__MAIN_TEXT__

Page 1

Teambuilding Anti-Slipcursus

Ferrari rijden Segway rijden

Incentive

Bugxter/buggy rijden

Ongevalsimulator Shootinggames

Offroad rijden Drunk & Drive

Opleiding


Driving & Fun

Teambuilding

Slipcursus


Offroad rijden

Cadeautip

Don’t crash, just slip away Slip Way is hÊt evenement op het gebied van verkeersveiligheid en gemotoriseerde teambuilding. Door het combineren van informatieve onderdelen met spectaculaire en onvergetelijke activiteiten, bezorgen wij bij Slip Way de bestuurders een onvergetelijke dag!

www.slipway.be

Relatiedag

Ferrari rijden

30-40% subsidie


&

Opleiding teambuilding Beleef een onvergetelijke maar ook zeer leerzame dag!

Slipcursus Wat als de auto door plots remmen of regen, ijzel of sneeuw de grip op de weg verliest? Een kwalitatieve opleiding met aandacht voor anticiperend en defensief rijden onder begeleiding van professionele slipinstructeurs.


30-40% subsidie Bedrijven kunnen via de KMO-portefeuille een subsidie van 30-40% bekomen. Wij geven u graag meer informatie.

Ongevalsimulator Plots raakt u betrokken in een ongeval. Hoe moet u reageren? Jaarlijks sterven er minstens 60 chauffeurs doordat ze ondersteboven vast zitten in de wagen. In deze training leert u zichzelf bevrijden in dergelijke situaties. Maar het gaat verder dan dat. Alles wat u moet weten wanneer u een ongeval meemaakt, wordt hier besproken (airbags, lifehammer, rook, hulpdiensten, ... )!


Offroad rijden Bulten, kuilen en/of stijle heuvels? Test je 4x4 skills op ons trial parcours en zie wat je allemaal met een jeep kunt doen. Onze cursussen staan onder begeleiding van een ervaren offroad instructeur!


Drunk & drive Leer hoeveel impact alcohol of drugs hebben op uw rijgedrag. Met gesofisticeerde brillen en een aangepast gemotoriseerd voertuig gaat u al rijdend uw reflexen testen.

De impact van alcohol of drugs

Volledig dronken rijden

E-drift Test je coรถrdinatie met deze ludieke driftactiviteit. Zonder rem, met alleen een gaspedaal, een stuur en een aangepaste hendel om u hopelijk op tijd rond te gooien. Dit kan wel eens misgaan, maar gelukkig zijn er uitwijkzones.


&

Driving fun Buggy rijden Een gaspedaal en een rem, meer heb je niet nodig om te kunnen scheuren op zowel een onverharde als een normale weg! Onderschat de buggy niet, deze gaat echt hard! Laag bij de grond en in een speciale kooistructuur, kan jij de omgeving verkennen op een originele manier.

De adrenaline giert door je lijf als je zo ontzettend hard accelereert!


Ferrari rijden Voor velen blijft het een droom om ooit in een echte Ferrari te rijden. Dankzij Slip Way wordt het bijzondere design, de sublieme acceleratie en stabiele wegligging werkelijkheid voor iedereen! Bestuur zelf en ervaar een onvergetelijke rit op de openbare weg - inclusief instructeur en brandstof.

Segway Stap in de toekomst, stap op een Segway! Dit futuristische vervoermiddel is het eerste elektrisch aangedreven zelfbalancerende voertuig ter wereld. De Segway bestaat uit twee wielen met een plateau er tussenin waar u op staat. Je bestuurt de Segway met het stuur, maar om vooruit te komen moet u uw lichaamsgewicht verplaatsen. Met dit bijzondere voertuig ga je een leuk behendigheidsparcours afleggen.


&

Outdoor teambuilding

Outdoor teambuilding In deze opdrachten staan samenwerking, behendigheid en intelligentie voorop. Is de constructie sterk en hoe verloopt de samenwerking? Teambuilding staat hier centraal en zij die het beste hun krachten bundelen, zullen winnen. De opdrachten worden met een beperkt aantal materialen uitgevoerd, zoals touw, balken, banden etc.

Een ultieme teamopdracht


Reuze katapult Samen met uw team bouwt u een reuze katapult met houten palen, touw en elastiek. Vervolgens proberen de teams de meeste doelen te raken.

Shooting games Jagers kruisboog, handboog, luchtbuks of een echte katapult. Geen ervaring? Onze ervaren schutter leert u de kneepjes van het vak.

Moerasspel Uit het moeras steken een aantal palen omhoog. Hoe komt het hele team nu netjes aan de overkant, zonder in het moeras te belanden?

Sumo worstelen Waan jezelf een echte sumoworstelaar. Fun verzekerd, niet alleen voor de worstelaars, maar zeker ook voor de toeschouwers. Ook mogelijk in teams van twee.

Botsbal Het maffe spel waarbij je tegenstander de andere kant van het veld op beukt! Je voelt er niets van en het is ongevaarlijk. Je kunt elkaar ongecontroleerd te lijf gaan. Maak je op voor een hilarische wedstrijd!


&

In-company Safety day

Uniek mobiel concept Alle activiteiten van Slip Way zijn 100% mobiel inzetbaar op externe locaties. Zelfs de slipcursus is mogelijk op uw parking door middel van een mobiele slipbaan die kwalitatief hetzelfde is als de vaste piste. Onze mobiele piste kan naar wens van vorm, kleur en afmeting veranderen.

Mobiele slipbaan op eigen locatie


Brandweertraining Kleine blusmiddelen Meestal kan een grote brand voorkomen worden als er maar iemand in de buurt is die weet wat hij/zij moet doen... Onze brandweermannen simuleren levensechte situaties. U zult verwonderd staan hoe stomme ongelukjes de oorzaak kunnen zijn van een gigantische brand en hoe gemakkelijk u zelf had kunnen blussen!

De held uithangen is niet altijd de beste optie

E-drift Segway rijden

Dronken rijden


Receptie Broodjesbuffet

Horeca Al onze activiteiten kunnen gecombineerd worden met diverse cateringformules gaande van broodjesbuffet tot luxe buffetten en BBQ’s. Ook mogelijk in combinatie met onze vergaderzaal.

Vergaderzaal

BBQ


Onze locaties Slip Way beschikt over diverse locaties afhankelijk van de gekozen activiteit. Benieuwd? Mail ons naar sales@slipway.be of bel ons op +32 3 501 5 501

Breda

Eindhoven Weert

Antwerpen Gent Kortrijk

Peer Brussel

Charleroi

Bilstain


Slip Way bvba Kwade Weide 7B 2920 Kalmthout www.slipway.be

BE: 0834 961 647 Tel: 03 501 5 501 Zakelijk: sales@slipway.be Particulier: info@slipway.be

www.sosds.nl

Profile for slipwaybvba

Slipway - Brochure  

Slip Way is hét evenement op het gebied van verkeersveiligheid en gemotoriseerde teambuilding. Door het combineren van informatieve onderdel...

Slipway - Brochure  

Slip Way is hét evenement op het gebied van verkeersveiligheid en gemotoriseerde teambuilding. Door het combineren van informatieve onderdel...

Profile for slipway2
Advertisement