe. Hver uke serveres en ny og smakfull høstsuppe, for eksempel sopp-, kremet paprika-, potet-, selleri-, eller fransk løksuppe. Suppene serveres med rykende ferskt brød og selvlagede, smakfulle krutonger. Du kan velge om du ønsker å nyte suppen i spiseområdet eller ta den med deg hjem. Fast pris kr. 75.

Bestill deilig foccacia i langpanne med hjem til kun kr. 108. Perfekt til høstsuppen.


ANNONSEBILAG 23

KAKE> BESTILLING Bestill kake hos oss på Torgrim Hansen.

√ √ √ √ √ √ √ √

Ostekake Brownies Sjokoladekake Gulrotkake Oreokake Firkløverkake Napoleonskake Marsipankake i flere størrelser

Kom innom for bestilling eller ring oss på 953 61 590.

"Sometimes you just need cake"


Reisemagasinet | Adax | Veske kr. 1699

Veske-og koffert spesialisten øverst i Markens i 25 år | Telefon: 380 25 940

SLOTTETSHOPPING.NO

Høst 2016  

Magasin Slottet Shopping Høst 2016

Høst 2016  

Magasin Slottet Shopping Høst 2016

Advertisement